bebek cinsiyet belirleme..

kızlar hepınıze merhaba hergun gelıp gecmısı okuyabılıyorum ancak sımdı bıraz musaıttım bıraz yazayım dedım serenetta RABBIM ınsallah gonlundekını kucagına verır bende yaprakı cok merak edıyorum
su mubarek gunlerın yuzu suyu hurmetıne ALLAH cumlemıze ıstedıgımızı saglıcakla kavusturur ınsallahhhhh

amin cnm hepımıze
işte ben o gülen yüzden alcam cnm.
türkiyede 400 lira
yurtdışında kargoyla filan 200 e geliyorr
şu ömür boyu kullanılandan alcamm

Elaracım ne guzelı valla ben ne yabıyım hahahaha bılmıyorum ya dur ben takvıyelerı arttırcam

cnm bılemıyorumkı bızım bırazda genetık sanırım annem ablamlar onlarda hep 30la 35 arası degısıyor.benım 2 ay ılaclarla duzenlı 30 oluyordu bu ay kullanmadım yıne 33 e cıktı saglık olsun napalım

anladım cnm hayırlısı bende bayılıyorum soyle duzenlı 28 gunde bır reglı olanlara

aman seytan kulagina kursun iyi gidiyor su aralar nazar degmesin vaktinde geliyor kendimi ayarlayabiliyorum cok sukurrrrrr hersey icinnn ne guzel pazartesi oruc olamiycam dedim pat pazartesi dedigim gibi cikti geldi uzunda sürmüyor sukur 6 gun bilemedin 7 gun
kizlar benim esim de kasik fitigindan süphe edioyr ne dersiniz tehlikelimiiidirr amaliyat falannn

month sende bebek mi istiyorsun sende oğluş hastasımısın yoksa benim oğluşum olsun Allah'ın izniyle onun minicik pipişini öpücem öpücem öpücem öyle sevicem onu

hayır cnm benim oğlum var daha 6 aylık ben onuda kız istiyodum oğlum oldu ama iyikide erkek olmuş çok tatlıya bi gülüşü var gözlerini kısarak bayılıyorum pasacım o benim çok gülüyo masallah çok yaramazda değil ama bi kızım olmasınıda çok istiyorum ben yöntemleri öğrenicem cnm insallah 2 sene sonra tekrar düşünüyorum belki seneyede olabilir insallh sizlerde burda olurusunuz sizede söylerim cnm ilk çocuğunmu yoksa kızınmı var bak cnm ben hep sağ tarafıma yatarım alışkanlıktan hamile kaldığım o ay 3 gün sağ kasığım ağrımıştı görümcemde yaptı oğlu oldu bi akrabamda sola yattı kızı oldu kız istiyodu bu %90 doğru herkezde tutuyo ben kendimden biliyom o kadar eminim yani mutlaka ilişkiden sonra hep sağa yat uyurkende dönme sola falan yumurtlama ne zaman olur belli olmaz çünkü

Son düzenleme:

canım önerilerin için teşekkürler inşaAllah bizlerinde seninki tatlı oğluşları olur aayy bi olsun Allah'ın izniyle bende karabiber gibi fotolarını koyucam buraya

evet boncuk aynen bende ya bizim yediğimiz içtiğimizden mi kaynaklanıyor anlamıyorum ki neden düzenli adet olamıyoruz

Belki birden fazla yumurtluyorsunuzdur. Ikizniz olabilir : Sogan kuru, tarcin bal corek otu kuru ise yariyor diyorlar.
Bir de soy isoflavone diye bir vitamin var. adetin 3-4-5-6-7 gunleri kullaniyorsun.. 7 gun sonra yumurtluyorsun. 14 gun sonrasinda da hastalaniyorsun..

cnm benımde babamda var yenı ogrendı 3 gun once ayrıntılı ultrason ıstedı dr ona gore ılacmı yoksa amelıyatmı olcagına karar verılcekmıs ıns ılacla gecer ve esınınde ıns yoktur bende kısmet olurs yarın oruc tutuyumya
ne guzel ıns senınde dıledıgınzaman bır kızın olur benımde senın gıbı gulen bır oglum amınnn
qwert regli oldunmu cnm?

ıns olmamıstır yaaaa cokmerak ettım qwert?

cnm benım ıkıkez yumurtladıgım dr kontrulunde kesınlestı ıkızım olursa bırı kız olsun bırı erkek :)))))
ılk defa duydum o takvımı cnm sagol bı bakarım bende

evet canım
dün akşam oldu
bu ay çok ümitliydim
cnm yaaa ne desem bılemıyorumkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…