- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.961
Kızlar ablam düşük yaptı bugün, çok üzgünüm. Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin. Hayatta en önemli şey sağlık, bir kez daha anlamış oldum.
Teşk ederim boncuk öğrendim tamamdır banada kızıcaklar artık ama ben çok uğraşıyom napıyımyaprakkcım ben anlatıyım cnm okudugun mesajların altında mesaj duzenleme panelı yanında cevapla yanında alıntı ıle cevapla ve onun yanında bırkutucukvar+ ıste hangı mesajlara cevap yazcaksan o kutucuklarına bastıgın zaman o yesıl cızgı yakıyoren son da ıse alıntı ıle cevaplaya bas orda goruceksınsenın ısaretledıgın herkesın mesajlarını onlara cvp yazıcaksın
Can parçam meraba p.tsi doktora gidicektim dayanamadım bugün gittim yeşilyol bana demiştiki içimden bişey tuttum benimki erkekse inş.seninkide erkek olacak demişti ve onunki erkek çıktı bende aynı şeyi senin için tutmuştum benimki değilse bile inş seninki öyledir biz iki kızı olanlar biraz daha fazla duaya ihtiyacımız var senin içinde ediyorum dua bi çıkıntı gördüm ama kesin bişey söyliyemiycem ama erkeğe benziyo dedi ve 1 ay sonra çağırdı şimdi nasıl geçirecem zamanı hiç bilmiyorum evet sen en iyisi gitme zaten ikili testte yapmadı üçlü yaparız dedigeçmiş olsn canım ALLAH tez zamanda haayırlısıyla kucağını doldursun
Saol canım Allah razı olsun. 1 senedir uğraşmışlardı bebek için. Ama doktor 2 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz demiş. Allah hayırlısını versin inşallah.geçmiş olsn canım ALLAH tez zamanda haayırlısıyla kucağını doldursun
Teşk ederim boncuk öğrendim tamamdır banada kızıcaklar artık ama ben çok uğraşıyom napıyım
Can parçam meraba p.tsi doktora gidicektim dayanamadım bugün gittim yeşilyol bana demiştiki içimden bişey tuttum benimki erkekse inş.seninkide erkek olacak demişti ve onunki erkek çıktı bende aynı şeyi senin için tutmuştum benimki değilse bile inş seninki öyledir biz iki kızı olanlar biraz daha fazla duaya ihtiyacımız var senin içinde ediyorum dua bi çıkıntı gördüm ama kesin bişey söyliyemiycem ama erkeğe benziyo dedi ve 1 ay sonra çağırdı şimdi nasıl geçirecem zamanı hiç bilmiyorum evet sen en iyisi gitme zaten ikili testte yapmadı üçlü yaparız dedi
yaprakcım cok sevındım ıns dogru gormustur dr ayyyy vallakı cok mutlu oldum senın adına bende ınanıyorum oglun olucak ıns
Yaprak gözün aydın canım.erkeğe benzetmiş çok sevindim.
GAMZECIM COK TESEKKUR EDERIM
YAPRAKKK ınsallah erkektır vallahı cok sevındım burda erkek haberı alınca kendım gıbı mutlu oluyorum
Teşk ederim kızlar ama kesin bişi sölemedi sadece bi çıkıntının üzerinde durdu pipimi dersin dedi bende heycanlandım gerçektenmi dedim hayır tam göremiyorum bazen kızlardada yan tarafları çıkıntı oluyo henüz ayırt edemedim ama benziyo dedi ümitlenmekte istemiyorum ama bakalım hayırlısı Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.
canım erken gitmişsin biraz ama benzettiyse de vardır bi bildiği.
bu kadar insanda erkek olcağını hissediyor zaten dimi:)
iki hafta sonra gene gidersin sen dayanamazsın bence:)
Bencede dayanamam p.tesi bile bekleyemedim ama 1 ay sonra gel dedi doktor belki başka doktora giderim tahminin tutucak inşş.
slm
merhaba tanışmak istermisiniz
Can parçam meraba p.tsi doktora gidicektim dayanamadım bugün gittim yeşilyol bana demiştiki içimden bişey tuttum benimki erkekse inş.seninkide erkek olacak demişti ve onunki erkek çıktı bende aynı şeyi senin için tutmuştum benimki değilse bile inş seninki öyledir biz iki kızı olanlar biraz daha fazla duaya ihtiyacımız var senin içinde ediyorum dua bi çıkıntı gördüm ama kesin bişey söyliyemiycem ama erkeğe benziyo dedi ve 1 ay sonra çağırdı şimdi nasıl geçirecem zamanı hiç bilmiyorum evet sen en iyisi gitme zaten ikili testte yapmadı üçlü yaparız dedi
Allah razı olsun, gelişimi durmuş sağlıksız olunca vücut atar derler ya galiba öyle oldu. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin tüm isteyenlere..
hafta sonu diye kimse yok heralde kasıklarım çok ağrıyor yumurtlama günüm 2-3 aralıktı ööööööööööööffffffffff nedden ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?