- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.081
ooo 2 dk temmuz annelerine gittimgünyadın kızlarr
asilmavi bioritime ne demiştim sana.
dogum tarihini tekrar verirmisin
sen doktora gittinmi.kesenin konumunu merak ediyordum
benimde bi kac ay önce 45 gün adet gecikmem oldu.kendiliginden olmasını bekeldim bende
bence kendi kendine adet olmayı beklee.boştan yere hormon alma.1 kere kullanımda olmasada sık kullanımda yumurta tembelligine neden olur bu tür hormon ilacları
farlutal mı verdi sana???
hayırlı olsunnn.saglıcakla alsın kucagınaa
günaydın cnm nasılsınn.resmini bekkliyomm halaaaa:97:
sen nezaman başllıcan denemeleree
hiç bebişi olmayanlaranda gönlündekini nasip eyle bana oğluş nasip eyle amiiiin
kızlar burda bir komşum var 2 oğlu var 5 aylık hamile kocası kız olsun diye çok istiyodu doktora gitti doktor kız demiş ay bi sevindim bi sevindim anlatamam 2 meyvedende tatmış olacak YARABBİM 2. MEYVEDEN BİZİDE TATTIR OĞLU OLANA KIZ KIZI OLANA OĞLAN NASİP EYLE..........AMİİİN
Hiç Bebişi olmayanlaranda gönlündekini nasip eyle BANA OĞLUŞ NASİP EYLE AMİİİİN
benimde bi kac ay önce 45 gün adet gecikmem oldu.kendiliginden olmasını bekeldim bende
bence kendi kendine adet olmayı beklee.boştan yere hormon alma.1 kere kullanımda olmasada sık kullanımda yumurta tembelligine neden olur bu tür hormon ilacları
farlutal mı verdi sana???
hayırlı olsunnn.saglıcakla alsın kucagınaa
günaydın cnm nasılsınn.resmini bekkliyomm halaaaa:97:
sen nezaman başllıcan denemeleree
ezel ben beypazarı kullanıyorum
kilomu ne sen sor ne ben söyliiiim:2: Normalde 60 kiloydum yeni doğum yaptığım için 75 te kaldım aslında bu kadar almamıştım hamileliğim boyunca sütüm yoktu olsun diye kıtlıktan çıkmış gibi yedikGenede süt olmadı şimdi 70 kiloyum doğumdan sonra kendimi bi düzene çekecem
ooo 2 dk temmuz annelerine gittim
ilerlemiş sayfalar 10.06.1985 .. biri nötrdü biride erkeğe yatkındı 14-15 ekim
Amin Ezelcigim insaAllah ama biraz az calis oldumu canim benim ayda 1 defa calisma yeterli ...
A evet bendede gecikme olmustu kullandigim antibiotik yüzünden bakalim insaAllah bu ay tam zamaninda gelir bu ay basliyorum canim eger hersey yolunda giderse yumurtlama dönemi insaAllah Weihnachten a denk gelmez......
Resim isinide hep unutuyorum canim cd den bilgisayara aktarip yapmam lazim bilg. yok esim hepsini cd aktarmis en kisa zamanda yapacagim söz kizlar bi 5 kilo fazlam var hamile kalmadan önce vereyim dedim acim ya isvec diyeti yapiyorum ve onda sabah sadece kahve iciliyor ya öglene kadar ac geziyorum simdi bir yarim saat spor yapayimda belki acligimi unuturum ......
canım çok sağol amin inşaAllah
bengü hoşgeldin geçiktirmeen gitseydin keşke doktora inşaallah çatladığında yakalarsın tutturursun canım
Kızlar ben çıkıyım daha kahvaltı yapcam kızı okula hazırlıcam
kilomu ne sen sor ne ben söyliiiim:2: Normalde 60 kiloydum yeni doğum yaptığım için 75 te kaldım aslında bu kadar almamıştım hamileliğim boyunca sütüm yoktu olsun diye kıtlıktan çıkmış gibi yedikGenede süt olmadı şimdi 70 kiloyum doğumdan sonra kendimi bi düzene çekecem
Elara bu arada yarın inş. usg resmi alıcam
kese nerde ona bakıcaz .. biz burda yazarkene
senin diğer topike ağzımın suyu akıyodu
çok şükür o günleride gördük. inş çıkmaz bi aksilik
ya elara nasıl alıstırdın bebegınını tuvaletıne ya ben 2 gundur denıyorum ama cok kararlı deılım bıde dıyorlarkı 10 gun hıc dısarı cıkma evde alıstırman gerek offf cıldırcam..
nötr yok cnm.
14 ekim erkek
15 ekim erkege yatkın
15,20 randevu ben anca çarşamba sabahı yazarımbende merak ediyorummmm.kacta gitcen doktora?
Bu ay tutcaz canımgeçen ay bizimkine bi haller oldu bende anlamadım zaten
Şu diyette pek sağlıklı gelmedi bana kız kahvaltı günün en önemli öğünü bence sen başka bir diyet bul ben bunu sevmedim
Valla haklisin canim ya son 2 gün bir sabredebilsem bende boy 162 kilo 66 idi simdi kilo 63 oldu bu diyetle sadec sabah kahvaltisi kötü diger ögünler doyurucu son 5 kilo fazlam kaldi onuda artik 1 ayda yavas yavas veririm herhalde sebze meyve agirlikli beslenerek .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?