bebek cinsiyet belirleme..

eceee oglunu gördümm maşallahh cnm.insan izlerken duygulanıyorrr

saol cnm bende çok duygulanıyorum gerçekten bu benim içimde mi deyip
ağlıyorum hamilelikten heralde hep bi ağlayasım var
YÜCE RABBİM GERÇEKTEN HERKESE TATTIRSIN İNANILMAZ Bİ DUYGU
bide kucağıma aldığım günü görsem sağ salim

amınnnnnnn cnm amınnnnnnn ınssss.........

cnm uzulme ya aglama derdamızda uzulmesın ıns o gunlerıde gorecez vaktı geldıgınde bıtanem sen yolu yarıladın tmmlamak uzeresın ınssss bızlerde bu heyecanı seıncı yasarız ınssssssssss

saol cnm hiç bukadar çok istediğimin farkında değildim
ama olunca meğerse nekadar istiyormuşum
sorma cnmm ya 4 ay kaldı ne çabuk geçti bide kolay doğum yapsamm
sonra hepinizin paşalarına kavuştuğu günü görsem hepinizz için ayrı ayrı çok istiyorum
çifter çifter pipililer inşşş..

bu sölediklerin bu sayfada yazıyor.burda okuyup tekrar mı soruyorsun bana anlamıyorum.
evet yeşil cay ve hindiba içmek alkalilik için etkili olabilir

Hindiba otunu tabi ki burda okudum canım zaten takip ediyorum sürekli vaktim oldukça. Forumu okudukça bilgilere ulaşıyoruz ama ben senin fikrini almak istedim. Kız - erkek çocuk annelerini de gözlemliyorum çevremden ve bahsettiğim kişinin düzenli yeşil çay, maden suyu tüketmesi dikkatimi çekti. Topikteki bilgilerle gözlemlediklerim örtüşünce seviniyorum bunu paylaşmak istemiştim..

Amin Cnm inşş.

Can parçam evet bende böle bişeyler duydum benim kızımdada var yalnız şöle diyolar genelde erkekte varsa arkası kız kızda varsa arkası erkek derler eltim oğlunda vardı kızı oldu benim kızımdada var inş. doğrudur.

benım oğlumunda alnının ortasında kırmızılık var allah yazıyor arapca bariz belli her gören fark ediyor.kırmızılıkdada arkası ne ki?

can parçam
benimde küçükken çok bariz mavi bir damarım varmış alnımda.arkamdan erkek olmuş:))

benim kız kardeşimden sonra annem hamile kaldı kızz kardeşimde böyle bi çizgi var babam istemediği için aldırmışlar bebek erkekmiş annem hala der günahı babanın boynuna diye....

bukadar raslantı olduğuna göre var bunda bişi ama 2 ay sonra bende belli olur ALLAH ın izniyle bakalım ne olur:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…