- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.121
slm kızlar nabersiniz şu çoklu alıntı yapmayı bir öğrenemedim
kızım hasta dün acildeydik serum takıldı kusma ishal var ama allahıma şükür bugün iyi evdeyiz bugün kızımla
bencede ilk cocuk erkek olsa daha iyi ontanede dogursan kimse gikini cikarmaz ama kiz cocuk anneleri bir tane daha düsününce ilk akla gelen he oglan olsun diye yapiyor oluyor ilk erkek olursa rahat olursun ...
boyum 1.65 elaracım formuma kavuşayım ole koyım resmımı gurbet gibi boy boy resimlerimi görürsünüzafiyet olsun
boyun kac ?? sende koysana resmnini merak ediyoruz
bende merak ediyorummmm.kacta gitcen doktora?
Tabi canim benim erkek kiz farketmez ama Ezelede yazdigim gibi ilk erkek olursa belki daha rahat olur sizin icin cünki sonra cok bidi bidi eden oluyor Ezele yazimi oku anlarsin.......
Kiz sen beni catlatmak mi istiyon zaten bu ara gurbet guzeli deli ediyo beni günbe gün afeti devran oluyor ben sana kilo göndereyim sende bana boy
bende boyuma göre zayıfım normalim 60 benim .. daha 8 kilo lazım bana
ve bende 1,63 -65 falan olmak isterdim 1,70 uzun bi boy ...
kocam benden kısadır mesela 3-4 cm .. gülmeyin
boyuma göre bulamadım ... uzun boylu olunca böle oluyo işte
erkek çocuğa gelince okumuştum o yazıyı .. geçmiş kaçmazhaklısın ilki erkek olunca
daha iii bende ölee düşünüyorum ilki erkek sonra 2 tane daha doğursam ikiside kız olsa
.. amma çok şey istiyorum yaw
benim çok akıntım var
sağ kasığım ağrıyo
acayip bir halsizlik ve
sol göğsümün ucu çok sızlıyo
bide sabahları uykudan kalkamıyorum
acaba hamilemiyimki
yoksa iğnenin yada kullandığım ilaçların yan etkisimi
çokta umutlanmak istemiyorum
psikolojikte olabiliyor canım adetine kaç gün var inşaAllah hamişsindir Rabbim gönlündekini versin
kızlar bişi sorcam belkı aranızda bilenler vardır benım küçük kızın burnuyla alnının birleştiği noktada damar var çok belirgin mor çizgibazı görenler peşi erkek bak burnunda mor çizgi var diyolar.geçen gün komşuyla kızı okula bırakmaya gitmiştim komşumuzun akrabasının 1 e giden kızını gördük onunda benım küçük kızın gidi mor çizgisi vardı komşuya sordum kardeşi varmı bu kızın diye 3 yaşında erkek kardeşi varmış aranızda böyle olaya şahit olan varmı.acaba benim küçük kız osmanın ablasımı olacak
1 hafta var canım
bende o yüzden çok umutlanmak istemiyorum
Kimse yokmuuuuuu?
her zamanki gibi ben varım canım ama birazdan çıkıcam
cnmm ben ızne cıktım ya ben dogum yapmadan bır an önce alıstırmam gerek ınsaalah alırsır tek temmnım efede altını baglatmayı cok sevmıyor ama ısıne gelıncede bagla anne dıyor ay bana dua edın kızlar dogum yapmadan alıstırmam gerek...
slm kızlar nabersiniz şu çoklu alıntı yapmayı bir öğrenemedim
kızım hasta dün acildeydik serum takıldı kusma ishal var ama allahıma şükür bugün iyi evdeyiz bugün kızımla
ohoooo sen dogum yapcan formuna kavuşcan bize resim göstercenn.desene daha cok beklerizzboyum 1.65 elaracım formuma kavuşayım ole koyım resmımı gurbet gibi boy boy resimlerimi görürsünüz
bende boyuma göre zayıfım normalim 60 benim .. daha 8 kilo lazım bana
ve bende 1,63 -65 falan olmak isterdim 1,70 uzun bi boy ...
kocam benden kısadır mesela 3-4 cm .. gülmeyin
boyuma göre bulamadım ... uzun boylu olunca böle oluyo işte
erkek çocuğa gelince okumuştum o yazıyı .. geçmiş kaçmazhaklısın ilki erkek olunca
daha iii bende ölee düşünüyorum ilki erkek sonra 2 tane daha doğursam ikiside kız olsa
.. amma çok şey istiyorum yaw
slm kızlar nasılsıız gecmısı okuyama calısıyorum sabahtan berı bu seferde alıntı yabmıyor ya offff
hepınız aklımdak aldıgı kadarıyla ıyısınız qwertve umut cnm ıns bu ay gonlunuzdekını rabbım verır
ezel cnm tadevıye baslaman ıyı olmus sevındım cnm
ben dra gıtttım 2 yumurtan catlamıs dedı asıl yaı dedım ıkı kere yumurtluyorsun dedı bır yumurtam 14 mm 4 5 gune oda kendılıgınden olgunlasır catlar dedı o yuzden catlatma ıgnesı yabmayacakmıs bende gıtmıycem madem oyle ben evdekı tetslerımden de takıp edebılırım
ama yumurtladıgımı bılıyordum cunku aynı seylerı ayda ıkı kere yasıyorum demekkı bırı adetten hemen sonra oluyor ne bılıyım anlamadım ben saglık olsun yıne benım testlere talım gelıcem ama sogudum ya belkıde yoruldum olursa olur olmazsa ne zamanolursa olsunartık hıc canımı sıkamam vallahı bu aralar bır suru ısım var zaten bır sure onları tamamlasam ıyı olucak elara cnm sana sozum vardı evımın resımlerını eklıycem bırazdan ıns ekleyebılırsem tabıkıde.
ama sunu soyluyum cok eksıklerım var henuz yvas yavas tamamlamaya calısıyorum bırde soylemıstım evım cok ufak bu yuzden acele edıp tıka basa doldurmamaya calısıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?