bebek cinsiyet belirleme..

gecmiş olsun mimozaaa.döllenmeden 1 hafta sonra kanda hcg yükselir.bence hamielleik olsaydı kanda cıkardıı

Kızlar ablam düşük yaptı bugün, çok üzgünüm. Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin. Hayatta en önemli şey sağlık, bir kez daha anlamış oldum.

cok gecmiş olsunn.inşallah tez zamanda tekrarrr hamiş kalır

yaprakcım cok sevindim cnmm:) bioritimde erkek günlerindee.ben ümitliyim senden Allahın izniyleee
sat ilişki günlerin ve adet düngünü bi yazsana

herkese iyi pazarlar arkadaslar;eşimle tanışma yıldönmümüz yarın..hediye bakıyorum bir kaç gündür internetten..bugün karar vericem..
siz neler yapıyosunuz??

cnm daha nice yıllaraa olsun inşallahh
hediye aldınmı merak ettim şimdi:)

bende tam tersi evime gelen misafir hiç yerinden kalkmasınn ben hizmet ediyim isterim:)
gelinimizz geldigindee yemek yeriz mesala hemen mutfaga gider toplamak için ben müsade etmemm.
resimleriii yüklemende yardımcı oalbilriimm cnmmm

merhaba kızlar naber
çok halsizim yorgunum birde okulda nöbetçiydim eskisi kadar çok kalamıyorum pc başında umarım herkes iyidir

bılemıyorum kı arkadasım gecen kızımın dın dersınde ogretmen bu konuda bahsetmıs yarın bırgun cocuga kotu bısey soylendıgınde bunun gunahı ısmı koyan ana babaya denmıs

anne ve baba cocuga verilen isimden sorumludurr.ama o cocuga küfür edilmesi yada kötü bişi sölenmesinden sorumlu degildir.küfür edenn yada agzından kötü söz cıkan herkes kendinden sorumludur.
başkasının yaptıgı hatayı neden anne baba yüklensinki.

ayrıca peygamber efendimizin şöyle bi hadisi var."cocuklarınıza peygamber isimleri veriniz fakat melek isimleri vermeyiniz"
yani peygamber ismi yada peygamberimizin 400 isminden birini cocugunuza vermek sünnettir

Elara benim listeya yaz canım Negatif diye
hastalandım ben yine

hayırlısı olsun umutt.inşallahh önümüzdeki ayy pozitiff dersinnn

Kız vallah bu günleri acayip değerlendirdik hamile kalmam diye gün aşırı fiki fiki bazen sabah akşam fiki fiki

ohh maşallahhh.Allah muhabbetinizi arttırsın.

Günaydın kızlar nasılsınız?Haftasonu dışarı çıkmıştım üşüttüm galiba şimdi çok hastayım

gecmiş olsunn bengüü.hayrdır neyin var

yumurtlama günü test yapan ve tek ilişki uygulayan 2 kişi var cnm
biri can 06_77 digeri truf
ikiside iki koyu cizgiden bi kac saat sonra ilişki yaşadıı ve sonuc kızz

boncukk senn ovulasyonnn testlerini baz al cnm.akıntı yanıltabilir

kızlarrr bugün itibariyle hastalanmış bulunuyoruummm

gözün aydınnn cnm

yaprak bana güven gerisini merak etme sen.isim düşünmeye başla:)

benim birazdan yemek yapmam lazım
kızım biber dolması istedi
yoksa sizden kaçmıyom he yanlış anlamayasınız

kolay gelsin lizaa
sen naptınn nasıl gidiyor denemeler.doktora gitcektin gittinmi???

Elarada yok bugünn gamzede yok hepsini saymayaım elaranın dediği ağır topların hiçbiri yok

hehe sende hamilelerin agır toplarındansın cnm:)

arkadaşlar sizden bi ricam varr
sayfamıza yeni arkadaşlar geliyorr ve aramıza katılabilmek için cabalıyorlar resmen.ama gördügüm kadarıyla onlarla pek muhatap olunmuyorr
lütfenn empati kurup ona göre davranırsanız cok daha ii olur diye düşünüyorummm

mesela bengu_ck ve gulsah035 nickli arkadaşlarımızın mesajlarına neden cvp verilmiyor ben anlamıyorum?????
iki arkadaşımızda gayet samimi geldiler sayfamızaa,cocuk istediklerinii ve aramıza katılmak istedikelrini ifade ettiler
slm veriyorlarr alınmıyor
hastayızz diyorlar bi gecmiş olsun diyene yok
aynı şeyler size yapılsa ne hissedersiniz??

lütfen biraz dahaa yakın davranalım yeni gelenn ve gercekten yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara.

canım ben geçmişi bile okuyamıyorum valla
günlük planlara bakmaktan
ama çok haklısın
burda hepimiz arkadaşız
ortak sorunlarımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…