bebek cinsiyet belirleme..

cnm telaş yapma doktorun onay verdiyse sorun olmaz inş.
boyamasaydın ii olurdu tabi ama olmuş artık.hem bitkisel kulklanmışsın cok zararlı oldugunu sanmıyorum

valla en iyisini yapıyon aslındaa.ilk aylarda devamlı doktora gidip gelmekkk te insanı strese sokuyor.ama sonraki aylardaa her hafta gidesi geliyor insanın:)

elara benimde başım derzlerle acayip dertte kendim yaptım ama hiç güzel durmuyo sen nasıl yapıyosun bi anlatda bende söküp yeniden yapıyım

önce por çöz al banyo yada wc ye dök 5-10 dk beklet,derzler cıksın iyice araları boşalsınn
kalebodurlar kuruyunca yapcan derzi
filli boyanın derzini alcaksınn.küçük yogurt kabına az derz asda su koyup karıştırcan parmagınla
kıvamı ne cok koyu ne de cıvık olcak.
başparmagını derze batırıp tek tek sürcen kalebodur aralarına
1 gün kurumasını beklee
ertesi gün kuru bi bezle bulaşan kalebodurları sil.hemen kalkıyor zaten

kızlar varmı yorumlayabilcek olan elara çıkmış galiba

bebek saga yakınn.buna göre kızzz
bioritim için ilişki günlerinde lazımm

bi hatırlamaya calışş istersenn.
takvimden yola cıkabilirisnn.
genelde haftasonları filann olur bu fiki fikiler:)))

yok canım hiiiiiiiiiiiiiç hatırlamıorum
beklemediğimiz bi aydı
histeroskopi için regl olmayı beklediğim bi aydı
ama geç döllenme olduğu kesin
regl günümden 2 gün sonra değerim 45 di
şimdide sata göre 1 hafta geri çıkıo

zazez tahmini olarak yorum yapayım
6 ekimde adet olmuşun 1 hafta sürse 12sinde biterr
12-13 ekim kıza yatkın
14-15-16-17-18-19-20-21 ekim kız günlerin.yum günlerinde bu tarihlere geliyorr zatenn
yani bioritime görede kızz
belli olunca haber verirmisin

teşekkür ederim canım haber veririm mutlaka
listeyde ekleyebilirsin

mantıken ölee ecee ama maalesef hafta içi karı koca yorgun oluyorrr pekk olmuyorr
haftasonlarııı tüm apartmadan gecee şarıl şarıl su sesleri hiç bitmezz :))
geneldede böledir zatenn.
doğru söylüyorsun hafta sonu kesin oluyor niyeyse hafta sonunun bi cazibesi var
:)))bu sıralar zaten koltukta uyuya kalmış numarası yapıyorum :)))

Amin canim insaAllah seninde güzel haberlerini duymayi nasip etsin Rabbim.....

hahaha son aylarda ben görürüm seniii
genelde gebeligin sonlarına dogru hormonlar tavan yapıyorrr ,ozamanda kocalarr cokk tedirgin oluyorr ilişkiye girmek istemiyorlar cocuga bişi olcak diyeee
son aylarda dersin artıkk koca koltukta uyur numarası yapıyor diyeee:90:

ay deme cnm ya öylemi oluyodu ana napcaz ozaman
kaldırrıım cnm banene
bak libratör alırım derim

Kızlar şu toplu halde cvp yazmayı bana anlatan olmadı bende beceriksizmiyim neyim bitürlü bulamadım bi yardımcı olsanız herseferinde deniyorum bi önceki yazdığım kayboluyor en son yazdığım çıkıyor anlayamadım yani:26:

Can parçam ikili test var yalnız okadar geç kalma bence bende şuan 12. haftadayım haftaya yapcak testleri ve cinsiyetinide sölerim dedi okadar beklemene gerek yok
ben kızımda yaptırmamıştım o testleri zaten 1 ay sonra 14 haftalık olcak fark eden bişi yok canım sağlıcakla olur inşALLAH senın haberınıde merakla beklıyom açıkcası hakkında hayırlısı canım

valla en iyisini yapıyon aslındaa.ilk aylarda devamlı doktora gidip gelmekkk te insanı strese sokuyor.ama sonraki aylardaa her hafta gidesi geliyor insanın:)[/QUOTE]

ewt canım katılıyorum bole daha sakın hallerım var gidersem stres yapcam bir ay boyunca yüksek tansıyonla gezecem sonra

selam ıyı aksamlar canlarım nasılsınız bakalım benım vınnın yıne uyuzlugu uzerındeydı bugund enedım gıremedım sonra tam vınn oldu sıteye gıremedım bende cıktım butun gun gezdım sonra eve geldım msafır geldı ancak bu saate kalabıldım ne var ne yok nasılsınız bakalım gecmıse goz attım alıntı yabamadım
elara cnm kocan kacak yok dıyorsa dogru dıyordur aynı seyı yasamıstık daha once ozamanda cok emındı heheheh
umutcum gamzecım qwert ve dıger arkadaslarım rabbım buyuk karamsar olmayalım vardır bı zamanı elbet belkıde sabrımız sınanıyordur o yuzden sukretmekten ıstemekten vazgecemeyelım olurmu
cınsıyetlerı bekleyen arkadaslarım ıns pes pes oglan haberlerı alırız sızın ıcın dua edıyorum
benım bugun akıntım basladı teste cıft cızgıyı hala goremedım bu ay sandıgımdan gec yumurtluycam sanırım oncekılerde 15 cı gun cıft czgı cıkıp 17 18 e gune kadar surerdu bugun 15 .cı gunum cızı yok ama akıntım basladı ates basması kasık hareketlerıde basladı bugun 3 4 gune catlar benım yumos kurbal ldugum Allahım ıns bu ay guzel seyler olur

yaprakkcım ben anlatıyım cnm okudugun mesajların altında mesaj duzenleme panelı yanında cevapla yanında alıntı ıle cevapla ve onun yanında bırkutucukvar+ ıste hangı mesajlara cevap yazcaksan o kutucuklarına bastıgın zaman o yesıl cızgı yakıyoren son da ıse alıntı ıle cevaplaya bas orda goruceksınsenın ısaretledıgın herkesın mesajlarını onlara cvp yazıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…