bebek cinsiyet belirleme..

Son düzenleme:
boncukcum cnm oglusumuz tek olsunda sıyh renklı olsunnnn:)))))))))))
ehuehahuaha yy gamzem cnm yaaa ne cok ıstıyorsun degılmı sende benım gıbısın cnm benım ıns ya :)))) cok guldum ya olsunda sıyah olsun he yok kıs ole deme sarı olsun sarı :)))) olduda sarısı kaldı hahahahah sıyırdım :)
ee tamam işte bu sana ve sizin tarafa benzer inş..
inşşşşşşşş cnmmm

kız valla yaaaaaaa gozlerı dedım sıyah dıye tenı demedımmmm:))))))))ınan neden bu kadar cok ıstıyom bılmıyom haberlerde ve bugun muge anlıda cıktı sabah namazına kılmaya gıderken sarhoslar vurmusya adamcagızı bugun esı baglandı yaynına bız cok ıstedık 3 sene sonra olmus bebeklerı ama goremeden gıttı dıyooo ınan hem agladım hemde dedımkı bende bu kadar cok ıstıyorum acaba goremeyecekmıyım tobeeee yarabbımmmm ...

rabbım vermeyecegı seyın sevgısını arzusunuda vermezmış ama ınsssssss bu ıstegımız arzumuz olacagındandır cnmmmmm

evet gamzecım ya ne kotu bır kader ya
cnm bılmıyorum bırseyı 40 kere dersen olurmus ya bı arkadasım var ılk hamılelegımde ona sureklı kızım olcak nerden bılıosun derdı bılırım ben dıye dalga gecerdım kızım oldu bu sabah oglum olcak yazım yasmıskı leyn uyus :) muneccımmısın sen daha hamıle bıle degılsın ben bılıyorum dedım ıkımızde koptuk gulmekten :))))

Son düzenleme:
Aman ne biliyim aslında hep gider ama bu sefer içim sıkılıyor(
sağ sağlim gidip gelsin inş..
bende ona kocaman bi liste yapayım (alışveriş)
korede elektronik eşyalar uygun oluyormuş

:)))ewet cnm ınssssssssss öle olacakkk kalbımızdekı ıcımızdekı sevgımızı kucagımıza alıcazzz

deqılmı yaprakcım ıns senınde oyle tatlı oglusun olur cok tatlı valla rabbım nazardansaklasın cok begendım cok benımde aynısından olsun yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…