- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.461
gamzem hayırdır cnm sesin çıkmıyor??
boncukcum cnm oglusumuz tek olsunda sıyh renklı olsunnnn:)))))))))))
eeeeeeeeee valla öle be guzelımmmmm ...:)))))bizde 3 kızkardeşiz anneme iş güç yaptıkça
KIZ OLSUNDA çamurdan olsun derdi:)))
annemin sözünü hatırlattın cnm bana:))
ah afıyet olsun cnmmmm bol bol yeeeeebende kızartma yaptım kızartma oldum walla:))
belim çok ağrıyor
ehuehahuaha yy gamzem cnm yaaa ne cok ıstıyorsun degılmı sende benım gıbısın cnm benım ıns ya :)))) cok guldum ya olsunda sıyah olsun he yok kıs ole deme sarı olsun sarı :)))) olduda sarısı kaldı hahahahah sıyırdım :)boncukcum cnm oglusumuz tek olsunda sıyh renklı olsunnnn:)))))))))))
inşşşşşşşş cnmmmee tamam işte bu sana ve sizin tarafa benzer inş..
kız valla yaaaaaaa gozlerı dedım sıyah dıye tenı demedımmmm:))))))))ınan neden bu kadar cok ıstıyom bılmıyom haberlerde ve bugun muge anlıda cıktı sabah namazına kılmaya gıderken sarhoslar vurmusya adamcagızı bugun esı baglandı yaynına bız cok ıstedık 3 sene sonra olmus bebeklerı ama goremeden gıttı dıyooo ınan hem agladım hemde dedımkı bende bu kadar cok ıstıyorum acaba goremeyecekmıyım tobeeee yarabbımmmm ...ehuehahuaha yy gamzem cnm yaaa ne cok ıstıyorsun degılmı sende benım gıbısın cnm benım ıns ya :)))) cok guldum ya olsunda sıyah olsun he yok kıs ole deme sarı olsun sarı :)))) olduda sarısı kaldı hahahahah sıyırdım :)
inşşşşşşşş cnmmm
kız ne savasııııı allah korusun cnmm ıns saglıcakla gıder gelır uzulmeeeekızlar kocişim haftaya gidiyor ya çok üzülüyorum:84::84::84:
kore de savaşta çıkmış(
:)))ewet cnm ınssssssssss öle olacakkk kalbımızdekı ıcımızdekı sevgımızı kucagımıza alıcazzzevet gamzecım ya ne kotu bır kader ya
cnm bılmıyorum bırseyı 40 kere dersen olurmus ya bı arkadasım var ılk hamılelegımde ona sureklı kızım olcak nerden bılıosun derdı bılırım ben dıye dalga gecerdım kızım oldu bu sabah oglum olcak yazım yasmıskı leyn uyus :) muneccımmısın sen daha hamıle bıle degılsın ben bılıyorum dedım ıkımızde koptuk gulmekten :))))
yap yapppp canın elektronıkmı aserdı
hehehehe cnm yaaa
:)))ewet cnm ınssssssssss öle olacakkk kalbımızdekı ıcımızdekı sevgımızı kucagımıza alıcazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?