bebek cinsiyet belirleme..

h.b sagol cnmmm
seninle tanışamadık sanırım.cezalıydım 1 haftadır:)
hoşgeldin sende.
alkali olmak için karbonatla vajinal duşta yapılıyor içilebiliyorda.
hangisini istersen onu yapabilirsin.

hosgedin sefa geldin bacummmmmm ne iyi eddinde geldunnn

h.b gurbetcimmmmopuyorumnanaktan

perdeler kapilar mutfak kaldi bide duvarlar inslalahhhhh halilari yikadim camlari sildim sukur yavas yavas yapicam tek ksim anam ne edem taksirt taksit

ben bakarim canimmm mahalleye

maşallahhh .kolay gelsinnn

gecmiş olsun nisancım.
bence bişi olmaz.düşüklerin nedeni kalitesiz sperm dir genelde.düşücegi varsa düşer zaten.cok şiddetli darbe olmadıgı müddetce bişi olacagını sanmıyorum
bol bol dinlenmeye calışş
için rahat etsin istiyorsan doktora git ve progestan kullanmak istedigini söle.düşük riskini azaltıyor.
folik asit kullanmaya başladınmı?

arkadaşım senin derdin ne ben anlamadım
gecenelrde geldin verdin veriştirdin hepimize saygı sınırını aştın sana tepkimizi gösterdikk,gerekcelerimizi yazdık tane tanee dimi
hala neden bu ısrar anlamış degilim??
sayfaya giriyorsun okuyorsun bellki ilgileniyorsun bu konuylaa.neden hep olumsuz alıntılar yapıp buna göre yorum yapıyorsun
senin yukarda yazdıgın netten alıntı olan yazını baz alarakmı hareket edecez yani??
bu yazıya bilimsel diyorsan bunun aksini iddia eden bircok yazı gösterebilirim sana
ilk sayfada netten alıntılar bölümündekiler yazılar bunlardan sadece birkactanesi

namaz ve dua zaten hepimizin ilk tercihi.onlarsız olmayacagını zaten herdefasında belirtiyoruz.yöntemlerin ilk sırasında o var zaten.

gecen söledim tekrar sölüyom herkesin en az senin kadar aklı fikri var.bitek araştıran yalnışı dogruyu bilen sen degilsin.
ben ilk sayfaya zaten sakıncalı oldugu durumlarıda yazdım.ph dengesinin bozulması mantar enfeksiyona neden olur tercih sizin yazmışım.kullanan bazı arkadaşlar hamile kalamadı diye belirtmişim.tercihi insanlara bırakmışım
isteyen uygular istemeyen uygulamaz.hayır sana kimse uygula demiyor sen niye bu kadar taktın bu konuya cidden anlamadım

bu yöntemleri araştırıyoruz diye biz bilincsiz kötü annemi olduk.dogmuş evlatlarımızı ihmal edip onları kötü mü yetiştiriyoruz.hey allamm yaa

bak eger insanların moralini bozmıyacak şekilde sohbet etmek istiyorsan başımızın üstünde yerin var
ama yok aksini yapacaksan LÜTFEN arkadaşım yazma buraya.bak kibarca rica ediyorum .saygıdan bahsedyorsun ozaman biraz saygı ricama karşı oke

ama bu işlem cok yapılmamalı.vajenin ph derecesinin devamlı bozulması enfeksiyon,mantar gibi hastalıklara neden olabiliyor.
ilişkiden yarım saat önce 1 defa yapılması yeterli olabilir.
ayrıca kullanan bazı kişiler hamile kalamamış karbonatlı duş ile.tercihinize kalmış

bu ilk sayfaya yazdıgım yazıyı okuyup anlamayacak insan yoktur sanırım
kimseye zorla vajinal duş yapın demiyor kimse.ben ilk sayfaya bişiler yazarken 10 kere düşünüp öle yazıyorum insanlara yalnış bişiler yaptırmayalım diye,zarar vermeyelim diye

Hamilelik öncesi rahim enfeksiyon ve mantardan temizlenmiş olmalıdır.Bunun için lütfen doktora gidip tüm tetkiklerinizi yaptırın.
Aşagıda verecegim enfeksiyon mantar ilaclarını LÜTFEN kafanıza göre kullanmayın.
Bu ilacları gulyhas arkadaşımıza doktoru vermiş.
Sizde kendi doktorunuzun tavsiye ettigi ilacları kullanın .ben bilgi amaclı buraya kopy yapacam

yine bu yazıyı eklemişim ilk sayfaya.bunuda okuyup anlamıyacak kapasitede bi arkadaş yok burda
o nedenle gereksiz yere bilmişlik taslamanın alemi yok

candasss hoşgeldinn
bu yöntemelri sen uygulama hee.daha ilk beben olcakk geerk yok bunlara:)
ama ilerde belki lazım olurr şimdiden ögrenebilirsin hehe

ellerıne agzına saglık elaracım yanı demek merak edıyo okuyo gırdıgıne gore ama herkesın dogrusu yanlısıda kımseyı baglamaz cok katılıyorum elaracım tsk cnm

ellerıne agzına saglık elaracım yanı demek merak edıyo okuyo gırdıgıne gore ama herkesın dogrusu yanlısıda kımseyı baglamaz cok katılıyorum elaracım tsk cnm

ayy merak etmez olurmu hiç
cokk gördüm onu burdaa.hayır gelsin okusun hattaa sıkıntısı varsa paylaşsın seve seve yardımcı oluruz,dışlamayız
ama gecen sefer cok detaylı acıklama yapmamaıza ragmen ısrarcı tavrına anlam veremiyorum

ilk sayfaya dikkat ederseniz gurbetin bu yöntemleri uygulamadan sadece dua ve namazla ogullarının dogum hikayesini ekledim
biraz akıllı olan biri onu neden ilk başa koydugumu anlardı
diger üyelerin tecrübelerini üyelerden alıntılar kısmına ekledim mesela
gurbetinkinide oraya ekleyebilirdim dimi.

catlatma ignesi,yum günü v.s gibi yöntemleri deniyip oglu olan arkadaşlarda var.onları neden eklemedim ilgili yöntemlere.

yani akllıyım diye gecinip hiç bi halttan anmayan insanlarda var maalesef.
illa ince ince anlatmak lazım.ama bunu yapmaya benim sabrım yok

candasss hoşgeldinn
bu yöntemelri sen uygulama hee.daha ilk beben olcakk geerk yok bunlara:)
ama ilerde belki lazım olurr şimdiden ögrenebilirsin hehe

Bacımmm hoşbuldum :))
İkincide uygulayım değil mi? İlki süpriz olsun :))
Ama ilgilendiğim bir konu baştan sona okuyacam :))

tabi cnm ilki sürpizzz olsun dahaa güzel olurr
burdaki annelerr deneyimli. hamillelik yada öncesi için kafana takılanları burda sorabilirisn cnm.
bak ilk sayfada yumurtlama günü ile ilgili yazılar var.onlar senin işine yarayan bilgiler
hamile kalmak için yumurtlama haftanı degerlendirmen lazım

elaracım sen ılkınde hıc bırsey denedınmı yum gunu felan ya

gamzecim ben hamile kalamamaktan cok korkuyordum
o nedenle hamile kalma yöntemlerini denedim:)
ve ilk denemde hamile kaldım Allahıma hamd olsun

ateş ölme yöntemini denedim
yumurta catlamadan 2 gün önceki ilişkiden hamile kaldım
ve yumurttlama haftamda sık ilişki oldu
o zaman bilmiyordum yum günü erkek bebek olayını.gerci bilsemde uygulamazdım
ve ben baktım ilişki günelrime birtek yumurtlama günü ve bir gün öncesinde ilişki olmamış:)))
ve ben yatagın şeklinden dolayı soluma dönüp yatmıştım
yani benim ki kızz yöntemlerine uyuyorr
bide cok fazla kalsiyum agırlıklı beslenmiştim hamile kalacagım ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…