- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.341
cnm en çıkıym....derse geç kalmıyım....öptüm kocaman..
h.b sagol cnmmmslm kizlar elara bacim hos geldin cok tskr ederim bu topigi actigin icin cok cici anneler ile tanistik umarim allh sanada bizede isteyen herkese erkek bebegi nnasip eder ya birkarbonat nedir yanlis nalmadiysam icendemi var arkadaslar ya yok benmi yanlis anladim vaginaya koyuluyodu diye biliyorum aydinlatirsaniz sevinirim kizlar
hosgedin sefa geldin bacummmmmm ne iyi eddinde geldunnn
perdeler kapilar mutfak kaldi bide duvarlar inslalahhhhh halilari yikadim camlari sildim sukur yavas yavas yapicam tek ksim anam ne edem taksirt taksit
ben bakarim canimmm mahalleye
kızlar yarım saat önce kötü birşey oldu eğer benimle aynı olayı yaşayan varsa bana cevap yazsın.
eşim diyarbakıra göreve gittiği için şuan beni hastaneye götürmesi için arayabileceğim ve güveneceğim kise yok. inşallah kötü birşey olmaz.
eşimin diş gıcırdatmaları ve horlamalarından dolayı bazen kızımla yatıyorum. eşim de ev de yokken bu gün kızımla yatayım dedim, sivriler ısırmasın diye de kızımın üzerine ince bir örtü örttüm, ayaklarını da dışarda bıraktım çünkü ayakları illa ki dışarda duracak.
uyurken karnıma ve kasığıma 2-3 tekme yedimilk darbede kalkmaya çalıştım ama tekmeler ardı ardına geldi. bir baktım ayaklarına örtü dolanmış uykusun da ayaklarını çıkarmaya çalışıyor.
şuan 31günlük hamileyim biliyorsunuz. çok hafif bir sancı var karnım da bir şey olur mu?
hamileyken karnına benim gibi darbe alan oldu mu? iç çamaşırıma falan bakıyorum ara sıra kan lekesi falan yok. korkuyorum düşük olur mu ki diye. Allahım inşallah birşey olmaz.
"Bebeğinizin cinsiyetini yediklerinizle , içtiklerinizle, belirli günlerde ilişkiye girmekle isteğinize bağlı belirleyemezsiniz.
Bazı meslek grupları, bazı etnik gruplar ve bazı iklimsel özellikler gerçekten de cinsiyet belirlemede etkili olabilmektedir, ancak bu özellikler doğa tarafından yönetilir ve belirli bir gebeliğe adapte edilemezler.
Bu konu ile ilgili vaat veren ve vaadini yerine getirince sizden para talep eden kuruluşlar dahi olabilir, lakin başarılı olma şansı % 50 olan bu kuruluşlar vaatlerini yerine getiremediklerinde para iadesi yapsalar bile yine karlı çıkarlar..
Günümüzde bebeğin cinsiyetinin bilinçli olarak seçilmesi yalnızca tüp bebek yöntemi kullanılarak yapılmaktadır..Tüp bebekle doğacak bebeğinizin cinsiyetinin belirlenmesi yöntemi yasal ve ahlaki olarak, ancak belli bir cinsiyetin hasta olmasının kesin olduğu tıbbi durumlarda uygulanır" (yani keyfi cinsiyet seçimi yasal değildir)
bu yazı bilimsel bi siteden alıntıdır arkadaşlar paylaşayım istedim..yazmak istemiyorum ama inanın dayanamadım...bakın tıp ve yasalar bile bebeğin cinsiyetinin seçimine izin vermiyor...kaygılarınızı dertlerinizi anlıyorum...daha faydalı şeylerle uğraşsak çocuklarımızı nasıl daha iyi daha sağlıklı yetiştireceğimiz onlara nasıl daha iyi bir gelecek hazırlayacağımız gibi...
karbonat, sabun ,yumurta akı vsvs gibi yöntemlerin çok hassas olan genital bölgenize ne kadar zarar vereceğini araştırdınız mı hiç??? suyun bile o bölgenin PH dengesini bozduğunu ve bunun birçok hastalığa neden olduğunu biliyormusunz??? lütfen arkadaşlar kendinizi de üzmeyin ve bırakın doğa size neyi uygun görürse onu versin ve siz elinizdekinin kıymetini bilin...ne güzel arkadaşlıklar dostluklar edinmişsiniz üzüntüsü olanlar burada paylaşsın vsvs ama lütfen hiçbir bilimselliği olmayan sağlıksız şeylerden uzak durun...bi oranlayın lütfen çeşitli yöntem uygulayıp istediği cinsiyette bebeği olanları..kaçta kaçı tutmuş...
inanarak isteyin, dua edin bolbol kimse buna hiçbirşey söyleyemez ve sağlığınıza bi zararı olmaz, aksine size olumluluk katar...
şimdi kim bana be derse desin, kızsın söylensin ama bildiğim, gördüğüm doğruları paylaşmadan edemem...
dilerim herşey hepinizin gönlüne göre olur
ellerıne agzına saglık elaracım yanı demek merak edıyo okuyo gırdıgıne gore ama herkesın dogrusu yanlısıda kımseyı baglamaz cok katılıyorum elaracım tsk cnmHamilelik öncesi rahim enfeksiyon ve mantardan temizlenmiş olmalıdır.Bunun için lütfen doktora gidip tüm tetkiklerinizi yaptırın.
Aşagıda verecegim enfeksiyon mantar ilaclarını LÜTFEN kafanıza göre kullanmayın.
Bu ilacları gulyhas arkadaşımıza doktoru vermiş.
Sizde kendi doktorunuzun tavsiye ettigi ilacları kullanın .ben bilgi amaclı buraya kopy yapacam
yine bu yazıyı eklemişim ilk sayfaya.bunuda okuyup anlamıyacak kapasitede bi arkadaş yok burda
o nedenle gereksiz yere bilmişlik taslamanın alemi yok
ellerıne agzına saglık elaracım yanı demek merak edıyo okuyo gırdıgıne gore ama herkesın dogrusu yanlısıda kımseyı baglamaz cok katılıyorum elaracım tsk cnm
kız dılemcım nobetten gelmedınmı anacım uykun yokmu ah ah ıyıce bagımlıklık yaptı burası desene :):)):)):)):))
candasss hoşgeldinn
bu yöntemelri sen uygulama hee.daha ilk beben olcakk geerk yok bunlara:)
ama ilerde belki lazım olurr şimdiden ögrenebilirsin hehe
tabi cnm ilki sürpizzz olsun dahaa güzel olurr
burdaki annelerr deneyimli. hamillelik yada öncesi için kafana takılanları burda sorabilirisn cnm.
bak ilk sayfada yumurtlama günü ile ilgili yazılar var.onlar senin işine yarayan bilgiler
hamile kalmak için yumurtlama haftanı degerlendirmen lazım
kızım caillou izliyorrr ,bende az ev toparlayımm
kızım yatınca gelirimmm
hoş sohbetlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?