bebek cinsiyet belirleme..

kızlaaar günaydıınnnnn

umutçum söz verdiğim gibi saat 8,45 ben burdayım

benim hala adet gelmedi bekliyorum bugün 37. gün bakalım hayırlısı :44:

günaydın kızlarrr
ezel çay kahvaltı derken bu saat oldu :82:
olmadınmı hala ????

Ben kahvaltıyı evde yapıyorum gözlerimi açar açmaz karnımın açlığını hissediyorum kahvaltı etmeden hiçbirşey yapamıyorum
Yok canım daha olmadım
Elara doktorun verdiği ilacı sormuştu yazılarından anladığım kadarıyla ismi şöyle I. LUTENYL tb. 5: 2X1 yazmış başka yazılarda var yanında ama doktor yazısı işte çözemedim

Elaracım sen çok iyi niyetlisin Allah aklından geçen bütün güzellikleri versin inş sana ve olmayan herkese

aminn canm cok sagoll.

Elaracım anladığım kadarıyla sende ankdasın neresindesin bende ankaradayım eryamanda birden merak ettim komşu falan çıkarmıyız acaba diye

keçiörendeyimm

benım oğlumunda alnının ortasında kırmızılık var allah yazıyor arapca bariz belli her gören fark ediyor.kırmızılıkdada arkası ne ki?
o kırmızılıga gül diyorlar.ama arapca allah yazması ilginçmişş
oglunun arkasıda kızzz olabilir bu teze göre:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese günaydın kızlar. Bugün adetemen son günü ve bu ay deneme var hayınlısıylaa. Lütfen benim için dua edin kızlar. çok ama çok heyecanlıyım...

berracım hadı hayırlısı ınss hamıs kalırsın tosuncuguna cnmmmmm....

gunaydın kızlar 4 den berı ayaktayım buyuk kızımın kulagı agrıdı gece baktım duramıyo agrıdan sısmıs acıle goturdu hemen babası ortakulak ıltıhabı olmus ortancayı okula goturdum gelırkenden yuruyusumu yaptım 40 dk..sımdı oturdum ıkı dkk

ARALIK
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Umut_11|12 Kasım|22 Kasım|25-26 Gün|6-7 Aralık| |3.Ay|1 Kızı|
Sellvi|8 Kasım|23 Kasım|28 Gün|6 Aralık| |ilk Ay|1 Kızı|
.| |

[/table]

bu ay deniyenler yada denicekelr kimlerrr???? listeye ekleyimmm

ben denicem inşaAllah ama daha ne son satım belli ne beklenen regli

gamze geçmiş olsun orta kulak iltihabı çok kötü çektim biliyorum kızın daha küçük o ne hale gelmiştir kimbilir Rabbim acil şifa versin

geçmiş olsun gamze

Günaydin kizlar kizimi yuvaya biraktim geldim ve hava cok soguk arabadan inip eve gelene kadar dondum kendime kahvemi yapip geliyorum araniza . Gamzecigim gecmis olsun canim benim ,,benim kizimdada oldu 10 gün antibiotik kullandida düzeldi ama ara ara tekrarliyor özellikle banyo yaptirirken ve soguklarda dikkatli olsun ........

burda hava çok güzel iki hafta böyle gidecekmiş diyorlar inşaallah böyle gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…