- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.921
teşekkürler canım bitkinim, kızım caisunu izlerken bende sizzlere bakayım dedim, bu arada senin arkadaşa tarif ettiğin şekilde ben sticer yaptım ama güççük oldu sankim...
şimdi nasıl tatlı uyku basıyordurr sizii.doktora gitmedin daha dimi
istersen sanada yapabilirim cetvell.
slm
merhaba tanışmak istermisiniz
merhaba kızlar ben aytence site yenilenince üyeliğim iptal olmuş ben de yeni bir nick almak zorunda kaldım sizi devamlı takip ediyorum akşamı hastanede geçirdik kızım 13 yaşında dün dersanede su maymuncuğu yutmuş arkadaşı onun su şişesini değiştirmiş oda farketmeden içmiş biliyorsunuz suda büyüyorlar ne olur çocuklarınıza tembihleyin bu tür oyuncakları almasınlar akşam bağırsaklarında tıkanma olabilir diye yatırdılar ucu ameliyata varabileceğini söylediler . sabahladık anlıcanız ...
http://lbdf.lilypie.com/T8w4p2.png BEGENİRSEN KULLANABİLİRSİNyok canım sağolasın uğraşma hiç, rakamları görüyom kafi,
hemde ne tatlı uyku, gece uykusuz kalırım diye uyumuyorum,
p.tesi gitcem dr. a birde ultrason filmini göstertcem yorumlayın diye....
merhaba kızlar ben aytence site yenilenince üyeliğim iptal olmuş ben de yeni bir nick almak zorunda kaldım sizi devamlı takip ediyorum akşamı hastanede geçirdik kızım 13 yaşında dün dersanede su maymuncuğu yutmuş arkadaşı onun su şişesini değiştirmiş oda farketmeden içmiş biliyorsunuz suda büyüyorlar ne olur çocuklarınıza tembihleyin bu tür oyuncakları almasınlar akşam bağırsaklarında tıkanma olabilir diye yatırdılar ucu ameliyata varabileceğini söylediler . sabahladık anlıcanız ...
allah nalı babalı büyütsün deniz darsıı benim başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?