bebek cinsiyet belirleme..

serenatta benım hıslerım cok zayıftır ama sunu dıyım senın ıcın ınsallah bugun gonlundekının karnında oldugunu ogrenırsın rabbım yardımcın olsun cnm
berracım bosver takma takvımlerı cnm bak benım ne cın ne rus ne bıorıtım hersey bana ınat kız dıyor ve ınanırmısın bu her ay boyle yanı benım takvımlere gore hıc bu yaslarda hamıle kalmam lasım hep kız bıorıtımın tutmasını ısterdım bırtek oda bu ay mucıze oldu okadar gec yumurtladım o bıle tutmadı daha ben ne yabıyım ya
Elara cızgım sılıklestıyse eger bu gece deneme yabıcam ben zaten cunku sılıklestıyse bu demektırkı yumurtlamadan once bırlıktelık oldu olan olmustur en azından belkı tutmadıysa catlama anını degerlendırmıs oluyum

Elara benim aklıma bişey geldi şimdi bu orgazım sırasında 3 ile 15 arasında kasılma oluyormuş şimdi bizim kasılmalar olup biter heriflerde sonradan bebişleri yollarsa o zaman kasılmanın bir faydası olmaz ki kasılma olmuş bitmiş olucak sadece alkali fazla olur ama mesela eşimiz bebişleri gönderdikten hemen sonra orgazm olursak bebişler içerdeyken kasılmalar olacak bebekler korkup içeri kaçaçaaaak böylesi daha mantıklı değil mi

berra kendımı saglama almak ıcın yabıyorum tekrar sılıgı gorsem tekrarı bırakıcamda bu ne zaten yaw dusunsenıze dıyelım sılıklestı bugun 6 gun sonramı yumurtam catlamıs olcak yanı 6 gun yumurtlamıs olucam masallahhhhhhh

kız güldürme beni herşeyi ayarladık bi o kaldı
kasılma olacak bebişler yola çıkacak korkacak
zaten olmuyor olacağı zamanda olmasın diyemi uğraşacağız

bi alet olsada her gün içimizi kontrol edebilsek kendimiz keşke :97:

kız doğru çıktımı peki

canım biz stres zedeyizde onun için yarabandı yollicak

Cikti valla bacim bazen yataga gitmeye korkuyom o derece bu gücü nasil buluyor anlamiyom sabahtan aksama kadar calisiyor hele Elaranin yazdigi takviyeleri kullanmaya basladiktan sonra kacacak delik arar oldum ......

herkese selam kızlar...

Selam cici nasil cocuklar..

Ay admine rica edelimde birseyler yapsin ya bi msj yaziyom 30 san bekle diyo cok yavas kizlar topikteyim ama bi 40 dak.spor yapip geliyom arada gelip okurum sizleri

CANIM BENDE TÜKRÜKLE YAPILAN ovulasyon testi ile hamile kaldım.tükrükle yapılan östrojeni idrarla yapılan lh seviyesini ölçüyor diye biliyorum.ben hamile kalmışım idrar testlerinden çıkmıyordu ama tükrükle ovulasyon testi yapınca sanki yumurtlama zamanı gibi çıkıyordu.bence sen hamile olabilirsin testler hamileliği yumurtlama olarak görüyor hormon değerlerin yükselmeye başladığı için...

Umut ve Ezelin sohbetinden vazgecip spora bile gidemiyom kiz ne diyonuz siz adamdan sonra orgazm olsak bebislerde disari cikmazmi kafami karistiriyonuz kiz

haskene kızım iyileşti canım maşallah .kızlar akşam çatlama iğnesi oldum bu sabah ve akşam ilişki verdi işallah hayırlısı olur elaracım beni listeye eklermisin canım sat 25 kasım
ilişki tarihi 8 aralık
beklenmeyen adet tarihi 23 aralık

haskena seda sayan konusunda güldürdün beni
umut şu cinsiyeti bi öğreniversem
kesin yazıcam da bence o kadarda detaya gerek yok
sen süt ve ürünlerini dengeli al bence hepten de kesme
kalsiyum kadında hayati önem taşıyor
çin takvimine inanmam ama bi acaba var denk gelirsede ii olur
yum günü sapta gurbetin yazdığı namazıda kıl duaları oku
tabi bioritimde tutmalı .. Allahın izniyle olur yaw

hoşbulduk kızlar...çocuklar iyi oğluş okula gitti, prensesim uyuyor...

ben çin takvimine inanmıyorum..bende ikisindede tutmuyor...acaba biz hesaplamasını mı bilmiyoruz...kimisi doldurduğun yaşa bakçaksın diyo, kimisi içinde olduğun yaşa, kimiside yok hazirana kadar doğmuşsan yaşına 2 ekle ,sonra doğmuşsan bilmem kaç çıkar diyo...anlamadım ben vallahi...:26:

hadi bakalım hayırlı olsun bestem bioritme bakmışmıydın ne gösteriyordu bugün için

Son düzenleme:
bi alet olsada her gün içimizi kontrol edebilsek kendimiz keşke :97:
hahaha super olurdu ama yok :)

boncuk zaten yumurtanın gelişip olgunlaşıp çatlama süresi ortalama 5 güdür.
cnm cıft cızgı cıft cızgı 1 ıle 3 gun arası surebılır dıyor benımde hep oyle surdu bu zaman kadar

pekı bu tukurukle yabtıgın testı nasıl yabtın yaa ben yabıyorum bazen bısıler goruyorum hatta otlu bıle gordugum zamanlar oluyordu ama bazen yabınca hıc bırsey gormuyorum tukurugu koymayı beceremıyorum yanı ben boyle bır damla tukuruk alıp elını dokundurmadan koydum yok hafıf tukuruge dokunup elımı koyarak mıkroskobakoydum yok
artı cnm hamıle deqılımdır yaa o dedıgın ıcın regle bır kac gun kalmıs olması lazım bence bılmıyorum belkıde ben cok sıvı tuketmıstım yada testım bozuktu sılık verdı

kızlaar testimi yaptım 2. çizgi silik ama çok çok da silik değil . acaba 4 saat sonra tekrar test yapsammı? yoksa bu siliklik yeterlimi. lütfen yorum yapın kızlar. 4 saat beklersem acaba yumurtayı kaçırırmıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…