bebek cinsiyet belirleme..

bugün arkadaşla konuştum,ablası yılların ebesi ve doğum hastanesinde çalışıyor, dedim ablan metod falan verdimi sana bebiş için(bebiş erkek) ablam adet sonrası kız, adet olmaya yakın erkek olacağını söylüyor dedi, bende ablalarımda buna göre hamiş kaldık dedi, buda küçük bir bilgi olsun kızlarr.

şimdi nasıl tatlı uyku basıyordurr sizii.doktora gitmedin daha dimi

istersen sanada yapabilirim cetvell.

yok canım sağolasın uğraşma hiç, rakamları görüyom kafi,
hemde ne tatlı uyku, gece uykusuz kalırım diye uyumuyorum,
p.tesi gitcem dr. a birde ultrason filmini göstertcem yorumlayın diye....

merhaba kızlar ben aytence site yenilenince üyeliğim iptal olmuş ben de yeni bir nick almak zorunda kaldım sizi devamlı takip ediyorum akşamı hastanede geçirdik kızım 13 yaşında dün dersanede su maymuncuğu yutmuş arkadaşı onun su şişesini değiştirmiş oda farketmeden içmiş biliyorsunuz suda büyüyorlar ne olur çocuklarınıza tembihleyin bu tür oyuncakları almasınlar akşam bağırsaklarında tıkanma olabilir diye yatırdılar ucu ameliyata varabileceğini söylediler . sabahladık anlıcanız ...

çok geçmiş olsun canım, umarım ameliyata varmaz sonu, ya neymiş bu maymuncuk ben ilk defa duyuyorum, neye yarıyor canım?

yok canım sağolasın uğraşma hiç, rakamları görüyom kafi,
hemde ne tatlı uyku, gece uykusuz kalırım diye uyumuyorum,
p.tesi gitcem dr. a birde ultrason filmini göstertcem yorumlayın diye....
http://lbdf.lilypie.com/T8w4p2.png BEGENİRSEN KULLANABİLİRSİN

COK GECMİŞ OLSUNN.MAYMUNCUK NEYMİŞ İLK KEZ DUYDUMM
AYRICA NİCKİN NİYE İPTAL OLDUKİİ.SORMADINMI SEBEBİNİİ

COK GECMİŞ OLSUNN.MAYMUNCUK NEYMİŞ İLK KEZ DUYDUMM
AYRICA NİCKİN NİYE İPTAL OLDUKİİ.SORMADINMI SEBEBİNİİ[/QUOTE]

elaracım bilmiyorum canım birkaçkere şifre yollanacak dendi bekledim oda olmadı bende yeni nick almak zorunda kaldım .bu arada 6 . ayı da boş geçirdik bebek için niye olmuyor bir türlü anlamadım acaba yumurtlama günlerini mi kaçırıyorum :26:
pazartesi doktordayım kımet olursa adeti 12. günü çağırdı ulturasonla bakıcaz dedi bir de simir testi alacakmış.

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim .akşam hiç uyumadım hastanede gözlerim bayılıyor.ben ikinci çocuk için uğraşırkrn evladım böyle bir talihsizlikle karşılaştı acayip üzüldüm .bu su maymuncuğu aslında iğne topuzu kadar birşey ama suya atınca hep büyüyor . doktorlarda bağırsakları tıkamasından endişe duydu .büyük ve küçük tuvaleti takipteyim şimdi RABBİM hepimizn evlatlarını hatadan, kazadan, beladan korusun

bestem benim çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun biran önce çıkarır inşallah maymuncuğu sende rahatlarsın

slm kızlar
ben bugün öğrendim bebeğimin cinsiyetini kızmış
tahmin yapan arkadaşı tebrik ederim şimdilik tahmin doğru bakalım bide doğunca haberdar ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…