bebek cinsiyet belirleme..

Bencede :)
Gerçekten sizden çok öğreneceklerim var :)

Bana dün dr. ne dedi biliyomusun?
Hiç daha test yapmadan.
Annem ilk gebeliğini 1,5 yılda elde etmiş dedim.
Madem öyle korunmayacaktın dedi.
Heralde benime bediyen çocuğum olmaz dedim yani.
Manyakmı ne?Zaten ben oraya korkuyla gittim
Bide dediğine bak.

aaaa başın sagolsunn.evet hatırladım daha öncede yazmıştın.yanio yöntem sende tutmuştu dimi...
peki bu hamileliginde bişey yaptınmı...

c.perhiz.ilişki öncesi namaz ayetel kürsiyi okudum,kahve,sağ tarafa yattım.Soğuk uygulama.Anlayacağın kombine bir uygulama.Ha birde adetim geçince yine daha önce dediğim dualı suyu içerek namaz.Bunu kırk gün yapmak gerekiyor.Hayırlısı.bakalım nasibimizde varmı.

kardelencım o duayı kopyalayım koyamazmıısın buraya nolur cnm ya

birde yumurta takibi.onu yazmayı unuttum.yumurtamı kendim takip ettim.ateş ölçme yöntemi vede ovulasyon kiti kullandım.

Kardelenciğim benimde yumurta takibini doktorum yapmıyor , bende kendim yapmak istiyorum önümüzdeki ay . ovulasyon kitini araştırdım pahalıydı 250 tl civarında
onualamam şu an. ateşini ölçmeyi nasıl yaptın ve kaç olması gerekiyo
beni aydınlatabilirmisin canım
bende senin gibi kendim yapmaya çalışacam çünkü

peki bu alet yumurtanin catladigini tam gosteriyomu ovulasyonu degil tam catladigi ani gostetemesini diyorum gosteriyomuki acaba

Ben kendi yaptığımı anlatayım.Bende bu kitleri nasıl kullanıldığını sorduğumda arkadaşlar bana sen gerçekten hemşiremisin diye tepki göstermişlerdi.Yani hemşire olmak herşeyi bilmeyi gerektirimiyor.Hergün yeni bişey çıkıyor.
neyse ben adetten sonra ateşimi hergün sabah 6:30 dil altında digital termometre ile ölçtüm.Hergün hemen hemen aynı sonuçlar çıkıyodu 36,3 ve 36,4 arası.adetimin 15 günü 36,1 düştü.Hani ovulasyonun olacağı gün ateş düşer ya.Bu arada ovulasyon kitinide adetimin 13 günü,14 ve 15 günlerde kullandım.13 de tek çizgi,14 günde çifti çizgi.Ama çift çizgi çıktığı zaman ovulasyoda en az 12 saat var demek.15 gün tek çizgi.Bu arada ovulasyon kitini saat 8 de yapıyodum.

kızlar yaptığım bi haltı anlatıyım ben gidip ertesi gün hapı içtimmafoldumben :çok üzgünüm:
şimdi naapcam ben ya...inanın çok bunalımdayım....
iki sebepten dolayı içtim çatlamadan önce ilişki oldu hemde tam 10 saat hemde içime birtürlü sindiremedim...sabaha kadar uyumadım.gittim aldım içtim.ama 72 saati geçmiş.74.satte içtim..naapcam ya.şimdide pişman oldum hormonlarımı bozarsa diye...:a015::a015:

sağol canım. bu sabah hastaneye gittim. dr birşey olmaz merak etme dedi. çokşükür kanamam falan yok. ama ilk tekme attığı sağ kasığımda hafif ağrı var.

bişey olmaz bence , hemen hamile kalacaksın diye zaten bişey yokki
kaç aylar uğraşanlar oluyo
bence canını sıkma

gamzecim, elara çok şükür şimdi iyiyim. kızımı da götürmüştüm dr a . kızımın karnıma attığı tekmeleri anlatırken çocuk bir hoş oldu. neden anlatıyorsuun diye bağırmaya başladı kuzum benim. uyumadan önce de --anneciğim vurmak istememiştim ben diye ağlayarak uyudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…