- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.121
ya esım destek oluyor ablamda ust katımda oturuyor ama oglum bu son gunlerde bana cok dustu onceden babasına tapardı ama sımdı sadece ben aklı fıkrı benım aslında bu yuzden cok bunaldım onun ıcın cok korkuyorum etkılenıcek dıye hatta bencılce dusuncelerım bıle var neden 2. cocuk yapıyorumkı butun sevgımı ogluma verseydım fln dıye sacma dusunceler ıste benım oglum gazlı bı bebektı ve zor bı bebektı hep kucagımızda ve memede uyuyordu ve sımıdıde benımle yatıyor dogucak bebegımle cok ılgılenenmem dıyede korkularım var kısaca böle ıste aman hamılelık ıste hormonlar tavan..
canım aslında nisanı bekliyeyim diye düşünüyorum hem güzelce diyetimizide yaparız ama eşim sabretmez eminim o yüzden deneme yapıcam ama yumurtlama günü tek ilişki yöntemini uygulamak istiyorum tabii benmiki gene yoldan çıkmazsa
kız bizden mi kaçıyorsunuzzzz yoksaaaam
Elarada yok bugünn gamzede yok hepsini saymayaım elaranın dediği ağır topların hiçbiri yok
Canım bence yanlış düşünüyorsun daha doğrusu hamilelikten dolayı böyle düşünüyorsun.Aslında oğlun için en iyisini yapıyorsun.Bütün sevgimi oğluma verseydin diyorsun ama ona belki daha iyi gelecek kardeş sevgisini veriyorsun.Ne güzel arkadaşı olacak oğlunun ve daha mutlu olacak.Senin yerinde olmayı çok isterdim malesef o treni çoktan kaçırdım.Kızım 10 yaşında ve evde sürekli kendi kendine birşeylerle meşgul.Onun için üzülüyorum,vicdan azabı duyuyorum.Keşke bir kardeşi olsaydı.Yani bence çok şanslısın oğlunda öyle.
canım bestenur iyi kızım yani atlattık sanırım
buarada bugün doktora gittim elaracım sağ yumurtalığımda 15 mm yumurta oluşmuş onu çatlatalım dedi adetin 14 . günü sabah akşam ilişki verdi bugün 12. günü adetin yarın akşam 8.30 ta iğneyi vurun dedi . iğne yi bulana kadar göbeğim çatladı .
Iyi aksamlar herkesee
Benim bu ayda olmadi malesef, pembe akintim gelmeye basladi, yarinda iyice baslar
asidemet sana müsait oldugumda geniş geniş bakcam bioritimeee.
iyi akşamlar........ bayanlar
Elara evet foto konusunda yardim istiyorum ayrintili anlatirsan o güzel yüzümü görebilirsinBu arada eger seni tanidiysam sende bana gelen catlak kuzene sinir olurdun gecmistede yazdim ben misafir cok severim ama bu utanmasa 4 yasindaki kizimdan hizmet bekleyecek o derece yani tabi ben ondan bulasigimi yikasin evimi temizlesin istemiyorum ama totisini kaldirmaya erinip kendinin yerine tuvalete gitmemi beklemedigi kaldi ay tanimani isterdim ......Yeni gelen arkadaslar konusundada ben bütün msj tek tek cevap vermeye calisiyorum ama tabi kime ne cevap verdim hatirlamiyorum ama eger bu arka.gözden kacmissa kusura bakmasinlar tabiki burada hepimiz yol arkadasiyiz her gelene hosgeldin gidenede by diyorum...
Sanada iyi aksamlar asi yarin görüsürüz....
cnm hangi vitamini yazdı doktor ?kefir aldım içmiyolar.bide çok iştahsız oldular bu aralar doktora götürdüm vitamin yazdırdım biraz yemeye başladılar.biri 3 yaşını bitirdi biri de 4 ü bitirdi işte.küçükler daha.ama bu sene 3.yü yaptım yaptım yoksa vazgeçecem delirtiyolar beni çok azdılar bu aralar bide hastalıkları falan iyice nazlandılar burnumdan getiriyolar valla.
Aynene bendede oluyor öglen bi bakiyom kimse yok sonra aksam üzeri bi geliyom sayfalar almis basini gitmis ayrica o agir toplarin en agiri olarak teesüflerimi
bildiririm burdayim ya iste
kız çocuğuyken böyleler,bide erkek olsa naparım bilmem.geçen arkadaşlarım geldi ikisinde oğulları var.evde sanki bomba patlamış gibi oldu.oğlu olanlar aman beni yanlış anlamayın.bende çok istiyom bir oğlum olsun ama o gün erkek çocuklarını pek de sevmediğimi farkettim.gittiler bi saat başım zonkladı resmen benimkilere yaramaz diyodum ama onlar çok fenaydı ya.erkek çocukları hep mi bukadar hareketli oluyo acaba.Ama yine de insanın kendi çocuğu olsa bu kadar göze batmaz gibi geliyo öyledir inşallah.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Elara evet foto konusunda yardim istiyorum ayrintili anlatirsan o güzel yüzümü görebilirsinBu arada eger seni tanidiysam sende bana gelen catlak kuzene sinir olurdun gecmistede yazdim ben misafir cok severim ama bu utanmasa 4 yasindaki kizimdan hizmet bekleyecek o derece yani tabi ben ondan bulasigimi yikasin evimi temizlesin istemiyorum ama totisini kaldirmaya erinip kendinin yerine tuvalete gitmemi beklemedigi kaldi ay tanimani isterdim ......Yeni gelen arkadaslar konusundada ben bütün msj tek tek cevap vermeye calisiyorum ama tabi kime ne cevap verdim hatirlamiyorum ama eger bu arka.gözden kacmissa kusura bakmasinlar tabiki burada hepimiz yol arkadasiyiz her gelene hosgeldin gidenede by diyorum...
tuvalet teklifini yapsaydın kız avucunu acıp bekleseydin acep ne yapardı
Iyi aksamlar herkesee
Benim bu ayda olmadi malesef, pembe akintim gelmeye basladi, yarinda iyice baslar
anne adaylarıhayırlı akşamlar
Slm kızlar Elaracım son adet 11.09 ilişki günleride 19-21 ve 23 ü tekrar istemişsin hıı ayrıca bebek hep kesede ortadaymış benim hala ordada sadece 6 haftalıkken soldaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?