- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.021
Kız vallah bu günleri acayip değerlendirdik hamile kalmam diye gün aşırı fiki fiki bazen sabah akşam fiki fiki
Misafirliğe gelipte kıçını kıpırdatmadan önüne hizmet bekleyen insanlara gıcık oluyorum. Misafirliğinde bir adabı var.
Sen genede iyi dayanmışsın tebrik ediyorum ancak ben olsam özel hizmet etmezdim.
Misafirin söylemesi ayıp aynı benim görümcem gibiymiş. Yediği meyve tabağını bile mutfağa götürmez. Yattığı yatağı toplamadan çıkar evden. Ama kendine sorsan çok titizdir ve bakımını ihmal etmez. İyi yapmışsın canım postalamakla misafir de yerini bilmeli.
Kız vallah bu günleri acayip değerlendirdik hamile kalmam diye gün aşırı fiki fiki bazen sabah akşam fiki fiki
günaydınnn nasılsınız bugün....
evet canım hazır oluyorken değerlendirelim en güzel günleriniz diyor herkez daha yeni evli sayılırızsende cok fıkı fıkıcısın bızde edskıden öledydık ıyı degerndır bu gunlerı sonra fıkıfıkıyı özlersın..
maşallah belli
çünkü bütün enerjini harcadığından buraya uğramıyon
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
umutcum cnm durmak yok yola devam tmm mı tatlım
ezel cnm ya bıraz fazla gectı senın bır garıplık var ama ne yawww
kızlar yumurtlama gunu tek ılıskı deneyenler ozelıkle testte cıfc cızgıyı goruncemı denemenız oldu yosa sılıklesıncemı ?
bravo ne diyeyim sana :81:
Masallah sen aldin basini gittin dikkat ette kazaya kalmiyasin
kızlarrr bugün itibariyle hastalanmış bulunuyoruummm
süper sonunda geldi ha kirmizilarin bu ay calisma olacakmi yoksa adetin düzene girmesinimi bekliycen?
Teşk ederim canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.Hayırlı olsun bebeğin yaprakk. Sabredemem 1 ay diyorsan 10-15 gün sonra başka doktora gidebilirsin bence. Hem muayene olmuş olursun hem başka bir göz cinsiyete bakmış olur daha emin olursun. Allah gönlüne göre sağlıklı hayırlı bir evlat versin.
Amin canım hepimizin inş.YAPRAK
hadi hayırlısı canım inşallah kalbine göre olur
Yaprak aslında seninki doğrudur inşallah ya:)
biliyosun karabibere daha 10 haftalıkken erkeğe benziyor denmişti ve öyle de oldu
Slm kızlar herkese ben girdiğim zaman kimse olmuyo girmediğim zamanlarda 20 li sayfalara çıktığı zaman bile oluyo saatlerce okuyorum akşamları buda şans heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?