bebek cinsiyet belirleme..

Hay masallah bi gamzem ,gurbetgüzeli,karabiber eksik herkes burada kiz ben ondan yakaliyamiyorum sizi tam benim spor yaptigim saatlerde toplaniyomussunuz

elara , ezel, asilmavi ... kızlaaaar lütfen yorum yapın yaaa. daha fazla silikleşsin diye 4 saat daha bekleyip tekrar test yapayım mı ? 4 saat beklersem yumurtayı kaçınrırmıyım ? lütfeeeeen yorum yapın kızlaaar.

eger aritma suyu ph i 4,5 la 6 arasi.. Icine limon skip icersen alkali olur :) Her suyunu limonlu suyu icmeye calis icine de nette bulabilirsin stevia kat... super oluyor tadi limonata gibi.. Aritma suyu malesef asidik.

Suya limon sıkmak iyi fikirmiş. Bu stevya eczanelerde de var mıdır acaba? Saol canım yararlı bilgiler için.

gurbet bu arada seni alıntılamayı atladım
ama olmaz öleee yaw tamiri olmuyormu 2 pc ninde
valla evinize kız giren dul çıkıyo
sık sık görmek istiyoruz seniiii

elara kız günleri dedi ama 6 aydır olmadığından doktor tedavisine başlamış bulundum canım ne yapalım kısmet artık

Hakkinda hayirlisi olsun canim ya bestem sen aytence olarak ark.listemde kayitlisin o nu iptal mi edeyim .....

Bana doktorum silik cizgiyi görünce deneme yap dedi olmadi aksam denemeni yaparsin aksama kadar siliklesir o sadece tavsiye karar senin bi arkadasta söyle yazmisti iki cizgi ayni koyulukta olduktan 16 saat sonra birliktelik demisti doktor yanlis hatirlamiyorsam...

yumurtanın ömrü 24 saattir.ilk 12 saatte vajina alkali olur ve bu saat diliminde ilişki olmalıdırrr
bence sen 2 yada 3 saat sonra tekrar yap ve sonuca göre hemen ilişkiye gir

teşekkür ederim haskena . ben iki çizgiyi aynı koyulukta dün akşam 21 de gördüm bugün öğlen 12 de 15 saat oluyor. yani iknci çizgi de çok belirgin değil aslında şu anda . silik yani. sanırım 4 saat beklemeye gerek yok gibi. dualarınıza ihtiyacımvar kızlar. lütfen dua edin bana.

yumurta çatlasa bile hemen kaçmaz ki
24 saatmi neydi unuttum şimdi hazır kıta bekliyor

berra 4 saat bekleme cnm saglama almak ıcın soyle yab 2 saat hıc bırsey ıcme su gıbı yanı 2 saat sonra tekrarla testını cnm

boncuk erken yumurtlamış olabilirmisin acaba..?benim oğlumda erken yumurtlama olmuştu...adetin hemen sonrası yumurtlama olmuş bazen öyle olabiliyomuş...bebek son adet tarihime göre büyük görünüyodu hatta adet tarihini yanlış biliyosun dediler ama ben hep yazarım onun için çok emindim,dr adet tarihimi 1 hafta 10 gün geriye çekmişti...bebeği o tarihi göre takip etti 9 ay boyunca...

eğer sende de böyle bişey olduysa sende hamile olabilirsin şu an...

bariz siliklik varsa gir bi kac saat sonra ozaman

siliklik cok yok deyince bende beklemeni sölemiştimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…