bebek cinsiyet belirleme..

Canım bence yanlış düşünüyorsun daha doğrusu hamilelikten dolayı böyle düşünüyorsun.Aslında oğlun için en iyisini yapıyorsun.Bütün sevgimi oğluma verseydin diyorsun ama ona belki daha iyi gelecek kardeş sevgisini veriyorsun.Ne güzel arkadaşı olacak oğlunun ve daha mutlu olacak.Senin yerinde olmayı çok isterdim malesef o treni çoktan kaçırdım.Kızım 10 yaşında ve evde sürekli kendi kendine birşeylerle meşgul.Onun için üzülüyorum,vicdan azabı duyuyorum.Keşke bir kardeşi olsaydı.Yani bence çok şanslısın oğlunda öyle.

Canim daha yasiniz genc ben senin yasinda olsa idim sunu yapardim her ay yumurtlama günü tek iliski taki tutana kadar aynen senin istedigin gibi yani esinede bunu anlat ilk cocugun avantajlarini yasinizin genc oldugunu v.s. acele etme kiz ben 30 yasinda dogurdum tabi simdide doguramiyom o baska ama en azindan var Allahim bagislarsa abla tavsiyesi acele etmeyin.....

kefir aldım içmiyolar.bide çok iştahsız oldular bu aralar doktora götürdüm vitamin yazdırdım biraz yemeye başladılar.biri 3 yaşını bitirdi biri de 4 ü bitirdi işte.küçükler daha.ama bu sene 3.yü yaptım yaptım yoksa vazgeçecem delirtiyolar beni çok azdılar bu aralar bide hastalıkları falan iyice nazlandılar burnumdan getiriyolar valla.

kız bizden mi kaçıyorsunuzzzz yoksaaaam

Elarada yok bugünn gamzede yok hepsini saymayaım elaranın dediği ağır topların hiçbiri yok

Aynene bendede oluyor öglen bi bakiyom kimse yok sonra aksam üzeri bi geliyom sayfalar almis basini gitmis ayrica o agir toplarin en agiri olarak teesüflerimi
bildiririm burdayim ya iste

kız çocuğuyken böyleler,bide erkek olsa naparım bilmem.geçen arkadaşlarım geldi ikisinde oğulları var.evde sanki bomba patlamış gibi oldu.oğlu olanlar aman beni yanlış anlamayın.bende çok istiyom bir oğlum olsun ama o gün erkek çocuklarını pek de sevmediğimi farkettim.gittiler bi saat başım zonkladı resmen benimkilere yaramaz diyodum ama onlar çok fenaydı ya.erkek çocukları hep mi bukadar hareketli oluyo acaba.Ama yine de insanın kendi çocuğu olsa bu kadar göze batmaz gibi geliyo öyledir inşallah.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

cnmm destegın ıcın cok tesekkurler ama sankı hayatım bıtmıs gıbı gelıyor hep gelecek ıl d.gunumde ne yapcam evlılık yıldonumu fln bu sene sonucta tek cocuk teyzesıne bıraktın ama bı daha asla bırakamamkı 2 cocugu bırden fln bunlar bıle benı bunalıma sokuyor bende bazı zaman cok ıyı dıyorum ama cogunlukla bunalımdayım ama bu son gunlerde önceden kesınlıkle böle deıldım ama kızlar mutlu olamıyorum son gunlerde her sey zoruma gıodıyor cocuk bakmak bıle zoruma gıdıyor bazı zaman ısede haklsızllık yapıyorum gıbı gelıyor sonucta efemı cok ıstedık ama bunda neden bunalımdayım bıde benım hamıleıgım cok sok bı durum yarattı bızım ıcın doktoruma göre olması coook zor bı gebelık dıyo her zaman aman sısırdım kafanızı..

Canim bestenurun iyi olduguna sevindim tekrar gecmis olsun bu arada cok ara verince galiba yumurtalar tembelesiyor sende masallah 13 yil ara var bende 5 yil olmasina ragmen tuturamiyom bizim gibiler icin en iyisi doktor takibi hakkinda hayirlisi olur insaAllah...

Iyi aksamlar herkesee
Benim bu ayda olmadi malesef, pembe akintim gelmeye basladi, yarinda iyice baslar

Canim benim vardir bundada bir hayir zamani gelince olur insaAllah stres yapma stres yapinca olmasi daha da güclesiyor ....

Elara evet foto konusunda yardim istiyorum ayrintili anlatirsan o güzel yüzümü görebilirsin Bu arada eger seni tanidiysam sende bana gelen catlak kuzene sinir olurdun gecmistede yazdim ben misafir cok severim ama bu utanmasa 4 yasindaki kizimdan hizmet bekleyecek o derece yani tabi ben ondan bulasigimi yikasin evimi temizlesin istemiyorum ama totisini kaldirmaya erinip kendinin yerine tuvalete gitmemi beklemedigi kaldi ay tanimani isterdim ......Yeni gelen arkadaslar konusundada ben bütün msj tek tek cevap vermeye calisiyorum ama tabi kime ne cevap verdim hatirlamiyorum ama eger bu arka.gözden kacmissa kusura bakmasinlar tabiki burada hepimiz yol arkadasiyiz her gelene hosgeldin gidenede by diyorum...

tuvalet teklifini yapsaydın kız avucunu acıp bekleseydin acep ne yapardı

cnm hangi vitamini yazdı doktor ?
ben kızımın hasta olmaması içinn zinco çinko+immuzinc kullanıyorum cnm.cok faydasını gördüm bagışıklıgı konusunda

Aynene bendede oluyor öglen bi bakiyom kimse yok sonra aksam üzeri bi geliyom sayfalar almis basini gitmis ayrica o agir toplarin en agiri olarak teesüflerimi
bildiririm burdayim ya iste

cnmm ben sabahları cok giremiyorumm anca öglen kızım uyuyunca geliyorumm.bi bakıyom kimse yok sayfaa
5 dk içinde herkes doluşuyor.sanırım ayagımı sürtüyom gelirken:)

cnm bende erkek cocuklarını sevmiyorum sanırımm.gecenlerde arkadaşımın oglunun kreşine gitmiştik hatırlarsınızz
kızım gayet güzel eglendii cok mutluyduu
son anda arkadaşın oglu geldi kızımın yanagınaa tırnaklarını gecirdiii
ayy deli oldummm.bidee bırakmıyorr,öle hırslanmışşkiii,zorla aldım kızımı elindennn
cocuga bişi yapamıyınca annesinden aldım hırsımııı
cocuga kreşte bunlarımı ögretiyorlarr eger öyleyse boşa para vermeyin alın cocugu burdan dedim.önce terbiye lazım dedim
ayy cok sinirlendim yineee
görümcemin 2 oglu var ikiside birbirinden yaramazzz
Allahh erkek evlatında hayırlısını uslusunu edeplisini versin gercektennn
oglu olan arkadaşlarr lütfen üstünüze alınmayın.her cocuk böle diye bişi yok tabi.ama bana hep böle terbiyesizler denk geliyor galibaa
ayy kınamayım başıma gelirr.töbee töbee

Slm kızlar Elaracım son adet 11.09 ilişki günleride 19-21 ve 23 ü tekrar istemişsin hıı ayrıca bebek hep kesede ortadaymış benim hala ordada sadece 6 haftalıkken soldaydı

cnm senin misafirperverliginden şüphem yokk.seni anlıyor ve hak veriyorum.
bende cocuklu olan arkadaşların evime geldiklerinde cocuklarıyla ilgilenmemesine ve ayakta yada sofrabezi olmadan yemek yedirmelerine deli oluyorum
ama ben laf carpıtmadan duramamm.
baktım evimi ahır gibi kullanıyorlarr bende ayıp olur filan demiyom güzelcee cevaplarını veriyom:))
onlarda utanıpp alıyorlar bebeelrini yanlarına
benimm yapımı bildiklerinden kırılmıyorlarda sagolsunlarr
ben misafirlige gittigimde sofra bezini serer kızımı doyururum ondan sonra kendim yerim
evde nasıl dikkat ediyorsam başkasındada öle itinalı davranırımm

aynı senin dedigin gibii ev sahibinden servis beklememm.

tuvalet teklifini yapsaydın kız avucunu acıp bekleseydin acep ne yapardı

:))

Iyi aksamlar herkesee
Benim bu ayda olmadi malesef, pembe akintim gelmeye basladi, yarinda iyice baslar

hayırlısı olsun cnm.pembe akıntı yerleşme kanaması filan olamaz mı.inş devamı gelmez:)

anne adayları hayırlı akşamlar

ii akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…