- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.661
elara cnm ıns ılk denedıgın zaman ıstedıgın herseyı yabarak acabaların olmadan hemen hamıle kalırsın ve oglun olur
yaprakcım oyle ama aaksılıkler yakamdan dusmuyor o canımı sıkıyor bıraz bırde ınsan hemen hamıle kalcam sanıyor bak 6 ay oldu
Elaracım benım takvım yıne sastı sana yuk olmayım bı denıyım dedım sanırım oldu
elaracım aktif tabi katılırım size ben 2. bebeğimin kız olmasını çok istiyorum bu arada senin bebeğin varmı varsa kızmı erkekmi
Cnm biLemiyorum ki daha bekLemem qereken 12 qün var qecmez bana bu qünLer şimdiboncuk cnmm sana bı sey dıcem bence sen hamılesın ıcıme doguyor cnmm bu kadar sterss o yuzden yaptın bu ay sölıyım..
Cnm hoşqeLdin..Çocuquna Rabbim saqLıkLı uzun ömürLer versin inş.OqLunmu var senin ?elaracım aktif tabi katılırım size ben 2. bebeğimin kız olmasını çok istiyorum bu arada senin bebeğin varmı varsa kızmı erkekmi
1 kızım var cnm
kızlar doktordan geldim tam 3 defa ultrasona yat gez geri yat yaptı pozisyon yakalayamadığı için ense kalınlığı ölçmek için.öncelikle bebiş çok iyi sağlıklı dedi.sonra cinsiyete bir fazlalık var ama net bişey diyemem dedi.sonra bebişle uğraşırken ultrasonda hadi be oğlum bir poz ver bana dedi...bakalım hayırlısı dualarla olacak inşallah bu işhepimizin gönlündekini nasip etsin Rabbim inşallah.....
ayyy inşallah canım ya inşallah
valla böyle oldukça daha bi hevesim geliyo
hayırlısı olsun
selam kızlar ben geldim.ayın 15 inde doktora gideceğim.bu arada rüyamda kurban bayramı falan görüyorum.içim ded de bi sevinç var anlatamam.çift isim düşünüyorum.biri eski biri yeni isim olsun istiyorum.[/
Canim arkadasim hayirlisi olsun sen tedbirini aldin taktir Rabbimin saglikli ve hayirli evlat olsun insaAllah .....
Elara süper bir hatunsun bilgilerini hicbir bencilik göstermeden herkesle paylasiyorsun ya Rabbim gönlündekini verecek insaAllah sana,, kiz artik astin sen kocanin arkadasina bile faydan olmus ne dua etmistir simdi kari koca onlar süpersin süper bilgi cimrilerine örnek olsun.....
Boncuk sen niye taktin bu kadar canim ya her ay düzenli cinsel hayati olan ciftlerde bile gebelik orani cok düsük bizim gibi ayda tek kursunla yumurtayi vurmaya calisanlar icin tabiki bir mucize canim biz oglus istiyoruz diye zor oluyor kiz cocuk istesek her ay 3-5 iliski yasa bak nasil ilk ay hamile kalirsin stres yapma stres yaptikca yumurtanda kaliteli olmaz yapma arkadasim rahat ol birde o isi görev gibi görmemek gerekiyor o zamanda stres oluyor, Ezeli ve Umut nasil isi espiriye döküyorlar ben bayiliyorum onlarin muhabetini okumaya kafam dagiliyor bizde isi espiriye alsak belki bizde ilk denemede tutar biz cok stres yapiyoruz bence yapmayalim arkadasim....
allah bagışlasın cnm kaç yasında.insallh benimde kızım olur sağ erkek sol kız diyolar ve benim sağ kasığım ağrımıştı görümcem yaptı oğlu oldu yani bu yöntem çok doğru sende bunu dene erkek istiyosan
elara sen kızına nasıl hamiş kaldın yaaa bu yöntemlerlemi yoksa kısmetmi
birde biz sol tarafa denk getirsek ohhhh ne güzel olacak
sagol amin cnm ,kızım 2 yaşında .
Allah sanada nasip etsin inş.anneye kız evlat şart gercektennn
ben hamile kalacagım zamanda cok bilincliydim
ama böle cinsiyet ayırımı yapmadıgım için o konuda hiç araştırma yapmadımm
sadece nasıl kolay hamile kalınır onları araştırdım ve ateşimi ölcüyordumm
yumurtlamadan 2 ve 3 gün önce ilişki olmuştu.ondan hamiş kaldımm
yani özel bişi yapamdım
bide süt hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye okumuştum ve bol süt içmiştim o ay.megerr süt de kız beebk için idealmiş:)
Elara süper bir hatunsun bilgilerini hicbir bencilik göstermeden herkesle paylasiyorsun ya Rabbim gönlündekini verecek insaAllah sana,, kiz artik astin sen kocanin arkadasina bile faydan olmus ne dua etmistir simdi kari koca onlar süpersin süper bilgi cimrilerine örnek olsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?