- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.001
günaydın kızlarrrr
umuuuttt günaydın nasılsın canııımmm
kızlaaar hepinize günaydııınnn çok özledim sizleriii
hasta oldunmu ????
Ahmet ismi çok güzel. Zaten Peygamber efendimizin bir adı da Ahmet. Ahmet isimli insanlar çok iyi olur genelde. Bence kızın iyi seçim yapmış.ya kızlar benim kızım hamile kaldığımdan beri karnımı elleyip kardeşim ahmet geliyo diyo nerden çıkardı bu ismi nasıl aklına geldi bilmiyorum unutmuyoda bu arada 4 yaşında kızım içinemi doğdu ne oldu çocuğunbende oğlan olursa dua etmiştim muhammed ege koyucam diye kızımda ahmet diyo daha cinsiyeti belli diil ama sanki kızımın isteği olmassa ukte kalıcak içimde...:93:
günaydınnn nasılsınız bugün....umuuuttt günaydın nasılsın canııımmm
kızlaaar hepinize günaydııınnn çok özledim sizleriii
Kız vallah bu günleri acayip değerlendirdik hamile kalmam diye gün aşırı fiki fiki bazen sabah akşam fiki fiki
Kız vallah bu günleri acayip değerlendirdik hamile kalmam diye gün aşırı fiki fiki bazen sabah akşam fiki fiki
Ahmet ismi çok güzel. Zaten Peygamber efendimizin bir adı da Ahmet. Ahmet isimli insanlar çok iyi olur genelde. Bence kızın iyi seçim yapmış.
günaydınnn nasılsınız bugün....
bılemıyorum kı arkadasım gecen kızımın dın dersınde ogretmen bu konuda bahsetmıs yarın bırgun cocuga kotu bısey soylendıgınde bunun gunahı ısmı koyan ana babaya denmıs
dimi yaaa aynen vallasende cok fıkı fıkıcısın bızde edskıden öledydık ıyı degerndır bu gunlerı sonra fıkıfıkıyı özlersın..
görmedim canım daha. çarşamba inşallah. ben de çok heyecanlıyım. inşallah herşey yolundadır.sinam nbr?gördunmuı kızını ay cok heycanlı..
dimi yaaa aynen valla
görmedim canım daha. çarşamba inşallah. ben de çok heyecanlıyım. inşallah herşey yolundadır.
Ahmet ismi çok güzel. Zaten Peygamber efendimizin bir adı da Ahmet. Ahmet isimli insanlar çok iyi olur genelde. Bence kızın iyi seçim yapmış.
cnm daha cinsiyetimiz belli diil bakalım hayırlısı
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
umutcum cnm durmak yok yola devam tmm mı tatlım
ezel cnm ya bıraz fazla gectı senın bır garıplık var ama ne yawww
kızlar yumurtlama gunu tek ılıskı deneyenler ozelıkle testte cıfc cızgıyı goruncemı denemenız oldu yosa sılıklesıncemı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?