- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.081
evet bende adet olduğuma göre çarşamba günü bana yollar göründü aranızda özel hastanelerde hormon testleri için ssklılardan ne kadar ücret alıyorlar bilen var mı
elaracım ben doktora gitmek istemiyom pek.
aslında niye bilmiyorum ama içimde kız olacak diye çok güçlü bir his var.millete tahmin yapıyom ama benim de böyle bi düşüncem oluştu arada.çok ta önemli değil kız olsun ama önce bu fikre iyice hazır olmak istiyorum.iki sene ertelemek istiyorum bebek konusunu ama eşime söyleyemedim.hiç hoş karşılamayacak biliyorum. doğru zamanı bekliyorum.
hamile kalamamak işime geliyo şu anda.
çok isteseydim şimdiye kadar doktor kapılarını aşındırmıştım ohoo:)
bu arada yeni gelen arkadaşlara biraz daha ilgili ve sıcak olmalıyız o konuda haklısın.
affetsinler bizi yaa...
hormon testi yaptırdığımda doktora tekrar görünmem gereklimi
kürü içmem dedi o yüzden bende pekmez aldım
diğer vitaminleri alırım eğer iyi gelecekse
sağlık ocakları yapmaz dimi ??
aslında bende bi öğrensem iyi olur
saglık ocakları normal hormon testlerine bakıyorlarrr.onlar senin işine yaramazzz
kadınlık hormonları için hastaneye gitmek zorundasınn.
bestembenim kızın nasıl oldu???? son durumlar ne
saglık ocakları normal hormon testlerine bakıyorlarrr.onlar senin işine yaramazzz
kadınlık hormonları için hastaneye gitmek zorundasınn.
ya cnmm ben burda gözukuyorum ama cogu zaman nete bakamıyorum ben bunalımdayım cunku 2ş.ye nasıl bakıcam derdı sardı benı elara yaa daha oglum 2 yasında cok karıstım bu hamılelık duyguları ndagıttı benı 2 cocuk ve daha tekı kucucuk ay bılmıyorum dogu m yaklastıkca benım psıkolojı dagıldı..
bu ay hastalınırsam 2.3. günü horn testi yapılacakmış birde sperm tahlili istedi beni 7. denemem olacak hakikaten korku sarmaya başladı beni kızım 13 yaşında çok mu ara verdim ne?
ya cnmm ben burda gözukuyorum ama cogu zaman nete bakamıyorum ben bunalımdayım cunku 2ş.ye nasıl bakıcam derdı sardı benı elara yaa daha oglum 2 yasında cok karıstım bu hamılelık duyguları ndagıttı benı 2 cocuk ve daha tekı kucucuk ay bılmıyorum dogu m yaklastıkca benım psıkolojı dagıldı..
su maymuncugu cıktımı yani??
sagdan yumurtlamış olmann süperrr.evet catlatma ignesi cok zor bulunuyorr.neyseki bulmuşsunn
hakkında hayırlsıı olsun inşallah bu kezzz hamiş haberlerini alırızzz
benim yapabilecegim bişi varmı?
cnm senin yerinde olmak isterdim ben emin ol
o kadar şanslısınkii peşpeşee büyütecen ogluşlarınıı.bi 5 yıl sonra ohhh rahatsınnn.
bak burda uzun süre ara veren arkadaşları görüyorsunn hem hamile kalmak için ugraşıyorlar hemde uzun bi zaman sonra tekrar yeni bi bebeklee ugraşcaklarr
inşallahhh onlarında gönüllerine göre olur herşey.
o nedenle sen hiç canını sıkmaa.bence zamanlaman gayett güzell.şuanki olumsuz düşüncelerin,bunalımların tamamennn hamişlik psikolojisindenn
ilk bebegine hamile olan insanlara sorsan eminim onlardaa bunalımdadırlar.
sen yolu yarıladın.bi kac ay sonra kurtulcann iyi dogurmuşum dicen:)
şimdi bi hasteneyi aradım
önce doktor sonra tahliller dedi
ezel
fiyatlarda doktorun istediği tahlillere göre değişiyormuş ssk geçmiyormuş
30 da varmış 100 'de
ben 1-2 ay da yatarak deneyim sonra bakalım bu işin çaresine
birde seyrek oluyor ilişkimiz sanırım
biz ezel gibi değilizki sabah akam
bu ay hastalınırsam 2.3. günü horn testi yapılacakmış birde sperm tahlili istedi beni 7. denemem olacak hakikaten korku sarmaya başladı beni kızım 13 yaşında çok mu ara verdim ne?
bestem senin kızın kaç yaşındaydı ??
sendeki sıkıntıda benim gibi olamamasımıydı ??
iğne olacaksın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?