- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.821
yok cnm daha neler:))
inş hamilelik akıntılarıdırr
tekrar test yaptınmı silik cizgi cıkıyormu yine
gecenlerde okudum kadının bırı akıntım var hamılemıyım demıs kızın bırıde cvp vermıs bellı olmaz ıcerde kalan spermler olabılır dıye hahahah:))))))
cnm tekrar test yabtım sılık cıkıyor hala ama sılık dedıgımde oyle sıpsılık degıl bırıncıye yakın ama aynı koyulukta degıl benım dengeler sastı bu ay
canım benim bu ay 40 gün sürdü aadet aralığım yani geç yumurtlarım diye düşünüyorum ama bilmiyorum takip yaptırmadam tespitim zor olur gibi
doktora tekrar gittiginde söle mutlaka
gecenlerde okudum kadının bırı akıntım var hamılemıyım demıs kızın bırıde cvp vermıs bellı olmaz ıcerde kalan spermler olabılır dıye hahahah:))))))
cnm tekrar test yabtım sılık cıkıyor hala ama sılık dedıgımde oyle sıpsılık degıl bırıncıye yakın ama aynı koyulukta degıl benım dengeler sastı bu ay
canım bu ay ovulasyon testi yapacak mısın sen?
evet ama benım pozıtıf degıl bu ay nedense kaldım gıbıme gelıyor ıns yanılmıyorumdur cunku ılk defa gogus uclarım acıyor yanlarında hala acı yok cok sukur kasıklarımdada yok belım cok agrıyor okadaarhamilelik durumunda da ovülasyon testleri pozitiv çıkabiliyormuş diye okumuştum ben
tamam söylerim bu çocuk yapmak çok zor işmiş
canım evde şu anda iki tane ovülasyon testim var eşimede bir paket gelanik aldırıcam doktora gidene kadar yumurtladığımı hissedersem yapıcam belkide ayda iki kez yumurtluyorumdur belli mi olur
ya kızlar yapraktan haberı olan varmıdır ya cok ama cok mrk ettım bugun hıc gırdımı?
ya kızlar yapraktan haberı olan varmıdır ya cok ama cok mrk ettım bugun hıc gırdımı?
bende eczaneden alayım diyorum kızlar hangi marka tavsiye ediyorsunuz?
evet cnm 2 3 gun oluyor hatta cıkmıyordu evet gercı ben hıc bukadar cok testte yabmıyordumiçerde kalan spermler akar evet ama sen ilişkiye gireli 2 gün olduyduu galiba.şimdiye akıp gitmiştir spermler:)
ya sen hamileisin gibi geliyor bana
daha öncelerii yumurtladıktan sonra test yaptıgında hiç böle koyu cizgiler cıkıormuyduu
tükürük testinde ne cıkıyor peki
month cnm evet var kız yada erkek tutturan hemde baya cok var ılk sayfada tablodan gorebılırsın cnm
month aktif katılmaya devam et yollıcam sanadaa
ahhh ahhh en guzelı yabarsın tatlım yaa ben ılk ay heyecandan bılıncsızdım eczaneden aldım 30 lıraya yetmedı bırdaha aldım 60 ılk ay gıttı .cı ay yıne eczaneden aldım yetmedı gg den aldım 60 ole gıttı :) 120 tukuruk testı 4 aydada 30 sardan 400 lıra testlere gıtmıs yazık boyle olcagını bılseydım bende oyle yabardım en ıyısını yabarsın bencede cızgı durumları cok stres oluyor ınsan ben hep su gulen yuzden almak ıstedım ama hıc kısmet olmadı saglık olsunkızlar ben ovulasyon kitlerinden almıcam.valla siziokudukca ben cok sterese giriyorum cünkü
ugraşamamm koyu cizgi silik cizgi filann
dierkt clearblue almayı düşünüyorum
ebaydan uygun fiyata bulabilirsem alcammm
ilerde dogum kontrolü olarakta kullanırım
gelinlere filanda veririm hamile kalacakları zamann
boncuk sen cok para verdin testlere dimi
onlara verecegin paraylaa clearblue monitörü cok rahat alırdınn cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?