bebek cinsiyet belirleme..

selam kızlar.adetime 5 gün var.bi sebepten hastanelik oldum.ilaç yazıcaktı dr gebelik varmı dedi.bilmiyorum dedim.bhcg yapmış.yumurtlamadan 7 gün sonraydı galiba.sonra sonuç 0.100 çıktı...
sizce çokmu erkenmiş.ilaçları mecburen kullanmak zorunda kaldım.

yine hamiş kalamadım galiba.kızımada çok zor hamile kalmıştım.kızlar yumurtalıklarım çok güzel çalışıyo.gayet güzel herşey ama olmuyo...eşime takviyeyi artırıcam bakalım belki bu seferde olur.k.boynuzu kürü fındık ceviz bal macunu falan verelim bakalım ne olcek.offfffffff 0ffffffffff. anacım benimle bu işe başlayanlar oğlanları askere yollıycak ben hala çalışıyorum.ne iş anlamadım.

elera benim kese de tutmadı .çin takvimi de tutmadı.keseye güvenmiştim.sinamın ki sağdaydı onunku tutmuş oldu.benim ki değişir mi elif hanım çok hızlı baktı yanılmış olabilir mi?

Hayırlı olsun bebeğin canım. Sen yöntem denemiş miydin diyet, yumurtlama takibi falan?

Benim kuzenim Danimarka'da yaşıyor. Bir kızı var ikinciye kazayla hamile kaldı. 8 aya kadar kız dediler sonra erkek dedi doktoru. O kadar testlere girmiş, 3 boyutlu ultrasona ama bilememişler ve oğlu oldu. Hadi kızı erkeğe kordondan dolayı benzetiyorlar da erkeği kıza nasıl benzetiyorlar anlamadım. İlk 12. haftada kız demişler sonra da 5. ayı sürerken. Bizimkiler de bir daha sormamış doktor 8. ayda kendi söylemiş. Bir de kuzenim tek ilişkiyle hamile kalmış. Kocası şehir dışına çıkıyor iş için o yüzden kesin. 13. gece hamile kalmış ama adet siklusu ne kadar takip etmemiş. Sen yine de kıza alıştır kendini canım ama doktorun yanılma payı olabiliyor muayenelerinde tekrar sor yine.

vardır zamanı illaki canım
bende bekliyorum bak ozamanı

Su maymunu akvaryumcular bilir, ama bu isimle değil: Su maymunu, esasen Artemia Salina’nın bir türüdür ve komiktir ama, tescilli bir markadır.
Ama bu su maymunu, o su maymunu değil!
Son zamanlarda bir su maymunu çılgınlığıdır gidiyor! Bu su maymunu dedikleri şeyin bizim Artemia Salina ile alakası yok. Bunlar, suda şişen renkli toplar.
Suda şişen bu renkli topları canlı zannedenler olduğunu akvaryum.com forumlarında öğrendim. Hayır; canlı olmadıkları gibi, sizi de canınızdan edebilirler! Bu renkli topların oldukça kanserojen oldukları söyleniyor. Çocukların ilgisini çok daha fazla çektiğinden, bu tip şeyleri çocuklarınıza kesinlikle almaya yeltenmeyin. Muhteviyatı nedir bilmiyorum; açıklanmıyorda.
Bu renkli toplar hakkında gerekli açıklama ve uyarıyı yaptıktan sonra, gelelim gerçek su maymunlarına!
Dediğim gibi, sea monkey bir tür Artemia. Hibrid bir canlı olduğu söyleniyor; yani bildiğimiz Artemia Salina’dan laboratuar ortamında üretilmiş. Deniz atını andırıyor, geri yüzebiliyor, suda gerçekten maymunluk(!) yapıyor. Aile kurdukları, hatta aile arasında kavga ettikleri söyleniyor (test kabında İtalyan ya da Türk kanı kalmış olmalı!).
Gerçek su maymununu Türkiye’de görmedim, satıldığından da emin değilim. Hatta Southpark’ın bir bölümünde bundan esinlenildiğini görmüştüm. Gerçekten de, Pakmaya gibi bir poşette satılıyor ve akvaryuma atıp çıkmalarını bekliyorsunuz. Artemia çıkaranların yabancı olmadıkları bir şekilde yumurtadan çıkıyorlar. Kilosu 1.000 YTL (eskilerin dedikleri gibi 1 milyar!) den fazla olabilen Artemia Salina’dan bile daha pahalılar; ufacık paketin ABD fiyatı 7 dolar civarı.
Esasen bu bir mini tuzlu su karidesi. Artemia Salina nadiren 1 santim olabilirken, sea monkey 2-2.5 santim olabiliyormuş. 2 sene yaşadıkları söyleniyor ama Artemia tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki, bu minik şeyleri yaşatmak bahçe havuzunda Discus üretmekten daha zor olmalı.
Eğer çocuğunuza su-bişeysi alacaksanız, sea monkey iyi bir seçim olur. Ama diğer su maymunundan, yani suda 400 kat şişebilen, boyalı, misketimsi, ne idüğü belirsiz şeylerden uzak durun!
Sihirli su topları diye de satılan bu tuhaf şeyleri satın alanlardan bazıları hastalanmış ve Sağlık Bakanlığı bu ürünlerin ithalatını yasaklatmış. Ben de Zaman gazetesinin yalancısıyım.
alintidir............

olsunnnn gamze evde bıcır bıcır çok güzel bir duygu
onlar büyüyünce sen görr nekadar düşkün oluyorlar anneye tabii babayada
Allah eksikliklerini göstermesin Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin
cümlemizin ayriyeten
ben çocukları çok seviyorumda gamze olsun istiyorum 3 5 tane

cnm sabrın sonu selamettır derler hıc sıkma cane hamıle kamıyorumd ıyede sakın uzulme ve oyle dusunme cunku tomatıkma beynın ona sartlanıyor zor oluyor ama umıdını yıtırme bu ay kalıcam de hep oyle dusun herzaman ben ınanıyorum rabbım buyuk ıns gonlundekı en kısa zamanda gelır

Kızlar ablam düşük yaptı bugün, çok üzgünüm. Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin. Hayatta en önemli şey sağlık, bir kez daha anlamış oldum.
Cnm cok gecmıs olsun,benımde 2 ay once ablam dusuk yabtı ama kurtaj olmak zorunda kaldıılkte bızde uzuldukancak dusundukkı saglıkız bır gebelık basta bıtınce daha ıyı oluyor.dunyaya geldıkten sorna acısını yasatmasın rabbım
cnm ya sok oldum duyunca benım evımdede su maymuncugu var ben yanlız vazonun ıcıne renklendırsın dıye koydum vıtrınde dusunemıyorum bıle kızımın onları yuttugunu cunku normal halı cok ufak ancak suda buyudugu ıcın korkutucu gelıyor ıns sorunsuz bır sekılde kısa zamanda atlatırsınız tekrardan cok gecmıs olsun
slm kızlar
ben bugün öğrendim bebeğimin cinsiyetini kızmış
tahmin yapan arkadaşı tebrik ederim şimdilik tahmin doğru bakalım bide doğunca haberdar ederim
cnm goun aydın Rabbıms ag saglım kucagına almayı nasıp etsın sn kızmı ıstıyordun ?
Oyle gercekten zor ama hepsı gecıcı seyler rabbım ıns gonlunegore verır az kalmıs
nabersiniz kızlar
bugün ilk kontrolümüze gittik kesemiz göründü allahıma bin şükür haftaya asıl kendi doktorumla randevum var bugün öylesine gittim meraktan hayırlısı inşallah allahtan
cnmcok sevındım bır sorun olmamasına ıns senınde rabbım gonlundekını verır sag saglım kucagına almayıda nasıp eder
cnm özelden attım bak istersen

cnm cok tsk ederım saqolasın

cnm cok tsk ederım ama suanda coksaskınım 1 cı gun cıft cızgım cıkıyordu ya 16 cı gun daha koyu 17 cı gun c t den koyu oluyordu 1 cı gun yıne o sekılde cıktı ertesı gun gıttı bugun benım 17 cı gunum ancak cızgı hala sılık belkıde bu ayı acırdım bılemıyorum saglık olsun hıcte uzulmem heheheh
beklıyorum anlayacagın
bu arada ıste o dedıgın akıntı varya hanı yumurta catlayınca olan o benden hep 13.cu gun gelıyor(bu yuzden hamıle kalamıyor olabılırmıyım) suanda akıntım var ancak normal bır akıntı oda 3 4 gune bıter adete kadar kuru kalırım.
gecen aylar adet duzenlıyıcı kullanıyordum sımdı bıraktım belkıde bu ay daha gec adet olucam o yuzden gec yumurtam catlayabılır
neyse ıste neden se artık rahatladım kabullendım bılıyorumkı olacak ama oyle ama boyle artık kısmet nezamansa ozaman
:13:
bende herşey eskisi gibi
ah cnm yaaa ıyı dusun ıyı seyler olsun olurmuuuu
selvı cnm tsk ederım hayırlısı cnm ıns senınde rabbım gonlune gore verır

Teşekkür ederim canım, Allah razı olsun size de çok geçmiş olsun. Doğru söylüyorsun belki de sağlıksız olduğu için düştü bilemiyorum. İlk damla şeklinde çok az kanama olunca hastaneye gitmişler. Hemen kürtaja almışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…