- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.461
Elara benim aklıma bişey geldi şimdi bu orgazım sırasında 3 ile 15 arasında kasılma oluyormuş şimdi bizim kasılmalar olup biter heriflerde sonradan bebişleri yollarsa o zaman kasılmanın bir faydası olmaz ki kasılma olmuş bitmiş olucak sadece alkali fazla olur ama mesela eşimiz bebişleri gönderdikten hemen sonra orgazm olursak bebişler içerdeyken kasılmalar olacak bebekler korkup içeri kaçaçaaaakböylesi daha mantıklı değil mi
berra kendımı saglama almak ıcın yabıyorum tekrar sılıgı gorsem tekrarı bırakıcamda bu ne zaten yaw dusunsenıze dıyelım sılıklestı bugun 6 gun sonramı yumurtam catlamıs olcak yanı 6 gun yumurtlamıs olucam masallahhhhhhh
kız güldürme beni herşeyi ayarladık bi o kaldı
kasılma olacak bebişler yola çıkacak korkacak
zaten olmuyor olacağı zamanda olmasın diyemi uğraşacağız
kız doğru çıktımı peki
canım biz stres zedeyizde onun için yarabandı yollicak
herkese selam kızlar...
berra kendımı saglama almak ıcın yabıyorum tekrar sılıgı gorsem tekrarı bırakıcamda bu ne zaten yaw dusunsenıze dıyelım sılıklestı bugun 6 gun sonramı yumurtam catlamıs olcak yanı 6 gun yumurtlamıs olucam masallahhhhhhh
bununlada uğraşalım accııık olmuşken bu da olsun ne olacak yaaa
Umut ve Ezelin sohbetinden vazgecip spora bile gidemiyom kiz ne diyonuz siz adamdan sonra orgazm olsak bebislerde disari cikmazmi kafami karistiriyonuz kiz
haskene kızım iyileşti canım maşallah .kızlar akşam çatlama iğnesi oldum bu sabah ve akşam ilişki verdi işallah hayırlısı olur elaracım beni listeye eklermisin canım sat 25 kasım
ilişki tarihi 8 aralık
beklenmeyen adet tarihi 23 aralık
hahaha super olurdu ama yok :)bi alet olsada her gün içimizi kontrol edebilsek kendimiz keşke :97:
cnm cıft cızgı cıft cızgı 1 ıle 3 gun arası surebılır dıyor benımde hep oyle surdu bu zaman kadarboncuk zaten yumurtanın gelişip olgunlaşıp çatlama süresi ortalama 5 güdür.
CANIM BENDE TÜKRÜKLE YAPILAN ovulasyon testi ile hamile kaldım.tükrükle yapılan östrojeni idrarla yapılan lh seviyesini ölçüyor diye biliyorum.ben hamile kalmışım idrar testlerinden çıkmıyordu ama tükrükle ovulasyon testi yapınca sanki yumurtlama zamanı gibi çıkıyordu.bence sen hamile olabilirsin testler hamileliği yumurtlama olarak görüyor hormon değerlerin yükselmeye başladığı için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?