bebek cinsiyet belirleme..

canım eğer öyle yumurtladıysam bu durumda benim o tarihlerde ilişki oldu hemde sık sık oldu ama yumurta döllenmedi kısmet işte görüyormusun eee peki sence bu tarihlere göre benim gelecek yumurtlama tarihim ne olur sence

kızlar bişey sorucam ben daha yeniyim ya aranızda yöntemleri uygulayıp kız yada erkek bebeği tutturan varmı

month sende bebek mi istiyorsun sende oğluş hastasımısın yoksa benim oğluşum olsun Allah'ın izniyle onun minicik pipişini öpücem öpücem öpücem öyle sevicem onu

kızlar bişey sorucam ben daha yeniyim ya aranızda yöntemleri uygulayıp kız yada erkek bebeği tutturan varmı

month sende bebek mi istiyorsun sende oğluş hastasımısın yoksa benim oğluşum olsun Allah'ın izniyle onun minicik pipişini öpücem öpücem öpücem öyle sevicem onu

ezelcim valla onu bılemeyızkı ıste kac gunde reglı olcagına baglı mesala ben 19 cu yumurtladım ya buna 14 eklıyorum 33 gun sonra reglı olucam dıyorum oylede oluyor .ama sen sımdı bu ay 28 gunde adet olursan dolasıyla bu ay 14.cü qün yumurtlarsın ya reglıden hemen sonra ovulasyon yapmaya baslıycaksın yada yumurta takıbıne reglının 10.cu gunu baslayacaksın

iyi akşamlar kızlar bişi sorcam gece gündüz kremlerim var hamileyım ya kullanmamda bi mahsur olurmu acep:26:

kremlerin isimleri ne ?? ben sakıncalı olacagını sanmıyorum
cünkü göbekte catlak oluşmasın diye oraya krem sürülüyor
yada tatile giden hamile kadınlar güneş kremi ve nemlendirici kullanıyorr

haa buarada benım oğlum 1,5 yaşında senınkı kaç yasında canım

benim kızım 26 aylık

ezel kahve leken daha önce gelirmiydii.

[

kızlar kocişim bu akşam gidiyor
kendimi çok mutsuz hissediyorum
yaprak için ölücem meraktan..

Allah kavıştursun cnm.sag saglim gidip gelsin inş.

yawww kızzlar bu hamile kıyafetleri ateş pahası((

cnm ben şöle yapmıştım
giymedigim pantolonlarımın belini kestirdim oraya lastikli penyelerden koydurdumm.5 lira veriyosunn hamile pantolonu oluyor:)
4 pantolunumu yaptırmıştım cok rahat ettim
üstümede bol tuniklerden aldımm.yada mini elbiseler oluyorr onlardan aldım altıma pantolonla cok cici oluıyordu.
şuan hepsini saklıyorum hamiş kalırsam giyerim tekrarr.

haftaya cumartesi reglimin 13. günü o zzaaman gidicem doktora yumurta takibi için geç kalacağımı sanmıyorum o zamana kadar hayatta yumurtlamam ben

haftaya cumartesi reglimin 13. günü o zzaaman gidicem doktora yumurta takibi için geç kalacağımı sanmıyorum o zamana kadar hayatta yumurtlamam ben
ozamana kadar yumurtlamassında cnmqenelde drlar erken cagırıyor bakalım hergun nekadar buyume oluyor dıye sanırım .sen yınede 1.cı gun gıt hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…