- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.981
Hadi hayirlisi canim Rabbim gönlündekini kaderine yazsin saglikla kucagina almayi nasip etsin insaAllah kiz senden önce ben catlarim gecer mi 1 ay git baska doktora bakalim ne diyecek....
Giderim inş biraz zaman geçsin seninde Allah gönlüne göre versin inş.
İnş. hiç kesilmez canım erkek haberini alan herkes kendinin gibi seviniyor çok samimi biyer isteyen herkese Allah tattırır inş. seninkinin pipisi büyümüştür artık kesin bellidir bende 2 hafta falan sonra giderim ama benim doktorum gelme dedi nereye gitcem bilmiyorum bakalım bi araştırayım çok saolasın sevinceni biliyodum ben daha sevinemedim bi netleşsin öle öpüyorum seni kocamannnnYaprakkkkkkgözün aydın bebişimmm İnşallahh darısı burda erkek isteyen tüm arkadaşlara olsunn inşallah hamiş hamişş duam kabul olur inşallahh
Yaprak şmdi beni daha anlayacaksınasla 1 ayı bekleyemezsın bakma bana bana hastane çok uzak mecburr eşimin gönlünü bekliyorum paronayak oldum yoksa şimdi beraber olalımm hemen gitme doktora 1 ,2 hafta bekle pipisi büyüsün az daha behlülüh Canım yaa çokk sevindim aslında şaşırmadım Allaha şükürler olsun
Erkek haberleri kesilmez inşallah bu saygadan hiçç :81::81:
Teşk ederim boncuk öğrendim tamamdır banada kızıcaklar artık ama ben çok uğraşıyom napıyım
Can parçam meraba p.tsi doktora gidicektim dayanamadım bugün gittim yeşilyol bana demiştiki içimden bişey tuttum benimki erkekse inş.seninkide erkek olacak demişti ve onunki erkek çıktı bende aynı şeyi senin için tutmuştum benimki değilse bile inş seninki öyledir biz iki kızı olanlar biraz daha fazla duaya ihtiyacımız var senin içinde ediyorum dua bi çıkıntı gördüm ama kesin bişey söyliyemiycem ama erkeğe benziyo dedi ve 1 ay sonra çağırdı şimdi nasıl geçirecem zamanı hiç bilmiyorum evet sen en iyisi gitme zaten ikili testte yapmadı üçlü yaparız dedi
ya arkadaslar bana bır cevap verırsenız mutlu olurum sımdı RABBIM nasıp ederse bır oglumuz olursa MUHAMMED ısmını koymak ıstıyorum bende ama harkes dıyokı cok gunahmıs ne dusunuyorsunuz bu konuda bır yardımcı olsanız sevınırım
Merhaba kizlar evet Cuma günü khvemi yapip gelecektim araniza ki bir telefon geldi esimin catlak kuzeni evdeysen kahvaltiya gelecem dedi e ne dersin gel dedim acele kahvalti hazirladim netten ciktim tabi görürse gazeteye verir beni o denli bos bogaz neyse kahvalti yaptik ay demezmi 2 gün kalayim takiliriz beraber evde kimse yok canim SIKILIYOR (Annesi ve babasi Türkiyede 2 hafta sonra gelecekler)ay ne dersin buna hadi kaliyor bari düzenli olsa elini birseye sürmez önüne yemegi getir cayini getir hic aman sen zahmet etme demez cayi biter bekler sen getiresin kicini oynatmaz esimde sinir oluyor ama dedim bosver idare edelim 2 gün sonra gider ama rahat geldi ev agzimi aramaya basladi acaba haftaya ne yapiyom beraber alisverise cikalimmi felan diye ay üzgünüm ama benim haftaya full doktor terminim var sende evde SIKILIRSIN isism olmadigi zaman ben sana haber veririm gelirsin dedim ve bugün sabah postaladim ay tam bir kokos tirnaklarini cilasi bozulacak diye hanimefendi bir bardagi makineye koymaz yan gel yat osman misali saclarim diken diken onu gönderdim topige bakayim dedim bu arda kizimin ve benim resimlerimi ekliyeyim dedim cildirdim albüm yapiyorum resimleri ekliyecem dönüp dolasip eski albümdeki resimler karsima geliyor sinir oldum tam 1 saat ugrastim ve 1 saat sonunda yönetimden msj geldi site yenilendigi icin istedigim bölüme giremiyormussum ana sayfaya gidip bilgi edinecekmisim Admin e duyurulur sitenin eski halini istiyorum .....Yani pazar pazar sinir harbi yasiyorum ........
Asilim simartma beni cok pis simaririm bak bu arada kafami duvara vuruyom bi Asilimin kaynanasi kadar edemedim diye agir top lafi bana cuk oturdu neyseki kadin hamile degilmis anam gelin kaynana ayni dogumhanede düsünemiyorum kesin kari doktora önce benimkini dogurt diye baski yapardi
Elara canim biz haftalik alisverise cikariz yiyecek alisverisi Türk Bakkali bana cok uzak haftada birgün gidip toplu alisveris yapiyorum Allah eksikliklerini vermesin benim misafirim cok gelir özellikle hafta sonu iyi oluyor elimin altinda etim,sebzem,meyvem herseyim oluyor öbür türlü zor Türk Bakkalinin oldugu yerde güzel magazalarda var biraz orayada takilinca aksam oluyor ......Bu topikte hep suna karsiydim hamile kalana kadar canim cicim hamile kalinca sizde kimsiniz tiriplerine giriyor bazi arkadaslar biz kimiyiz sanalda olsa insanlarin birbirleriyle ne kadar güzel dostluklar kuracagini gösterenleriz topige hergün gelip hamile kalinca ugramaz olanlar hadi size ugurlar ola .......
Umut kizinda bir problem olmadigina sevindim canim Rabbim onu sana bagislasin...
Oglak hadi hayirlisi canim kese görünmüs insaAllah bebegin saglikli ve hayirli olur....
Momof tickerinde ikiz var iki kesemi göründü canim kacirdimmi ?
Sellvi dualarim seninle canim bu defa Rabbim saglikli ve hayirlisini verecek insaAllah sende biraz umutlu olsan cok mutlu olacam avatarindaki resim beni üzüyor senin üzgün oldugunu düsünmeme sebep oluyor...
bestembenim kizina gecmis olsun güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim kimseyi evladi ile sinamasin acaba müsil ilaci ile bagirsaklari temizleseler bir faydasi olurmu ki?
Canim ablana gecmis olsun sagliksiz bebegi olacagina böylesi hayirli imis Rabbim tez zamanda kucagina hayirli ve saglikli yeni bebis ile doldursun insaAllah
QUOTE]
Saolasın canım amin inşallah Allah her isteyene sağlıklı hayırlı evlat versin. Vardır bunda da hayır diye düşünüyorum.
Misafirin söylemesi ayıp aynı benim görümcem gibiymiş. Yediği meyve tabağını bile mutfağa götürmez. Yattığı yatağı toplamadan çıkar evden. Ama kendine sorsan çok titizdir ve bakımını ihmal etmez. İyi yapmışsın canım postalamakla misafir de yerini bilmeli.Merhaba kizlar evet Cuma günü khvemi yapip gelecektim araniza ki bir telefon geldi esimin catlak kuzeni evdeysen kahvaltiya gelecem dedi e ne dersin gel dedim acele kahvalti hazirladim netten ciktim tabi görürse gazeteye verir beni o denli bos bogaz neyse kahvalti yaptik ay demezmi 2 gün kalayim takiliriz beraber evde kimse yok canim SIKILIYOR (Annesi ve babasi Türkiyede 2 hafta sonra gelecekler)ay ne dersin buna hadi kaliyor bari düzenli olsa elini birseye sürmez önüne yemegi getir cayini getir hic aman sen zahmet etme demez cayi biter bekler sen getiresin kicini oynatmaz esimde sinir oluyor ama dedim bosver idare edelim 2 gün sonra gider ama rahat geldi ev agzimi aramaya basladi acaba haftaya ne yapiyom beraber alisverise cikalimmi felan diye ay üzgünüm ama benim haftaya full doktor terminim var sende evde SIKILIRSIN isism olmadigi zaman ben sana haber veririm gelirsin dedim ve bugün sabah postaladim ay tam bir kokos tirnaklarini cilasi bozulacak diye hanimefendi bir bardagi makineye koymaz yan gel yat osman misali saclarim diken diken onu gönderdim topige bakayim dedim bu arda kizimin ve benim resimlerimi ekliyeyim dedim cildirdim albüm yapiyorum resimleri ekliyecem dönüp dolasip eski albümdeki resimler karsima geliyor sinir oldum tam 1 saat ugrastim ve 1 saat sonunda yönetimden msj geldi site yenilendigi icin istedigim bölüme giremiyormussum ana sayfaya gidip bilgi edinecekmisim Admin e duyurulur sitenin eski halini istiyorum .....Yani pazar pazar sinir harbi yasiyorum ........
Ben günah olduğuna inanmıyorum. Neden günah olsun? Ancak bu isim cidden çok ağır bir isim, çocuğunuz bu ismi manen kaldırabilirmi bence bunu düşün.
Bencede dayanamam p.tesi bile bekleyemedim ama 1 ay sonra gel dedi doktor belki başka doktora giderim tahminin tutucak inşş.
bılemıyorum kı arkadasım gecen kızımın dın dersınde ogretmen bu konuda bahsetmıs yarın bırgun cocuga kotu bısey soylendıgınde bunun gunahı ısmı koyan ana babaya denmıs
nılaycansu canım yaaa benım tam olarak aradıgım buydu ne kadar mutlu ettın benı RABBIM gonlunden gecen tum dualarını kabul etsın
sureklı tereddutteydım bende ıkı ısım koyacagım dıgerı kemal olacak ınsallah RABBIM bızede nasıp ederse
duayla ılgılı bırsey dememıs ogretmn sadece bu ısım konursa ılerde cocuga kotu soz soylenmesı durumunda ana babanın gunahı demıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?