- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.241
ay bende bırturlu karar veremıyorum yaaaa.... :26: :26: yapsakmı yapmasakmı. cınsıyetı belırleme demıssınız ama neyle belırleyecegız bu cınsıyetı banada yardımcı olsanız engın tecrubelerınıze ıhtıyacım var.
merhaba kızlar, 7. haftama girdim hala dr a gitmedim, bi dinginlik bi gevşeklik var çözemedim gitti,yada 2. diye ağırdan alıyorum herşeyi , heyecan yok yani, umarım hamişliktendir, içime aşşşşırı kızım olacak hissi var, bakalım artık....
Bebekler böyle dünyaya geliyor - DiÄer - Haber, Video / Milliyet.com.tr İnternet TV üç boyutlu animasyonla bebegin dünyaya gelişiii.
mutlaka izleyinnn arkadaşlar.muhteşem bişi
Selam kızlar,
Bende yeni geldim bu topiğe, sabahtan beri okuyorum. Alintı yapmayı beceremedim. Benimde 2 kızım var ve 2-3 aydır araştırıyorum bu ay kesinlikle deneyeceğim.Bugün adetimin 3. günü.
Erkek bebek için maille cevaplar vardı. Bende istiyorum lütfenacele yoldan
süper bişeydi
ben anladım neden hamile kalamadığımı bi dünya yol var benimkilerde zayıf yolu bi türlü biterimiyolar :90:
önce sen orgazm olursan o yolu cok hızlaa giderler merak etmee.bide spermleri güclendirmek lazımmm
Bebekler böyle dünyaya geliyor - DiÄer - Haber, Video / Milliyet.com.tr İnternet TV üç boyutlu animasyonla bebegin dünyaya gelişiii.
süperdiBebekler böyle dünyaya geliyor - DiÄer - Haber, Video / Milliyet.com.tr İnternet TV üç boyutlu animasyonla bebegin dünyaya gelişiii.
24/09/2010 tarihinde şöyle bi mesaj okumuştum :)
berra ,ezel,hazek,semraogretmen,senecihan
size yöntemelri yolladım.kontol edin gelmeyen varsa sölesinn.
toplam 5 mesaj yollıcam.kontorl edersiniz .eksik gelenler sölesin
şuan 1 tanesini yoladım.hepsi sıgmıyor sayfaya.
mesaj sürem bitince digerelrinide yollarım
başka kim vardı?
bekleyiş bitiyor desene.iyi dayandın:)
inşallah net bir şekilde öğrenirsin ve istediğin gibi olur canım
bukadar raslantı olduğuna göre var bunda bişi ama 2 ay sonra bende belli olur ALLAH ın izniyle bakalım ne olur:26:
hoşgeldin.gecmiş sayfalara bi göz atarsan yöntemler hakkında bilgi sahibi olabilirsin.
aktif katılırsanda toplu yöntemelri yollarım sana da.
1 hafta daha bekle ondan sonra doktora git istersen.
hem kalp atışını duyarsın hemde kan tahlillerini yaptırırsınn
folik asit filan alıyon dimi
süperdi
ne kadar hareketli bir bebekti öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?