bebek cinsiyet belirleme..

kendine hamişlik cetvelii yapsanaa canımmm

canım ucuza içinde 20 tane olann kitler var onada bakabilirisn

adet düzensizliği falan yapıyomuş diye yazmışlar..inşallah adet düzenim bozulmaz..yada inşallah gebelik oluşmamıştır.biraz geç içtim çünkü..aslında gece gebelik korkusu sardı beni.aslında birkaç ay daha beklesem daha ii olur dedim.ama kısmet inşallah hap hormonlşarımı adet düzenimi yumurtlamamı bozmaz.ne yaptığımı bilmiyorum ben ya.psiloloğa gitcem.inanın pisikolojim bozuldu.
eşimlede çok tarıştım.ilacı akşam ondan istedim gidip almadı.çok üstüne düştüm gün hesabı saat hesabı yok bilmem ne..inanın çok abarttım ben bu olayı.sempatiksalakcinni

inşallah oğluş yolda
kaç günde regl oluyosun

klava:klava:klava:

evet mimozaa bence bukadar takmaa yaaa
bak bende çok ağladımm amaa inşallah oğluşumm yoldaa
bu kadar heder etme kendiniii
benim arkadaşımda içtii olan olduu kafana takma artıkk
içmeseydin keşkeee
belkii kalamamıştınnn
benim ilişkiden 1 gün sonra geldii akıntı

ben horman bozduğu için değilde bebek varsa engel olduğun içinn kızdımm
ama bence geçte kalmadınnn
üzme kendinii
belkii kalsan daha çok üzülecektinn

bencede canım çok evham yapmışsın
kaderin önüne geçemezsin
ne olursada olsun okadar da çok çok önemli değilki Allah ne verirse kabulumüz yeterki sağlıklı sıhhatli olsun
biz sadece gönlümüzden geçen için uğraşıyoruz sadece
ama takdir herzaman ALLAHIN
aslında 2 kızım olsun isterdim ama hayta şartları ve yaşımda çok genç değil 3. çocuk için
hayırlısı neyse hepimiz için o olsun

ertesi gün hapımı içiyo d.kontrol hapımı..
kız o ertesi gün hapı 30 tane d.kont hapına eşdeğermiş...
ayda birden yılda 3den fazla kullanmamak lazımmış.....

arkadaşının hormonları adet düzeni falan bozuldumu

arkadaşım normal gününde oluyoo
onunda böyle korkularıı olduğunda içiyoo
oda istemiyoo çocukk
eşii bazen ondan habersiiz boşalırmışş ozamanda kavga ederlermişş
oda hemen bundan içermişş birkaç kezzz denemiş

markası ney canım yazabilirmisin 25 tl alınabilir bi rakam
birde sen çift çizgiyi gördükten sonramı ilişkide bulundun tam olarak
tek ilişkimi oldu
canım kusura bakma ama çok sordum

Hayır çift çizgiden sonra ertesi gün tek çizgi çıktıktan sonra.ve tek ilişki.Galenik diye bir marka içinde gebelik testide var.ben iki kutu aldım.

canim insallah bisi olmaz merk etme daha kucuk buyuk olsa belkide ben 7. aymda sirt üstü düstüm sandaalyeye cikimistim sandelyenin ayagi kirildi ben de düstüm ama cok korktum bebisime bisi olacak diye sukur elhamdulillha olmadi Rabbim koruyor
klava:sopaliksin haaa iyi halt ettin kiz valla sende bir alemsin bide suresi gecmis ok belki yola cikmamistir bebek de Allah korusun ya bisi olsa nasipte ne var sa o olacak bunu unutmayin lutfen canlarim sana kiziyorum cunku hem senin hem bebisin saglini riske atiyorsun hormonlar degismezmi elbete degisir ben aldim gecen ay 5 gun önce geldi üstelik bide pet bile kullanmadim o kadar az geldi insallah önuzmuzdeki ay duzelirrrr ben zaten zor sokmustum duzene bide ertesi gun hapi icince olan oldu ben bide 5 saat sonra ictim ne olur olmaz diyeee
ahhh canimmmmm dikkat et sende yatma olsun cocuklar uyuyunca ne yaptiklarinin farkina varmiyorlar

neyse olan olduu ama erteliye erteliye ne kadar mimozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sende benim gibii adamı usandıracann
hamile kaldığımm ayyy okadar sinirliydimkii bebek yapmıyorumm diye eşim le kavga ettikkk
ve ben sprail taktırmaya bile kararlıydımmm,eğer yapsaydımm eşimden gizlii ve kulağına geçseydii evliliğimm bitebilirdiii
okadar çokk istedii eşimm bu bebeğii
veeeeeeeeeee bunalıma girdiğim ay bebeğimm geldiiiii
kavgalarınn hepsii bittiiii

Hayır çift çizgiden sonra ertesi gün tek çizgi çıktıktan sonra.ve tek ilişki.Galenik diye bir marka içinde gebelik testide var.ben iki kutu aldım.

bak işte tam benimm anladığımm gibii anlattın
genellikle çift çizgii çıktığı gün yapıyorlarrr
hadii güzel haberler bekliyoruz kaç haftalıksınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…