bebek cinsiyet belirleme..

Elara,asilmavi ahanda alinti yapmiyom kiz ne yapayim bi geliyom gecmis gelecek almis basini gitmis anca size laf yetistiriyorum ayrica Elarabu sitenin en agir topu olmayi kimseye vermem bu seref bana ait neyse bir hamile kalayim o zamanda 3. icin calacam kapini insaAllah,, aman bacim valla 35 yasina kadar bekleyince olmuyor ne yapayim yumurtalarim yumurtlamayi unuttu neyse bu ay hatirlatacam ben onlara insaAllah ..
Yesilyoll yazina bayildim valla dogru diyon her belirti birbirinden farkli oluyor insaAllah gönlündeki olur....Umutcugum hadi bacim ha gayret sasirt bizi kal bu ay hamile hayirlisi ile doguruver oglusu bak göster herkese umutun oglu nasil oluyormus Rabbim agzimdan duysun insaAllah...Elara tencere kapak düdüklü tencere muhabeti süperdi cok güldüm ya düdük ötünce ocagin altini kismak lazimmis sende aynen öyle yapiyorsun ayrica o arkadasa sunu söylemek istiyorum sen yoluna biz yolumuza biz bu sayfalara kadar cok bos konusan gördük ama yolumuzdan sasmadik bundan sonrada sasmayiz bosa agzini yorma ha bana hic cevap yazmani tavsiye etmem parmaklarini yorma zira cevap bile vermem .......

A unutmadan Elarakizim icin yazdigin tavsiyelere uyacam destegin icin tesekkür ederim canim....

Kizlar bugün alisveris günümdü ama totom dondu -18 C eve gec geldim gecmisi okurken dahada gec oldu ve herkes gidiverdi yarin görüsürüz insaAllah....

toplu hale cvp yazmaktan kastın nedır? hanı bırden fazla kısının yorumuna aynı cvpta mı yer vermek ıstıyorusun eger oyleyse .. SAĞ ALTTA CEVAPLANIN 2 YANINDA ALINTI ILE CEVAPLA VAR ONUN YANINDAKINE BASIYORSUN.. HANGILERINE CEVP YAZMAK ISTIYORSAN ONLARI ISARETLIYORSUN EN SON ISARETLEDIGININ YANINDAKI CEVAPLAYA BASARSAN asagıda tek tek cıkıyor sende ıster aralarına ıster en sona yazmak ıstedıgın cevap yorumunu yazıyorsun:)) aslında bende bılmıyordum sen sorunca karıstırdım buldum:=)

Yaprak yakaladim seni gecmissi okumuyon 2336 sayfa no da sana anlattim nasil coklu alinti yapildigini ben o kadar cok yapiyomki arkadaslar sikayetci bu durumdan bida yapmiycam küstüm küstüm

Asilim besi bir yerde ha süper valla cok tutum bunu gerci simdi 3 ü 1 aradayim bebisten sonra 4 ü 1 arada olacaz insaAllah hadi senin icin bir daha dogururum 5 i 1 arada oluruz kiz nasil isime geldigi gibi cevirdim lafi

Hahaahaa cok hossun, koltukta uyuyor numarasi ha..

Ece, merak etme eger icinde varsa mani olamazsin. Biz ikisinde de doguma kadar gunasiri sektirmeden yaptik.. Doguma gidecegim gunun gecesinde bile... Ne mide bulantisi mani oldu ne birsey... Ikimizin de hormonal bir anomalisi var kesin... Bu bebiste zaten hic mide bulantim yok, yani mani olasi muhtemel birsey de yok... siz tahmin edin.. Hele su cinko hapini icerken, cok fenaydim... Eger isteksizlik probleminiz varsa cinkoyu siddetle oneririm..

eceeee

ay deme cnm ya öylemi oluyodu ana napcaz ozaman
kaldırrıım cnm banene
bak libratör alırım derim

sen çok alıntı yapınca bu sefer biz seni
alıntılayamıyoruz .. o sebepten 5 i bi yerdem ..
hem tayyipte diyor 3 tane olsun die

Elara yaprakın cetveline bittim ... 10 numera olmuş
bana msj attığın cetveldeki arabalı şeyi hiç beğenmiyordum
te gidip onu denk getirmişsin ama uğraşman yeter
yaprakın aynısının noel bebeklesini ben kullansam

günaydınn kızlarrrr
boncukk inşallah bu ayyy güzel haberlerini alırız cnmm.iki koyu cizgiden kac saat sonra ilişki düşünüyon?
cokta gec kalmamaya calış istersen

ay deme cnm ya öylemi oluyodu ana napcaz ozaman
kaldırrıım cnm banene
bak libratör alırım derim

hahahhaah ilahiii ecee

hahahah ay alemsinn cnmm.evettt altını kısmakkk düşüncesi aklımaa gelmediii.
alışverişte neler aldın bakim.kıyafet filan mı
ayy cok sogukmuş oraa yaa.Allah yardımcınızz olsun.

senin tek tek alıntı yapmanı ben cok begeniyorummm aslında.ama o alıntılara tek mesajda cvp verdiginde içindenn benim cevap vermek istediklerim oluyor veremiyorum cok uzun oldugu için
tek tek silmem gerekiyorrr
şöle yapabilirsinnn
cevaplıyacagın mesajları yine tolu alıntı yapp
hepsine cvp yazarsın önceki gibii
sonra üstten 3 mesaj bırak alttakileri sec kes de
gönder o 3 mesajı
sonra cevapla butonuna bas.boş sayfa cıkcak.yapıştırr dediginde diger cevapladıgın alıntılar cıkcakk.yine 3 mesajj bırak digerelrini sec kes de,gönder:))
ben böle yapıyorum cok pratik oluyorr.

Son düzenleyen: Moderatör:

hayy maşallahh Allah muhabbetinizi arttırsın cnm:)
ben ilk aylarrr cok isteksizdim zaten düşük tehlikemde vardıı olmadıı baya bi
ama 8 ve 9.aylarrr cok fenaydımm :)))

selam ben geldim nasılsınız.hepinizi özledim.

hoşgeldinn nerelerdesin senn
cinsiyeti ögrenenler yok olupp gidiyorr
turufta gelmiyor artıkk

çok yoğunum.buradaki işler aldı başını gidiyor.eve de çok misafirim geliyor kendime zaman ayıramıyorum.evet turf da hiç yok aslında merak ediyorum onu.

elera benim kese de tutmadı .çin takvimi de tutmadı.keseye güvenmiştim.sinamın ki sağdaydı onunku tutmuş oldu.benim ki değişir mi elif hanım çok hızlı baktı yanılmış olabilir mi?

elera benim kese de tutmadı .çin takvimi de tutmadı.keseye güvenmiştim.sinamın ki sağdaydı onunku tutmuş oldu.benim ki değişir mi elif hanım çok hızlı baktı yanılmış olabilir mi?

olabilir tabi neden olmasın cnm..ondan sonra tekrar gitmedinmi sen doktora
şuan gitsen bariz bellidirrr kızmı erkekmi olduguu
ne zaman gitmeyi düşünüyon tekrar
akropol hastanesinin linkini ve doktor ismini vermiştimm sana okudun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…