- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.761
kızlar ben saçımı boyadım ama dr aradım
çok kötü hissediyorum dedim ama 3 aya kadar kesin yasak demişti
ben boyattığımda 4 aylıktı tamam dedi
ama bitkisel boya olsun dedi
bende bitkisel boyada istediğim renk olmuyor dedim azcukk kimyasal atalım dedim
güldü:yapacak bişey yok sen takmışsın kafana dedi az bişey kimyasal atabilirsin dedi..:18:
şimdi korkuttunuz benii
inşALLAH canım doktora gitmeyi 1 ay daha düşünmüyom ne bilem gitsemmı gitmesemmi 10 haftalık oldum 1 ay sonra gitsem herşey kesinleşir içim daha rahat olur şimdi gitsem 1 ay geçmek bilmeyecek .böle beklemek daha iyi sanki.Rabbim sanada nasip eder inşALLAH
elara benimde başım derzlerle acayip dertte kendim yaptım ama hiç güzel durmuyo sen nasıl yapıyosun bi anlatda bende söküp yeniden yapıyım
kızlar varmı yorumlayabilcek olan elara çıkmış galiba
bebek saga yakınn.buna göre kızzz
bioritim için ilişki günlerinde lazımm
bi hatırlamaya calışş istersenn.
takvimden yola cıkabilirisnn.
genelde haftasonları filann olur bu fiki fikiler:)))
bi hatırlamaya calışş istersenn.
takvimden yola cıkabilirisnn.
genelde haftasonları filann olur bu fiki fikiler:)))
zazez tahmini olarak yorum yapayım
6 ekimde adet olmuşun 1 hafta sürse 12sinde biterr
12-13 ekim kıza yatkın
14-15-16-17-18-19-20-21 ekim kız günlerin.yum günlerinde bu tarihlere geliyorr zatenn
yani bioritime görede kızz
belli olunca haber verirmisin
ilahi elara kız onun günlerimi olur canın nezaman isterse olur :)))
doğru söylüyorsun hafta sonu kesin oluyor niyeyse hafta sonunun bi cazibesi varmantıken ölee ecee ama maalesef hafta içi karı koca yorgun oluyorrr pekk olmuyorr
haftasonlarııı tüm apartmadan gecee şarıl şarıl su sesleri hiç bitmezz :))
geneldede böledir zatenn.
32 gündü canım iki adetimin arası. Yumurtlamadan 1 gün önce başladık; ama hergün ilişkiye girmedik. 2-3 gün aralıklarla beraber olduk. Yataktan hiç kalkmadımDuşa bile girmedim hemen yani.
İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz meleklerinize.
hahaha son aylarda ben görürüm seniii
genelde gebeligin sonlarına dogru hormonlar tavan yapıyorrr ,ozamanda kocalarr cokk tedirgin oluyorr ilişkiye girmek istemiyorlar cocuga bişi olcak diyeee
son aylarda dersin artıkk koca koltukta uyur numarası yapıyor diyeee:90:
ben kızımda yaptırmamıştım o testleri zaten 1 ay sonra 14 haftalık olcak fark eden bişi yok canım sağlıcakla olur inşALLAH senın haberınıde merakla beklıyom açıkcası hakkında hayırlısı canımCan parçam ikili test var yalnız okadar geç kalma bence bende şuan 12. haftadayım haftaya yapcak testleri ve cinsiyetinide sölerim dedi okadar beklemene gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?