bebek cinsiyet belirleme..

tuvalet teklifini yapsaydın kız avucunu acıp bekleseydin acep ne yapardı

Hic utanmaz avucuma micar o derece rahat yani diyorum ya benim kizim 4 yasinda ondan bile hizmet bekliyecek utanmasa

görüşürüz haskena

Kiz sen buradamisin ben gidiyorsun sanmistim

cnmm ben sabahları cok giremiyorumm anca öglen kızım uyuyunca geliyorumm.bi bakıyom kimse yok sayfaa
5 dk içinde herkes doluşuyor.sanırım ayagımı sürtüyom gelirken:)

E ne diyeyim bacim o zaman ayagina saglik ......

agustos ve temmuz sat larını hatırlıyonmu?
adet döngünü sormuştum yazmamışsınn.kendim buluyum dedim:)

Pardon canım ya bi taraftan kızıma yazı yazdırıyorum 1 e gidiyor derslerde zorlanıyoruz şöle söleyim ben hap kullanıyodum o yüzden çok düzenliydi 28 de bir oluyo sanırım hapta ama ramazanı tam tutabilmek için hapı bırakmadım yani en son temmuzdan sonra taaa eylülde oldum o yüzden yumurtlamayı falanda zaten bilemiyorum pek ama kasıklarımın ağrıdığı ve beyaz akıntının geldiği gün 23 üydü o günde yapmıştık karışık oldu sanırım sen anlarsın ama heralde

haskenacımm foto yüklemeyi anlatıyorum
resimler küçük simgeler halindeyken sag tık yap
birlikte aç---->paint---->dosya--->farklı kaydet--->kayıt türünü jpg seç kaydet de
sonra buraya gel albüm oluştur diyorsun ve resimelri yüklüyorsun cnmm
albüm oluştururken sadece arkadaşlarım secenegini secki herkes görmesin o güzel yüzünü hehe

hımmm anladım.inşallah 23 deki ilişkiden hamiş kalmışsındırr

slm kızlar 3 gundur gıremedım bıraz temızlık yaptımmm. bıde bu hafta buyuk kızımın ful yazılılaı var ders calısmakla gecırıyoz zamanıııı ...

hıcrı yılbasımız mubarek olsun rabbım tum ısteyenlere hayırlı saglıklı erkek evlad nasıp etsın ınssss.....

bugun orucluydumda bıraz anca temıslık yemek aksma olduuu

Canim benim profilimde baska albümler var onlari olusturdum ve o zaman problem yoktu yani asamalri biliyorum ama tam albüm olusturacam site yönetiminden msj.aliyorum ilgili konuya ulasamiyorsunuz site yenilemesi yapildigindan v.s gibi seyler yaziyorlar yani bende hersey tamam siteden dolayi olmuyortesekkür ederim bilgilendirdigin icin ama galiba biraz beklemem lazim tabi sizde ....

yaprakkkk cok sevındım cnm ınssssssss o cıkıntııı degısmez cnmmm ıns saglıcakla kucagına alırsınnn oglusunuuu....nolur banada dua ettt

elaraaa umut sagolun cnmmm benı dusunup yazmıssınızzzz....

elaraaa yenı gelen arkadaslardan ınan yazmaya fırsat bulamadımm cnmm hepsı h.geldıler sorunlarına tabıkı yardımcı oluruzzzz..ama bırı vardı hatta bu sayfayada yazmıs mrb nasılsınız tanısallımı dıyee ..... aynısınıda bana mesaj atmıss ne alaka anlamadımmmmm

amiiin canım.ALLAH kabul etsin merak ettirttin kendını gerçi bende akşamları girebiliyom temizlik vardı bitti çok şükür geçmişe göz attım merak edildin

hoşgeldin gamzecim özledik yaww:))
Allah kabul etsinn orucunudaa

alla alala erkek olabilirmikiii

gamzecim teşk edeim kesin değil bakalım hayırlısı her zaman canım hep aklımdasınız her gece yatarken dua ediyorum hepsine sizide ekliyorum hepimizin gönlüne göre verir Allah inş.

Elara canim profilime bakarmisin resimleri görebiliyormusun biliyorum arkadaslik listende degilim o sebeple yani olmayanlarada görünüyormu Elaradan sonra gamzem sende bakip cevap yazsana senle arkadasiz ya sende görünecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…