- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.561
günaydın kızlar. iyiyim gamzecim sağol. ben nasılsın ? bende hindiba mı demledim bir taraftan içiyorum. bir taraftan geçmişi okumaya çalışıyorum.
sen kaynatıyomusun bı arkadas kaynamayın yazmıs amaaaaaagünaydın kızlar. iyiyim gamzecim sağol. ben nasılsın ? bende hindiba mı demledim bir taraftan içiyorum. bir taraftan geçmişi okumaya çalışıyorum.
günaydın kızlar
nasılsısnız
valla ben bugün uyuya kalmışım işe geç kaldım((
nasıl giyinip çıktığımı bilmiyorum(((((((((((
gunaydın umutcum hydr gece gecmı uyudunnn:))))))))))):90::90:
yok kaynatmıyorum canım, üzerine kaynar suyu döküp altını kapatıyorum. aktar bana da kaynatma demişti. ben yeşil çayı da öyle yapıyorum. yumurta akı için yumurtala 1 hafta dolapta dursa yeterli olmazmı acaba ? köy yumurtasını bugün aldım. tahmini yumurtlamam 1 hafta sonra .
kac dkk bekletıyon???yok kaynatmıyorum canım, üzerine kaynar suyu döküp altını kapatıyorum. aktar bana da kaynatma demişti. ben yeşil çayı da öyle yapıyorum. yumurta akı için yumurtala 1 hafta dolapta dursa yeterli olmazmı acaba ? köy yumurtasını bugün aldım. tahmini yumurtlamam 1 hafta sonra .
allah kavuştursun. ne güzel değişik değişik eşyala getirir eşin. şanslısın.Aman ne biliyim aslında hep gider ama bu sefer içim sıkılıyor(
sağ sağlim gidip gelsin inş..
bende ona kocaman bi liste yapayım (alışveriş)
korede elektronik eşyalar uygun oluyormuş
biz de 3 kız kardeşiz. ama beceriksizmiyiz ne, annem pek memnun değil yemek ve temizlik performansımızdan hehee.bizde 3 kızkardeşiz anneme iş güç yaptıkça
KIZ OLSUNDA çamurdan olsun derdi:)))
annemin sözünü hatırlattın cnm bana:))
tutmadı canım bende çin takvimi. ama çevremde çok çok tutan var.bende ekimi çin takvimine ayarlamıştım asil mavi tabi olsaydı eğer bide benim ekimde hem 1 yaş büyük hem 1 yaş küçük hemde bulunduğm yaş erkek gösteriyordu yani yaş konusunu riske atmamak için ama tutmadı işte
boncukta beğenmiş o zaman bunu yapayım bençok güzelmiş bencede yapmak lazım hemde oyalanmış oluruz
vallaha aynı şeyi benim annemde söylüyobizde 3 kızkardeşiz anneme iş güç yaptıkça
KIZ OLSUNDA çamurdan olsun derdi:)))
annemin sözünü hatırlattın cnm bana:))
malzemeleri nerden buldun .. sakın hamile hamilebende kızartma yaptım kızartma oldum walla:))
belim çok ağrıyor
aklına kötü şeyler getirmekızlar kocişim haftaya gidiyor ya çok üzülüyorum:84::84::84:
kore de savaşta çıkmış(
yap yapppp canın elektronıkmı aserdı
hehehehe cnm yaaa
evet ben bunu tamda bu saatlerde dini bi sohbette radyoda duydumrabbım vermeyecegı seyın sevgısını arzusunuda vermezmış gamze ne guzel yazmıssın ınsallah bızlere verecek RABBIM
benimki hareket değilde mesela yataktan kalkacağın zamanCanım ya bende hep sağımda hissettiğimi sanıyodum ama hissetmiyomuşum onlar gaz hareketleriymiş son gittiğimde doktor mümkün değil dedi ve ultrasyonu sola yakın tuttu o yüzdende sanki hevesim kaçtı hayırlısı bakalım inş Allah senin ve tüm isteyenlerin gönlüne göre verir içinizde benimde tabi
valla haskena sakın kilo aldırmak için kasma kendiniAh canim destegin icin tesekkür ederim evet sabah aksam tek yedigi yogurt tek ictigi kakao ondan boy uzun masaAllah canim boya göre kilo zayif kaliyor artik hayirlisi ne diyeyim yapacaz takviyeler istah acan suruplar felan bu arada hamilelik nasil gidiyor hersey yolundadir insaAllah ......
çok şükür .. sende iyisin inş. çok erkencisin sen de vallaasılmavıcım nasılsın cnmmmmm ezelcım ve berracım sızde ıyısınız ınssssss
bende şey olurdugünaydın kızlar
nasılsısnız
COLOR]
gunaydınnn kızlarrr sabahı serıflerınız hayr olsun ınsssss
iyiyiz canım bugün hastalansam çok iyi olacak adetimin 3. günü cumartesiye gelecek iş yerinden izin almak zorunda kalmicamasılmavıcım nasılsın cnmmmmm ezelcım ve berracım sızde ıyısınız ınssssss
günaydıınn umut hoşgeldiiinnnn arada olur öyle şeyler sıkma canınıgünaydın kızlar
nasılsısnız
yok kaynatmıyorum canım, üzerine kaynar suyu döküp altını kapatıyorum. aktar bana da kaynatma demişti. ben yeşil çayı da öyle yapıyorum. yumurta akı için yumurtala 1 hafta dolapta dursa yeterli olmazmı acaba ? köy yumurtasını bugün aldım. tahmini yumurtlamam 1 hafta sonra .
Doğum Tarihim; 31.07.1983
İlişki günleri tam emin değilim hangi tarihler; ama başladığım ve bitirdiğim günler arasını yazayım. 13 Ekim'de başladık. 22 Ekim'e kadar 2 gün aralıklarla yaptık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?