bebek cinsiyet belirleme..

kızlar listede ekiklikler var tamamlarsak sevinirimm

can parcam senin ilişki nezaman olmuştu.yani yumurtlama günümüydü?yumurtlamanı nasıl anlamıştın v.s..

qwert,asildemet,berraa eksik bilgileri yazarmısınızzz
ARALIK
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Sellvi|8 Kasım|23 Kasım|28 Gün|6 Aralık|Negatif|ilk Ay|1 Kızı|
Umut_11|12 Kasım|22 Kasım|25-26 Gün|6-7 Aralık|Negatif|3.Ay|1 Kızı|
qwert|10 Kasım| |28 Gün|7 Aralık|Negatif |2. Ay|1 Kızı|
Deyyan|17 Kasım|1-3 Aralık|28 Gün|15 Aralık| | |1 Kızı|
Asidemet|18 Kasım| |28 Gün|16 Aralık|
Boncuk_|18 Kasım |7 Aralık |34 Gün|21 Aralık| |6.Ay|1 Kızı|
Bestembenim|25 Kasım|8 Aralık|28 Gün|23Aralık| | |1 kızı|
Berra10|
_Ezel_|

[/table]

canım son sat 26 kasım , deneme 8 aralık , adet döngüsü 28 gün beklenen adt tarihi 24 aralık
elaracım aklıma takıldı . ilk sayfadaki listede ovlasyon testiyle yumurtayı takip edenler genelde kıza hamile kalmış, acaba ovulasyon testi yumurtlamayı tam tesbit edemiyormu . mesela truf silik çizgiden birkç saat sora ilişki oluş , anlamadım yaaa. acaba zamanlama yanlış mı oldu bizim?

cnm inşallahh en yakın zamanda seninde hamiilelik haberini alırızzz
kac aydır deniyorsun sen? ne kadarlık evlisiniz?[/Q

Aminnnnnn............. canım aslında benim 5 yaşında bir kızım var 6 yıllık evliyim,4 ayden beride ikinci bebişe uğraşıyoruz ilk kızıma ilk seferde hamile kaldım o zaman 25 yaşındaydım. şimdi 31 yaşındayım kilo sorunum var,bu gidişlede stresten yiyiyorum bebeğe niyet ettiğimiz zaman 20 kilo verdim ama bu 4 ayda hepsini geri aldım. hipotiroit çıktı korkuyorum bida hamile kalamzsam diye ilk hamileliğimde hiç böyle şeylerden haberim yoktu yumurtlama günü bilmem ne kızıma 1. ayda tek seferde hamile kalmıştım anlıycam ilk bebek olucakmış gibi heyecanlı ve endişeliyim şükürler olsun bir evladım var Allah hiç olmayanlara versin isteyen herkeze versinnn aminnnnnn

yaprak hayırlı olsun. Oğlunu şimdiden güle güle büyüt

6 tane mısafırımız var kızlar ordan ızleyıp gıtmeyın buyrun sızde qelın katılın :)

Ay evet bende ona takintiliyim neden aramiza katilmiyorlar yoksa bunlar bize kiz erkek farketmez diye yorum yapip gizliden gizliye bizden bilgi almaya calisanlar mi acaba

month sende bebek mi istiyorsun sende oğluş hastasımısın yoksa benim oğluşum olsun Allah'ın izniyle onun minicik pipişini öpücem öpücem öpücem öyle sevicem onu

Kiz yine döktürmüssün öp bacim olsunda neresini istiyorsan orasini öp ....

Elara cnm şey diycektım :78:
ben ılıskıden yarım saat once karbonat ıctım ve dedıqın gıbı orayada koydum

Bende deniycem canim ö bö demeden deniycem belki olur her yöntemi deniyoz onuda deneyelim nolacak...

bende eczaneden alayım diyorum kızlar hangi marka tavsiye ediyorsunuz?

Clear blue benim tavsiyem diger markalari tanimiyorum yorum yapamiyorum...

canım önerilerin için teşekkürler inşaAllah bizlerinde seninki tatlı oğluşları olur aayy bi olsun Allah'ın izniyle bende karabiber gibi fotolarını koyucam buraya

Bende koyacam kiz boy boy neden biliyonuz mu bu paylasimimizi sacma bulanlara kapak olsun diye, kiz isteyip olan arkadaslarda biraksin mutlaka...

kızlar bu ovulasyon testini nerden alcaz ya eczanelere sordum yok diyiler bide aptal aptall bakıyooooooyoooolar sinir oldum bugün birde hangi marka

Canim ben yurtdisindayim burada eczanede kozmetik ürün satan magazalarda rahatlikla buluyorsun ama sanirim orada sadece ecz.var herhalde oda siparisle geliyor.....

darısı once sanaaaaaa berracım sonrada bıze ınsssssssssssss.....cnmm

Amin insaAllah gamzem Rabbim cümlemize versin kiz isteyene kiz, erkek isteyene erkek........

Elarabirsey soracam bu yumurtlama isi her ay bir taraftan mi oluyor yoksa tesadüfmü yani ben bu ay sol kasigim agridi yani soldan yumurtladim acaba diger ay sagdan mi yumurtlarim yani böyle bir düzen varmi bir sol bir sag yoksa diger ay rastgelemi olur eger düzen varsa ben aralik adetinden sonra sagdan yumurtlayacam tutarsa süper olur....

ezell sanada cokkk geçmişş olsunnnn

Ezel nasilsin canim bugün ruh ikizin yok kiz (umut)o güzel sohbetinizden mahrum olacaz kiz umut nerdesin gel....

iyi olmaya çalışıyorum hayatım yaa hastayım grip oldum boğazım parçalanacak
umut cevap yazamıyormuş özel mesaj gönderdi konu cevaplama paneline tıklıyorum ama yazacak yer çıkmıyor diyor

Ezelcigimgecmis olsun canim benim dikkat et kendine ben grip olmustum kullandigim antibiotikten dolayi adetimin düzeni bozuldu eve gidince bol c vitamini al hem limon,portakal,mandalina,greyfurt alkali yapiyormus hem iylesmene hemde alkali olmana faydasi olur cok kendini yorma hafta sonunu dinlenerek gecir tekrar gecmis olsun canim....

teşekkür ederim Haskena ya limon yanımda da var limonlu çay içiyorum yeşilçay içiyorum oda limonlu ama inşaAllah çabuk atlatırım

yaprak çok sevindim canım inşallah böyle güzel haberler vermek bize de nasip olur darısı başımıza diyelim ...

günaydıın kızlar yaprakk hadi gözünaydın testtede erkek çıkmış çok sevindim inan sankı benım olmuş gibi bi askerimiz daha yola çıkmış geliyo inş.rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin oğlanları yılbaşından sonra gitçem doktora bakalım bizimki ne bende inş. asker anası olurum isteyen herkese nasip olsun inş.

evet canım merkez çok çalıştım ama şimdi evdeyim 16 yaşında çalışmaya başladım ben daha ama şimdi evdeyim

bende merkezdeyim ayşekadında

amin inşaAllah canım inşaAllah seninkide oğluştur

gunaydın kızlar benım akıntı bıttı kuru gunlerıme gırmıs bulunuyorum anlayacaqınız bu ayda olmadı (((
Kızlar hayırlı cumalar rabbim heepimizin gönlündekini nasip etsin.
sagol cnm amin hepımızın ıns
cnm sanırım cızgıden sonra hanı 3 gun suruyor ya yumurtlama cızgıden hemen sonra yabınca yumurtada 3 gun sonra catlayınca kız olma sansı artıyor sanırım ama ıste hersey Allahtan catladıgı zamanda olup kızı olanda var catlamadan once oglu olanda
cnm en kısa zamanda rabbım sanada hayırlı saglıklı bır erkek evlat nasıp etsın ıns
olabılır valla :)
iyi olmaya çalışıyorum hayatım yaa hastayım grip oldum boğazım parçalanacak
umut cevap yazamıyormuş özel mesaj gönderdi konu cevaplama paneline tıklıyorum ama yazacak yer çıkmıyor diyor
cnm cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne en ksıa zamanda atlatman dılegıyle

nasıl mutlu oldum anlatamam rabbım ıns bızlerede nasıp eder saglıcakla kucagına alırsın cnm
darısı once sanaaaaaa berracım sonrada bıze ınsssssssssssss.....cnmm

aminnn.Kurban olduqum Allahım bu Mubarek Cuma gunun hurmetıne ne olur bızlere salıh kullarından hayırlı olanı elı ayagı duzgun saglıklı ısteyene kız ısteyene erkek evlat nasıp et.aminnnnn

tebrikler yaprak çok sevindim,
kızlar sayfalar çabuk ilerliyor ,yetişemiyorum hızına, tüm cevapları bir sayfada görme şansımız varmı?
kızımı okula bıraktım ,afedersiniz böğürerek eve girdim, Allahtan yolda iyiydim,apartmanda yakaladı...

Kızlar hepinize çok çok teşk ederim Allah hepinizden razı olsun inş doğrudur hayırlısı dualarım hep sizinle böyle çıkmasında mutlaka sizin dualarınızın yeri büyüktür Allah hepinizin teker teker gönlüne göre versin inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin herkes öyle iyi niyetli ve öyle içtenki ben inanıyorum duayla hepimizin gönlündeki olucak doğum anında bile sizleri unutmayım dua edicem emin olun iyi düşünelim iyi olsun bugünden itibaren deneyelim sırayla hepimizin gönlündeki olucak inşallah ben inanıyorum hepinizi öpüyorum tekrar tekrar saolun Buarada düzelmiş artık görebiliyorum ne yazdığımı

canım böyle haber duyduğum zaman inanki çok seviniyorum hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz ve istiyoruz bir bedende can gibi olduk bukadar insanın şuan tek amacı var birbirimize en büyük desteğimiz ancak birbirimize dua etmek başka çaremiz yok bir müslümanın başka müslümana yaptığı dua kabul olurmuş ben buna inanıyorum inş. herkesin gönlünce olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…