- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.181
1200 ü 5 le carpmışım:))
1200 den 60 ay 72 bin ediyor.55 binden cıktıgında 17bin faiz
ev kredileri baya düşükk.halk bankası şuan en uygunuuu
degerlendrimek lazımm aslında
gamzem cnm kabule ttım ama gormedınkımı ? bı sorun yok deqılmı
eceee oglunu gördümm maşallahh cnm.insan izlerken duygulanıyorrr
amınnnnnnn cnm amınnnnnnn ınssss.........saol cnm bende çok duygulanıyorum gerçekten bu benim içimde mi deyip
ağlıyorum hamilelikten heralde hep bi ağlayasım var
YÜCE RABBİM GERÇEKTEN HERKESE TATTIRSIN İNANILMAZ Bİ DUYGU
bide kucağıma aldığım günü görsem sağ salim
amınnnnnnn cnm amınnnnnnn ınssss.........
cnm uzulme ya aglama derdamızda uzulmesın ıns o gunlerıde gorecez vaktı geldıgınde bıtanem sen yolu yarıladın tmmlamak uzeresın ınssss bızlerde bu heyecanı seıncı yasarız ınssssssssss
bu sölediklerin bu sayfada yazıyor.burda okuyup tekrar mı soruyorsun bana anlamıyorum.
evet yeşil cay ve hindiba içmek alkalilik için etkili olabilir
kızlar burda bir komşum var 2 oğlu var 5 aylık hamile kocası kız olsun diye çok istiyodu doktora gitti doktor kız demiş ay bi sevindim bi sevindim anlatamam 2 meyvedende tatmış olacak YARABBİM 2. MEYVEDEN BİZİDE TATTIR OĞLU OLANA KIZ KIZI OLANA OĞLAN NASİP EYLE..........AMİİİN
Can parçam evet bende böle bişeyler duydum benim kızımdada var yalnız şöle diyolar genelde erkekte varsa arkası kız kızda varsa arkası erkek derler eltim oğlunda vardı kızı oldu benim kızımdada var inş. doğrudur.kızlar bişi sorcam belkı aranızda bilenler vardır benım küçük kızın burnuyla alnının birleştiği noktada damar var çok belirgin mor çizgibazı görenler peşi erkek bak burnunda mor çizgi var diyolar.geçen gün komşuyla kızı okula bırakmaya gitmiştim komşumuzun akrabasının 1 e giden kızını gördük onunda benım küçük kızın gidi mor çizgisi vardı komşuya sordum kardeşi varmı bu kızın diye 3 yaşında erkek kardeşi varmış aranızda böyle olaya şahit olan varmı.acaba benim küçük kız osmanın ablasımı olacak
beyaz renk cok güzel olmuş..evin kücük oldugunda beyaz renkk ferah göstermiş iyi yapmışınn cnm
Allah bizede nasip etsin ev sahibi olmayı.
can parçam
benimde küçükken çok bariz mavi bir damarım varmış alnımda.arkamdan erkek olmuş:))
Can parçam evet bende böle bişeyler duydum benim kızımdada var yalnız şöle diyolar genelde erkekte varsa arkası kız kızda varsa arkası erkek derler eltim oğlunda vardı kızı oldu benim kızımdada var inş. doğrudur.
benim kız kardeşimden sonra annem hamile kaldı kızz kardeşimde böyle bi çizgi var babam istemediği için aldırmışlar bebek erkekmiş annem hala der günahı babanın boynuna diye....
çatlatma ignesinin bahsettigin gibi yanetkileri oluyor.amainşallah seninki hamileliktendir.
igneden kacsaat sonra ve kac kere ilişki oldu?
ben de duydum böle bişi
kıızm dogdugunda cok belirgindi iki kaşının ortasından alnına kadar uzanıtorduu o leke.
gören araksı erkek derdii
şuanda halaa var.özellikle agladıgında cok daha belli olurr
bekleyip görcez dogruluk payını
Ben hala geçmiş okuyorum yaww belki 2 saat oldu yani lizacım slmm buarada p.tesi cinsiyet öğrenicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?