bebek cinsiyet belirleme..

Allah gönlüne göre versin canim niye cok olsun iste Rabbim verir insaAllah......

Ay canlar valla ben bunu ilk duydugumda görümcemin iki kizi var onlara baktim her ikisinindeburnu ile gözü arasinda mavi cizgi var artik sizce ne kadar dogrudur bu tez

eceee senin eşinlede boy farkınız baya vardı dimii:)

Bende sendenim Elara bende boy 162 kocada 177 bosver topuklu ile ara kapatiliyor benim kuzenimin boyu 185 esinin boyu 150 biz yine iyiyiz kiz ay sakin topikte bu durumda olan cikmasin alinganlik olabilir ....

Amin canim insaAllah Göktugumuz teyzelerine ugur getirecek insaAllah Ece senin oglusun adi ne olacak düsündünüzmü ona göre sevelim kiz acik yigenimizi.....

ben denicem inşaAllah ama daha ne son satım belli ne beklenen regli

Aynen bende sendenim ne sat belli ne yumurtlama insaAllah Weihnacten`a denk gelmez

burda hava çok güzel iki hafta böyle gidecekmiş diyorlar inşaallah böyle gider

Ay cok sanslisiniz bacim burada gece -18 derece olacakmis eksi nasil soguk olacak anlayin artik korkuyom seyimiz donacak cocukta yapamayacaz anam bu sogukta calismada yapilmaz gerci koca icin iyi y ler cogaliyordur gelin kiz buraya hepiniz davetlimsiniz ev büyük orada sicaktan x cogalmistir gelin y leri cogaltin .......

Asilim nur yüzlü bacim benim nasil gidiyor hamilelik hersey yolunda insaAllah ......

hiii yarama bastın .... ben hele topuklu ayakkabı dediğinde yeniliyormu
o diye soruyorum artık .. ayakkabı alacağım zaman herşeyde
sıfır taban bulmakta çok zorlanıyorum ... 1 cm bile taban yok benim ayakkabılarımda
botlar falan hepsi sıfır taban

aynen

boncuk cokta doldurma evini bence.bu hali gayet güzell
ben sevmiyorum cok kalabalıgıı,temizligide zor oluyorrr
annemin evinde heryer ıcık cıncık süstü her taraf küçük sehpa saksı
çiçek börtü böcek beni hayattan yıldırdı
şimdi kendi evimde dağınık yapacak die gerekli şey bile istemiyorum
mesela eşim askerden gelirken bi kendi çantasını bi de
askeriyenin verdiği çantayı getirmiş
gıcır gıcır mis gibi ama koyacak yer yok die ya ver birine ya doğru çöpe
istemiyorum fazlalık .. durum o kadar vahim

Allahın izniyle görürsün o günleride inş..
bende de aynı durum hep bi ağlayasım var

ayağını sıcak başını :82: serin tutuyorsunn galiba bacım

Son düzenleme:
cnm valla dunden berı bende bu konu hakkında yazmadım ama benım ılklerde ıkısındede var ama ıns sızde tutar

:90: ay cok güldümm hemde şaşırdım gamzeeeeee
alla alla niye gülüyokii diyommm :))
sizde düzeltme butonu yokmu?

kız sorma ya kucukluk kucagımdaydı yanlıslıkla bastık neyse ama duzelteyım dedım omadı onceden oluyodu neden bugun olmadı bılmıyom neyse en azında dıle getırmıs oldum tobe yarabbım ne sacma bıseyede dokunmusum :))

ay bende bırturlu karar veremıyorum yaaaa.... :26: :26: yapsakmı yapmasakmı. cınsıyetı belırleme demıssınız ama neyle belırleyecegız bu cınsıyetı banada yardımcı olsanız engın tecrubelerınıze ıhtıyacım var.

cnm öncelıkle h.geldın hele bı kendını ttanıt sendemı kız annesısın kac tane kızın varr.... ah ah bız 1 senedır kafa yoruyoz ama rabbım buyuk olacak ıns

merhaba kızlar, 7. haftama girdim hala dr a gitmedim, bi dinginlik bi gevşeklik var çözemedim gitti,yada 2. diye ağırdan alıyorum herşeyi , heyecan yok yani, umarım hamişliktendir, içime aşşşşırı kızım olacak hissi var, bakalım artık....

Hosgeldin takil bize.......

Aman canim saglikli ve hayirlisi olsunda önemli olan bizimki tedbir sonucta taktir Allahin kizda can erkekte can bosver düsünme hamileligin tadini cikar

Bende cocuk yok ama ben cocuk yapmaktan korkuyorum cınsıyet belırleme demıssınız nasıl belırlenıyor bu cınsıyet ılk cocugum kız olsun ıstıyprum :) yaza calısmalara baslıyacagım galıbe

Çalışmak istiyorum canım zaten resmi bir kurumda çalışıyorum doğum izni süt izni cumartesi pazar vs.. var inşaAllah Rabbim nasip ederse çalışmak istiyorum

en iyisi canım çalış
bende kızımı 2 aylıkken anneme bıraktım (( ama şimdi pişmanım sanırım çok küçüktü çünkü
ama mecburen iznim okadardı işe döndüm
şimdi 2 olursa çıkacam işten
zaten 2 çocukla çalışmak zor olur artık
yine kimse yok bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…