- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.941
elera benim kese de tutmadı .çin takvimi de tutmadı.keseye güvenmiştim.sinamın ki sağdaydı onunku tutmuş oldu.benim ki değişir mi elif hanım çok hızlı baktı yanılmış olabilir mi?
yine hamiş kalamadım galiba.kızımada çok zor hamile kalmıştım.kızlar yumurtalıklarım çok güzel çalışıyo.gayet güzel herşey ama olmuyo...eşime takviyeyi artırıcam bakalım belki bu seferde olur.k.boynuzu kürü fındık ceviz bal macunu falan verelim bakalım ne olcek.offfffffff 0ffffffffff. anacım benimle bu işe başlayanlar oğlanları askere yollıycak ben hala çalışıyorum.ne iş anlamadım.
merhaba kızlar ben aytence site yenilenince üyeliğim iptal olmuş ben de yeni bir nick almak zorunda kaldım sizi devamlı takip ediyorum akşamı hastanede geçirdik kızım 13 yaşında dün dersanede su maymuncuğu yutmuş arkadaşı onun su şişesini değiştirmiş oda farketmeden içmiş biliyorsunuz suda büyüyorlar ne olur çocuklarınıza tembihleyin bu tür oyuncakları almasınlar akşam bağırsaklarında tıkanma olabilir diye yatırdılar ucu ameliyata varabileceğini söylediler . sabahladık anlıcanız ...
benim sarı oğlann amaa burda sarılığız kızlarrr
15 ti derecemiz şimdii şükürler olsun 10 olmuşş rengimiz dahaa iyii
ıyıdır cnm sen nasılsın
valla dun öldum yorgunlukda aksam 11 de uyumus kalmısım dun erkekn kalk bıde bugun yazılımız varmıs buyugun fende dersanede etut varmıs dedım gıtme ama dururmu anne ılla gıtcem hadı al onu gotur 4 de cıktık evden onu dersaneye ben mıgrosa gectım yakın arası allahtan ortancı 100 almıs hayat bılgısınden anne ödul olarak benı mcdanısa gotur ıyı tmm hadı senınde gonlun olsun onuda oraya goturdum bıraz orlarda dolastık aksam 8 de babamız aldı ama ayaklarımı hısetmıodum artık:)))
cocuklar buyudukce işler daha bı zorlasıyo kızlar sızın 1 tane de okadar olmuyodur rabbım gene guzel ve tatlı yorgunluklar versın ınsss
Çok diledmm sarı oğlumm olsunn diye ALLAHTA dileğimii kabull etti şükürler olsunn amaa burda sarılıkk olduğumuzz içinn çokk sarıı
inşallahh canımm sizlerinde olurr birer pipilii
hepinizz içinn dua ettimm doğum anındaaa
çok geçmiş olsun ama vardır herşeyde bir hayırKızlar ablam düşük yaptı bugün, çok üzgünüm. Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin. Hayatta en önemli şey sağlık, bir kez daha anlamış oldum.
Allah razı olsun, gelişimi durmuş sağlıksız olunca vücut atar derler ya galiba öyle oldu. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin tüm isteyenlere..çok geçmiş olsun ama vardır herşeyde bir hayır
cnm sabrın sonu selamettır derler hıc sıkma cane hamıle kamıyorumd ıyede sakın uzulme ve oyle dusunme cunku tomatıkma beynın ona sartlanıyor zor oluyor ama umıdını yıtırme bu ay kalıcam de hep oyle dusun herzaman ben ınanıyorum rabbım buyuk ıns gonlundekı en kısa zamanda gelıryine hamiş kalamadım galiba.kızımada çok zor hamile kalmıştım.kızlar yumurtalıklarım çok güzel çalışıyo.gayet güzel herşey ama olmuyo...eşime takviyeyi artırıcam bakalım belki bu seferde olur.k.boynuzu kürü fındık ceviz bal macunu falan verelim bakalım ne olcek.offfffffff 0ffffffffff. anacım benimle bu işe başlayanlar oğlanları askere yollıycak ben hala çalışıyorum.ne iş anlamadım.
Cnm cok gecmıs olsun,benımde 2 ay once ablam dusuk yabtı ama kurtaj olmak zorunda kaldıılkte bızde uzuldukancak dusundukkı saglıkız bır gebelık basta bıtınce daha ıyı oluyor.dunyaya geldıkten sorna acısını yasatmasın rabbımKızlar ablam düşük yaptı bugün, çok üzgünüm. Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin. Hayatta en önemli şey sağlık, bir kez daha anlamış oldum.
cnm ya sok oldum duyunca benım evımdede su maymuncugu var ben yanlız vazonun ıcıne renklendırsın dıye koydum vıtrınde dusunemıyorum bıle kızımın onları yuttugunu cunku normal halı cok ufak ancak suda buyudugu ıcın korkutucu gelıyor ıns sorunsuz bır sekılde kısa zamanda atlatırsınız tekrardan cok gecmıs olsunkızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim .akşam hiç uyumadım hastanede gözlerim bayılıyor.ben ikinci çocuk için uğraşırkrn evladım böyle bir talihsizlikle karşılaştı acayip üzüldüm .bu su maymuncuğu aslında iğne topuzu kadar birşey ama suya atınca hep büyüyor . doktorlarda bağırsakları tıkamasından endişe duydu .büyük ve küçük tuvaleti takipteyim şimdi RABBİM hepimizn evlatlarını hatadan, kazadan, beladan korusun
cnm goun aydın Rabbıms ag saglım kucagına almayı nasıp etsın sn kızmı ıstıyordun ?slm kızlar
ben bugün öğrendim bebeğimin cinsiyetini kızmış
tahmin yapan arkadaşı tebrik ederim şimdilik tahmin doğru bakalım bide doğunca haberdar ederim
Oyle gercekten zor ama hepsı gecıcı seyler rabbım ıns gonlunegore verır az kalmıskontrol ettim canım saol bu ay sadece yumurtlamadan önceki gün ihtimali tutuyor ama ondada bioritimde erkek çıkıyoor
allahım ne zor bu işlr yaaaa dua edin bana bayanlar kızım olsun sağlıklı ve hayırlı bir kız evladı nasip etsin allahım bana
cnmcok sevındım bır sorun olmamasına ıns senınde rabbım gonlundekını verır sag saglım kucagına almayıda nasıp edernabersiniz kızlar
bugün ilk kontrolümüze gittik kesemiz göründü allahıma bin şükür haftaya asıl kendi doktorumla randevum var bugün öylesine gittim meraktan hayırlısı inşallah allahtan
cnm özelden attım bak istersen
cnm cok tsk ederım ama suanda coksaskınım 1 cı gun cıft cızgım cıkıyordu ya 16 cı gun daha koyu 17 cı gun c t den koyu oluyordu 1 cı gun yıne o sekılde cıktı ertesı gun gıttı bugun benım 17 cı gunum ancak cızgı hala sılık belkıde bu ayı acırdım bılemıyorum saglık olsun hıcte uzulmem hehehehevet bende duydumm.sende oku bol bol dua et cnm
Allah dualarını kabul etsin cnm
boncuk yumurtlama günleri 4 gündür
birinci gün başlar akıntılar ve giderek artar.akıntının rengi şeffaftır ve sünebilir
en son gün yani yumurtanın catladıgı gün akıntı daha öncekilerden daha yogun ve yapışkan gelir rengide daha öncekiler gibi şeffaf degildirr,hafif sarımtıraktırr
resmen yumurta akı gibidir eline aldıgında.o kadar yogun yanii
ertesi gün kupkuru olursunn.ve adet gününe kadar kuruluk devam ederr
bazı kişilerde adet zamanı akıntı olur ama bende olmuyorr.sendede olmuyormuşş galiba
ah cnm yaaa ıyı dusun ıyı seyler olsun olurmuuuubende herşey eskisi gibi
Kızlar ablam düşük yaptı bugün, çok üzgünüm. Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin. Hayatta en önemli şey sağlık, bir kez daha anlamış oldum.
Teşekkür ederim canım, Allah razı olsun size de çok geçmiş olsun. Doğru söylüyorsun belki de sağlıksız olduğu için düştü bilemiyorum. İlk damla şeklinde çok az kanama olunca hastaneye gitmişler. Hemen kürtaja almışlar.Cnm cok gecmıs olsun,benımde 2 ay once ablam dusuk yabtı ama kurtaj olmak zorunda kaldıılkte bızde uzuldukancak dusundukkı saglıkız bır gebelık basta bıtınce daha ıyı oluyor.dunyaya geldıkten sorna acısını yasatmasın rabbım
Saol Liza Allah razı olsun. Ablamın ilk bebeği olacaktı. 30 yaşında. Doktor 2 ay ara verin sonra tekrar çocuk düşünebilirsiniz demiş. Allah kimseye yaşatmasın çok zor.çok geçmiş olsun canım.
Ablan kaç yaşında kaç çocuğu var?
Kızlar ablam düşük yaptı bugün, çok üzgünüm. Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin. Hayatta en önemli şey sağlık, bir kez daha anlamış oldum.
Amin canım Allah razı olsun..cnm ablana çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın zor bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?