bebek cinsiyet belirleme..

amannnnnnnn amma yavas eczaneymıs ya yurtdısından getırtırecek sankım tobe tobe neyse cnm gec olsunda guc olmasınnnn

:26: yolda geliyo dediler hemen karşımda eczane zaten getirmezlerse alacam tamam dediler netten sipariş versem sizden çabuk gelirdi dedim daha türkiyede tam yaygınlaşmamış o yüzden zor olmuş kusura bakmayın falan dediler bende bişi diyemedim az daha bekleyim bakalım
yerinde olsamm gider paramı tekrar geri isterdimmm
mecburlar geir vermeyee
hemen grtitiyoruz deseelrde alamzdım gıcıklıgınaaa
ay ne sinir bi durum
işte parayııı peşin verdigimizde böle sallıyorlarrr

:26:sizde böle değilmi ne yzadığımı nereye yazdığımı göremiyorum tek bendemi böle anlamadım canım sıkkındı iyice sıkıldı hergün bişi yapıyolar biz memnunduk halbuki eski halinden haya
yerinde olsamm gider paramı tekrar geri isterdimmm
mecburlar geir vermeyee
hemen grtitiyoruz deseelrde alamzdım gıcıklıgınaaa
ay ne sinir bi durum
işte parayııı peşin verdigimizde böle sallıyorlarrr

cnm sen yurtdışındasın bilirsin bu testii
orda deneyenlerin sonucları nasıl??yanılmalar cok oluyormu gercektenn
bu sitede ilk kez yaprak denicek galiba:)

%50-50 gibi birsey... intelligender gibi seyler genelde ph ile ilgili o yuzden cok bir guvenilirligi yok. ingender da var deneyenlerin bir sayfasi.. yarisi tutmussa yarisi tutmamis...

okadar para vercek bırde tutmuycak yaprakparanı gerı l ozaman gec gelmesını bahene etttt

month cnmfark etmez nerden ıstersen yaz

:26: Ben hala görmeden yazıyorum cvp la falan çıkmıyo bende neyse sonra tekrar denerim yemek yiycez size iyi sohbetler kızlar dün eczacı aradı onlarda hiç satmamış daha aradığı yer %80 doğruluk payı dedi ama bilemiyorum tabi verdik artık parayı bi deneyelim nasılsa biri deniycek en azından diğerlerine tecrübe olmuş olur

kızlar bebiş durmuyodu yazamadım buraya bakın ama içten inanarak yapın. 21 tane pirince tek tek hepsine meryem suresi okunacak kuranı kerim bilmiyosanız bi yakınınızada okutabilirsiniz daha sonra adetiniz bittikten sonra gece 3 yada 4 gibi kalkıyosunuz abdest alıyosunuz 2 rekat namaz kılıyosunu ve dua edip sonra pirinçten bi tane yutuyosunuz 21 gece hiç aksatmadan kalkmamazlık yapmadan yapıyosunuz allahında izni ile o ya hamile kalıcaksınız insallah ama içten inanarak yapın dua edin bol bol

momof bu vitamini kullanan ve başarılı olan varmı bildiğin yani denenmişmibu vitamin merak ettim şimdi

:26:kızlar testim geldi sabah hemen yapıcam inş bu sefer meraklandırmadan sizi hemen yazarım sabırsızlıkla bekliyorum sabahı hayırlı haber inş öptüm hepinizi yazıyı görmüyorum

:26:kızlar testim geldi sabah hemen yapıcam inş bu sefer meraklandırmadan sizi hemen yazarım sabırsızlıkla bekliyorum sabahı hayırlı haber inş öptüm hepinizi yazıyı görmüyorum
e nihayett
cnm bekliyoruzz haberiniiii
lütfen bizi yine merakta bırakma:)

kimseler yok ya herkez fatmagülün suçunu arıyor heralde

evett ya bende takıldım o diziyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…