bebek cinsiyet belirleme..

sağol Elara
inşallah hepimizide nasip olur

AMIN canim insaAllah Rabbim herkesin gönlüne göre versin.....

Hiç Bebişi olmayanlaranda gönlündekini nasip eyle BANA OĞLUŞ NASİP EYLE AMİİİİN

Amin Ezelcigim insaAllah ama biraz az calis oldumu canim benim ayda 1 defa calisma yeterli ...

A evet bendede gecikme olmustu kullandigim antibiotik yüzünden bakalim insaAllah bu ay tam zamaninda gelir bu ay basliyorum canim eger hersey yolunda giderse yumurtlama dönemi insaAllah Weihnachten a denk gelmez......
Resim isinide hep unutuyorum canim cd den bilgisayara aktarip yapmam lazim bilg. yok esim hepsini cd aktarmis en kisa zamanda yapacagim söz kizlar bi 5 kilo fazlam var hamile kalmadan önce vereyim dedim acim ya isvec diyeti yapiyorum ve onda sabah sadece kahve iciliyor ya öglene kadar ac geziyorum simdi bir yarim saat spor yapayimda belki acligimi unuturum ......

ezel ben beypazarı kullanıyorum

onun minarel vs.. değerleri daha mı yüksek Elara bizim burda hiç denk gelmedi yada hiç dikkat etmedim o markaya

ooo kilolu hamile kalmışsın kızzz inşaAllah doğumdan sonra verirsin şu süt işi çok karışık gerçekten ama ben çevremde dikkat ettim eğer baştan sütün yetmiyorsa yada doyurucu değilse ne yersen ye süt olmuyor ben böyle tespit ettim ama bilmem yani

Elara bu arada yarın inş. usg resmi alıcam
kese nerde ona bakıcaz .. biz burda yazarkene
senin diğer topike ağzımın suyu akıyodu
çok şükür o günleride gördük. inş çıkmaz bi aksilik

ya elara nasıl alıstırdın bebegınını tuvaletıne ya ben 2 gundur denıyorum ama cok kararlı deılım bıde dıyorlarkı 10 gun hıc dısarı cıkma evde alıstırman gerek offf cıldırcam..

Bu ay tutcaz canım geçen ay bizimkine bi haller oldu bende anlamadım zaten
Şu diyette pek sağlıklı gelmedi bana kız kahvaltı günün en önemli öğünü bence sen başka bir diyet bul ben bunu sevmedim

Kızlar ben çıkıyım daha kahvaltı yapcam kızı okula hazırlıcam

afiyet olsun

boyun kac ?? sende koysana resmnini merak ediyoruz

Elara bu arada yarın inş. usg resmi alıcam
kese nerde ona bakıcaz .. biz burda yazarkene
senin diğer topike ağzımın suyu akıyodu
çok şükür o günleride gördük. inş çıkmaz bi aksilik

bende merak ediyorummmm.kacta gitcen doktora?

ya elara nasıl alıstırdın bebegınını tuvaletıne ya ben 2 gundur denıyorum ama cok kararlı deılım bıde dıyorlarkı 10 gun hıc dısarı cıkma evde alıstırman gerek offf cıldırcam..

cnm senin oglun kac aylıktı?
ben ev hanımı oldugumdan cok zorlandmadım.1 hafta boyunca bol su içirdim ve 15 dkda bir wc ye götürdümm
böylece çişi wcye yapamsı gerektigini ögrendii
belli süre kendimm belli aralıklarla wc ye götrüdüm.sonra o anne çiş demeye başladı
üstüne düşersen 1 ayda tam anlamıyla ögrenirr
Allah kolaylık versinnn sanaa

Son düzenleyen: Moderatör:
nötr yok cnm.
14 ekim erkek
15 ekim erkege yatkın
gelde sevinçten uyu şimdi
bi arkadaş vardı herşey tamı tamına erkeğe göreydi ama cinsiyeti kız çıkmıştı
fiona diesim gelio ama f ile başlıyodu nicki
nasip bakalım ilk olduğu için çok önemli değil
ama erkek olursa daha bi sevinirim yalan yok

bende merak ediyorummmm.kacta gitcen doktora?
15,20 randevu ben anca çarşamba sabahı yazarım

Bu ay tutcaz canım geçen ay bizimkine bi haller oldu bende anlamadım zaten
Şu diyette pek sağlıklı gelmedi bana kız kahvaltı günün en önemli öğünü bence sen başka bir diyet bul ben bunu sevmedim

Valla haklisin canim ya son 2 gün bir sabredebilsem bende boy 162 kilo 66 idi simdi kilo 63 oldu bu diyetle sadec sabah kahvaltisi kötü diger ögünler doyurucu son 5 kilo fazlam kaldi onuda artik 1 ayda yavas yavas veririm herhalde sebze meyve agirlikli beslenerek .....

asilmavi sen fhna dan bahsediyorsun sanırım???
o arkadaşın bioritimi kızdı
bebek kesenin sagındaydıı
o yum takibi ve catlatma ignesi olmuştu ama yum zamanı 2 kez ilişki yaşamıştııı
erkek cocuk bekelrken kız cocugu olcakk

Son düzenleyen: Moderatör:

meyveyide fazla kaçırma canım günde iki porsiyon veriyorlar diyetlerde meyveyyi mesela 1 muz 1 kivi gibi meyvede şeker var ya oda çok kilo yyapıyor bol yeşil çay iç su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…