- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.101
umutçum benim 7 aydır olmuyor ama ben dedim doktora 1 seneden beri olmuyor
adetin 12. günü çağırdı ultrosona koyalım bir de smir testi alalım dedi
sperm testi için 3 beraber olamamak gerekiyormuş .yani onu yapamadık doktor dedi onu sonra yaparsınız çünkü 14. gün ilişki verdi .aman vallahi ben kızım da hiç uğraşmadım 2. ay kalmıştım şaşkınlık içindeyim çok sigara içiyorum o yüzden mi olmuyor acaba dicem arkadaş benim iki katım içiyor ikiz oğlu oldu .
elaracım senden istediğim şey acaba ayın 8 inde bioritm ne diyor ilişki o gün olacak ya artık bahtımıza demekten başka çare yok sanırım .inci felan bol yedim bu ama inşallah güzel haberler veririm bana da yılbaşı hediyesi olur . doğum tarihim 21.12.1979
eşimin ki 15.12.1974 sat 25 kasım vaktin olduğunda bakarsan sevinirim canım .
merhaba arkadaşlar.elara nasılsın karşılaşamıyoruz bu aralar pek giremiyom.pc.bozuldu birara.yapıldı.şimdide eşime lazım oluyo iş yerine götürüyo.sinir oluyom giremiyom diyo.ben hala ön hazırlık içindeyim.şubatta tekrar deniycem kısmetse.
bende hemen olacak sandım ama benimde kaç ay geçti
ne tarafta doktorun ? istanbuldamı
ne yapalım be canım sağlıklı olsun eli ayağı düz olsun hayırlı evlat olsun da erkek olursa bahtımıza ...ikinizde kıza yatkınsınızz.ama bencee bunu baz almaa.bak eline güzel fırsatta gecmiş takip yaptırıyon,igne vurulcan,sagdan yumurtlamışsınnn
sonucta bioriitimi tutmayanlarda varr
Allah gönlüne göre versin inş.
cnm senin yerinde olmak isterdim ben emin ol
o kadar şanslısınkii peşpeşee büyütecen ogluşlarınıı.bi 5 yıl sonra ohhh rahatsınnn.
bak burda uzun süre ara veren arkadaşları görüyorsunn hem hamile kalmak için ugraşıyorlar hemde uzun bi zaman sonra tekrar yeni bi bebeklee ugraşcaklarr
inşallahhh onlarında gönüllerine göre olur herşey.
o nedenle sen hiç canını sıkmaa.bence zamanlaman gayett güzell.şuanki olumsuz düşüncelerin,bunalımların tamamennn hamişlik psikolojisindenn
ilk bebegine hamile olan insanlara sorsan eminim onlardaa bunalımdadırlar.
sen yolu yarıladın.bi kac ay sonra kurtulcann iyiki dogurmuşum dicen:)
hoşgeldinn cnm.iyiyim sen nasılsın.gittimi kaynanatörrr
kızım olursa ayşegül oğlum olursa muhammed osmanhamişler isim düşündünüzmü hiç ?
Saol canım Allah razı olsun. 1 senedir uğraşmışlardı bebek için. Ama doktor 2 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz demiş. Allah hayırlısını versin inşallah.
Iyi aksamlar herkesee
Benim bu ayda olmadi malesef, pembe akintim gelmeye basladi, yarinda iyice baslar
Umut bende esimden süpheleniyorum.Acaip skintili ve stresli kac aydir...
hamişler isim düşündünüzmü hiç ?
Saol canım Allah razı olsun. 1 senedir uğraşmışlardı bebek için. Ama doktor 2 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz demiş. Allah hayırlısını versin inşallah.
arkadaşlar sizden bi ricam varr
sayfamıza yeni arkadaşlar geliyorr ve aramıza katılabilmek için cabalıyorlar resmen.ama gördügüm kadarıyla onlarla pek muhatap olunmuyorr
lütfenn empati kurup ona göre davranırsanız cok daha ii olur diye düşünüyorummm
mesela bengu_ck ve gulsah035 nickli arkadaşlarımızın mesajlarına neden cvp verilmiyor ben anlamıyorum?????
iki arkadaşımızda gayet samimi geldiler sayfamızaa,cocuk istediklerinii ve aramıza katılmak istedikelrini ifade ettiler
slm veriyorlarr alınmıyor
hastayızz diyorlar bi gecmiş olsun diyene yok
aynı şeyler size yapılsa ne hissedersiniz??
lütfen biraz dahaa yakın davranalım yeni gelenn ve gercekten yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara.
cnm eşin destek olmuyormu sana??
belki o seni rahatlatabilir biraz.
namaz kıl bol bol dua ett.eminim herşeyin ilacı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?