bebek cinsiyet belirleme..

yok cnm daha neler:))
inş hamilelik akıntılarıdırr
tekrar test yaptınmı silik cizgi cıkıyormu yine

gecenlerde okudum kadının bırı akıntım var hamılemıyım demıs kızın bırıde cvp vermıs bellı olmaz ıcerde kalan spermler olabılır dıye hahahah:))))))
cnm tekrar test yabtım sılık cıkıyor hala ama sılık dedıgımde oyle sıpsılık degıl bırıncıye yakın ama aynı koyulukta degıl benım dengeler sastı bu ay

elaracım sana zahmet bana baksana ocakta hangı gunler erkekıcın gorunuyor bıorıtımde ben su adetımı uzatmanın bır yolunu arıycam :26:

doktora tekrar gittiginde söle mutlaka

hamilelik durumunda da ovülasyon testleri pozitiv çıkabiliyormuş diye okumuştum ben

hamilelik durumunda da ovülasyon testleri pozitiv çıkabiliyormuş diye okumuştum ben
evet ama benım pozıtıf degıl bu ay nedense kaldım gıbıme gelıyor ıns yanılmıyorumdur cunku ılk defa gogus uclarım acıyor yanlarında hala acı yok cok sukur kasıklarımdada yok belım cok agrıyor okadaar

içerde kalan spermler akar evet ama sen ilişkiye gireli 2 gün olduyduu galiba.şimdiye akıp gitmiştir spermler:)
ya sen hamileisin gibi geliyor bana
daha öncelerii yumurtladıktan sonra test yaptıgında hiç böle koyu cizgiler cıkıormuyduu
tükürük testinde ne cıkıyor peki

evet cnm 2 3 gun oluyor hatta cıkmıyordu evet gercı ben hıc bukadar cok testte yabmıyordum
tukuruk testım uretken zamanda gosterıyor yanı otsuz yarı otlu tamotlu var ya benım yarı otlu

şu hayızdan temizlendikten sonra kadın 5 gün içinde hamile kalırsa erkek olur diye bir yazı vardı ya kızlar temixlendikten sonra yani adet tamamen bittikten sonra 5 gün mü oluyor_?

kızlar ben ovulasyon kitlerinden almıcam.valla siziokudukca ben cok sterese giriyorum cünkü
ugraşamamm koyu cizgi silik cizgi filann
dierkt clearblue almayı düşünüyorum
ebaydan uygun fiyata bulabilirsem alcammm
ilerde dogum kontrolü olarakta kullanırım
gelinlere filanda veririm hamile kalacakları zamann
boncuk sen cok para verdin testlere dimi
onlara verecegin paraylaa clearblue monitörü cok rahat alırdınn cnm ya

ahhh ahhh en guzelı yabarsın tatlım yaa ben ılk ay heyecandan bılıncsızdım eczaneden aldım 30 lıraya yetmedı bırdaha aldım 60 ılk ay gıttı .cı ay yıne eczaneden aldım yetmedı gg den aldım 60 ole gıttı :) 120 tukuruk testı 4 aydada 30 sardan 400 lıra testlere gıtmıs yazık boyle olcagını bılseydım bende oyle yabardım en ıyısını yabarsın bencede cızgı durumları cok stres oluyor ınsan ben hep su gulen yuzden almak ıstedım ama hıc kısmet olmadı saglık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…