bebek cinsiyet belirleme..

Ahmet ismi çok güzel. Zaten Peygamber efendimizin bir adı da Ahmet. Ahmet isimli insanlar çok iyi olur genelde. Bence kızın iyi seçim yapmış.
umuuuttt günaydın nasılsın canııımmm

kızlaaar hepinize günaydııınnn çok özledim sizleriii
günaydınnn nasılsınız bugün....

bılemıyorum kı arkadasım gecen kızımın dın dersınde ogretmen bu konuda bahsetmıs yarın bırgun cocuga kotu bısey soylendıgınde bunun gunahı ısmı koyan ana babaya denmıs

İyide kötü insanların kötü birşey söylemesini hangimiz engelleyebiliriz acaba? O zaman neden bazı arkadaşlarımız rüyalarında aksakallı dedeler tarafından bu ismi koymaları söyleniyor.
Neyse canım inşallah bir oğlun ve sende icinden gelen ismi verirsin...

renkrenk bebek alışverişine başlamışsındır sanırım dimi. internetten bakıyorum da neler alsam diye. liste çıkarıcam. oğlumdan kalan bazı şeyler var. mama sandalyesi, bebek arabası, taşıma puseti v.s. olmayaları alayım bari yavaş yavaş diyorum. neler aldın ya da alacaksın. fikir olsun.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
umutcum cnm durmak yok yola devam tmm mı tatlım
ezel cnm ya bıraz fazla gectı senın bır garıplık var ama ne yawww
kızlar yumurtlama gunu tek ılıskı deneyenler ozelıkle testte cıfc cızgıyı goruncemı denemenız oldu yosa sılıklesıncemı ?

kısmet canım ya hayırlısı artık
deneme yaptınmı sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…