- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.861
kızlar ben hasta oldum maalesef
cnm benım ıkıkez yumurtladıgım dr kontrulunde kesınlestı ıkızım olursa bırı kız olsun bırı erkek :)))))
ılk defa duydum o takvımı cnm sagol bı bakarım bende
cnm yaaa ne desem bılemıyorumkı
Hayirlisi olsun canim. Nazli bir bebis olacak demek ki... Hayirli zamanlarda saglikla gelsin.. Hic moralini bozma, stres moral bozuklugu cok etkiliyor.
cnm benım ıkıkez yumurtladıgım dr kontrulunde kesınlestı ıkızım olursa bırı kız olsun bırı erkek :)))))
ılk defa duydum o takvımı cnm sagol bı bakarım bende
kızlar ben hasta oldum maalesef
cnm orası oyle amayınede o sekılde dusunme dr gıt hem daha kolay olur hemde stres olmamıs olursundiyecek bişey yok
ama gitmiyecem artık doktora falan
olacaksa oluyo zaten
olmazsada ne kadar uğraşsan boşa
hayırlısı olsun
canım senin ikizmi benmi yanlış görüyorum cinsiyeti belli oldumu
cnm hakında hayrlısı olsun.sıkma canını.daha vakti gelmemiş demekkii
bu arada senin ilişkigünlerin kactı?
iki gün canım ...........
slm kızlarrr ya ben dırek yazamıyom nolmus böleeeeeeeeee
diyecek bişey yok
ama gitmiyecem artık doktora falan
olacaksa oluyo zaten
olmazsada ne kadar uğraşsan boşa
hayırlısı olsun
alıntı ıle yazabılıyommmm allah alah elaraaa sana demıstımya hanı bırıneee dr mesaj attım dıyee bugun gerı donmuss bana ay cok sevındım cnmmmmm...
momof ne zaman gıdıyon bebısımızı ogrenmeye cnmmm ....
/QUOTE]
Evet, asagidaki cevaplama yeri yok.. cok ilginc
2 hafta kaldi canim kntrole.. Ultrasona alirlar mi blmiyorum. Cinsiyet icin 19. haftada yapiyorlar. Aslinda ben de dogumda ogrenmek istiyorum ama dayanamam herhalde.. Belki son bebegi oyle yaparimD
kızlar birde ben çok tuzlu yiyodum çok tuzlu yiyenin oğlu olur derler ya bende buda tuttu sizde tuzlu yiyiz cips falan yiyin muz yiyin eşlerinizde bol bol soda içsin diz dirsek pozisyonda ilişkiye girin birde benim bi yakınımda erkek istiyodu ilişkiden sonra banyosunu yapıy abdestini aldıktan sonra 2 rekat namaz kılıp bildiği duaları ve yusuf suresini okuyup dua etmiş erkek olmuş
konu cevaplama panalındenmı yazıyonuz sızde artık kızlarrrrrrrrrrrr bende öle cıkıyo sımdııı
massallah sende benım gıbı 4.dusunuyosum sımdıden hadı hayırlı olsunnnn:))))))999alıntı ıle yazabılıyommmm allah alah elaraaa sana demıstımya hanı bırıneee dr mesaj attım dıyee bugun gerı donmuss bana ay cok sevındım cnmmmmm...
momof ne zaman gıdıyon bebısımızı ogrenmeye cnmmm ....
/QUOTE]
Evet, asagidaki cevaplama yeri yok.. cok ilginc
2 hafta kaldi canim kntrole.. Ultrasona alirlar mi blmiyorum. Cinsiyet icin 19. haftada yapiyorlar. Aslinda ben de dogumda ogrenmek istiyorum ama dayanamam herhalde.. Belki son bebegi oyle yaparimD
cnm bende denız tuzu aldım kızlarr artık onuda kullanıyom...boncukcum saglıgın herseyden önemlı cnm dıkkat etttcnm bende cok tuzlu yedım son zamanlarda ama troıdım cıktı sımdıde tuz yasak bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?