- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.781
Kızlar şu toplu halde cvp yazmayı bana anlatan olmadı bende beceriksizmiyim neyim bitürlü bulamadım bi yardımcı olsanız herseferinde deniyorum bi önceki yazdığım kayboluyor en son yazdığım çıkıyor anlayamadım yani:26:
hahaha son aylarda ben görürüm seniii
genelde gebeligin sonlarına dogru hormonlar tavan yapıyorrr ,ozamanda kocalarr cokk tedirgin oluyorr ilişkiye girmek istemiyorlar cocuga bişi olcak diyeee
son aylarda dersin artıkk koca koltukta uyur numarası yapıyor diyeee:90:
eceeeehahaha son aylarda ben görürüm seniii
genelde gebeligin sonlarına dogru hormonlar tavan yapıyorrr ,ozamanda kocalarr cokk tedirgin oluyorr ilişkiye girmek istemiyorlar cocuga bişi olcak diyeee
son aylarda dersin artıkk koca koltukta uyur numarası yapıyor diyeee:90:
ay deme cnm ya öylemi oluyodu ana napcaz ozaman
kaldırrıım cnm banene
bak libratör alırım derim
Yaprak yakaladim seni gecmissi okumuyon 2336 sayfa no da sana anlattim nasil coklu alinti yapildigini ben o kadar cok yapiyomki arkadaslar sikayetci bu durumdan bida yapmiycam küstüm küstüm
Asilim besi bir yerde ha süper valla cok tutum bunu gerci simdi 3 ü 1 aradayim bebisten sonra 4 ü 1 arada olacaz insaAllah hadi senin icin bir daha dogururum 5 i 1 arada oluruz kiz nasil isime geldigi gibi cevirdim lafi
ay deme cnm ya öylemi oluyodu ana napcaz ozaman
kaldırrıım cnm banene
bak libratör alırım derim
Elara,asilmavi ahanda alinti yapmiyom kiz ne yapayim bi geliyom gecmis gelecek almis basini gitmis anca size laf yetistiriyorum ayrica Elarabu sitenin en agir topu olmayi kimseye vermem bu seref bana ait neyse bir hamile kalayim o zamanda 3. icin calacam kapini insaAllah,, aman bacim valla 35 yasina kadar bekleyince olmuyor ne yapayim yumurtalarim yumurtlamayi unuttu neyse bu ay hatirlatacam ben onlara insaAllah ..
Yesilyoll yazina bayildim valla dogru diyon her belirti birbirinden farkli oluyor insaAllah gönlündeki olur....Umutcugum hadi bacim ha gayret sasirt bizi kal bu ay hamile hayirlisi ile doguruver oglusu bak göster herkese umutun oglu nasil oluyormus Rabbim agzimdan duysun insaAllah...Elara tencere kapak düdüklü tencere muhabeti süperdi cok güldüm ya düdük ötünce ocagin altini kismak lazimmis sende aynen öyle yapiyorsun ayrica o arkadasa sunu söylemek istiyorum sen yoluna biz yolumuza biz bu sayfalara kadar cok bos konusan gördük ama yolumuzdan sasmadik bundan sonrada sasmayiz bosa agzini yorma ha bana hic cevap yazmani tavsiye etmem parmaklarini yorma zira cevap bile vermem .......
A unutmadan Elarakizim icin yazdigin tavsiyelere uyacam destegin icin tesekkür ederim canim....
Kizlar bugün alisveris günümdü ama totom dondu -18 C eve gec geldim gecmisi okurken dahada gec oldu ve herkes gidiverdi yarin görüsürüz insaAllah....
Hahaahaa cok hossun, koltukta uyuyor numarasi ha..
Ece, merak etme eger icinde varsa mani olamazsin. Biz ikisinde de doguma kadar gunasiri sektirmeden yaptik.. Doguma gidecegim gunun gecesinde bile... Ne mide bulantisi mani oldu ne birsey... Ikimizin de hormonal bir anomalisi var kesin... Bu bebiste zaten hic mide bulantim yok, yani mani olasi muhtemel birsey de yok... siz tahmin edin..Hele su cinko hapini icerken, cok fenaydim... Eger isteksizlik probleminiz varsa cinkoyu siddetle oneririm..
selam ben geldim nasılsınız.hepinizi özledim.
elera benim kese de tutmadı .çin takvimi de tutmadı.keseye güvenmiştim.sinamın ki sağdaydı onunku tutmuş oldu.benim ki değişir mi elif hanım çok hızlı baktı yanılmış olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?