- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.541
ıyıdır cnm sen nasılsın
valla dun öldum yorgunlukda aksam 11 de uyumus kalmısım dun erkekn kalk bıde bugun yazılımız varmıs buyugun fende dersanede etut varmıs dedım gıtme ama dururmu anne ılla gıtcem hadı al onu gotur 4 de cıktık evden onu dersaneye ben mıgrosa gectım yakın arası allahtan ortancı 100 almıs hayat bılgısınden anne ödul olarak benı mcdanısa gotur ıyı tmm hadı senınde gonlun olsun onuda oraya goturdum bıraz orlarda dolastık aksam 8 de babamız aldı ama ayaklarımı hısetmıodum artık:)))
cocuklar buyudukce işler daha bı zorlasıyo kızlar sızın 1 tane de okadar olmuyodur rabbım gene guzel ve tatlı yorgunluklar versın ınsss
kadının orgazm olması bu kadar etkilermi olayı yaw
[/B][/COLOR]
Kızlar bu doktorun verdiği reçete ile ialçları 3 gün içindemi alabiliyorduk reçetenin süresi ne kadardı
günaydın ezelcim.dün doktora gittiğim.üç hafta önce bir antibiyotik ilaç vermişti onu kullanmıştım.şimdide akıntıma baktı vajinal tablet verdi canım.sanırım bu tablet vajinanın ph dengesi için ve enfeksiyonlardan korumak için.şimdi bir hafta daha beklemem lazım.yumurtalarım boşa gidiyor :))
sen ne yaptın doktor sana ilaç verdi mi canım?
ay gerçekten cnm ya bende ist olan arkadaşlara çağırırlarsa giderim valla
bana gelenede çokkkk sevinirim
şimdiden hepiniz davetlisiniz canlarımm
hoşgeldinn.aktif katılırsan sana yollarım kız yöntemleriniiherkese merhabalar.
Benimde 14 aylık bir oğlum var ve 2. bebeği yakın bir zaman sonra istiyoruz. Allah önce sağlıklı evlat versin ama gönlümdende kız geçiyor. sayfalar o kadar uzunki okumam mümkün değil. kısaca bahsedebilirmisiniz bana kız bebek yöntemlerini.
Allah herkesin gönlüne göre versin....
kızlar ben tesettüre girsem bana yakışırmı sizce?
Canım valla bizim bu benim SAT'a göre 7+1 deki görüntüm; ama bebiş buyuna göre 6+5 idi. Bir dahaki randevum 18 Aralık'ta:)
Ama benim hep sol kasığım ağrıyor mesela. Benim bebiş biraz sağa yatık ve ortada duruyor:)
pırasa nasıl bi etki yapıyormuş.ilk kez duydummKızlar uzun zamandır duydugum fakat bır turlu uygulamadıgım bırseyı bu ay ılıskı gununden bır saat once denıycem belkı cogunuz bılıyorsunuzdur
pırasayı kaynatıp buharına oturucam
haklısın cnm
ben seni mavi gözlü zannediyordum ondan dedim cnm..
ona bakarsan benimkide imkansız gerçi bababın babası mavi çekermi bilmem??
kızlar kocişim haftaya gidiyor ya çok üzülüyorum:84::84::84:
kore de savaşta çıkmış(
amin canım...hepimizinkini allah bağışlasın hayırlı evlat olsunlar inşallah...
ben hep kızım olsun isterdim ama böyle yöntemleri bilmiyodum...ilk bebeğim erkek oldu...şimdi 3 yaşında, ilişki sayısını hatırlamıyorum ama oğlumda erken yumurtlama olmuş bende, adet sonrası yumurtlamışım...son adet tarihimi 1 hafta geri çekmişlerdi...3 mayıstı 26 nisan diyceksin demişti dr'um...ama ikincide çok kızım olsun istediğim için ben yorumcu'nun takvimine göre yaptım...erkek görünen günlerde(zaten çok azdı ) ilişkide bulunmadım...hem erkek hem kız görünen günlerde de ilişkide bulunmadım riske atmamak için ....sadece kız görünen günlerde ilişkide bulundum ve 4-5 kez ilişki oldu...gerçekten çok ilişki kız demek galiba :)) bunun dışında bişey yapmadım...bilmiyodum çünkü bunları...çok güzel bi site olmuş...bu yorumcunun takvimide elara arkadaşımızın baktığı bioritimle aynımı acaba...?:26:
elaraaaaaaaaa oku oku bıtıremeyeceksın bugun sayfalarıııııııııııııı yaaaaaaa bıtmedımı ısler dahaaaaaaaaa
hasneka cnm ıyı dıleklerın ve duan ıcın tsk ederım cnmamın
ezel cnmhayır o kolay hamıle kalamaya yararmıs genelde ebelerın hamıle kalamayan bayanlara yabtıgı bır yontemdı sımdı drların bazılarıda soyluyor soganın antıbıyotık etkısı var bılıyorsun ılıskıden once yabılırsa ıltıhap varsa soker atarmıs ayrıca spermın yum ulasmasını daha kolay saglarmıs dusununce erkek cocuk ıcınde uygun olabılır aklıma bu yonden hıc gelmemıstı
cunku erkek cocuk ıcın enfeksıyon olmayacak ayrıca spermın hızlı ulasmasıda ıyı olabılır
hindiba ve limon güzel bi karışım olur.ikiside yüksek alkaliiiElma belki kekremsi tadını alsın diye olabilir mi? Kayınvalideme sordum hindibayı egeli olduklarından otlardan anlıyor. Hindibayı üstüne bol limon sıkıp içerdik dedi. Tazeyken ıspanak gibi yemeğini de yaparlarmış. Üzerine yumurta kırıp yerlermiş. Bu arada 2 oğlan doğurmuş:)
ne uzun zamandır bekliyorum seni bu bioritime takmış durumdayım
dogum tarihi ve ilişki günlerini yaz bioritime bakayım.
Elma belki kekremsi tadını alsın diye olabilir mi? Kayınvalideme sordum hindibayı egeli olduklarından otlardan anlıyor. Hindibayı üstüne bol limon sıkıp içerdik dedi. Tazeyken ıspanak gibi yemeğini de yaparlarmış. Üzerine yumurta kırıp yerlermiş. Bu arada 2 oğlan doğurmuş:)
hindiba ve limon güzel bi karışım olur.ikiside yüksek alkaliii
elaraaaaaaaa benım koca kılo aldıı ve cok sınır oluyooo kız ac karnına habıre adama pekmez ıcırıyommm valla ondanmıkı aboooooooo duymasın valla içmez:)))haskenacımm alıntıları cok yapıyon sana cvp yazamıyommm:)
kızının iştahı konusunda bildiklerimi söleyim.inş yardımcı olurr
demir eksiikliginde iştahsızlık sorunu olur.
iştah acan vitaminler b vitamini ve türevleridir.demir şurubunun içindede b vitamini ve türevleri vardır.yani demir şurubu mutlaka kullannn
ama dişleri karartabilir.şuruptan hemen sonra bol su ver ve dişlerini fırcala mutlaka
yemeklerden 2 saat önce yada sonra ver.portakal yada mandalina suyuyla verirsen emilimi artar.
boyu ve gelişimi için balık yagı tavsiye ederim.omega 3 cocuklar için olmazsa olmazlardandırr.iştaha da yardımcı olur.bulabilirsen carlson marka almanı tavsiye ederim(cocuklar için olanını)
bagışıklıgı zayıfsa sık hasta oluyorsa immuzinc diye bi şurup var onu kullan.iştahta acıyor.hastalıgıda engelliyor
aç karnına harnup pekmezi iştah acar,tok karnına verirsen kilo yapar.
gunaydınnn kızlarrr sabahı serıflerınız hayr olsun ınssssso zaman ben bu hindibayı limonlu içeyim yeşilçay gibim
kızlaaaarrr hepinize günaydııınn
umutçum nirdesiiinn bacııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?