- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.641
Bacım ilk idrarını nasıl tuttcan testi alana kadar
akşam az su iç bari:)
Elaracım testımde sılık cıktı ne yazıkkı cnm bende sana onu danısıcaktım sımdı benım yumurta catladı ya sperm varsa ıcerde dolleyen dolledı bugun bırlıktelık olsamı ya ılk defa bukadar kararsız kaldım dıyorum belkı o tutmazsa bu tutar offf bılmıyorum ya ben bu ısı beceremıycem sanırım cok uzqunum
Valla doğru sölüyon ama bence adamların getirmesi akşamı bulur bence oyaladılar biraz sanırım okadar para veriyosun yinede hep onların dediği oluyo ya
ücretini ödedinmi
yaprakcım cınsıyet belırleme testınımı alıyorsun ay hadı hayırlısı
ben vazgectım cocuk fılan yabmıyorum ya cok ılgınc yumurtlamalarım oluyor cok rahatken benı strese soktu ıstemıyorum:2:
boncuk sen en iyisi yum takibi yaptır arkadaşımm
ovulasyon testini kac aydır yapıyorsun her ay bişi cıkıyor strese giriyorsun
elaracım vallahı ılk defa bukadar morelım bozuldu sırf yumurtlama testı yuzunden aglamak ıstıyorum yaabılmıyorum kac saat oldu saatlerıyle not almısım yazıyım bak karısık bıraz ama
19 uu 20 ye baglayan gece sılık gordum (oyle sandım demekkı)ogece deneme oldu 20 sı aralıklala yabtıgım testler pozıtıf aksam saat 10 da yabtım negatıf belkı yıne yanlısdır dıye bugunu bekledım ıste bugun 1.cı gun negatıf cıktı buna gore ozetlıyım ben sana
17si pozitif 18 pozıtıf 19 pozıtıf 20si (gece 10da)negatif 19 unu 20 sıne bagyalan gece ılıskım oldu saatlerı baza alırsam sılıklesme gerceklesmeden 17 saat once ılıskı olmus ıste olay bu
haklısın cnm ama ben ertelemeye karar verdım hamıle kalamamak degıl ama su durumar benı cok uzdu kendımı suandahazır hıssetmıyrum 1 ay kafam rahat olsun cok uzunum cunku:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?