bebek cinsiyet belirleme..

Elaracım testımde sılık cıktı ne yazıkkı cnm bende sana onu danısıcaktım sımdı benım yumurta catladı ya sperm varsa ıcerde dolleyen dolledı bugun bırlıktelık olsamı ya ılk defa bukadar kararsız kaldım dıyorum belkı o tutmazsa bu tutar offf bılmıyorum ya ben bu ısı beceremıycem sanırım cok uzqunum

yaprakcım cınsıyet belırleme testınımı alıyorsun ay hadı hayırlısı
ben vazgectım cocuk fılan yabmıyorum ya cok ılgınc yumurtlamalarım oluyor cok rahatken benı strese soktu ıstemıyorum:2:

ya gercekten cok tuhaff oldu bu ay senin
bence deneyin tekrar

Canım ya sen çok stres yapıyosun ondanmı yolunda gitmiyo acaba oluruna bırak vardır bundada bi hayır bu ay olur inşş.

offf bugun cok agrım var kızlar bu arada hadı yaprak su testı cok mrk ettım acaba kesın dogrumu ınanın cok pahalı olmasa ben yapardım sıze dogulugunu kanıtlasrdık ama 100 tl pahalı bence..

elaracım vallahı ılk defa bukadar morelım bozuldu sırf yumurtlama testı yuzunden aglamak ıstıyorum yaabılmıyorum kac saat oldu saatlerıyle not almısım yazıyım bak karısık bıraz ama
19 uu 20 ye baglayan gece sılık gordum (deqılmıs))ogece deneme oldu 20 sınde aralıklarla yabtıgım testler pozıtıf aksam saat 10 da yabtım negatıf belkı yıne yanlısdır dıye bugunu bekledım ıste bugun 21.cı gun negatıf cıktı buna gore ozetlıyım ben sana
17si pozitif 18 pozıtıf 19 pozıtıf 20si (gece 10da)negatif 19 unu 20 sıne bagyalan gece ılıskım oldu saatlerı baza alırsam sılıklesme gerceklesmeden 17 saat once ılıskı olmus ıste olay bu

Son düzenleme:
boncuk sen en iyisi yum takibi yaptır arkadaşımm
ovulasyon testini kac aydır yapıyorsun her ay bişi cıkıyor strese giriyorsun

haklısın cnm ama ben ertelemeye karar verdım hamıle kalamamak degıl ama su durumar benı cok uzdu kendımı suandahazır hıssetmıyrum 1 ay kafam rahat olsun cok uzunum cunku:2::2:

olaya bak ne ılgınc cıft cızgıden 3 gun srna ılıskı olmus oda catlamasına 17 saat kala ben bu ısı beceremyorum arkadaslar umudum sızlersınız artık hepınız ıcın dua edıcem serenatta cok sevındım ıcın rbbım hayırlısını versın cok guzel vallahı ıns kesınlesır erkek oldugu

cnm niye böle oldu ya ben bile sinir oldumm gercektenn
neyse olan olmuş daha fazla kafana takma
bence cokta erken yapmamışsın ilişkiyi
en basit örnegi karabiberinde 1 gün önce ilişki oldu ve sonuc bellii
trufun çift çizgiden bi kac saat snra ilişkisi olmuştuu.

ee bu gecede yapcanmı deneme?
valla benimde kafam karıştı bişi diyemiyorum cnm

zaten yumurtam dun gece 10 da catlamıs omrude 24 saat degılmı yabsamda bırseye yaramazkı tukuruk testındede ben 18cı gun pozıtıf gormustum ılıskım cok erken degıl bencede ama hıc bır ay ıstedıgımg ıbı olmuyor okadar bekledım bukadar yontem bır arada denıyıp neyse cnm ya sankı hamıleyımde ılıskı gunume uzuluyorum sımdıden oyle en guzelı benım bıraz dınlenmem

ceylan8311-05-2009, 16:45
fertile focus ovulasyon mikroskobu bende aldım çok memnun kaldım görüntü gerçekten çok net yani görmemek için kör olmak lazım arkadaşlar hatta o kadar net olması şok etti beni ama çözene kadar 1 ay uğraştım diyemilirim aleti kullanmayı iyi öğrenmek gerek

10-07-2008, 14:38
ben tükürükle olanı kullanıyorum.çok memnunum şekiller çok net.ovulasyon olup olmadığını anlıyosun.önce idrarla olanı denedim günü tesbit edemedim 27 milyon boşa gitti.ama tükürükle olanda yumurtlama günümü tesbit edebiliyorum.hemde sınırsız kullanımı var.ben 68 milyona aldım.yalnız benimki babystart focus mikroskop ovulasyon testi.bide donnatürk markalı olan var.onu kullananların memnun olmadığını biliyorum

Avrupa'da satışa sunulduğundan beri ovulasyon kitleri arasında en çok talep gören FOCUS ovulasyon mikroskopu hem çok net görüntü kalitesi hem de ekonomik fiyatıyla ovulasyonunu takip etmeye çalışan bayanlara yardımcı olan çok yararlı bir üründür.

Ürünün diğer ovulasyon testlerinden farkı tükürük methodu ile çalışmasıdır.Bu method sayesinde bayanlar günün her saati istedikleri yerde testi gerçekleştirerek ovulasyonlarını rahatlıkla takip edebilmektedirler.Aynı zamanda her zaman temizlenip tekrar kullanılabilceği için "kullan-at"(disposable) ovulasyon kitlerine göre daha ekonomiktir.

Focus ovulasyon mikroskobu ,bayanın ovulasyonundan önce tükürüğünde tespit edilen eğrelti otumsu kristal yapıyı görüntülemek sistemiyle çalışmaktadır.Tükürükte beliren bu kristalleşmenin kadının ovulasyonundan ortalama 2-3 gün önce oluştuğu görülmüştür.Bunun sebebi de ,ovulasyondan önce kadının bünyesinde salgılanan östrojen hormonudur.Tespit edilen kristalleşme görüntü ile ,ovulasyonun ortalama 48 saat içinde başlayacağını anlaşılmaktadır. Bu bir kadının çocuk sahibi olması için en verimli zamanları göstermektedir.

Focus ovulasyon mikroskobu %98 oranında doğru sonuç vermektedir.Ovulasyonuzun Focus'ta göreceğiniz görüntü ile takip edebilir ve böylelikle çocuk sahibi olma şansınızı daha da artırabilirsiniz.

Ürün hakkında daha fazla bilgi için anlaşmalı eczanelere ulaşabilir veya sitemizdeki kullanma kılavuzlarından yararlanabilirsiniz.

BONCUK ALDIGIN MİKROKOP YORUMLARA BAKILIRSA GAYET İYİ
İSTERSEN BU ARKADAŞLARA Bİ MSJ AT SOR BAKALIM NASIL KULLANILDIGINIII

bende ıste 1 2 ay ara verıyım o surece yumurtlama gunlerımı tukuruk testıyle bulmaya calısıyım cnm Allah razı olsun aramıs bulmus benım ıcın sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…