bebek cinsiyet belirleme..

senin cocuk yapmaya niyetin yok bahaneler bululuyonn galiba:)
o içindeki sese söleee az sussunn.daha hamiş filann kalmadan olumsuz düşünmenn cok yersizz cnm
cocuk düşünüyorsanda elini cabuk tutmalısınn.yaşş ilerledikce gercektenn cok zorr cocuk bakamakkk ve hamile kalmakk
tabi karar seninn

bu arada yeni gelen arkadaşlara biraz daha ilgili ve sıcak olmalıyız o konuda haklısın.
affetsinler bizi yaa...

hassasiyetin için sagoll

hormon testi yaptırdığımda doktora tekrar görünmem gereklimi

evett hormon testi sonucunu alınca doktora göstercen.sonuclara baktıktan sonraa normal degilsee degerelr sana tedavi şeklini sölicekk
mesela ecenin prolaktin yüksekligi içinn ilca verniştii ve ece o ilacı bitirince hamile kaldıydı galibaa

kürü içmem dedi o yüzden bende pekmez aldım
diğer vitaminleri alırım eğer iyi gelecekse

netten araştırabilirsinn etkilerinii

bestembenim kızın nasıl oldu???? son durumlar ne

canım bestenur iyi kızım yani atlattık sanırım
buarada bugün doktora gittim elaracım sağ yumurtalığımda 15 mm yumurta oluşmuş onu çatlatalım dedi adetin 14 . günü sabah akşam ilişki verdi bugün 12. günü adetin yarın akşam 8.30 ta iğneyi vurun dedi . iğne yi bulana kadar göbeğim çatladı .

şimdi bi hasteneyi aradım
önce doktor sonra tahliller dedi
ezel
fiyatlarda doktorun istediği tahlillere göre değişiyormuş ssk geçmiyormuş
30 da varmış 100 'de

ben 1-2 ay da yatarak deneyim sonra bakalım bu işin çaresine
birde seyrek oluyor ilişkimiz sanırım
biz ezel gibi değilizki sabah akam

saglık ocakları normal hormon testlerine bakıyorlarrr.onlar senin işine yaramazzz
kadınlık hormonları için hastaneye gitmek zorundasınn.

ya cnmm ben burda gözukuyorum ama cogu zaman nete bakamıyorum ben bunalımdayım cunku 2ş.ye nasıl bakıcam derdı sardı benı elara yaa daha oglum 2 yasında cok karıstım bu hamılelık duyguları ndagıttı benı 2 cocuk ve daha tekı kucucuk ay bılmıyorum dogu m yaklastıkca benım psıkolojı dagıldı..

su maymuncugu cıktımı yani??

sagdan yumurtlamış olmann süperrr.evet catlatma ignesi cok zor bulunuyorr.neyseki bulmuşsunn
hakkında hayırlsıı olsun inşallah bu kezzz hamiş haberlerini alırızzz
benim yapabilecegim bişi varmı?

bence en iyisini yapıyosun
ikisi bi arada çıkar sonrada keyfine bakarsın
bak bana 9 sene geçmiş şimdi ne yapacam diye asıl düşünen benim

bu ay hastalınırsam 2.3. günü horn testi yapılacakmış birde sperm tahlili istedi beni 7. denemem olacak hakikaten korku sarmaya başladı beni kızım 13 yaşında çok mu ara verdim ne?

bestem senin kızın kaç yaşındaydı ??
sendeki sıkıntıda benim gibi olamamasımıydı ??
iğne olacaksın ya

bu ay hastalınırsam 2.3. günü horn testi yapılacakmış birde sperm tahlili istedi beni 7. denemem olacak hakikaten korku sarmaya başladı beni kızım 13 yaşında çok mu ara verdim ne?

benim bütün sorularımı cevaplamışsın canım ya zaten
benim kızda 9 yaşında
tabiki çok ara verdik biz (
hepsi kolayda şu sperm testi işi zor

cnm senin yerinde olmak isterdim ben emin ol
o kadar şanslısınkii peşpeşee büyütecen ogluşlarınıı.bi 5 yıl sonra ohhh rahatsınnn.
bak burda uzun süre ara veren arkadaşları görüyorsunn hem hamile kalmak için ugraşıyorlar hemde uzun bi zaman sonra tekrar yeni bi bebeklee ugraşcaklarr
inşallahhh onlarında gönüllerine göre olur herşey.
o nedenle sen hiç canını sıkmaa.bence zamanlaman gayett güzell.şuanki olumsuz düşüncelerin,bunalımların tamamennn hamişlik psikolojisindenn
ilk bebegine hamile olan insanlara sorsan eminim onlardaa bunalımdadırlar.
sen yolu yarıladın.bi kac ay sonra kurtulcann iyiki dogurmuşum dicen:)

Son düzenleyen: Moderatör:

elaracım senden istediğim şey acaba ayın 8 inde bioritm ne diyor ilişki o gün olacak ya artık bahtımıza demekten başka çare yok sanırım .inci felan bol yedim bu ama inşallah güzel haberler veririm bana da yılbaşı hediyesi olur . doğum tarihim 21.12.1979
eşimin ki 15.12.1974 sat 25 kasım vaktin olduğunda bakarsan sevinirim canım .

merhaba arkadaşlar.elara nasılsın karşılaşamıyoruz bu aralar pek giremiyom.pc.bozuldu birara.yapıldı.şimdide eşime lazım oluyo iş yerine götürüyo.sinir oluyom giremiyom diyo.ben hala ön hazırlık içindeyim.şubatta tekrar deniycem kısmetse.

şekil A Umut :18:

ssk ya niye gitmiyonkii
ben sskda yaptırdımm cokta memnun kaldımm

evett sen bayaa ara vermişinnn.sorunlar filanmı vardı niye bu kadar bekledin yaw

bestem senin kızın kaç yaşındaydı ??
sendeki sıkıntıda benim gibi olamamasımıydı ??
iğne olacaksın ya

umutçum benim 7 aydır olmuyor ama ben dedim doktora 1 seneden beri olmuyor
adetin 12. günü çağırdı ultrosona koyalım bir de smir testi alalım dedi
sperm testi için 3 beraber olamamak gerekiyormuş .yani onu yapamadık doktor dedi onu sonra yaparsınız çünkü 14. gün ilişki verdi .aman vallahi ben kızım da hiç uğraşmadım 2. ay kalmıştım şaşkınlık içindeyim çok sigara içiyorum o yüzden mi olmuyor acaba dicem arkadaş benim iki katım içiyor ikiz oğlu oldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…