bebek cinsiyet belirleme..

elara özelden mesaj demişin ama ben göremedim bakmadınmı kız daha
senin baktıkların hep tutmuş bende istiyorum amaa yaaa

gamzecim okurken yoruldum yaw.Allah yardımcın olsun seninnn.bide bunca yorgunluga buraya geliyon ya helal vallaaa

kadının orgazm olması bu kadar etkilermi olayı yaw

[/B][/COLOR]

spermler normal şartlarda yumurtaya 10 saatte ulaşır.ama kadın orgazm oldugunda yani önce boşladıgında 3-15 arasında kasılma olur.
bu kasılmalar sonucuu spermler yumurtaya 2 saatte varırr.
ayrıca kadının önce boşalması vajinayı alkali hale getirirr

Kızlar bu doktorun verdiği reçete ile ialçları 3 gün içindemi alabiliyorduk reçetenin süresi ne kadardı

ilacın yazıldıgı gün hariç 3 gün içinde ilacı alman lazım

tabletin ismi ne cnm???

ay gerçekten cnm ya bende ist olan arkadaşlara çağırırlarsa giderim valla
bana gelenede çokkkk sevinirim
şimdiden hepiniz davetlisiniz canlarımm

bende gelirim ececimmmm

hoşgeldinn.aktif katılırsan sana yollarım kız yöntemlerinii
sen oglunuu nasıl yaptın:)

kızlar ben tesettüre girsem bana yakışırmı sizce?

testtürün yakışmayacagı kadın yoktur ,sanada cokk yakışır cnmm

dogum tarihi ve ilişki günlerini yaz bioritime bakayım.

Kızlar uzun zamandır duydugum fakat bır turlu uygulamadıgım bırseyı bu ay ılıskı gununden bır saat once denıycem belkı cogunuz bılıyorsunuzdur
pırasayı kaynatıp buharına oturucam
pırasa nasıl bi etki yapıyormuş.ilk kez duydumm

haklısın cnm
ben seni mavi gözlü zannediyordum ondan dedim cnm..
ona bakarsan benimkide imkansız gerçi bababın babası mavi çekermi bilmem??

yarama tuz bastın cnm yaa.bende kızımı mavişş olur diye sanıyordum ama olmadıııı.
biz 3 kardeş renkli gözlüyüz.babam renkli gözlü.
anneanne teyze dayı dedemmm hep mavişşş
ama eşimin tarfından hiç renkli göz olmadıgından kızım ela gözlü olduuu.neyse inş ikinciyee tuttururuzz:)

kızlar kocişim haftaya gidiyor ya çok üzülüyorum:84::84::84:
kore de savaşta çıkmış(

cnm kazasız belasız gidip gelsin inş.
cok zor olacak senin içinnn.bende hamileyken eşim cok seyehatlere cıkardııı.o gelene kadar aglardım.hamileyken eşime aşırı düüşkündüm ben.

haskenacımm alıntıları cok yapıyon sana cvp yazamıyommm:)
kızının iştahı konusunda bildiklerimi söleyim.inş yardımcı olurr
demir eksiikliginde iştahsızlık sorunu olur.
iştah acan vitaminler b vitamini ve türevleridir.demir şurubunun içindede b vitamini ve türevleri vardır.yani demir şurubu mutlaka kullannn
ama dişleri karartabilir.şuruptan hemen sonra bol su ver ve dişlerini fırcala mutlaka
yemeklerden 2 saat önce yada sonra ver.portakal yada mandalina suyuyla verirsen emilimi artar.

boyu ve gelişimi için balık yagı tavsiye ederim.omega 3 cocuklar için olmazsa olmazlardandırr.iştaha da yardımcı olur.bulabilirsen carlson marka almanı tavsiye ederim(cocuklar için olanını)

bagışıklıgı zayıfsa sık hasta oluyorsa immuzinc diye bi şurup var onu kullan.iştahta acıyor.hastalıgıda engelliyor

aç karnına harnup pekmezi iştah acar,tok karnına verirsen kilo yapar.

hayır yorumcuyla aynı şeylere bakmıyorum.babychoice takviminee cok uyuyor benim baktım bioritimm.

elaraaaaaaaaa oku oku bıtıremeyeceksın bugun sayfalarıııııııııııııı yaaaaaaa bıtmedımı ısler dahaaaaaaaaa

içimden bol bol saydım sizee:)))))) ulennn ammaaa yazmışınızzz dötüm agrıdı oturmaktann,gözlerim şaşı olduuu

hımm sagol bilgi için cnm.ben araştırıyım bi

hindiba ve limon güzel bi karışım olur.ikiside yüksek alkaliii

ne uzun zamandır bekliyorum seni bu bioritime takmış durumdayım

tmm bakıyorum şimdii.amma meraklısın yaw.hamile oldugunda bebeginin cinsiyetini ögrenene kadar napcan sen:)

hindiba ve limon güzel bi karışım olur.ikiside yüksek alkaliii

o zaman ben bu hindibayı limonlu içeyim yeşilçay gibim

kızlaaaarrr hepinize günaydııınn

umutçum nirdesiiinn bacııımmm

elaraaaaaaaa benım koca kılo aldıı ve cok sınır oluyooo kız ac karnına habıre adama pekmez ıcırıyommm valla ondanmıkı aboooooooo duymasın valla içmez:)))

o zaman ben bu hindibayı limonlu içeyim yeşilçay gibim

kızlaaaarrr hepinize günaydııınn

umutçum nirdesiiinn bacııımmm
gunaydınnn kızlarrr sabahı serıflerınız hayr olsun ınsssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…