bebek cinsiyet belirleme..

hafta sonu diye kimse yok heralde kasıklarım çok ağrıyor yumurtlama günüm 2-3 aralıktı ööööööööööööffffffffff nedden ki

Teşk ederim boncuk öğrendim tamamdır banada kızıcaklar artık ama ben çok uğraşıyom napıyım
geçmiş olsn canım ALLAH tez zamanda haayırlısıyla kucağını doldursun
Can parçam meraba p.tsi doktora gidicektim dayanamadım bugün gittim yeşilyol bana demiştiki içimden bişey tuttum benimki erkekse inş.seninkide erkek olacak demişti ve onunki erkek çıktı bende aynı şeyi senin için tutmuştum benimki değilse bile inş seninki öyledir biz iki kızı olanlar biraz daha fazla duaya ihtiyacımız var senin içinde ediyorum dua bi çıkıntı gördüm ama kesin bişey söyliyemiycem ama erkeğe benziyo dedi ve 1 ay sonra çağırdı şimdi nasıl geçirecem zamanı hiç bilmiyorum evet sen en iyisi gitme zaten ikili testte yapmadı üçlü yaparız dedi

ya kızlar benim kızım hamile kaldığımdan beri karnımı elleyip kardeşim ahmet geliyo diyo nerden çıkardı bu ismi nasıl aklına geldi bilmiyorum unutmuyoda bu arada 4 yaşında kızım içinemi doğdu ne oldu çocuğun bende oğlan olursa dua etmiştim muhammed ege koyucam diye kızımda ahmet diyo daha cinsiyeti belli diil ama sanki kızımın isteği olmassa ukte kalıcak içimde...:93:

cnm cocuk melek gıbıdır temızkalplıdır ıns ıcıne doguyordur ve oglun olur
bende gece ruyamda bıyıklarım oldugunug ordum tabırde ıse soyle dıyor
Bir kadin kendisini biyikli görürse bir erkek çocuk doguracagina, eger hamile degilse hiç çocugu olmayacagina isarettir.
ben hamıle olmadıgıma gore neye yorumlamalıyım bu ruyamı
neyse kızlar bu arada hala sılık cızgı goruyrum bu sabah su tukuruk testını yabıyım dedım ıyıce okudum aynen uydum ve otları gordum yanı teste gore yumurtlama gunum bakalım saat 4 te doger kaset tıpını yabıcam oda onayalayacakmı

bu arada herkes ıyı pazarlar dılıyorum

yaprakcım cok sevındım ıns dogru gormustur dr ayyyy vallakı cok mutlu oldum senın adına bende ınanıyorum oglun olucak ıns

herkese iyi pazarlar arkadaslar;eşimle tanışma yıldönmümüz yarın..hediye bakıyorum bir kaç gündür internetten..bugün karar vericem..
siz neler yapıyosunuz??

GAMZECIM COK TESEKKUR EDERIM
YAPRAKKK ınsallah erkektır vallahı cok sevındım burda erkek haberı alınca kendım gıbı mutlu oluyorum

yaprakcım cok sevındım ıns dogru gormustur dr ayyyy vallakı cok mutlu oldum senın adına bende ınanıyorum oglun olucak ıns

Yaprak gözün aydın canım.erkeğe benzetmiş çok sevindim.

GAMZECIM COK TESEKKUR EDERIM
YAPRAKKK ınsallah erkektır vallahı cok sevındım burda erkek haberı alınca kendım gıbı mutlu oluyorum

Teşk ederim kızlar ama kesin bişi sölemedi sadece bi çıkıntının üzerinde durdu pipimi dersin dedi bende heycanlandım gerçektenmi dedim hayır tam göremiyorum bazen kızlardada yan tarafları çıkıntı oluyo henüz ayırt edemedim ama benziyo dedi ümitlenmekte istemiyorum ama bakalım hayırlısı Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.

canım erken gitmişsin biraz ama benzettiyse de vardır bi bildiği.
bu kadar insanda erkek olcağını hissediyor zaten dimi:)
iki hafta sonra gene gidersin sen dayanamazsın bence:)

canım erken gitmişsin biraz ama benzettiyse de vardır bi bildiği.
bu kadar insanda erkek olcağını hissediyor zaten dimi:)
iki hafta sonra gene gidersin sen dayanamazsın bence:)

Bencede dayanamam p.tesi bile bekleyemedim ama 1 ay sonra gel dedi doktor belki başka doktora giderim tahminin tutucak inşş.

Merhaba kizlar evet Cuma günü khvemi yapip gelecektim araniza ki bir telefon geldi esimin catlak kuzeni evdeysen kahvaltiya gelecem dedi e ne dersin gel dedim acele kahvalti hazirladim netten ciktim tabi görürse gazeteye verir beni o denli bos bogaz neyse kahvalti yaptik ay demezmi 2 gün kalayim takiliriz beraber evde kimse yok canim SIKILIYOR (Annesi ve babasi Türkiyede 2 hafta sonra gelecekler)ay ne dersin buna hadi kaliyor bari düzenli olsa elini birseye sürmez önüne yemegi getir cayini getir hic aman sen zahmet etme demez cayi biter bekler sen getiresin kicini oynatmaz esimde sinir oluyor ama dedim bosver idare edelim 2 gün sonra gider ama rahat geldi ev agzimi aramaya basladi acaba haftaya ne yapiyom beraber alisverise cikalimmi felan diye ay üzgünüm ama benim haftaya full doktor terminim var sende evde SIKILIRSIN isism olmadigi zaman ben sana haber veririm gelirsin dedim ve bugün sabah postaladim ay tam bir kokos tirnaklarini cilasi bozulacak diye hanimefendi bir bardagi makineye koymaz yan gel yat osman misali saclarim diken diken onu gönderdim topige bakayim dedim bu arda kizimin ve benim resimlerimi ekliyeyim dedim cildirdim albüm yapiyorum resimleri ekliyecem dönüp dolasip eski albümdeki resimler karsima geliyor sinir oldum tam 1 saat ugrastim ve 1 saat sonunda yönetimden msj geldi site yenilendigi icin istedigim bölüme giremiyormussum ana sayfaya gidip bilgi edinecekmisim Admin e duyurulur sitenin eski halini istiyorum .....Yani pazar pazar sinir harbi yasiyorum ........

slm
merhaba tanışmak istermisiniz

Hadi tanisalim ben Haskena bugün cok sinirliyim ama aslinda neseli gaciyimdir 35 yasinda 1 kiz annesiyim topigin agir topuyum

Hadi hayirlisi canim Rabbim gönlündekini kaderine yazsin saglikla kucagina almayi nasip etsin insaAllah kiz senden önce ben catlarim gecer mi 1 ay git baska doktora bakalim ne diyecek....

Allah razı olsun, gelişimi durmuş sağlıksız olunca vücut atar derler ya galiba öyle oldu. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin tüm isteyenlere..

Canim ablana gecmis olsun sagliksiz bebegi olacagina böylesi hayirli imis Rabbim tez zamanda kucagina hayirli ve saglikli yeni bebis ile doldursun insaAllah

hafta sonu diye kimse yok heralde kasıklarım çok ağrıyor yumurtlama günüm 2-3 aralıktı ööööööööööööffffffffff nedden ki

Deneme yapmismiydin yumurtlama günlerinde belki yeni catliyordur yumurtan baska belirti varmi sadece kasik agrisi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…