- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.681
ya kız cocuk yapmak inan cok kolayyyyy
ben şuan istesem hemen bi kız bebek daha dogurabilirim:)
cnm cok sagoll inşallah hepimizin gönlüne göre olur
valla zaten sizin dualarınıza güveniyorum ben:)
ya kız cocuk yapmak inan cok kolayyyyy
ayyy ne kadar güzel kız bebek yapmak kolay demişsin canım ya.innnnşallah hayırlısıyla benımde olur.ablamında 1 oğlu vardı 2.yı kız istiyordu yazık 4 ay kadar olmadı sonrasında bılmaden yumurtlama gününü hesaplayarakilişki oldu bu defada erkek tutmasınmı.bılmıyordukkı ozaman kız nasıl yapılır meğerse erkek günlerını hesaplamışız.yazık ablam daha kırkı çıkmadan 3.yü düşünmeye basladı illa kızım olsun çok istiyor.benı beklıyor eğer ben bu yöntemlerle tutturabılırsem oda hemen yapacak
bende valla yaaaaaaya kız cocuk yapmak inan cok kolayyyyy
Cnminş hamilesindirben neden kalamıyorum bak bugün bi ihtimal dedim test yaptım ----- çıktı ama yaaaaaaaaaaaa
ağlıcam şimdi
Cnm eminim benim ılk bebegım erkek olsa bende aynen kız ıcın cabalardım nedenını bılmıyorum ama kız yabmakta bana cok kolay gelıyor ılıskı olarak deneyeceqım yontemse adet bıtımınden sonra hergun yumurtlamaya 3 gun kalaya kadar calısmak olurdu .Rabbım sızınde gonullerınızdekını versın ınsayyy ne kadar güzel kız bebek yapmak kolay demişsin canım ya.innnnşallah hayırlısıyla benımde olur.ablamında 1 oğlu vardı 2.yı kız istiyordu yazık 4 ay kadar olmadı sonrasında bılmaden yumurtlama gününü hesaplayarakilişki oldu bu defada erkek tutmasınmı.bılmıyordukkı ozaman kız nasıl yapılır meğerse erkek günlerını hesaplamışız.yazık ablam daha kırkı çıkmadan 3.yü düşünmeye basladı illa kızım olsun çok istiyor.benı beklıyor eğer ben bu yöntemlerle tutturabılırsem oda hemen yapacak
O konuyabende takıldım ama cozumunu ılerleyen gunlerde gorucez ınsYa kızlar benim aklıma takıldı. Biraz komik gelebilir size ama kafamı kurcalıyor cidden. Çocuk oto koltuğu zorunluluğu var ya. Yasal yaş sınırları içinde bulunan 3 çocuk sahibi olan arkadaşlar araba problemini nasıl çözüyor? Ya ben üçüncüyü yapsam 3 çocuğu arkaya koltuklarıyla nasıl sığdırırım. Üçüde ufak sayılır sonuçta. 7 kişilik araç falanmı almak gerekiyor:))) Onun içinde para biriktirmek gerekiyor sanırım.
Canim, Rabbim dualarimi kabul eder insaAllah hergün bu topikte kiz isteyene kiz erkek isteyene erkek evlat versin diye dualar ediyorum hepimizin gönlündeki kaderine yazilmis olsun insaAllah kucaklarimizdaki evlatlarimizla bizleri sinamasin hayirli ve saglikli evlatlar versin Rabbim hepimize insaAllah
Cnm Allah razı olsun dualarımızı hepımızın kabul etsin aminn
Hepinize iyi geceler kizlar yarin görüsürüz insaAllah ,,yarin Rabbimin izni ile oruc tutacam ve hepinizin dilekleri kabul olsun diye Rabbime dualar edecem kabul olur insaAllah....
bak elara kız isteyenler çoğalıyorrrr nekaadaan güzel tek değilmişim yani
O konuyabende takıldım ama cozumunu ılerleyen gunlerde gorucez ıns
tek değilsin canım ben uzun zamandır bu topiği takıp edıyorum bütün bılgilerı öğreneyım istiyorum sonrasında hemen yapıcm kısmetse inş..
elara ateş ölçme yöntemi luuuuuuüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü,tfffeeeeeeeeeeennn
asidemet sen kız ıstemıyormusun cnm ates olcup ne yabcan adetın bıttıgı ılk 3 gun fan fın bana guvenın sonra bakmıssınız gelmıs kızlar ama adetten sonra yumurtlama oluyorsa o yuzden en guzelı ovulasyon testınde cızgı yokken calısmanız olur bırde elaradakı dıyet lıstelerını denersınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?