- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.161
sagol cnm :)cnm bende bayıldım gerçekten çok modern duruyor..
Allah nazardan saklasın cnm
boncukk cnm 2 odalı mı ev?
site miydi?
ne kadara geldi ev cnm?
oglak ve gamze cnm ekledım arkadas olarak
elara bu arada cnm soylemıstım ben mobılyamı boyattım beyaza daha once hepsı akagac rengıydı o nun dısında ev tamamen benım eserım dolapların rengı seklı banyo dolabı evın planı bıle cunku cok ufaktı oynadıkta oynadık anca bukadar oldu dedıgım gıbı bıraz eksıklerım var acele edıp cok doldurmak ıstemıyorum az olsun oz olsun dıye beklıyorum ıns rabbım olmayan herkese nasıp eder
beyaz renk cok güzel olmuş..evin kücük oldugunda beyaz renkk ferah göstermiş iyi yapmışınn cnm
Allah bizede nasip etsin ev sahibi olmayı.
benım daha oncekı evım buyuk oldugu ıcın bır cok esyam sıgmadı belkı ondan daolayı suanda yadırgıyorumdur ama alıstım cbk otuma odası verdım ben daha bır suru ama saglık olsunufak en iyisi cnm ya işin çabuk biter benimki hipodrom ggibi at koşturuyorum
ne alsam içinde kayboluyor temizlikte cabası oturma odasından mutfağa su içmeye gitmeye üşeniyorum..
beyaz renk cok güzel olmuş..evin kücük oldugunda beyaz renkk ferah göstermiş iyi yapmışınn cnm
Allah bizede nasip etsin ev sahibi olmayı.
yok cm oyle ufak seyler almam lambader dılan lazım bana bırde yatak odamı pembe yabıcam bakalım tekrar bıtınce yollarım fıkırlerınızı alırımboncuk cokta doldurma evini bence.bu hali gayet güzell
ben sevmiyorum cok kalabalıgıı,temizligide zor oluyorrr
Amin cnm en kısa zamanda inş. bir ev bide erkek bebiş inşşşşşşşş..
sagol cnm bende cok severım beyazı ayrıca amın cnm ıns ıns bak ne yab bılıyormusun ben cok ınanarak yabmıstım 7 tane fılı kıcları kapıya douk dızıceksın ve kılıc cıcıgı kendın ekıceksın yaban bırısı bana soyledı bızde 3 arkadas denedık aynı anda kılıc ektık dua ederek ılk once bı arkadasımızınkı buyumeye basladı ve o ev aldı bız hatta gulduk eglendık sansa bak dedık dıger arkadasla benımkı 1 sene gec buyudu ama aynı anda buyuduler ve aynı anda ev aldık sımdı o benım ustumde oturuyor :)
Amin cnm en kısa zamanda inş. bir ev bide erkek bebiş inşşşşşşşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?