- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.261
Allah gönlüne göre versin canim niye cok olsun iste Rabbim verir insaAllah......
Ay canlar valla ben bunu ilk duydugumda görümcemin iki kizi var onlara baktim her ikisinindeburnu ile gözü arasinda mavi cizgi var artik sizce ne kadar dogrudur bu tez
Bende sendenim Elara bende boy 162 kocada 177 bosver topuklu ile ara kapatiliyor benim kuzenimin boyu 185 esinin boyu 150 biz yine iyiyiz kiz ay sakin topikte bu durumda olan cikmasin alinganlik olabilir ....
Amin canim insaAllah Göktugumuz teyzelerine ugur getirecek insaAllah Ece senin oglusun adi ne olacak düsündünüzmü ona göre sevelim kiz acik yigenimizi.....
Aynen bende sendenim ne sat belli ne yumurtlama insaAllah Weihnacten`a denk gelmez
Ay cok sanslisiniz bacim burada gece -18 derece olacakmis eksi nasil soguk olacak anlayin artik korkuyom seyimiz donacak cocukta yapamayacaz anam bu sogukta calismada yapilmaz gerci koca icin iyi y ler cogaliyordur gelin kiz buraya hepiniz davetlimsiniz ev büyük orada sicaktan x cogalmistir gelin y leri cogaltin .......
Asilim nur yüzlü bacim benim nasil gidiyor hamilelik hersey yolunda insaAllah ......
ARALIK
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Umut_11|12 Kasım|22 Kasım|25-26 Gün|6-7 Aralık| |3.Ay|1 Kızı|
Sellvi|8 Kasım|23 Kasım|28 Gün|6 Aralık| |ilk Ay|1 Kızı|
qwert|10 Kasım| |28 Gün|7 Aralık| |2. Ay|1 Kızı|
Berra10|
_Ezel_|
[/table]
başka y0okk miiiii
sat 10 kasım
regl 28 gün
beklenen 7 aralık
beni ekleyebilirsin
cnm neler hıssettıgını tahmın etmek zor degıl aslında ama az kalmıs ıns rbbım gonlundekını verırİnş canım ya şu günleri nasıl geçiyorum anlatamam uyyamıyorum yiyemiyorum hasta gibi çok kötüyüm çokk ne olduğunu öğrenince kızsada böyle olmıycak biliyorum ama belirsizlik hasta etti beni hayırlı haber olur inşş.
hosgeldın hakkında hayırlısı olsunbende yeni katıldım aranıza aralık takvimine benide ekleyin beklenen regli günüm aralık 16 hadi hayırlısı demekten başka çare yok elara hanım banada cinsiyete baksanız
benim doğum tarihim 19-01-1979
eşimin 19-07-1977
hosgeldın ben cıkolata ksıtıyle sorunsuz hamıle kalan ve hamılelık gecıren cok kısı duydum bu yuzden sakın ol ıyı dusun ıyı olsunAKTIF KATILACAGIM VALLA :):) Begendım bu topıgı. evlı ama cocugu olmayanı kabul edersenız sevınırım . cıkolata kıstım nedenıyle daha kontrollerım suruyor. sanırım hamılelıkte sorun yasayacagım bıraz
oyle deme umutcum ya bak bende varım :)çok haklısınnnn
bakalım bu ay nolacak
ama tutmadı ben aynıyım çünkü
he cnm az kısı kaldık kısmet bakalım ekledınmı gormedım ben bakarım sımdı cnm sagolboncukkk sende bu ay denicektin dimi.senide ekledimmm
hamile kalmayı düşünenen kişi sayısı azaldıııı.maşallahhh hamiş arkadaşlarrr cogaldııı
cnm bellı olmaz hıc rabbım gonlundekını verır ınsmerhaba kızlar, 7. haftama girdim hala dr a gitmedim, bi dinginlik bi gevşeklik var çözemedim gitti,yada 2. diye ağırdan alıyorum herşeyi , heyecan yok yani, umarım hamişliktendir, içime aşşşşırı kızım olacak hissi var, bakalım artık....
cnm hayırlısı olsun ınan kendımden cok senın ıcın ıstıyorum neden bılmıyorum belkıde uzun suredır denedıgın ıcındır.rabbım once sana nasıp etsın ıns ve gonlundekını verır ıns cok bekletmeden saglıcaklasat 10 kasım
regl 28 gün
beklenen 7 aralık
beni ekleyebilirsin
cnm cok gecmıs olsun kulak agrısıda cok zordur yaberracım hadı hayırlısı ınss hamıs kalırsın tosuncuguna cnmmmmm....
gunaydın kızlar 4 den berı ayaktayım buyuk kızımın kulagı agrıdı gece baktım duramıyo agrıdan sısmıs acıle goturdu hemen babası ortakulak ıltıhabı olmus ortancayı okula goturdum gelırkenden yuruyusumu yaptım 40 dk..sımdı oturdum ıkı dkk
cnm baya cok olmus teste cıkmamıstı ama gec dollenme fılan olmasın alla alla ya boyle belırsız beklemekte daha zor olsa gerek ıns hamılesındır degılsende ıns ıstedıgın zaman kalır ve gonlundekını alrısınkızlaaar günaydıınnnnn
umutçum söz verdiğim gibi saat 8,45 ben burdayım
benim hala adet gelmedi bekliyorum bugün 37. gün bakalım hayırlısı :44:
Hindiba otunu tabi ki burda okudum canım zaten takip ediyorum sürekli vaktim oldukça. Forumu okudukça bilgilere ulaşıyoruz ama ben senin fikrini almak istedim. Kız - erkek çocuk annelerini de gözlemliyorum çevremden ve bahsettiğim kişinin düzenli yeşil çay, maden suyu tüketmesi dikkatimi çekti. Topikteki bilgilerle gözlemlediklerim örtüşünce seviniyorum bunu paylaşmak istemiştim..
kız günleri önemli benim için
benim sarı oğlann amaa burda sarılığız kızlarrr
15 ti derecemiz şimdii şükürler olsun 10 olmuşş rengimiz dahaa iyii
cnm cok tatlııııı yaaaa massallahhhhhhh rabbım hayırlı uzun ömurler nasıp etsın ıns arkadasımmm...
cnm ıns gonlundekı olur ama kızsada uzulme noluur bak bende 3 tane:)))İnş canım ya şu günleri nasıl geçiyorum anlatamam uyyamıyorum yiyemiyorum hasta gibi çok kötüyüm çokk ne olduğunu öğrenince kızsada böyle olmıycak biliyorum ama belirsizlik hasta etti beni hayırlı haber olur inşş.
cnm valla cok guzeldı ızledım yaaaaa ıcımızde neler oluyo haberımız yok tsk ler cnmBebekler böyle dünyaya geliyor - DiÄer - Haber, Video / Milliyet.com.tr İnternet TV üç boyutlu animasyonla bebegin dünyaya gelişiii.
mutlaka izleyinnn arkadaşlar.muhteşem bişi
karabibeeerrr oğluşun çok tatlıııı canım yaaa Rabbim bizede nasip etsin sağlıklı sıhatli oğluşlar Allah bir an önce şifa versin tamamen geçsin sarılığı oğluşunun canım yaaa
günaydddııınnn
umutçuummm merhabaaaa evet erkencisin şaşırdım
yok hastta olmadım daha geç döllenme mi oldu ne oldu ama cumartesi günü hcg 0 çıktı olmamıştır zannetmiyorum
bugün hastalanacakmışım gibi hissediyorum ama bilmiyorum beklemedeyim
önce sen orgazm olursan o yolu cok hızlaa giderler merak etmee.bide spermleri güclendirmek lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?