bebek cinsiyet belirleme..

elera benim kese de tutmadı .çin takvimi de tutmadı.keseye güvenmiştim.sinamın ki sağdaydı onunku tutmuş oldu.benim ki değişir mi elif hanım çok hızlı baktı yanılmış olabilir mi?

Degisme ihtimali her zaman var canim. Bosa umut vermek icin degil ama yanilma payi her yontemde mevcut. Ultrasonda bile. Esimin kuzenine 9 ay boyunca kiz dediler, bir oglu bir kizi vardi, kizina kiz kardes istiyordu zaten. Ck mutluydu, herseyi pespembe hazirladilar... Dogumda erkek cikti cocuk. Simdi 3 yasinda koc gibi bir oglan bebesi :)) Umud et tabii umutsuz yasanmaz ama kendini iki ihtimale de hazirla. Hakkinda hayirlisi olsun....

momof nasılsın cnm nekar oldu bebıs nasıl gıdıyo hamıslıkkk

gamzecigim, hamis miyim degil miyim anlamiyorum... bir yandan mutluyum bulanti vs. yok diye bir yandan da endiseleniyorum kotu birsey mi var diye... Randevu aldim 3 hafta sonra ilk kontrolum var. Ilk kontrol cok yorucu oluyor.. doktordan sonra sigorta sirketi temsilcisiyle gorusuyorsun.
Unutmadan, erkek diyetinde aldigim 7 poundu verdim. Nasil oldu anlamadim.. Sadece eski duzenime dondum ve gitti... daha vermem umarim..

Iyi aksamlar kizlar.
Benim günüme 3 gün kaldi kasik agrimdan baska belirtim yok...
Boncuk deneme var sanirim insallah tutar,hakkinda hayirlisi olsun.

nabersiniz kızlar
bugün ilk kontrolümüze gittik kesemiz göründü allahıma bin şükür haftaya asıl kendi doktorumla randevum var bugün öylesine gittim meraktan hayırlısı inşallah allahtan

maşallahhh.inş bebegide görürsünüzz
ıyi aksamlar kizlar.
Benim günüme 3 gün kaldi kasik agrimdan baska belirtim yok...
Boncuk deneme var sanirim insallah tutar,hakkinda hayirlisi olsun.

hoşgeldin selvii
inşallahh güzel haberini alırız bu ay

mrb iyi akşamlar kızlar

ii akşamlarr

teşekkürler canım bitkinim, kızım caisunu izlerken bende sizzlere bakayım dedim, bu arada senin arkadaşa tarif ettiğin şekilde ben sticer yaptım ama güççük oldu sankim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…