bebek cinsiyet belirleme..

elara teşekkür ederim cnm. kafam karışıyoo. 2 saat sonra tekrar yapayım bakalım testi ne olacak ? zaten 2 saate kadar ancak eve gidebilirim . hayırlısı inşallah...

A ben dün gördügünü kacirmisim o zaman dualarimiz seninle hemen basla calismalara kos kiz eve ne ariyon burada

ben çıkıyorum kızlar lütfen bana dua edin . rabbim hayırlı sağlıklıbir oğlan nasip etsin. ardımlarınız için de hepinize tek tek teşekkür ederim. göüürüzz..

cnm dun mısafırım vardı hazırlık felan bıde bu aralar oruc tutuyommm sabahları az yatıyom kalk yemek temızlık odevler yıgınla valla aksam oluyo soluksuz cnmmm

Allah kabul etsin bu ayin yüzü suyu hür*****e bir oglus versin kucagina insaAllah

Ya benim com.kafayi yedi yazinin yarisini ***** diye gösteriyo

Son düzenleme:
kızlar aylardan sonra dun ılk defa kızartma yapıp yogurtladım dedım ne olursa olsun yıyecem valla ama bagırsaklarımı bır bozdu anlatamamm yaaaaa sızce nedenkııı unutmus vucudum sut ve urunlerını dıyom kendımcee

kızlar eceyı goruyonuzmuuu nerelerde napıyooo

bravo gamze ne dıyım sana ben ya 3 cocuk bıde 4 dusunuyorsun ınan oglum kafamdan ınmıyor senın bu cocuk ıstegını hayranlıkla ızlıyorum cnmm ınsallah gönlune gore olur ya bıde 3 kızdan sonra erkek olursa kızlar bunalıma gırmezler ınsallah gamzecım cok dıkkatlı olmalısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…