bebek cinsiyet belirleme..

oglak ve gamze cnm ekledım arkadas olarak
elara bu arada cnm soylemıstım ben mobılyamı boyattım beyaza daha once hepsı akagac rengıydı o nun dısında ev tamamen benım eserım dolapların rengı seklı banyo dolabı evın planı bıle cunku cok ufaktı oynadıkta oynadık anca bukadar oldu dedıgım gıbı bıraz eksıklerım var acele edıp cok doldurmak ıstemıyorum az olsun oz olsun dıye beklıyorum ıns rabbım olmayan herkese nasıp eder

cnm bende bayıldım gerçekten çok modern duruyor..
Allah nazardan saklasın cnm
sagol cnm :)
boncukk cnm 2 odalı mı ev?
site miydi?
ne kadara geldi ev cnm?

cnm normalde 105 metre kareydı ama 20 metre kareyı caldı mutahıt bu yuzden bende duvarları kırdırıp kolonlara dokunmadan +1 e cevırdım ev arsan aldıgımız ıcın 80 dı daha sora ufalttıgı ıcın avukata vercegımızı fılans oyledık 70 ındı.ev bana 70 geldı ancak suada bıtmıslerını 120 ye satıyorlar gercı aynı mutahot yan arsayıda aldı saırım arsadan alanlar yıne aynı fıyatlardan alıcak evet canım sıte

Son düzenleme:
ufak en iyisi cnm ya işin çabuk biter benimki hipodrom ggibi at koşturuyorum
ne alsam içinde kayboluyor temizlikte cabası oturma odasından mutfağa su içmeye gitmeye üşeniyorum..

beyaz renk cok güzel olmuş..evin kücük oldugunda beyaz renkk ferah göstermiş iyi yapmışınn cnm
Allah bizede nasip etsin ev sahibi olmayı.

ufak en iyisi cnm ya işin çabuk biter benimki hipodrom ggibi at koşturuyorum
ne alsam içinde kayboluyor temizlikte cabası oturma odasından mutfağa su içmeye gitmeye üşeniyorum..
benım daha oncekı evım buyuk oldugu ıcın bır cok esyam sıgmadı belkı ondan daolayı suanda yadırgıyorumdur ama alıstım cbk otuma odası verdım ben daha bır suru ama saglık olsun
beyaz renk cok güzel olmuş..evin kücük oldugunda beyaz renkk ferah göstermiş iyi yapmışınn cnm
Allah bizede nasip etsin ev sahibi olmayı.

sagol cnm bende cok severım beyazı ayrıca amın cnm ıns ıns bak ne yab bılıyormusun ben cok ınanarak yabmıstım 7 tane fılı kıcları kapıya douk dızıceksın ve kılıc cıcıgı kendın ekıceksın yaban bırısı bana soyledı bızde 3 arkadas denedık aynı anda kılıc ektık dua ederek ılk once bı arkadasımızınkı buyumeye basladı ve o ev aldı bız hatta gulduk eglendık sansa bak dedık dıger arkadasla benımkı 1 sene gec buyudu ama aynı anda buyuduler ve aynı anda ev aldık sımdı o benım ustumde oturuyor :)

boncuk cokta doldurma evini bence.bu hali gayet güzell
ben sevmiyorum cok kalabalıgıı,temizligide zor oluyorrr
yok cm oyle ufak seyler almam lambader dılan lazım bana bırde yatak odamı pembe yabıcam bakalım tekrar bıtınce yollarım fıkırlerınızı alırım

Amin cnm en kısa zamanda inş. bir ev bide erkek bebiş inşşşşşşşş..

aminn cümlemize inş

evet cnm daha önce sölemiştinn.yapcam ilk fırsattaaa tşkler:)

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm 5 yıl ayda 1200 oduyoruz 55 cektık benım kıram 800 e gelıyordu bazen gecıyordu bıle yanı ıyı oldu benım ıcın

Son düzenleme:
faızını kendım hıc hesaplamadım ama 5bınden fazla olması lazım esım oyle dıyordu baya uygun aldık onu bılıyorum cunku bankada tanıdık vardı :) en dusuk faızı uyguladıgını soyledı sagolsun bırde tam 100 degıl kusur var ama yalan olmasın hatırlamıyorum

Son düzenleme:
1200 ü 5 le carpmışım:))
1200 den 60 ay 72 bin ediyor.55 binden cıktıgında 17bin faiz
ev kredileri baya düşükk.halk bankası şuan en uygunuuu
degerlendrimek lazımm aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…