- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.901
YAPRAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
HADİ YAZ CAtlıcammm şimdiii
yoksa yapmadınmıb dahaaa
:26:Yazabiliyomuyum bilmiyorum ama ben bişi görmüyorum karambole yazıyorum kızlar eczacı halaa getiremedi akşam demişti akşamda oldu hala yok bekliyorum 1 saati kaldı yapamadım yani ondan haber vermedim yoksa meraklandırmazdım kusura bakmayın
o testlerin yanilma payi cok yuksek, bunu da hesaba kat bakarken canim.
yerinde olsamm gider paramı tekrar geri isterdimmm
mecburlar geir vermeyee
hemen grtitiyoruz deseelrde alamzdım gıcıklıgınaaa
ay ne sinir bi durum
işte parayııı peşin verdigimizde böle sallıyorlarrr
yerinde olsamm gider paramı tekrar geri isterdimmm
mecburlar geir vermeyee
hemen grtitiyoruz deseelrde alamzdım gıcıklıgınaaa
ay ne sinir bi durum
işte parayııı peşin verdigimizde böle sallıyorlarrr
:26:sizde böle değilmi ne yzadığımı nereye yazdığımı göremiyorum tek bendemi böle anlamadım canım sıkkındı iyice sıkıldı hergün bişi yapıyolar biz memnunduk halbuki eski halinden haya
cnm sen yurtdışındasın bilirsin bu testii
orda deneyenlerin sonucları nasıl??yanılmalar cok oluyormu gercektenn
bu sitede ilk kez yaprak denicek galiba:)
ben
yaprakkk neoldu yaaa
cnm hamile kalamayanlara çok inandığım bişey söylemek istiyorum burdan mı yazayım yoksa özeldenmi
okadar para vercek bırde tutmuycak yaprakparanı gerı l ozaman gec gelmesını bahene etttt
month cnmfark etmez nerden ıstersen yaz
Neymiş canım ya çok özel değilse paylaşırsan sevinirim lazkim 4 aydan beri uğraşıyoruz belki faydası olur....
Belki birden fazla yumurtluyorsunuzdur. Ikizniz olabilir :Sogan kuru, tarcin bal corek otu kuru ise yariyor diyorlar.
Bir de soy isoflavone diye bir vitamin var. adetin 3-4-5-6-7 gunleri kullaniyorsun.. 7 gun sonra yumurtluyorsun. 14 gun sonrasinda da hastalaniyorsun..
momof bu vitamini kullanan ve başarılı olan varmı bildiğin yani denenmişmibu vitamin merak ettim şimdi
e nihayett:26:kızlar testim geldi sabah hemen yapıcam inş bu sefer meraklandırmadan sizi hemen yazarım sabırsızlıkla bekliyorum sabahı hayırlı haber inş öptüm hepinizi yazıyı görmüyorum
kimseler yok ya herkez fatmagülün suçunu arıyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?