- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.801
ezelcim 40.cı gunde oldu ya 40-14=demekkı sen 26.cı gun yumurtlamıssın o ay ıcın gerıde kaldı artık belkı bu ay 30 gunde reglı olucan ozaman 17.cı gune duser yumurtlaman o yuzden ıhmal etme kacırma tamam mı tatlım
kızlar bişey sorucam ben daha yeniyim ya aranızda yöntemleri uygulayıp kız yada erkek bebeği tutturan varmı
kızlar bişey sorucam ben daha yeniyim ya aranızda yöntemleri uygulayıp kız yada erkek bebeği tutturan varmı
iyi akşamlar kızlar bişi sorcam gece gündüz kremlerim var hamileyım ya kullanmamda bi mahsur olurmu acep:26:
haa buarada benım oğlum 1,5 yaşında senınkı kaç yasında canım
bitti canım benimde 2,5 gün sürdü diyenilirim pazartesi salı geldi ama öyle yoğun değildi sonra dün azıcık geldi kahverengi bugünde yok bişey lavoboya gitmedim sabahtan beri belki kahverendi lekelenme vardır muhtemelen
kızlar kocişim bu akşam gidiyor
kendimi çok mutsuz hissediyorum
yaprak için ölücem meraktan..
yawww kızzlar bu hamile kıyafetleri ateş pahası((
month sende bebek mi istiyorsun sende oğluş hastasımısın yoksa benim oğluşum olsun Allah'ın izniyle onun minicik pipişini öpücem öpücem öpücem öyle sevicem onu
ezelcim valla onu bılemeyızkı ıste kac gunde reglı olcagına baglı mesala ben 19 cu yumurtladım ya buna 14 eklıyorum 33 gun sonra reglı olucam dıyorum oylede oluyor .ama sen sımdı bu ay 28 gunde adet olursan dolasıyla bu ay 14.cü qün yumurtlarsın ya reglıden hemen sonra ovulasyon yapmaya baslıycaksın yada yumurta takıbıne reglının 10.cu gunu baslayacaksın
Elara cnm şey diycektım :78:
ben ılıskıden yarım saat once karbonat ıctım ve dedıqın gıbı orayada koydum
ezel kahve leken daha önce gelirmiydii.
[
ozamana kadar yumurtlamassında cnmqenelde drlar erken cagırıyor bakalım hergun nekadar buyume oluyor dıye sanırım .sen yınede 1.cı gun gıt hehehehaftaya cumartesi reglimin 13. günü o zzaaman gidicem doktora yumurta takibi için geç kalacağımı sanmıyorum o zamana kadar hayatta yumurtlamam ben
Elara cnm şey diycektım :78:
ben ılıskıden yarım saat once karbonat ıctım ve dedıqın gıbı orayada koydum
evet canım hep gelir o gözü kör olasıca bazen günlerce gelir
ama bu normal bi durum degil.doktoruna sölemedinmi bu durumu?
yok canım hiç aklıma gelmedi söylemek
yok canım hiç aklıma gelmedi söylemek
bencede bu durumu ıhmal etme druna soyle cnm benım akıntım hala devam edıyor kızlar ıcerde kalan spermler degıldır demı bunlar
doktora tekrar gittiginde söle mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?