- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.941
Hemen konuy GİREYİM TESTİ YAPTIM SONUÇ ERKEK ÇIKTI GECE BOYU UYYAMADIM HEYCANDAN SABAHTA 5.30 OLDU HEMEN YAPTIM BÖLE YANİ KİMSE GELMEDEN YAZAYIM DEDİM DÜN Bİ ARKADAŞ%50 diyodu öle değilmiş laboratuarda yapılan testlerde %92 doğru sonuç evde deneyen kişilerde ise %82 doğru sonuç veriyomuş ben inanmak istiyorum hayırlısı Allahtan tabi Elaracım alıntı yap diyorum ne alıntıyı görebiliyorum nede yazdığım yeri kafadan yazıyorum yolla diyorum geliyo yani görmüyorum yazdığımıda yaptığım alıntıyıda hala düzelmemiş yine aynı
6 tane mısafırımız var kızlar ordan ızleyıp gıtmeyın buyrun sızde qelın katılın :)
month sende bebek mi istiyorsun sende oğluş hastasımısın yoksa benim oğluşum olsun Allah'ın izniyle onun minicik pipişini öpücem öpücem öpücem öyle sevicem onu
Elara cnm şey diycektım :78:
ben ılıskıden yarım saat once karbonat ıctım ve dedıqın gıbı orayada koydum
bende eczaneden alayım diyorum kızlar hangi marka tavsiye ediyorsunuz?
canım önerilerin için teşekkürler inşaAllah bizlerinde seninki tatlı oğluşları olur aayy bi olsun Allah'ın izniyle bende karabiber gibi fotolarını koyucam buraya
kızlar bu ovulasyon testini nerden alcaz ya eczanelere sordum yok diyiler bide aptal aptall bakıyooooooyoooolar sinir oldum bugün birde hangi marka
darısı once sanaaaaaa berracım sonrada bıze ınsssssssssssss.....cnmm
ezell sanada cokkk geçmişş olsunnnn
Ezel nasilsin canim bugün ruh ikizin yok kiz (umut)o güzel sohbetinizden mahrum olacaz kiz umut nerdesin gel....
Ezelcigimgecmis olsun canim benim dikkat et kendine ben grip olmustum kullandigim antibiotikten dolayi adetimin düzeni bozuldu eve gidince bol c vitamini al hem limon,portakal,mandalina,greyfurt alkali yapiyormus hem iylesmene hemde alkali olmana faydasi olur cok kendini yorma hafta sonunu dinlenerek gecir tekrar gecmis olsun canim....
Hemen konuy GİREYİM TESTİ YAPTIM SONUÇ ERKEK ÇIKTI GECE BOYU UYYAMADIM HEYCANDAN SABAHTA 5.30 OLDU HEMEN YAPTIM BÖLE YANİ KİMSE GELMEDEN YAZAYIM DEDİM DÜN Bİ ARKADAŞ%50 diyodu öle değilmiş laboratuarda yapılan testlerde %92 doğru sonuç evde deneyen kişilerde ise %82 doğru sonuç veriyomuş ben inanmak istiyorum hayırlısı Allahtan tabi Elaracım alıntı yap diyorum ne alıntıyı görebiliyorum nede yazdığım yeri kafadan yazıyorum yolla diyorum geliyo yani görmüyorum yazdığımıda yaptığım alıntıyıda hala düzelmemiş yine aynı
bestembenim sen Edirne merkezdemisin çalışıyormusun_?
evet canım merkez çok çalıştım ama şimdi evdeyim 16 yaşında çalışmaya başladım ben daha ama şimdi evdeyim
günaydıın kızlar yaprakk hadi gözünaydın testtede erkek çıkmış çok sevindim inan sankı benım olmuş gibi bi askerimiz daha yola çıkmış geliyo inş.rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin oğlanlarıyılbaşından sonra gitçem doktora bakalım bizimki ne bende inş. asker anası olurum isteyen herkese nasip olsun inş.
sagol cnm amin hepımızın ınsKızlar hayırlı cumalar rabbim heepimizin gönlündekini nasip etsin.
cnm sanırım cızgıden sonra hanı 3 gun suruyor ya yumurtlama cızgıden hemen sonra yabınca yumurtada 3 gun sonra catlayınca kız olma sansı artıyor sanırım ama ıste hersey Allahtan catladıgı zamanda olup kızı olanda var catlamadan once oglu olandacanım son sat 26 kasım , deneme 8 aralık , adet döngüsü 28 gün beklenen adt tarihi 24 aralık
elaracım aklıma takıldı . ilk sayfadaki listede ovlasyon testiyle yumurtayı takip edenler genelde kıza hamile kalmış, acaba ovulasyon testi yumurtlamayı tam tesbit edemiyormu . mesela truf silik çizgiden birkç saat sora ilişki oluş , anlamadım yaaa. acaba zamanlama yanlış mı oldu bizim?
cnm en kısa zamanda rabbım sanada hayırlı saglıklı bır erkek evlat nasıp etsın ınscnm inşallahh en yakın zamanda seninde hamiilelik haberini alırızzz
kac aydır deniyorsun sen? ne kadarlık evlisiniz?[/Q
inş cnm herkesın deqılmı yaaa
Aminnnnnn............. canım aslında benim 5 yaşında bir kızım var 6 yıllık evliyim,4 ayden beride ikinci bebişe uğraşıyoruz ilk kızıma ilk seferde hamile kaldım o zaman 25 yaşındaydım. şimdi 31 yaşındayım kilo sorunum var,bu gidişlede stresten yiyiyorum bebeğe niyet ettiğimiz zaman 20 kilo verdim ama bu 4 ayda hepsini geri aldım. hipotiroit çıktı korkuyorum bida hamile kalamzsam diye ilk hamileliğimde hiç böyle şeylerden haberim yoktu yumurtlama günü bilmem ne kızıma 1. ayda tek seferde hamile kalmıştım anlıycam ilk bebek olucakmış gibi heyecanlı ve endişeliyim şükürler olsun bir evladım var Allah hiç olmayanlara versin isteyen herkeze versinnn aminnnnnn
olabılır valla :)Ay evet bende ona takintiliyim neden aramiza katilmiyorlar yoksa bunlar bize kiz erkek farketmez diye yorum yapip gizliden gizliye bizden bilgi almaya calisanlar mi acaba
Kiz yine döktürmüssün öp bacim olsunda neresini istiyorsan orasini öp ....
Bende deniycem canim ö bö demeden deniycem belki olur her yöntemi deniyoz onuda deneyelim nolacak...
Clear blue benim tavsiyem diger markalari tanimiyorum yorum yapamiyorum...
Bende koyacam kiz boy boy neden biliyonuz mu bu paylasimimizi sacma bulanlara kapak olsun diye, kiz isteyip olan arkadaslarda biraksin mutlaka...
Canim ben yurtdisindayim burada eczanede kozmetik ürün satan magazalarda rahatlikla buluyorsun ama sanirim orada sadece ecz.var herhalde oda siparisle geliyor.....
Amin insaAllah gamzem Rabbim cümlemize versin kiz isteyene kiz, erkek isteyene erkek........
Elarabirsey soracam bu yumurtlama isi her ay bir taraftan mi oluyor yoksa tesadüfmü yani ben bu ay sol kasigim agridi yani soldan yumurtladim acaba diger ay sagdan mi yumurtlarim yani böyle bir düzen varmi bir sol bir sag yoksa diger ay rastgelemi olur eger düzen varsa ben aralik adetinden sonra sagdan yumurtlayacam tutarsa süper olur....
cnm cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne en ksıa zamanda atlatman dılegıyleiyi olmaya çalışıyorum hayatım yaa hastayım grip oldum boğazım parçalanacak
umut cevap yazamıyormuş özel mesaj gönderdi konu cevaplama paneline tıklıyorum ama yazacak yer çıkmıyor diyor
nasıl mutlu oldum anlatamam rabbım ıns bızlerede nasıp eder saglıcakla kucagına alırsın cnmHemen konuy GİREYİM TESTİ YAPTIM SONUÇ ERKEK ÇIKTI GECE BOYU UYYAMADIM HEYCANDAN SABAHTA 5.30 OLDU HEMEN YAPTIM BÖLE YANİ KİMSE GELMEDEN YAZAYIM DEDİM DÜN Bİ ARKADAŞ%50 diyodu öle değilmiş laboratuarda yapılan testlerde %92 doğru sonuç evde deneyen kişilerde ise %82 doğru sonuç veriyomuş ben inanmak istiyorum hayırlısı Allahtan tabi Elaracım alıntı yap diyorum ne alıntıyı görebiliyorum nede yazdığım yeri kafadan yazıyorum yolla diyorum geliyo yani görmüyorum yazdığımıda yaptığım alıntıyıda hala düzelmemiş yine aynı
darısı once sanaaaaaa berracım sonrada bıze ınsssssssssssss.....cnmm
Kızlar hepinize çok çok teşk ederim Allah hepinizden razı olsun inş doğrudur hayırlısı dualarım hep sizinle böyle çıkmasında mutlaka sizin dualarınızın yeri büyüktür Allah hepinizin teker teker gönlüne göre versin inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin herkes öyle iyi niyetli ve öyle içtenki ben inanıyorum duayla hepimizin gönlündeki olucak doğum anında bile sizleri unutmayım dua edicem emin olun iyi düşünelim iyi olsun bugünden itibaren deneyelim sırayla hepimizin gönlündeki olucak inşallah ben inanıyorum hepinizi öpüyorum tekrar tekrar saolunBuarada düzelmiş artık görebiliyorum ne yazdığımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?