- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.041
selam kızlar.adetime 5 gün var.bi sebepten hastanelik oldum.ilaç yazıcaktı dr gebelik varmı dedi.bilmiyorum dedim.bhcg yapmış.yumurtlamadan 7 gün sonraydı galiba.sonra sonuç 0.100 çıktı...
sizce çokmu erkenmiş.ilaçları mecburen kullanmak zorunda kaldım.
Kızlar ablam düşük yaptı bugün, çok üzgünüm. Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin. Hayatta en önemli şey sağlık, bir kez daha anlamış oldum.
Can parçam meraba p.tsi doktora gidicektim dayanamadım bugün gittim yeşilyol bana demiştiki içimden bişey tuttum benimki erkekse inş.seninkide erkek olacak demişti ve onunki erkek çıktı bende aynı şeyi senin için tutmuştum benimki değilse bile inş seninki öyledir biz iki kızı olanlar biraz daha fazla duaya ihtiyacımız var senin içinde ediyorum dua bi çıkıntı gördüm ama kesin bişey söyliyemiycem ama erkeğe benziyo dedi ve 1 ay sonra çağırdı şimdi nasıl geçirecem zamanı hiç bilmiyorum evet sen en iyisi gitme zaten ikili testte yapmadı üçlü yaparız dedi
herkese iyi pazarlar arkadaslar;eşimle tanışma yıldönmümüz yarın..hediye bakıyorum bir kaç gündür internetten..bugün karar vericem..
siz neler yapıyosunuz??
Merhaba kizlar evet Cuma günü khvemi yapip gelecektim araniza ki bir telefon geldi esimin catlak kuzeni evdeysen kahvaltiya gelecem dedi e ne dersin gel dedim acele kahvalti hazirladim netten ciktim tabi görürse gazeteye verir beni o denli bos bogaz neyse kahvalti yaptik ay demezmi 2 gün kalayim takiliriz beraber evde kimse yok canim SIKILIYOR (Annesi ve babasi Türkiyede 2 hafta sonra gelecekler)ay ne dersin buna hadi kaliyor bari düzenli olsa elini birseye sürmez önüne yemegi getir cayini getir hic aman sen zahmet etme demez cayi biter bekler sen getiresin kicini oynatmaz esimde sinir oluyor ama dedim bosver idare edelim 2 gün sonra gider ama rahat geldi ev agzimi aramaya basladi acaba haftaya ne yapiyom beraber alisverise cikalimmi felan diye ay üzgünüm ama benim haftaya full doktor terminim var sende evde SIKILIRSIN isism olmadigi zaman ben sana haber veririm gelirsin dedim ve bugün sabah postaladim ay tam bir kokos tirnaklarini cilasi bozulacak diye hanimefendi bir bardagi makineye koymaz yan gel yat osman misali saclarim diken diken onu gönderdim topige bakayim dedim bu arda kizimin ve benim resimlerimi ekliyeyim dedim cildirdim albüm yapiyorum resimleri ekliyecem dönüp dolasip eski albümdeki resimler karsima geliyor sinir oldum tam 1 saat ugrastim ve 1 saat sonunda yönetimden msj geldi site yenilendigi icin istedigim bölüme giremiyormussum ana sayfaya gidip bilgi edinecekmisim Admin e duyurulur sitenin eski halini istiyorum .....Yani pazar pazar sinir harbi yasiyorum ........
:
bılemıyorum kı arkadasım gecen kızımın dın dersınde ogretmen bu konuda bahsetmıs yarın bırgun cocuga kotu bısey soylendıgınde bunun gunahı ısmı koyan ana babaya denmıs
Elara benim listeya yaz canım Negatif diye
hastalandım ben yine
Kız vallah bu günleri acayip değerlendirdik hamile kalmam diye gün aşırı fiki fiki bazen sabah akşam fiki fiki
Günaydın kızlar nasılsınız?Haftasonu dışarı çıkmıştım üşüttüm galiba şimdi çok hastayım
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
umutcum cnm durmak yok yola devam tmm mı tatlım
ezel cnm ya bıraz fazla gectı senın bır garıplık var ama ne yawww
kızlar yumurtlama gunu tek ılıskı deneyenler ozelıkle testte cıfc cızgıyı goruncemı denemenız oldu yosa sılıklesıncemı ?
umutcum deneme yabmadım cnm cunku duzenleyıcı ılac kullanıyordum onu bırktım sanırım eskı halıne gerı dondu rglım normalde 15 cı gun cıft 17 cı gun t daha koyu goruyordum bugun hem tuuruk hemde kaset tıpı testım bırbırını dogruluyor
kafamın tek karıstıgı sey uzayan akıntım hatta ıdrarırımı yabtım tam baktım bı akıntı uzamıs gıdıyor 10 cm den bıle uzundu bence eger o benım catladıgında gelen akımsa testlerım neden bugun cızgı verıyor :)
berra coreden genelde herkes memnun ancak ben kalmadım onda cızgı denedıgım zaman hıc aynı koyuluga gelmedı kullananlar bazılarında oyle oldugunu soyledı sırf hamıle kamla ıcın kullancak olsam alırdım ama malum cızgı gunu onemlı oldugu ıcın almadım.cunku benım testım 6 aydır hıc sasmadı herzaman bır dıgerınden daha koyu cızgıyı gordum ben
kızlarrr bugün itibariyle hastalanmış bulunuyoruummm
yaprak bana güven gerisini merak etme sen.isim düşünmeye başla:)
benim birazdan yemek yapmam lazım
kızım biber dolması istedi
yoksa sizden kaçmıyom he yanlış anlamayasınız
Elarada yok bugünn gamzede yok hepsini saymayaım elaranın dediği ağır topların hiçbiri yok
Beni de hamileler listesine eklerseniz çok sevinirim 9 haftalık hamileyim
iyi akşamlar
nasılsınız kızlar
çok vaktim olmuyo girmek için
staj çok yorucu valla
kız elara hosgeldınnn nerelerdesın cok bunalımdayım bı bılsern..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?