bebek cinsiyet belirleme..

diyecek bişey yok
ama gitmiyecem artık doktora falan
olacaksa oluyo zaten
olmazsada ne kadar uğraşsan boşa
hayırlısı olsun

kızlar birde ben çok tuzlu yiyodum çok tuzlu yiyenin oğlu olur derler ya bende buda tuttu sizde tuzlu yiyiz cips falan yiyin muz yiyin eşlerinizde bol bol soda içsin diz dirsek pozisyonda ilişkiye girin birde benim bi yakınımda erkek istiyodu ilişkiden sonra banyosunu yapıy abdestini aldıktan sonra 2 rekat namaz kılıp bildiği duaları ve yusuf suresini okuyup dua etmiş erkek olmuş

kızlar yatakodama abajur ve avıze almak ıstıyordum aksam koctasa gıttımbı avıze gordum cok hostu ve az once dolanırken aynısının elle yabımı koymuslar bukadarmı olur ya bıre bır aynısı ama benım kafamda farklı suslemek var bende yarın gıdıp malzeme alıp baslıycam bıtmıs halınıde yabım asamasınıda sızler ıcın bende cekerım ben pembe yabıcam kısmetse nasıl sızce cok hos duruyordu bunda kalın ıp kullanmıslar ben ınce kullanıcam
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...-odas305-i231in-avize-yap305m305-resimli.html

slm kızlarrr ya ben dırek yazamıyom nolmus böleeeeeeeeee

alıntı ıle yazabılıyommmm allah alah elaraaa sana demıstımya hanı bırıneee dr mesaj attım dıyee bugun gerı donmuss bana ay cok sevındım cnmmmmm...

moof ne zaman gıdıyon bebısımızı ogrenmeye cnmmm ....

ezel umut sız nasılsınız .....

yaprak yokmu nerelerde ya cok merak ettım ınssssss gonlundekı cıkarrrrrrrrr....

cnm bende cok tuzlu yedım son zamanlarda ama troıdım cıktı sımdıde tuz yasak bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…