- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.521
Ayy yaprakkk senin günler geçmiyorr tatlım yaaane 15 günmüş dolmadı gitti valla senle beraber bende gün sayıyorum kac haftalı oldun şimdi
Canim ya senin beli oldu diye hatirliyorum ben, erkek bebis gelmiyormuydu yanlismi hatirliyorum , Allahmi söyletti yoksa....
Benim değil yeşilyolunki belli oldu ona geliyo erkek bebek darısı bize inş.
Canim ben bu cevabi yesilyola yazmistim zaten niye üzerine aldin vardir bundada bir hayr seninkide erkek heralde bu defa Allah sana söyletti......
ya ben daha 13 haftaligim hissediyorum bebegimin hareketlerini pir pir ediyor sanki
naber canım nasılsım güle güle büyüt bebeğini sağlıkla
ben de hamileyim bu arada allahım bu sefer üzmesin inşallah bizi sağlıkla bekliyorum
canım teşekkür ederim benim aktarda öyle dedi yani kaynar suyu üstüne dök demle dedi ama bide içine elma rendele dedi ama o ne işe yarıyor bilmiyorum
selam kızlar...sizi hep takip ediyorum ama arada bir yazıyorum...
cinsiyet tahmininde %100 olmamakla beraber...bebek 11-12. haftalarda usg muaynesinde çok hareketliyse erkek ama az hareket ediyosa kız...hamile arkadaşlar için söylüyorum...benim oğlum 12. haftada çok hareketliydi zıplıyodu sanki fasulye gibi bişeyama kız çok yavaş hareket ediyodu yavaş yavaş kolunu kaldırıyodu falan...5 arkadaşta tuttu...hareketli bebekler erkekti...hamiş arkadaşlara duyurulur....
Canim iki adetin arasi kac gündü ve tek ilskimi oldu birden fazla mi insaAllah gönlünden gecen olur biz burda birbirimize bilgilerimizle destek oldugumuz kadar dualarimizlada destegiz dualarim seninle dualarin bizlerle olsun Amin....
bende yeni katıldım aranıza aralık takvimine benide ekleyin beklenen regli günüm aralık 16 hadi hayırlısı demekten başka çare yok elara hanım banada cinsiyete baksanız
benim doğum tarihim 19-01-1979
eşimin 19-07-1977
AKTIF KATILACAGIM VALLA :):) Begendım bu topıgı. evlı ama cocugu olmayanı kabul edersenız sevınırım . cıkolata kıstım nedenıyle daha kontrollerım suruyor. sanırım hamılelıkte sorun yasayacagım bıraz
aynen canım benım içinde kız günleri çok önemli.ama burayı hergün takığp etmeme rağmen kız için nadir şeyler öğrenıyorum
Elara senden bır rıcam olcak delırdım ya cok zor bakıyorum gecmıse vs ınternetım yuzunden bu preseedı arastırdım bıraz hamılekalan cogu kısı tabıkı cınsıyet ıcın degıl hamıle kalamk ıcın kullanmıs ama cogunun oglu olmus yada olcak bunun ne alakası olabılır bu jelın yanı
bak soyle yazmıslar
Pre~Seed Kişisel Nemlendirici, vajinal kanal içinde en doğal sekresyonun sağlanması için tasarlanmıştır. Bir nevi vaginal sıvının birebir kopyası-taklidi olarak düşünülebilir. Çünkü vajinal sıvının PH derecesi ile birebir aynıdır. Böylece spermlere zarar vermeden, spermlerin yapısını etkilemeden vajina kanalı boyunca akışkanlığı sağlayarak spermlerin rahatça haraket ederek yumurta ile buluşmasına izin verir.
Hamile kalmaya çalışılan ve özellikle vajinal kuruluğun arttığı dönemlerde, diğer ürünlerin spermler üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak gerektiğinde kullanılabilir.
Ayrıca, Cinsel yönden aktif olan her kadın, zaman zaman vajinal kuruluk yaşayabilir. Bu dönemlerde kuruluğun giderilmesi için kullanılan yağ, vazelin, krem v.s. gibi ürünler vaginal sorunlara sebep olabilir, spermlere zarar verebilir ve spermlerin rahat hareket etmelerine engel olan bir bariyer oluşturabilir.
Bu tip rahatsızlığı olan bayanlar yada bu vajinal kuruluk problemi yaşayanlar Pre~Seed Kişisel Nemlendiriciyi güvenle kullanabilir.
Pre~Seed Amerikan INGFertility Firması tarafından üretilen ve Dr. Joanna Ellington ve ekibi tarafından bulunan ürün, tüm Avrupa ve Amerika’da vajinal kuruluk problemi dönemlerinde rahatlık sağlanması ve hamile kalmaya yardımcı ürün olarak kullanılmakta ve tavsiye edilmektedir.
* Fertilite (Doğurganlık-Yumurtlama ) dönemindeki servikal mukusa uygun ph yapısındadır.
* Özellikle spermlere hasar vermemek amacıyla üretilmiştir.
* Antioksidan destek için katkılıdır.
* Dahili uygulama da vajina ve serviksi kaplar.
* Klinik olarak denenmiş ve doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.
cnm bı bakarmısın sen hos cınsıyet ıcın etkısı olmasada hamıle kalmak ıcın cok yararını goren var kalamayan arkadaslarıma yardımcı olur ıns ben bu ay kalamazsam sıparıs verebılırım
benim sarı oğlann amaa burda sarılığız kızlarrr
15 ti derecemiz şimdii şükürler olsun 10 olmuşş rengimiz dahaa iyii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?