- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.481
Umut ve Ezelin sohbetinden vazgecip spora bile gidemiyom kiz ne diyonuz siz adamdan sonra orgazm olsak bebislerde disari cikmazmi kafami karistiriyonuz kiz
hadi bakalım hayırlı olsun bestem bioritme bakmışmıydın ne gösteriyordu bugün için
eger aritma suyu ph i 4,5 la 6 arasi.. Icine limon skip icersen alkali olur :) Her suyunu limonlu suyu icmeye calis icine de nette bulabilirsin stevia kat... super oluyor tadi limonata gibi.. Aritma suyu malesef asidik.
eee artık cinsiyet belirleme testleri de çıkmış.. 10. hafta öğreniyormuşsun.. fiyat 100tl imiş ama
elara kız günleri dedi ama 6 aydır olmadığından doktor tedavisine başlamış bulundum canım ne yapalım kısmet artık
elara , ezel, asilmavi ... kızlaaaar lütfen yorum yapın yaaa. daha fazla silikleşsin diye 4 saat daha bekleyip tekrar test yapayım mı ? 4 saat beklersem yumurtayı kaçınrırmıyım ? lütfeeeeen yorum yapın kızlaaar.
elara , ezel, asilmavi ... kızlaaaar lütfen yorum yapın yaaa. daha fazla silikleşsin diye 4 saat daha bekleyip tekrar test yapayım mı ? 4 saat beklersem yumurtayı kaçınrırmıyım ? lütfeeeeen yorum yapın kızlaaar.
yumurta çatlasa bile hemen kaçmaz kielara , ezel, asilmavi ... kızlaaaar lütfen yorum yapın yaaa. daha fazla silikleşsin diye 4 saat daha bekleyip tekrar test yapayım mı ? 4 saat beklersem yumurtayı kaçınrırmıyım ? lütfeeeeen yorum yapın kızlaaar.
Hakkinda hayirlisi olsun canim ya bestem sen aytence olarak ark.listemde kayitlisin o nu iptal mi edeyim .....
canım aytence site yenilendikten sonra kullanamadığım nickim onu istersen iptal et tatlım
berra 4 saat bekleme cnm saglama almak ıcın soyle yab 2 saat hıc bırsey ıcme su gıbı yanı 2 saat sonra tekrarla testını cnm
teşekkür ederim haskena . ben iki çizgiyi aynı koyulukta dün akşam 21 de gördüm bugün öğlen 12 de 15 saat oluyor. yani iknci çizgi de çok belirgin değil aslında şu anda . silik yani. sanırım 4 saat beklemeye gerek yok gibi. dualarınıza ihtiyacımvar kızlar. lütfen dua edin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?