- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.201
günaydın kızlarrr
ezel çay kahvaltı derken bu saat oldu :82:
olmadınmı hala ????
Elaracım sen çok iyi niyetlisin Allah aklından geçen bütün güzellikleri versin inş sana ve olmayan herkese
Elaracım anladığım kadarıyla sende ankdasın neresindesin bende ankaradayım eryamanda birden merak ettim komşu falan çıkarmıyız acaba diye
o kırmızılıga gül diyorlar.ama arapca allah yazması ilginçmişşbenım oğlumunda alnının ortasında kırmızılık var allah yazıyor arapca bariz belli her gören fark ediyor.kırmızılıkdada arkası ne ki?
Herkese günaydın kızlar. Bugün adetemen son günü ve bu ay deneme var hayınlısıylaa. Lütfen benim için dua edin kızlar. çok ama çok heyecanlıyım...
gecmiş olsun gamzecimm.
Herkese günaydın kızlar. Bugün adetemen son günü ve bu ay deneme var hayınlısıylaa. Lütfen benim için dua edin kızlar. çok ama çok heyecanlıyım...
gecmiş olsun gamzecimm.
ARALIK
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Umut_11|12 Kasım|22 Kasım|25-26 Gün|6-7 Aralık| |3.Ay|1 Kızı|
Sellvi|8 Kasım|23 Kasım|28 Gün|6 Aralık| |ilk Ay|1 Kızı|
.| |
[/table]
bu ay deniyenler yada denicekelr kimlerrr???? listeye ekleyimmm
berracım hadı hayırlısı ınss hamıs kalırsın tosuncuguna cnmmmmm....
gunaydın kızlar 4 den berı ayaktayım buyuk kızımın kulagı agrıdı gece baktım duramıyo agrıdan sısmıs acıle goturdu hemen babası ortakulak ıltıhabı olmus ortancayı okula goturdum gelırkenden yuruyusumu yaptım 40 dk..sımdı oturdum ıkı dkk
gamze geçmiş olsun orta kulak iltihabı çok kötü çektim biliyorum kızın daha küçük o ne hale gelmiştir kimbilir Rabbim acil şifa versin
Günaydin kizlar kizimi yuvaya biraktim geldim ve hava cok soguk arabadan inip eve gelene kadar dondum kendime kahvemi yapip geliyorum araniza . Gamzecigim gecmis olsun canim benim ,,benim kizimdada oldu 10 gün antibiotik kullandida düzeldi ama ara ara tekrarliyor özellikle banyo yaptirirken ve soguklarda dikkatli olsun ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?