- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.221
sagol cnm ...:90:
amnnnnnnnnn yanlıslıkla yollayıncada sılemıyosunda ya olmuyooo sızdede ölemı yanlıs sml koymusum sıleyım dedım olmuyoooo
bende boyuma göre zayıfım normalim 60 benim .. daha 8 kilo lazım bana
ve bende 1,63 -65 falan olmak isterdim 1,70 uzun bi boy ...
kocam benden kısadır mesela 3-4 cm .. gülmeyin
boyuma göre bulamadım ... uzun boylu olunca böle oluyo işte
erkek çocuğa gelince okumuştum o yazıyı .. geçmiş kaçmazhaklısın ilki erkek olunca
daha iii bende ölee düşünüyorum ilki erkek sonra 2 tane daha doğursam ikiside kız olsa
.. amma çok şey istiyorum yaw
kızlar bişi sorcam belkı aranızda bilenler vardır benım küçük kızın burnuyla alnının birleştiği noktada damar var çok belirgin mor çizgibazı görenler peşi erkek bak burnunda mor çizgi var diyolar.geçen gün komşuyla kızı okula bırakmaya gitmiştim komşumuzun akrabasının 1 e giden kızını gördük onunda benım küçük kızın gidi mor çizgisi vardı komşuya sordum kardeşi varmı bu kızın diye 3 yaşında erkek kardeşi varmış aranızda böyle olaya şahit olan varmı.acaba benim küçük kız osmanın ablasımı olacak
eceee senin eşinlede boy farkınız baya vardı dimii:)
saol cnm hiç bukadar çok istediğimin farkında değildim
ama olunca meğerse nekadar istiyormuşum
sorma cnmm ya 4 ay kaldı ne çabuk geçti bide kolay doğum yapsamm
sonra hepinizin paşalarına kavuştuğu günü görsem hepinizz için ayrı ayrı çok istiyorum
çifter çifter pipililer inşşş..
ben denicem inşaAllah ama daha ne son satım belli ne beklenen regli
burda hava çok güzel iki hafta böyle gidecekmiş diyorlar inşaallah böyle gider
hiii yarama bastın .... ben hele topuklu ayakkabı dediğinde yeniliyormune güzel işte hayatım rahat rahat ye kilo problemi yok
benim boyumda 1 68
62 kiloydum maalesf 64 oldum
iştahımda çok açık
zayıflayamayacagım
benim eşimlede boyumuz hemen hemem aynı onunkide 170
topuklu ayakkabıya hasret kaldım
ben minyonumdur eşim cok uzun boyludurr.
kuzenim vardı boyu 1,75 ti.benle dalga gecerdii kısa boylusun diye.bende onla dalga gecerdim boyuna göre bulamıcan kocayı diye
ikimizde evlendik onun kocasıı hem kuzenimden hemde eşimden kısa:)
gecenlerde karşılaştıkk ,kısayım mısayım ama gördügün gibi kaptımm uzun boylu kocayı dedimmm:)))) nasıl sinir olduu bana hehe
avm de filan dolşaırken dikkat ediyorum genelde kısa boylu kadınların uzun boylu eşleri oluyorr.
annemin evinde heryer ıcık cıncık süstü her taraf küçük sehpa saksıboncuk cokta doldurma evini bence.bu hali gayet güzell
ben sevmiyorum cok kalabalıgıı,temizligide zor oluyorrr
Allahın izniyle görürsün o günleride inş..saol cnm bende çok duygulanıyorum gerçekten bu benim içimde mi deyip
ağlıyorum hamilelikten heralde hep bi ağlayasım var
YÜCE RABBİM GERÇEKTEN HERKESE TATTIRSIN İNANILMAZ Bİ DUYGU
bide kucağıma aldığım günü görsem sağ salim
Ay cok sanslisiniz bacim burada gece -18 derece olacakmis eksi nasil soguk olacak anlayin artik korkuyom seyimiz donacak cocukta yapamayacaz anam bu sogukta calismada yapilmaz gerci koca icin iyi y ler cogaliyordur gelin kiz buraya hepiniz davetlimsiniz ev büyük orada sicaktan x cogalmistir gelin y leri cogaltin .......
Kizlar bi yarim saat sporumu yapayimda geleyim.......
cnm valla dunden berı bende bu konu hakkında yazmadım ama benım ılklerde ıkısındede var ama ıns sızde tutarAllah gönlüne göre versin canim niye cok olsun iste Rabbim verir insaAllah......
Ay canlar valla ben bunu ilk duydugumda görümcemin iki kizi var onlara baktim her ikisinindeburnu ile gözü arasinda mavi cizgi var artik sizce ne kadar dogrudur bu tez
Bende sendenim Elara bende boy 162 kocada 177 bosver topuklu ile ara kapatiliyor benim kuzenimin boyu 185 esinin boyu 150 biz yine iyiyiz kiz ay sakin topikte bu durumda olan cikmasin alinganlik olabilir ....
Amin canim insaAllah Göktugumuz teyzelerine ugur getirecek insaAllah Ece senin oglusun adi ne olacak düsündünüzmü ona göre sevelim kiz acik yigenimizi.....
Aynen bende sendenim ne sat belli ne yumurtlama insaAllah Weihnacten`a denk gelmez
Ay cok sanslisiniz bacim burada gece -18 derece olacakmis eksi nasil soguk olacak anlayin artik korkuyom seyimiz donacak cocukta yapamayacaz anam bu sogukta calismada yapilmaz gerci koca icin iyi y ler cogaliyordur gelin kiz buraya hepiniz davetlimsiniz ev büyük orada sicaktan x cogalmistir gelin y leri cogaltin .......
Asilim nur yüzlü bacim benim nasil gidiyor hamilelik hersey yolunda insaAllah ......
:90: ay cok güldümm hemde şaşırdım gamzeeeeee
alla alla niye gülüyokii diyommm :))
sizde düzeltme butonu yokmu?
aahhh aahhh bende evde olsaydım 10,30 da ebru şallı ile plates yapıyor olurdum 2 yıl çalışmıyordum platesle taş gibi olmuştum 6 - 7 aydır yapmıyorum sıkılığım kaybolmaya başladı
kızlar aralık ayında deneyecek yokmu hiç listede kimseler yok
gamze sen neye karar verdin ??
cnm öncelıkle h.geldın hele bı kendını ttanıt sendemı kız annesısın kac tane kızın varr.... ah ah bız 1 senedır kafa yoruyoz ama rabbım buyuk olacak ınsay bende bırturlu karar veremıyorum yaaaa.... :26: :26: yapsakmı yapmasakmı. cınsıyetı belırleme demıssınız ama neyle belırleyecegız bu cınsıyetı banada yardımcı olsanız engın tecrubelerınıze ıhtıyacım var.
ay bende bırturlu karar veremıyorum yaaaa.... :26: :26: yapsakmı yapmasakmı. cınsıyetı belırleme demıssınız ama neyle belırleyecegız bu cınsıyetı banada yardımcı olsanız engın tecrubelerınıze ıhtıyacım var.
merhaba kızlar, 7. haftama girdim hala dr a gitmedim, bi dinginlik bi gevşeklik var çözemedim gitti,yada 2. diye ağırdan alıyorum herşeyi , heyecan yok yani, umarım hamişliktendir, içime aşşşşırı kızım olacak hissi var, bakalım artık....
bebek olunca çalışacakmısın ?
Çalışmak istiyorum canım zaten resmi bir kurumda çalışıyorum doğum izni süt izni cumartesi pazar vs.. var inşaAllah Rabbim nasip ederse çalışmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?