bebek cinsiyet belirleme..

laboquıck den memnun muydun ? ovulasyon olana kadar hep silik çizgi çıkıyormuydu ? öyle olduğunu duymuştum da ? ben bu ay core test kullanıyorum eğer kalamazsam önümüzdeki ay değiştirsem mi diye düşünüyorum

umutcum deneme yabmadım cnm cunku duzenleyıcı ılac kullanıyordum onu bırktım sanırım eskı halıne gerı dondu rglım normalde 15 cı gun cıft 17 cı gun t daha koyu goruyordum bugun hem tuuruk hemde kaset tıpı testım bırbırını dogruluyor
kafamın tek karıstıgı sey uzayan akıntım hatta ıdrarırımı yabtım tam baktım bı akıntı uzamıs gıdıyor 10 cm den bıle uzundu bence eger o benım catladıgında gelen akımsa testlerım neden bugun cızgı verıyor :)
berra coreden genelde herkes memnun ancak ben kalmadım onda cızgı denedıgım zaman hıc aynı koyuluga gelmedı kullananlar bazılarında oyle oldugunu soyledı sırf hamıle kamla ıcın kullancak olsam alırdım ama malum cızgı gunu onemlı oldugu ıcın almadım.cunku benım testım 6 aydır hıc sasmadı herzaman bır dıgerınden daha koyu cızgıyı gordum ben

testımın durumuna gore degerlendırme yabıcam sımdı testı 4 saatte bır tekrarlıycam koyulasma aynı sekılde devamsa yarın yada oburgun deneme yabarım cunku sılıklesmesını beklıycem
he eger hafıf bır sılıklesme gırsem bugun deneyebılıyım
acaba bu tukuruk testındede otlardan 24 36 sonramı catlama oluyor
bugun ıkısındede pozıtıfım

eklemeyı unuttum berra ovulasyon olana kadar hep sılık cızgı cıkıyor daha sonra aynı koyuluga gelıyor cızgıler ancak ılk 5 dk ıcınde daha sonra t cızgısı daha koyu oluyor onda ıse ıdrarı doktugun anda aynı anda kırmızı oluyor cızgıler ovulasyon bıttıkten sonra tekrar sılık czgı gormeye devam edıyorsun

boncuk ya bunu söylemen çok iyi oldu. çünkü benim ateşimde bugün ni bir düşüş oldu öğlen 12 de test yaptım silik çizgi çıktı ama bakınca görülüyor yani çok dasilik değil ama dün tek çizgi çıkmıştı . acaba daha fazla koyulaşmayacak mı testteki çizgi . koyulaşmasını beklemesem mi ? kararzız kldım . sen denediğinde ikinci çizgi silik ama görülebilir miydi , yoksa diğer çizginin rengi kadar mı koyuydu ?

Kizlar hic sormayin ben normalde misafiri cok severim gelsinler beraber yapip beraber yiyelim sohbet edelim v.s. ama bu tam bir catlak utanmasa 4 yasindaki kizimdan hizmet bekleyecek Allah gidecegi kocaya yardim etsin cocuguda kocaya dogurturur böylesi sirf tembeliginden

Kız vallah bu günleri acayip değerlendirdik hamile kalmam diye gün aşırı fiki fiki bazen sabah akşam fiki fiki

Masallah sen aldin basini gittin dikkat ette kazaya kalmiyasin

berra vallahı ben o konuda bırsy demıyım cnm denemek denememek ama ovulasyon testı kullananlara ates tabolunu soylersen onlar bu konuda baya ıyı bılıyorlar sana yardımcı olurlar
benım tstımde ıkıncısıne yakın bırz cızgı cıkmıstı onun kadar koyu degıldı ama cokta sılık degıldı sılıkten kastım oydu cunku ben kaset tıpı olanda ılkınden daha koyu gordugum ıcın ondada oyle olcak sanıyordum

anladım cnm sağol akşam tekrar yapayım testi eğer öğlenkinden koyuysa 4 saatte bir tekrarlarım . yeniden silik çizgi çıkınca da deneme olur . lütfen bana dua edin kızlar.

Muhammet ile Mehmet aynı anlama geliyor aslında..
Mehmet türkçeleştirilmiş hali yani daha hafif bence..
bi çocuk için daha uygun gibi geliyor bana.

(ayrıca oğlan olursa muhammed koyucam diye adak adıyorlar.ama ben inanmıyorum buna.
doğuda bi türbe varmış.oraya gidip erkek çocuk için dua edenlerin oluyomuştahepsi o mübarek zatın ismini koyuyomuş.Süleyman süleyman dolmuş ortalık...ne komik.ben saçma görüyorum ama inanış işte)

günaydınnn nasılsınız bugün....

canım teşekkürler iyiyimmm sen nasılsın

sende cok fıkı fıkıcısın bızde edskıden öledydık ıyı degerndır bu gunlerı sonra fıkıfıkıyı özlersın..
evet canım hazır oluyorken değerlendirelim en güzel günleriniz diyor herkez daha yeni evli sayılırız

maşallah belli
çünkü bütün enerjini harcadığından buraya uğramıyon

aayyy kız aşk olsun her gün burdayım hafta sonları hariiç bugünde biraz yoğundu işler ancak

bravo ne diyeyim sana :81:

Masallah sen aldin basini gittin dikkat ette kazaya kalmiyasin

kızlarrr bugün itibariyle hastalanmış bulunuyoruummm

süper sonunda geldi ha kirmizilarin bu ay calisma olacakmi yoksa adetin düzene girmesinimi bekliycen?

canım aslında nisanı bekliyeyim diye düşünüyorum hem güzelce diyetimizide yaparız ama eşim sabretmez eminim o yüzden deneme yapıcam ama yumurtlama günü tek ilişki yöntemini uygulamak istiyorum tabii benmiki gene yoldan çıkmazsa

Teşk ederim canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.
YAPRAK
hadi hayırlısı canım inşallah kalbine göre olur
Amin canım hepimizin inş.
Yaprak aslında seninki doğrudur inşallah ya:)
biliyosun karabibere daha 10 haftalıkken erkeğe benziyor denmişti ve öyle de oldu

Sen erkek demiştin bana bende sana çok güvenmiştim sonuca doğru yaklaşıyoruz bakalım hayırlısı

Slm kızlar herkese ben girdiğim zaman kimse olmuyo girmediğim zamanlarda 20 li sayfalara çıktığı zaman bile oluyo saatlerce okuyorum akşamları buda şans heralde

Slm kızlar herkese ben girdiğim zaman kimse olmuyo girmediğim zamanlarda 20 li sayfalara çıktığı zaman bile oluyo saatlerce okuyorum akşamları buda şans heralde

aynen yaprakçım bu aralar benimde öyle oluyor 1 - 2 saat girmiyorum sayfalar alıp başını gitmiş oluyor girdiğimde de kimse kalmıyor

yaprak bana güven gerisini merak etme sen.isim düşünmeye başla:)

benim birazdan yemek yapmam lazım
kızım biber dolması istedi
yoksa sizden kaçmıyom he yanlış anlamayasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…