bebek cinsiyet belirleme..

Asilim simartma beni cok pis simaririm bak bu arada kafami duvara vuruyom bi Asilimin kaynanasi kadar edemedim diye agir top lafi bana cuk oturdu neyseki kadin hamile degilmis anam gelin kaynana ayni dogumhanede düsünemiyorum kesin kari doktora önce benimkini dogurt diye baski yapardi

Elara canim biz haftalik alisverise cikariz yiyecek alisverisi Türk Bakkali bana cok uzak haftada birgün gidip toplu alisveris yapiyorum Allah eksikliklerini vermesin benim misafirim cok gelir özellikle hafta sonu iyi oluyor elimin altinda etim,sebzem,meyvem herseyim oluyor öbür türlü zor Türk Bakkalinin oldugu yerde güzel magazalarda var biraz orayada takilinca aksam oluyor ......Bu topikte hep suna karsiydim hamile kalana kadar canim cicim hamile kalinca sizde kimsiniz tiriplerine giriyor bazi arkadaslar biz kimiyiz sanalda olsa insanlarin birbirleriyle ne kadar güzel dostluklar kuracagini gösterenleriz topige hergün gelip hamile kalinca ugramaz olanlar hadi size ugurlar ola .......

Umut kizinda bir problem olmadigina sevindim canim Rabbim onu sana bagislasin...

Oglak hadi hayirlisi canim kese görünmüs insaAllah bebegin saglikli ve hayirli olur....

Momof tickerinde ikiz var iki kesemi göründü canim kacirdimmi ?

Sellvi dualarim seninle canim bu defa Rabbim saglikli ve hayirlisini verecek insaAllah sende biraz umutlu olsan cok mutlu olacam avatarindaki resim beni üzüyor senin üzgün oldugunu düsünmeme sebep oluyor...

bestembenim kizina gecmis olsun güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim kimseyi evladi ile sinamasin acaba müsil ilaci ile bagirsaklari temizleseler bir faydasi olurmu ki?

Yaprakkkkkk gözün aydın bebişimmm İnşallahh darısı burda erkek isteyen tüm arkadaşlara olsunn inşallah hamiş hamişş duam kabul olur inşallahh
Yaprak şmdi beni daha anlayacaksın asla 1 ayı bekleyemezsın bakma bana bana hastane çok uzak mecburr eşimin gönlünü bekliyorum paronayak oldum yoksa şimdi beraber olalımm hemen gitme doktora 1 ,2 hafta bekle pipisi büyüsün az daha behlülüh
Canım yaa çokk sevindim aslında şaşırmadım Allaha şükürler olsun
Erkek haberleri kesilmez inşallah bu saygadan hiçç :81::81:

İnş. hiç kesilmez canım erkek haberini alan herkes kendinin gibi seviniyor çok samimi biyer isteyen herkese Allah tattırır inş. seninkinin pipisi büyümüştür artık kesin bellidir bende 2 hafta falan sonra giderim ama benim doktorum gelme dedi nereye gitcem bilmiyorum bakalım bi araştırayım çok saolasın sevinceni biliyodum ben daha sevinemedim bi netleşsin öle öpüyorum seni kocamannnn

iy akşamlar arkadaslar helenıx adlı arkadsımızdan haberı olan varmı acaba en son bayram arıfesı yazmıstı acaba kayınvalıdesıylemı döndude nete gıremıyo haberı olan varsa topiğe yazabılırmı acaba

ya arkadaslar bana bır cevap verırsenız mutlu olurum sımdı RABBIM nasıp ederse bır oglumuz olursa MUHAMMED ısmını koymak ıstıyorum bende ama harkes dıyokı cok gunahmıs ne dusunuyorsunuz bu konuda bır yardımcı olsanız sevınırım

canım yaa RABBİM inşALLAH gönlündekini kucağına verir inan okuyunca kalbimin atışları hızlandı 1 ay senın için zor geçecek biliyorum ama sabrın sonu selamet hayırlısıyla inşALLAH oğlunun pipisini gösteririsin bize bidahaki ay.ama gösterme boş ver göze gelmesin

Ben günah olduğuna inanmıyorum. Neden günah olsun? Ancak bu isim cidden çok ağır bir isim, çocuğunuz bu ismi manen kaldırabilirmi bence bunu düşün.

Misafirliğe gelipte kıçını kıpırdatmadan önüne hizmet bekleyen insanlara gıcık oluyorum. Misafirliğinde bir adabı var.
Sen genede iyi dayanmışsın tebrik ediyorum ancak ben olsam özel hizmet etmezdim.

sağol canım ama çok endişeliyim kendime engel olamıyorum

Misafirin söylemesi ayıp aynı benim görümcem gibiymiş. Yediği meyve tabağını bile mutfağa götürmez. Yattığı yatağı toplamadan çıkar evden. Ama kendine sorsan çok titizdir ve bakımını ihmal etmez. İyi yapmışsın canım postalamakla misafir de yerini bilmeli.

Ben günah olduğuna inanmıyorum. Neden günah olsun? Ancak bu isim cidden çok ağır bir isim, çocuğunuz bu ismi manen kaldırabilirmi bence bunu düşün.

bılemıyorum kı arkadasım gecen kızımın dın dersınde ogretmen bu konuda bahsetmıs yarın bırgun cocuga kotu bısey soylendıgınde bunun gunahı ısmı koyan ana babaya denmıs

Bencede dayanamam p.tesi bile bekleyemedim ama 1 ay sonra gel dedi doktor belki başka doktora giderim tahminin tutucak inşş.

Hayırlı olsun bebeğin yaprakk. Sabredemem 1 ay diyorsan 10-15 gün sonra başka doktora gidebilirsin bence. Hem muayene olmuş olursun hem başka bir göz cinsiyete bakmış olur daha emin olursun. Allah gönlüne göre sağlıklı hayırlı bir evlat versin.

bılemıyorum kı arkadasım gecen kızımın dın dersınde ogretmen bu konuda bahsetmıs yarın bırgun cocuga kotu bısey soylendıgınde bunun gunahı ısmı koyan ana babaya denmıs

Canım benim anlamadığım Muhammed ismini koymak mı günah demiş, bu duayla ilgili bir şey denmemiş değil mi? Çocuğuna Muhammed ismini koyacak kişi 2 isim verirse genelde ikinci ismi ile hitap edilir ama ilk isminin de Muhammed olduğu bilinir, zaman zaman Muhammed denilir. Ama ne kadar doğru olur bilemiyorum ben böyle uygun olur diye düşündüm.

İnternette araştırırken şöyle bir yazı buldum canım İncele istersen.

İsim sahiplerine şefaat

Her Peygamber, kendi isminden olanlara, her âlim ve evliya da, kendi isminden olanlara şefaat edecektir. Güzel ismin bu yönden de önemi vardır. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Allah indinde en güzel olan isimler, Abdullah, Abdurrahmandır.) [Müslim] (Üç oğlu olup da, birine adımı vermeyen, cahillik etmiş olur.) [Taberani]

(Allahü teâlâ buyurur ki: İsmi, Ahmed, Muhammed, Mahmud gibi Habibimin isminden olan mümine azap etmekten haya ederim.) [R. Nasıhin]

(Bir evde bir, iki veya üç Muhammed olmasının zararı olmaz.) [İbni Sâd]

(Oğlunun adını Muhammed koyan, çocuğu ile Cennetlik olur.) [A. Rufai]

(Muhammed isimli çocuğa her yerde ikram edin, onu aşağılamayın.) [Hatib]

(Muhammed isimli kimseyi hakir görmeyin, onu mahrum etmeyin! Onun bulunduğu bir evde, bir yerde bereket vardır.) [Deylemi]

İbni Abbas hazretleri, (Kıyamette, “adı Muhammed olan müminler gelsin” denilir, hepsi Cennete götürülür) buyurmaktadır.

Ecdadımız, saygıda kusur olmasın diye Muhammed ismini “Mehmed” şeklinde kullanmıştır.

Peygamber efendimizin mübarek isimlerinden birini de koymak çok iyi olur. [Bu isimler, Peygamber Efendimiz maddesinde var.] Eshab-ı kiramın isimleri de çok kıymetlidir. Ecdadımızın koyduğu isimler de önemlidir.

Hazret-i Talha, on çocuğunun her birine bir peygamber ismi koymuştu. Hazret-i Zübeyr’in de on çocuğu vardı. O da hepsine şehid ismi vermişti. Hazret-i Talha, Hazret-i Zübeyr’e, “Neden çocuklarına peygamber ismi değil de, şehid ismi verdin?” dedi. O da, “Çocuklarım peygamber olamayacağına göre, şehit olmalarını arzu ettiğim için” dedi.

İsmi kötü olan değiştirmelidir! Hadis-i şerifte, (Kötü ismi olan bunu güzel isme çevirsin) buyuruldu. (Berika)

ocuklara hangi isimleri koymal .:.: www.dinimizislam.com :.:.

nılaycansu canım yaaa benım tam olarak aradıgım buydu ne kadar mutlu ettın benı RABBIM gonlunden gecen tum dualarını kabul etsın
sureklı tereddutteydım bende ıkı ısım koyacagım dıgerı kemal olacak ınsallah RABBIM bızede nasıp ederse
duayla ılgılı bırsey dememıs ogretmn sadece bu ısım konursa ılerde cocuga kotu soz soylenmesı durumunda ana babanın gunahı demıs

Amin canım rica ederim, Allahım seninde gönlüne göre versin inşallah..

İki isim bana mantıklı geliyor genelde 2. ismi kullanılır ama birinci ismi Muhammed olduğu bilinir. Aile de Muhammed ismiyle hitap eder. Peygamber Efendimizin (SAV) isimlerinden çocuklarımıza koymamızın iyiliğinden bahseden çok hadis var. Biz anne-baba lara da çocuğumuzu en iyi şekilde yetiştirmek düşer öğretmenin bahsettiği bu herhalde. Muhammed adı konulacaksa iki isim daha uygun olabilir bu açıdan. Kemal ismini de çok beğeniyorum ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…