bebek cinsiyet belirleme..

selam arkadaşlar
okuyamadım geçmişi ama hamiş olanları tebrik ediyorum.
oğlak geçmiş olsun.
bu arada ben doktora hala gidemedim. bu hafta gidicem.
birşey öğrendim ne derece doğru bilmiyorum. ikili tarama testinde NT değeri var ya, 1.4 ün altındaysa kız üstündeyse erkekmiş bebeğin cinsiyeti. sizde nasıl merak ettim doğruluğunu.

bencede ilk cocuk erkek olsa daha iyi ontanede dogursan kimse gikini cikarmaz ama kiz cocuk anneleri bir tane daha düsününce ilk akla gelen he oglan olsun diye yapiyor oluyor ilk erkek olursa rahat olursun ...

çocuk yapmayınca da "neden yapmıyorun bir tane de erkek" diyorlar malesef
sanki sipariş veriliyorda kesin erkek oluyo.gerizekafalar

ececim videoları gördüm canım oğluşunnun pipisinide gördüüüüüümmm
Rabbim inşaAllah bizede nasip eder bizde böyle videolarını koyarızzz

bende boyuma göre zayıfım normalim 60 benim .. daha 8 kilo lazım bana
ve bende 1,63 -65 falan olmak isterdim 1,70 uzun bi boy ...
kocam benden kısadır mesela 3-4 cm .. gülmeyin
boyuma göre bulamadım ... uzun boylu olunca böle oluyo işte
erkek çocuğa gelince okumuştum o yazıyı .. geçmiş kaçmaz haklısın ilki erkek olunca
daha iii bende ölee düşünüyorum ilki erkek sonra 2 tane daha doğursam ikiside kız olsa
.. amma çok şey istiyorum yaw

ne güzel işte hayatım rahat rahat ye kilo problemi yok
benim boyumda 1 68
62 kiloydum maalesf 64 oldum
iştahımda çok açık
zayıflayamayacagım
benim eşimlede boyumuz hemen hemem aynı onunkide 170
topuklu ayakkabıya hasret kaldım

benim çok akıntım var
sağ kasığım ağrıyo
acayip bir halsizlik ve
sol göğsümün ucu çok sızlıyo
bide sabahları uykudan kalkamıyorum
acaba hamilemiyimki
yoksa iğnenin yada kullandığım ilaçların yan etkisimi
çokta umutlanmak istemiyorum

psikolojikte olabiliyor canım adetine kaç gün var inşaAllah hamişsindir Rabbim gönlündekini versin

kızlar bişi sorcam belkı aranızda bilenler vardır benım küçük kızın burnuyla alnının birleştiği noktada damar var çok belirgin mor çizgibazı görenler peşi erkek bak burnunda mor çizgi var diyolar.geçen gün komşuyla kızı okula bırakmaya gitmiştim komşumuzun akrabasının 1 e giden kızını gördük onunda benım küçük kızın gidi mor çizgisi vardı komşuya sordum kardeşi varmı bu kızın diye 3 yaşında erkek kardeşi varmış aranızda böyle olaya şahit olan varmı.acaba benim küçük kız osmanın ablasımı olacak

bende duymuştum böyle bişeyler ama hiç şahit olmadım canım inşaAllah gönlündeki olur Rabbim büyük

1 hafta var canım
bende o yüzden çok umutlanmak istemiyorum

pazartesimi bekliyosun adetini ??
bende öyleyim bakalım pazartesi de gelecek elbet
insan kendini dinleyince hep bişeyler buluyor
bende sabah çok zor kalktım diyorumki acaba :90:
gögüslerim acımaya başladı hemen aklıma geliyor
kendimi dinlemesem farketmeyecektim aslında

benim kız kardeşimden sonra annem hamile kaldı kızz kardeşimde böyle bi çizgi var babam istemediği için aldırmışlar bebek erkekmiş annem hala der günahı babanın boynuna diye....

slm kızlar nasılsıız gecmısı okuyama calısıyorum sabahtan berı bu seferde alıntı yabmıyor ya offff
hepınız aklımdak aldıgı kadarıyla ıyısınız qwertve umut cnm ıns bu ay gonlunuzdekını rabbım verır
ezel cnm tadevıye baslaman ıyı olmus sevındım cnm
ben dra gıtttım 2 yumurtan catlamıs dedı asıl yaı dedım ıkı kere yumurtluyorsun dedı bır yumurtam 14 mm 4 5 gune oda kendılıgınden olgunlasır catlar dedı o yuzden catlatma ıgnesı yabmayacakmıs bende gıtmıycem madem oyle ben evdekı tetslerımden de takıp edebılırım
ama yumurtladıgımı bılıyordum cunku aynı seylerı ayda ıkı kere yasıyorum demekkı bırı adetten hemen sonra oluyor ne bılıyım anlamadım ben saglık olsun yıne benım testlere talım gelıcem ama sogudum ya belkıde yoruldum olursa olur olmazsa ne zamanolursa olsun artık hıc canımı sıkamam vallahı bu aralar bır suru ısım var zaten bır sure onları tamamlasam ıyı olucak elara cnm sana sozum vardı evımın resımlerını eklıycem bırazdan ıns ekleyebılırsem tabıkıde.
ama sunu soyluyum cok eksıklerım var henuz yvas yavas tamamlamaya calısıyorum bırde soylemıstım evım cok ufak bu yuzden acele edıp tıka basa doldurmamaya calısıyorum

evdeysen cok rahat alıştırırsın cnm.
ben egitime başlamadan önce ne zaman wc ye girsem kızımıda alırdım yanıma beni izlerdi.kendide yapardı benimle birliktee
biraz sabırlı olursann kısa zmanda halledersinizz

slm kızlar nabersiniz şu çoklu alıntı yapmayı bir öğrenemedim
kızım hasta dün acildeydik serum takıldı kusma ishal var ama allahıma şükür bugün iyi evdeyiz bugün kızımla

gecmiş olsunn

boyum 1.65 elaracım formuma kavuşayım ole koyım resmımı gurbet gibi boy boy resimlerimi görürsünüz
ohoooo sen dogum yapcan formuna kavuşcan bize resim göstercenn.desene daha cok beklerizz

ben minyonumdur eşim cok uzun boyludurr.
kuzenim vardı boyu 1,75 ti.benle dalga gecerdii kısa boylusun diye.bende onla dalga gecerdim boyuna göre bulamıcan kocayı diye
ikimizde evlendik onun kocasıı hem kuzenimden hemde eşimden kısa:)
gecenlerde karşılaştıkk ,kısayım mısayım ama gördügün gibi kaptımm uzun boylu kocayı dedimmm:)))) nasıl sinir olduu bana hehe
avm de filan dolşaırken dikkat ediyorum genelde kısa boylu kadınların uzun boylu eşleri oluyorr.

Son düzenleyen: Moderatör:

ee peki seni yine çağırmadımı ? hani tek ilişki falan demişti ya

benim olmadı galiba çünkü akıntılarım başladı adet öncesi hep öyle oluyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…