- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.381
c.perhiz.ilişki öncesi namaz ayetel kürsiyi okudum,kahve,sağ tarafa yattım.Soğuk uygulama.Anlayacağın kombine bir uygulama.Ha birde adetim geçince yine daha önce dediğim dualı suyu içerek namaz.Bunu kırk gün yapmak gerekiyor.Hayırlısı.bakalım nasibimizde varmı.
Kardelenciğim benimde yumurta takibini doktorum yapmıyor , bende kendim yapmak istiyorum önümüzdeki ay . ovulasyon kitini araştırdım pahalıydı 250 tl civarında
onualamam şu an. ateşini ölçmeyi nasıl yaptın ve kaç olması gerekiyo
beni aydınlatabilirmisin canım
bende senin gibi kendim yapmaya çalışacam çünkü
peki bu alet yumurtanin catladigini tam gosteriyomu ovulasyonu degil tam catladigi ani gostetemesini diyorum gosteriyomuki acaba
Ben kendi yaptığımı anlatayım.Bende bu kitleri nasıl kullanıldığını sorduğumda arkadaşlar bana sen gerçekten hemşiremisin diye tepki göstermişlerdi.Yani hemşire olmak herşeyi bilmeyi gerektirimiyor.Hergün yeni bişey çıkıyor.
neyse ben adetten sonra ateşimi hergün sabah 6:30 dil altında digital termometre ile ölçtüm.Hergün hemen hemen aynı sonuçlar çıkıyodu 36,3 ve 36,4 arası.adetimin 15 günü 36,1 düştü.Hani ovulasyonun olacağı gün ateş düşer ya.Bu arada ovulasyon kitinide adetimin 13 günü,14 ve 15 günlerde kullandım.13 de tek çizgi,14 günde çifti çizgi.Ama çift çizgi çıktığı zaman ovulasyoda en az 12 saat var demek.15 gün tek çizgi.Bu arada ovulasyon kitini saat 8 de yapıyodum.
kızlar yaptığım bi haltı anlatıyım ben gidip ertesi gün hapı içtimmafoldumben :çok üzgünüm:
şimdi naapcam ben ya...inanın çok bunalımdayım....
iki sebepten dolayı içtim çatlamadan önce ilişki oldu hemde tam 10 saat hemde içime birtürlü sindiremedim...sabaha kadar uyumadım.gittim aldım içtim.ama 72 saati geçmiş.74.satte içtim..naapcam ya.şimdide pişman oldum hormonlarımı bozarsa diye...:a015::a015:
adet düzensizliği falan yapıyomuş diye yazmışlar..inşallah adet düzenim bozulmaz..yada inşallah gebelik oluşmamıştır.biraz geç içtim çünkü..aslında gece gebelik korkusu sardı beni.aslında birkaç ay daha beklesem daha ii olur dedim.ama kısmet inşallah hap hormonlşarımı adet düzenimi yumurtlamamı bozmaz.ne yaptığımı bilmiyorum ben ya.psiloloğa gitcem.inanın pisikolojim bozuldu.
eşimlede çok tarıştım.ilacı akşam ondan istedim gidip almadı.çok üstüne düştüm gün hesabı saat hesabı yok bilmem ne..inanın çok abarttım ben bu olayı.sempatiksalakcinni
ya kararbiber çok pişman oldum gidip kussammı..
adet düzensizliği falan yapıyomuş diye yazmışlar..inşallah adet düzenim bozulmaz..yada inşallah gebelik oluşmamıştır.biraz geç içtim çünkü..aslında gece gebelik korkusu sardı beni.aslında birkaç ay daha beklesem daha ii olur dedim.ama kısmet inşallah hap hormonlşarımı adet düzenimi yumurtlamamı bozmaz.ne yaptığımı bilmiyorum ben ya.psiloloğa gitcem.inanın pisikolojim bozuldu.
eşimlede çok tarıştım.ilacı akşam ondan istedim gidip almadı.çok üstüne düştüm gün hesabı saat hesabı yok bilmem ne..inanın çok abarttım ben bu olayı.sempatiksalakcinni
arkadaşının hormonları adet düzeni falan bozuldumu
markası ney canım yazabilirmisin 25 tl alınabilir bi rakam
birde sen çift çizgiyi gördükten sonramı ilişkide bulundun tam olarak
tek ilişkimi oldu
canım kusura bakma ama çok sordum
canim insallah bisi olmaz merk etme daha kucuk buyuk olsa belkide ben 7. aymda sirt üstü düstüm sandaalyeye cikimistim sandelyenin ayagi kirildi ben de düstüm ama cok korktum bebisime bisi olacak diye sukur elhamdulillha olmadi Rabbim koruyorkızlar yarım saat önce kötü birşey oldu eğer benimle aynı olayı yaşayan varsa bana cevap yazsın.
eşim diyarbakıra göreve gittiği için şuan beni hastaneye götürmesi için arayabileceğim ve güveneceğim kise yok. inşallah kötü birşey olmaz.
eşimin diş gıcırdatmaları ve horlamalarından dolayı bazen kızımla yatıyorum. eşim de ev de yokken bu gün kızımla yatayım dedim, sivriler ısırmasın diye de kızımın üzerine ince bir örtü örttüm, ayaklarını da dışarda bıraktım çünkü ayakları illa ki dışarda duracak.
uyurken karnıma ve kasığıma 2-3 tekme yedimilk darbede kalkmaya çalıştım ama tekmeler ardı ardına geldi. bir baktım ayaklarına örtü dolanmış uykusun da ayaklarını çıkarmaya çalışıyor.
şuan 31günlük hamileyim biliyorsunuz. çok hafif bir sancı var karnım da bir şey olur mu?
hamileyken karnına benim gibi darbe alan oldu mu? iç çamaşırıma falan bakıyorum ara sıra kan lekesi falan yok. korkuyorum düşük olur mu ki diye. Allahım inşallah birşey olmaz.
kızlar yaptığım bi haltı anlatıyım ben gidip ertesi gün hapı içtimmafoldumben :çok üzgünüm:
şimdi naapcam ben ya...inanın çok bunalımdayım....
iki sebepten dolayı içtim çatlamadan önce ilişki oldu hemde tam 10 saat hemde içime birtürlü sindiremedim...sabaha kadar uyumadım.gittim aldım içtim.ama 72 saati geçmiş.74.satte içtim..naapcam ya.şimdide pişman oldum hormonlarımı bozarsa diye...:a015::a015:
ahhh canimmmmm dikkat et sende yatma olsun cocuklar uyuyunca ne yaptiklarinin farkina varmiyorlargamzecim, elara çok şükür şimdi iyiyim. kızımı da götürmüştüm dr a . kızımın karnıma attığı tekmeleri anlatırken çocuk bir hoş oldu. neden anlatıyorsuun diye bağırmaya başladı kuzum benim. uyumadan önce de --anneciğim vurmak istememiştim ben diye ağlayarak uyudu.
kendine hamişlik cetvelii yapsanaa canımmm
Hayır çift çizgiden sonra ertesi gün tek çizgi çıktıktan sonra.ve tek ilişki.Galenik diye bir marka içinde gebelik testide var.ben iki kutu aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?