bebek cinsiyet belirleme..

bende hemen olacak sandım ama benimde kaç ay geçti
ne tarafta doktorun ? istanbuldamı

evett sen bayaa ara vermişinnn.sorunlar filanmı vardı niye bu kadar bekledin yaw[/QUOTE]
ev araba eşya alalım azıcık daha çalışalım derken şimdi evdeyim bu seferde bebek olmadı .hayat mücadelesi biter mi be canım .

ikinizde kıza yatkınsınızz.ama bencee bunu baz almaa.bak eline güzel fırsatta gecmiş takip yaptırıyon,igne vurulcan,sagdan yumurtlamışsınnn
sonucta bioriitimi tutmayanlarda varr
Allah gönlüne göre versin inş.

hoşgeldinn cnm.iyiyim sen nasılsın.gittimi kaynanatörrr

ne yapalım be canım sağlıklı olsun eli ayağı düz olsun hayırlı evlat olsun da erkek olursa bahtımıza ...

cnmm ınsalahh dedıgın gıbı olur ya ama su son gunlerde ınanılmaz depresyona gırdım ama ya cok fazla korkularım olmaya basladı oglum etkılenıcek dıye korkmaya basladım onun uzulmesını hıc ıstemıyorum offf yanı dusun dusun b.... ısın oladu kızlar ben hayallerınde bıle 2 cocuklu bı anne olarak dusunmemıstım kendımı ALLAH'ım benım ıcın hayırlısını nasıp etsın ve sabrını verır ınsallah..benım ıcın lutfen dua edın kızlar kafayı yemıyemyım..

hoşgeldinn cnm.iyiyim sen nasılsın.gittimi kaynanatörrr

yok canım nerdeee.biraz bizde biraz görümcede.kış günü acaip tadilat var evde.1 ay sürer galiba daha.ama çok şükür iyiyiz buaralar.biraz bende biraz görümcede.sabah gittiler.2 gün gelmez.o varken hiç açamıyom pc.hemen geliyo tepeme yurt dışında akrabaları var aç ta bakayım diye tutturuyo..
ben iyiyim canım çocuklarla uğraşıyom işte çok hasta oldular bu kış birini iyileştiriyoz öteki başlıyo.eşim diyoki 2 çocuğa bakamıyoz 3.nasıl bakcaz diyo.bende hep muz yiyom bu aralar.bağırsaklarım çalışmıyo pek sanırım ama neyse idare ediyom.sen yine herkese yetişiyon maşallah okuyom kimseyi cvp.sız bırakmıyon canım ya.

hamişler isim düşündünüzmü hiç ?
kızım olursa ayşegül oğlum olursa muhammed osman
Saol canım Allah razı olsun. 1 senedir uğraşmışlardı bebek için. Ama doktor 2 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz demiş. Allah hayırlısını versin inşallah.

canım bende 2 sene önce kürtaj olmustum kalbi durmuş aldırmak zorunda kalmıştım doktor bana 2 adet olman yeterli demişti tekrar gebelik için sonra küçük kızaa hamile kaldım doğdu şimdi yine hamileyım RABBİM GÖNÜLLERİNCE NASİP ETSİN İNŞALLAH

hamişler isim düşündünüzmü hiç ?

Saol canım Allah razı olsun. 1 senedir uğraşmışlardı bebek için. Ama doktor 2 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz demiş. Allah hayırlısını versin inşallah.

haklısın canımya kusurumuza bakmasınlar ben bu ara tamizlik yapıyom akşamları açıyom antredeki yolluğu siliyodum az önce yeter dedim az dinleneyi diye. şimda ona devam etcem sonra yıne gelirim herhalde

cnm eşin destek olmuyormu sana??
belki o seni rahatlatabilir biraz.
namaz kıl bol bol dua ett.eminim herşeyin ilacı bu

ya esım destek oluyor ablamda ust katımda oturuyor ama oglum bu son gunlerde bana cok dustu onceden babasına tapardı ama sımdı sadece ben aklı fıkrı benım aslında bu yuzden cok bunaldım onun ıcın cok korkuyorum etkılenıcek dıye hatta bencılce dusuncelerım bıle var neden 2. cocuk yapıyorumkı butun sevgımı ogluma verseydım fln dıye sacma dusunceler ıste benım oglum gazlı bı bebektı ve zor bı bebektı hep kucagımızda ve memede uyuyordu ve sımıdıde benımle yatıyor dogucak bebegımle cok ılgılenenmem dıyede korkularım var kısaca böle ıste aman hamılelık ıste hormonlar tavan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…