bebek cinsiyet belirleme..

hasneka cnm ıyı dıleklerın ve duan ıcın tsk ederım cnmamın
ezel cnmhayır o kolay hamıle kalamaya yararmıs genelde ebelerın hamıle kalamayan bayanlara yabtıgı bır yontemdı sımdı drların bazılarıda soyluyor soganın antıbıyotık etkısı var bılıyorsun ılıskıden once yabılırsa ıltıhap varsa soker atarmıs ayrıca spermın yum ulasmasını daha kolay saglarmıs dusununce erkek cocuk ıcınde uygun olabılır aklıma bu yonden hıc gelmemıstı
cunku erkek cocuk ıcın enfeksıyon olmayacak ayrıca spermın hızlı ulasmasıda ıyı olabılır

naber canım nasılsım güle güle büyüt bebeğini sağlıkla
ben de hamileyim bu arada allahım bu sefer üzmesin inşallah bizi sağlıkla bekliyorum

canım çok sevindim tekrar hamiş olmana...pembedana arkadaşında hamiş haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda...sağlıkla al bebişini sağsalim kucağına...

canım teşekkür ederim benim aktarda öyle dedi yani kaynar suyu üstüne dök demle dedi ama bide içine elma rendele dedi ama o ne işe yarıyor bilmiyorum

Elma belki kekremsi tadını alsın diye olabilir mi? Kayınvalideme sordum hindibayı egeli olduklarından otlardan anlıyor. Hindibayı üstüne bol limon sıkıp içerdik dedi. Tazeyken ıspanak gibi yemeğini de yaparlarmış. Üzerine yumurta kırıp yerlermiş. Bu arada 2 oğlan doğurmuş:)

Allah bağışlasın çocuklarını canım. Ben de tutmuyor bu yöntem benim kızım çok hareketliydi. Hatta ikili testte 12. haftamdaydım doktor gülerek hiperaktif bir bebeğiniz olabilir demişti. Pek de yanıldığı söylenemez kızım çok hareketli maşallahı var yani. Her çocuğun gelişmesi değişik oluyor. İstisna da olabiliriz tabi:)

hep erkek çocuk isteyenler yazıyor hiç kız isteyen yokmu araaaanızda benim gibi 11 yaşında bir oğlum var allah nasip ederse bire kızım olsun istiyorum
biraz bilgi ....

Canim iki adetin arasi kac gündü ve tek ilskimi oldu birden fazla mi insaAllah gönlünden gecen olur biz burda birbirimize bilgilerimizle destek oldugumuz kadar dualarimizlada destegiz dualarim seninle dualarin bizlerle olsun Amin....

32 gündü canım iki adetimin arası. Yumurtlamadan 1 gün önce başladık; ama hergün ilişkiye girmedik. 2-3 gün aralıklarla beraber olduk. Yataktan hiç kalkmadım Duşa bile girmedim hemen yani.

İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz meleklerinize.

sana özelden yollıcam günlerini

senin gibi cocugu olmayan iki arkadaş var burda.biri hamile digeride en kısa zmanada olacak inş
sende hoşgeldinnnn.nezaman düşünüyon bebek?

aynen canım benım içinde kız günleri çok önemli.ama burayı hergün takığp etmeme rağmen kız için nadir şeyler öğrenıyorum

hoşgeldin gelincikk
aktif katılırsan sana kız yöntemelrini yollarım
başka cocugun varmı?nezaman bebek düşünüyon?

cnm ben erkek bebek için kullanılması taraftarı degilim.
preesedin ph sı 7....sen beslenme ve takviyelerle ph nı 8-9 yappıp sonrada pressed kulalnsan ph yine 7 ye düşerr
preesed hamile kalmak için güzel bi jel.ama erkek cocuk için degil bence.

benim sarı oğlann amaa burda sarılığız kızlarrr
15 ti derecemiz şimdii şükürler olsun 10 olmuşş rengimiz dahaa iyii

cnm maşallahhh oglunaa bayıldımmm
sarılıgınızda gecmiş sayılırr gözün aydınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…