bebek cinsiyet belirleme..

Boncuk ya niye hemen canını sıkıyosun siz böle konuşurken ben saf saf okuyorum ben hiç anlamıyorum hiç bişey bilmeden bilinçsizce hamile kaldım keşke sen gibi çaba göterip uğraşsaydımda ben elimden geleni yaptım ama olmadı deseydim iyi düşün iyi olsun inanki her olayda bir hayır var ben çok inanıyorum buna olduktan sonra iyiki o ay böle olmuş şöle olmuşda olmamış diycen bişey mutlaka yaşıycaksındır

elara cnm ıns ılk denedıgın zaman ıstedıgın herseyı yabarak acabaların olmadan hemen hamıle kalırsın ve oglun olur
yaprakcım oyle ama aaksılıkler yakamdan dusmuyor o canımı sıkıyor bıraz bırde ınsan hemen hamıle kalcam sanıyor bak 6 ay oldu

Allah sağlık sihat versin geç olsun güç olmasın. Allah sabrını deniyodur belki sakin ol gönlündekini kucağına al inş.

Ohhh şükür Allahıma hepsini okudum kaç saattir okuyorum bende bilemedim kızlar yarın az konuşun olmazmı valla zor oluyo böyle ya ben öplen girince kimse olmuyo ne ara toplanıyosun ne ara bukadar konuşuyosunuz anlıyamadım bu arada can parçam ve ece yoklar kaç gündür gelirlerse slm iyi sohbetler kızlar şaka yapıyorum konuşun siz ben sabaha kadarda olsa okurum yarın öğlen açarım zaten büyük ihtimal şu testi haber veririm hoşcakalınnn

boncuk cnmm sana bı sey dıcem bence sen hamılesın ıcıme doguyor cnmm bu kadar sterss o yuzden yaptın bu ay sölıyım..
Cnm biLemiyorum ki daha bekLemem qereken 12 qün var qecmez bana bu qünLer şimdi
elaracım aktif tabi katılırım size ben 2. bebeğimin kız olmasını çok istiyorum bu arada senin bebeğin varmı varsa kızmı erkekmi
Cnm hoşqeLdin..Çocuquna Rabbim saqLıkLı uzun ömürLer versin inş.OqLunmu var senin ?

Ay hadi hayirlisi canim insaAllah cok sevindim ""hadi be oglum bir poz ver""ha bayildim bu cümleye ay insaAllah bizde duyariz bu laflari dualarim seninle.....

ayyy inşallah canım ya inşallah
valla böyle oldukça daha bi hevesim geliyo
hayırlısı olsun

Valla bende cok hevesleniyom umut birde cok mutlu oluyom sanki benim oluyormus gibi ....

sagol amin cnm ,kızım 2 yaşında .
Allah sanada nasip etsin inş.anneye kız evlat şart gercektennn

elara sen kızına nasıl hamiş kaldın yaaa bu yöntemlerlemi yoksa kısmetmi

ben hamile kalacagım zamanda cok bilincliydim
ama böle cinsiyet ayırımı yapmadıgım için o konuda hiç araştırma yapmadımm
sadece nasıl kolay hamile kalınır onları araştırdım ve ateşimi ölcüyordumm
yumurtlamadan 2 ve 3 gün önce ilişki olmuştu.ondan hamiş kaldımm
yani özel bişi yapamdım
bide süt hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye okumuştum ve bol süt içmiştim o ay.megerr süt de kız beebk için idealmiş:)

tamam ozaman elara bende bu ay adette başlarım süt içmeye birde şu ateş olayını bi açıklarmısın hergün akşammı sabahmı yoksa aynı saattemi nasıl bişey bu yaaa ben allahın izniyle kızım olsun istiyorum
bu arada siprali çıkarttırdığımdan eşimin haberide yok ona süpriz yapıyım istiyorum ööööfffffffffff çenem düştü yine

cnm cok sagoll inşallah hepimizin gönlüne göre olur
valla zaten sizin dualarınıza güveniyorum ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…