- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.501
gurbet bu arada seni alıntılamayı atladım
ama olmaz öleee yaw tamiri olmuyormu 2 pc ninde
valla evinize kız giren dul çıkıyo
sık sık görmek istiyoruz seniiii
[/QUOTE
Bacim gurbette iki oglan var yani evde 2 delikanli var kiz girenin dul cikmasi normal aman Allahim oglanlar büyünce dulda cikan olmaz
elaracım ilişiki günlerim 22 24 25 26 28 30......yani adetin 15.gün baslayın demişti doktor bey böleydi canımm
15.gün yani ayın 22.di sonra 17.gün 18.gün 20.gün böle devam ettik
teşekkür ederim haskena . ben iki çizgiyi aynı koyulukta dün akşam 21 de gördüm bugün öğlen 12 de 15 saat oluyor. yani iknci çizgi de çok belirgin değil aslında şu anda . silik yani. sanırım 4 saat beklemeye gerek yok gibi. dualarınıza ihtiyacımvar kızlar. lütfen dua edin bana.
kızlar aksama ne yemegı yapcaksınızzzzz yaa valla fıkır olsun ne dusunuyonuzzzzzzzzz
ben çıkıyorum kızlar lütfen bana dua edin . rabbim hayırlı sağlıklıbir oğlan nasip etsin. ardımlarınız için de hepinize tek tek teşekkür ederim. göüürüzz..
nerdesin kaç gündür ???
cnm dun mısafırım vardı hazırlık felan bıde bu aralar oruc tutuyommm sabahları az yatıyom kalk yemek temızlık odevler yıgınla valla aksam oluyo soluksuz cnmmm
cnm dun mısafırım vardı hazırlık felan bıde bu aralar oruc tutuyommm sabahları az yatıyom kalk yemek temızlık odevler yıgınla valla aksam oluyo soluksuz cnmmm
amınnnnnnnnnn cnm ıns hepımızeeeeeeeeeAllah kabul etsin bu ayin yüzü suyu hür*****e bir oglus versin kucagina insaAllah
kızlar eceyı goruyonuzmuuu nerelerde napıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?