bebek cinsiyet belirleme..

Ah Haskena kalbimi çok fena kırdın.Nolcek şimdi benim boy 157 kocam 187 :84:Şaka bir yana hiç şikayetçi değilim bu durumdan topuklu ayakkabılar sağolsun.Düz tabanıda sevmediğim için problem olmuyor.Evet bende uzun boylu erkeklerin genelde kısa boylu kadınları tercih ettikleri fikrine inanıyorum.

Canım ben varım.Bu ay tek ilişki denemesi başarısızlıkla sonuçlandı.Aralıkta daha fazla deneme düşünüyorum.İnşallah olur.

cnm neler hıssettıgını tahmın etmek zor degıl aslında ama az kalmıs ıns rbbım gonlundekını verır
hosgeldın hakkında hayırlısı olsun

hosgeldın ben cıkolata ksıtıyle sorunsuz hamıle kalan ve hamılelık gecıren cok kısı duydum bu yuzden sakın ol ıyı dusun ıyı olsun
çok haklısınnnn
bakalım bu ay nolacak
ama tutmadı ben aynıyım çünkü
oyle deme umutcum ya bak bende varım :)
anca beraber kanca berber ehuehue :)

boncukkk sende bu ay denicektin dimi.senide ekledimmm
hamile kalmayı düşünenen kişi sayısı azaldıııı.maşallahhh hamiş arkadaşlarrr cogaldııı
he cnm az kısı kaldık kısmet bakalım ekledınmı gormedım ben bakarım sımdı cnm sagol
cnm bellı olmaz hıc rabbım gonlundekını verır ıns
sat 10 kasım
regl 28 gün
beklenen 7 aralık
beni ekleyebilirsin
cnm hayırlısı olsun ınan kendımden cok senın ıcın ıstıyorum neden bılmıyorum belkıde uzun suredır denedıgın ıcındır.rabbım once sana nasıp etsın ıns ve gonlundekını verır ıns cok bekletmeden saglıcakla
cnm cok gecmıs olsun kulak agrısıda cok zordur ya
oo ıyı uruyus fılan ben bu aralar bıraz sıstım ye yat ye yat dıycem ama durmuyorumkı hergun fıx ev supur sıl toz al eee bosta durmuyoru bugun 5 saat mutfakta sıkıntıdan pasta corek yabtım vallahı aksamda aldım kaynamama goturdum ama kılo alıyorum :)
kızlaaar günaydıınnnnn

umutçum söz verdiğim gibi saat 8,45 ben burdayım

benim hala adet gelmedi bekliyorum bugün 37. gün bakalım hayırlısı :44:
cnm baya cok olmus teste cıkmamıstı ama gec dollenme fılan olmasın alla alla ya boyle belırsız beklemekte daha zor olsa gerek ıns hamılesındır degılsende ıns ıstedıgın zaman kalır ve gonlundekını alrısın

hındıba bende alıcam yarın ama yer kalmadı ya takvıyeler soda muz hele bı oturusta kac kılo mandalına yıyorum butun gunum wc de gecıyor yaw

herkese merahabalar bu arada hazır alıntı yapabıldım es gecmek ıstemedım malum ınternetım anormal :)
ececım cok duygulandım yaa rabbım sag saglım kcuagınada alıdıgın gunu gostersın ıns
oglak ve gamzem cnm sagolun darısı olmayan herkesın basına ıns

oğlak cnm ınternette sayfalarda gezınırken gordum kafama takıldı belkı daha once yazmıssındır ben gormedım preseed kullanmıssın hamıle kalmadan once
demıssınkı
hayatım benim 2.de oldu yani preseedle 2.denediğim ay demek istedim ilki ekimdi 2.kasım ayı canım preseedle kaç kez ilişkiye girdim onu hatırlamıyorum çünkü biz her ilişkide kullandık canım

benım merak ettıgım su okudugum kadarıyla hamıle kalmayıda kolaylastırıyormus pekı sence bunun etkısı ne oldu sende ?cunku o baslıkta onu kullanmalarını tavsıye etmıssın
ıkıncı bır sorum olcak cnm yanlıs hatırlamıyorsam (hatırlıyorsam duzelt benı lutfen )ovulasyonda cıft cızgıden sonra sılıklesınce ılk ılıskı oldugunu ve akabınde bı kac kere daha oldugunu soylemıstın ama ovulasyon baslıgında daha oncesındede bırlıktelıklerın oldugunu yazmıssın baska bı yerdede cıft cızgıden hemen sonra denemelerın oldugunu yazmıssın
baska bıyerdede sayısın bılmedıgını yazmıssın :) yanı cnm tam acıklayıcı yazarsan daha ıyı olur yardımcı olmak adına cunku benım kafam karıstı:26:

Son düzenleme:
Elara senden bır rıcam olcak delırdım ya cok zor bakıyorum gecmıse vs ınternetım yuzunden bu preseedı arastırdım bıraz hamılekalan cogu kısı tabıkı cınsıyet ıcın degıl hamıle kalamk ıcın kullanmıs ama cogunun oglu olmus yada olcak bunun ne alakası olabılır bu jelın yanı
bak soyle yazmıslar
Pre~Seed Kişisel Nemlendirici, vajinal kanal içinde en doğal sekresyonun sağlanması için tasarlanmıştır. Bir nevi vaginal sıvının birebir kopyası-taklidi olarak düşünülebilir. Çünkü vajinal sıvının PH derecesi ile birebir aynıdır. Böylece spermlere zarar vermeden, spermlerin yapısını etkilemeden vajina kanalı boyunca akışkanlığı sağlayarak spermlerin rahatça haraket ederek yumurta ile buluşmasına izin verir.

Hamile kalmaya çalışılan ve özellikle vajinal kuruluğun arttığı dönemlerde, diğer ürünlerin spermler üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak gerektiğinde kullanılabilir.

Ayrıca, Cinsel yönden aktif olan her kadın, zaman zaman vajinal kuruluk yaşayabilir. Bu dönemlerde kuruluğun giderilmesi için kullanılan yağ, vazelin, krem v.s. gibi ürünler vaginal sorunlara sebep olabilir, spermlere zarar verebilir ve spermlerin rahat hareket etmelerine engel olan bir bariyer oluşturabilir.

Bu tip rahatsızlığı olan bayanlar yada bu vajinal kuruluk problemi yaşayanlar Pre~Seed Kişisel Nemlendiriciyi güvenle kullanabilir.

Pre~Seed Amerikan INGFertility Firması tarafından üretilen ve Dr. Joanna Ellington ve ekibi tarafından bulunan ürün, tüm Avrupa ve Amerika’da vajinal kuruluk problemi dönemlerinde rahatlık sağlanması ve hamile kalmaya yardımcı ürün olarak kullanılmakta ve tavsiye edilmektedir.

* Fertilite (Doğurganlık-Yumurtlama ) dönemindeki servikal mukusa uygun ph yapısındadır.
* Özellikle spermlere hasar vermemek amacıyla üretilmiştir.
* Antioksidan destek için katkılıdır.
* Dahili uygulama da vajina ve serviksi kaplar.
* Klinik olarak denenmiş ve doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.
cnm bı bakarmısın sen hos cınsıyet ıcın etkısı olmasada hamıle kalmak ıcın cok yararını goren var kalamayan arkadaslarıma yardımcı olur ıns ben bu ay kalamazsam sıparıs verebılırım

Son düzenleme:
benim sarı oğlann amaa burda sarılığız kızlarrr
15 ti derecemiz şimdii şükürler olsun 10 olmuşş rengimiz dahaa iyii

günaydddııınnn
umutçuummm merhabaaaa evet erkencisin şaşırdım
yok hastta olmadım daha geç döllenme mi oldu ne oldu ama cumartesi günü hcg 0 çıktı olmamıştır zannetmiyorum
bugün hastalanacakmışım gibi hissediyorum ama bilmiyorum beklemedeyim

karabibeeerrr oğluşun çok tatlıııı canım yaaa Rabbim bizede nasip etsin sağlıklı sıhatli oğluşlar Allah bir an önce şifa versin tamamen geçsin sarılığı oğluşunun canım yaaa

cnm cok tatlııııı yaaaa massallahhhhhhh rabbım hayırlı uzun ömurler nasıp etsın ıns arkadasımmm...
cnm ıns gonlundekı olur ama kızsada uzulme noluur bak bende 3 tane:)))
Bebekler böyle dünyaya geliyor - Diğer - Haber, Video / Milliyet.com.tr İnternet TV üç boyutlu animasyonla bebegin dünyaya gelişiii.
mutlaka izleyinnn arkadaşlar.muhteşem bişi
cnm valla cok guzeldı ızledım yaaaaa ıcımızde neler oluyo haberımız yok tsk ler cnm
karabibeeerrr oğluşun çok tatlıııı canım yaaa Rabbim bizede nasip etsin sağlıklı sıhatli oğluşlar Allah bir an önce şifa versin tamamen geçsin sarılığı oğluşunun canım yaaa

amınnnnnnnnnnnnn cnm amınnn

gunaydın kızlar nasılsınız??

geç döllenme olsaydı eğer dr görmezmiydi canım
hem sana ilaçta verdi adet olman için

önce sen orgazm olursan o yolu cok hızlaa giderler merak etmee.bide spermleri güclendirmek lazımmm

kadının orgazm olması bu kadar etkilermi olayı yaw

herkese günaydınn

Elara direkt usg resmini koyuyorum ben
bebek için geç kalmışız gibi geldi bana ya daha küçük olması gerekmiyormuydu

Eklentiler

• $dekont5 001.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…