- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.141
tuvalet teklifini yapsaydın kız avucunu acıp bekleseydin acep ne yapardı
görüşürüz haskena
cnmm ben sabahları cok giremiyorumm anca öglen kızım uyuyunca geliyorumm.bi bakıyom kimse yok sayfaa
5 dk içinde herkes doluşuyor.sanırım ayagımı sürtüyom gelirken:)
agustos ve temmuz sat larını hatırlıyonmu?
adet döngünü sormuştum yazmamışsınn.kendim buluyum dedim:)
Saolasın Allah razı olsun. İnşallah Alllah aratmasın.cok gecmiş olsunn.inşallah tez zamanda tekrarrr hamiş kalır
Pardon canım ya bi taraftan kızıma yazı yazdırıyorum 1 e gidiyor derslerde zorlanıyoruz şöle söleyim ben hap kullanıyodum o yüzden çok düzenliydi 28 de bir oluyo sanırım hapta ama ramazanı tam tutabilmek için hapı bırakmadım yani en son temmuzdan sonra taaa eylülde oldum o yüzden yumurtlamayı falanda zaten bilemiyorum pek ama kasıklarımın ağrıdığı ve beyaz akıntının geldiği gün 23 üydü o günde yapmıştık karışık oldu sanırım sen anlarsın ama heralde
haskenacımm foto yüklemeyi anlatıyorum
resimler küçük simgeler halindeyken sag tık yap
birlikte aç---->paint---->dosya--->farklı kaydet--->kayıt türünü jpg seç kaydet de
sonra buraya gel albüm oluştur diyorsun ve resimelri yüklüyorsun cnmm
albüm oluştururken sadece arkadaşlarım secenegini secki herkes görmesin o güzel yüzünü hehe
slm kızlar 3 gundur gıremedım bıraz temızlık yaptımmm. bıde bu hafta buyuk kızımın ful yazılılaı var ders calısmakla gecırıyoz zamanıııı ...
hıcrı yılbasımız mubarek olsun rabbım tum ısteyenlere hayırlı saglıklı erkek evlad nasıp etsın ınssss.....
bugun orucluydumda bıraz anca temıslık yemek aksma olduuu
inşş...canımm can parçam erkek ve erkeğe yatkın günlerdi elaranın sölediğine göre
slm kızlar 3 gundur gıremedım bıraz temızlık yaptımmm. bıde bu hafta buyuk kızımın ful yazılılaı var ders calısmakla gecırıyoz zamanıııı ...
hıcrı yılbasımız mubarek olsun rabbım tum ısteyenlere hayırlı saglıklı erkek evlad nasıp etsın ınssss.....
bugun orucluydumda bıraz anca temıslık yemek aksma olduuu
yaprakkkk cok sevındım cnm ınssssssss o cıkıntııı degısmez cnmmm ıns saglıcakla kucagına alırsınnn oglusunuuu....nolur banada dua ettt
elaraaa umut sagolun cnmmm benı dusunup yazmıssınızzzz....
elaraaa yenı gelen arkadaslardan ınan yazmaya fırsat bulamadımm cnmm hepsı h.geldıler sorunlarına tabıkı yardımcı oluruzzzz..ama bırı vardı hatta bu sayfayada yazmıs mrb nasılsınız tanısallımı dıyee ..... aynısınıda bana mesaj atmıss ne alaka anlamadımmmmm
ewet bende öle dusundummm hem bu sayfaya yaz hemde aynı mesajı bana atmısss ....ne alakaysaaa neyse mubarek gundeee...ewet valla bende sızı özledım gıremedım ama aklım hep sızdeydııııı.....hoşgeldin gamzecim özledik yaww:))
Allah kabul etsinn orucunudaa
alla alala erkek olabilirmikiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?