- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.921
kızlar bebiş durmuyodu yazamadım buraya bakın ama içten inanarak yapın. 21 tane pirince tek tek hepsine meryem suresi okunacak kuranı kerim bilmiyosanız bi yakınınızada okutabilirsiniz daha sonra adetiniz bittikten sonra gece 3 yada 4 gibi kalkıyosunuz abdest alıyosunuz 2 rekat namaz kılıyosunu ve dua edip sonra pirinçten bi tane yutuyosunuz 21 gece hiç aksatmadan kalkmamazlık yapmadan yapıyosunuz allahında izni ile o ya hamile kalıcaksınız insallah ama içten inanarak yapın dua edin bol bol
Bende merak ettim şimdi buarada ben hala görmeden yazmaya çalışıyorum
senin bahsettigin teheccüt namazıı.niyet edilirken Allahım rızan için teheccüd namazını kılmaya diye edilirse daha ii olur sanırım
ben de bu namazda edilen duaların kabul olduguna cok inanırımmm.yapmakta fayda var
biliyorum cnm teheccüt namazı tabikide niyetlerken öyle niyetliyosun meryem suresi okunmuş pirinçleride yutunca daha iyi olur sonuçta 21 tane okunmuş pirinç tanesi giriyo karnına
Hemen konuy GİREYİM TESTİ YAPTIM SONUÇ ERKEK ÇIKTI GECE BOYU UYYAMADIM HEYCANDAN SABAHTA 5.30 OLDU HEMEN YAPTIM BÖLE YANİ KİMSE GELMEDEN YAZAYIM DEDİM DÜN Bİ ARKADAŞ%50 diyodu öle değilmiş laboratuarda yapılan testlerde %92 doğru sonuç evde deneyen kişilerde ise %82 doğru sonuç veriyomuş ben inanmak istiyorum hayırlısı Allahtan tabi Elaracım alıntı yap diyorum ne alıntıyı görebiliyorum nede yazdığım yeri kafadan yazıyorum yolla diyorum geliyo yani görmüyorum yazdığımıda yaptığım alıntıyıda hala düzelmemiş yine aynı
Hemen konuy GİREYİM TESTİ YAPTIM SONUÇ ERKEK ÇIKTI GECE BOYU UYYAMADIM HEYCANDAN SABAHTA 5.30 OLDU HEMEN YAPTIM BÖLE YANİ KİMSE GELMEDEN YAZAYIM DEDİM DÜN Bİ ARKADAŞ%50 diyodu öle değilmiş laboratuarda yapılan testlerde %92 doğru sonuç evde deneyen kişilerde ise %82 doğru sonuç veriyomuş ben inanmak istiyorum hayırlısı Allahtan tabi Elaracım alıntı yap diyorum ne alıntıyı görebiliyorum nede yazdığım yeri kafadan yazıyorum yolla diyorum geliyo yani görmüyorum yazdığımıda yaptığım alıntıyıda hala düzelmemiş yine aynı
yaprak gözün aydın . tebrik ederim. rabbim sağlıkla aldırsın kucağına...
Belki birden fazla yumurtluyorsunuzdur. Ikizniz olabilir :Sogan kuru, tarcin bal corek otu kuru ise yariyor diyorlar.
Bir de soy isoflavone diye bir vitamin var. adetin 3-4-5-6-7 gunleri kullaniyorsun.. 7 gun sonra yumurtluyorsun. 14 gun sonrasinda da hastalaniyorsun..
alıntı ıle yazabılıyommmm allah alah elaraaa sana demıstımya hanı bırıneee dr mesaj attım dıyee bugun gerı donmuss bana ay cok sevındım cnmmmmm...
moof ne zaman gıdıyon bebısımızı ogrenmeye cnmmm ....
ezel umut sız nasılsınız .....
yaprak yokmu nerelerde ya cok merak ettım ınssssss gonlundekı cıkarrrrrrrrr....
canım eczacı tanıdığınız varsa o getirtsin bende burda kaç tane eczaneye sordum bulamadım sonra eşimin eczacı arkadaşı getirtti dediğin gibi bende burda bir eczaneye gittim ovülasyon testi istedim gebelik testi verdi dangalaklarkızlar bu ovulasyon testini nerden alcaz ya eczanelere sordum yok diyiler bide aptal aptall bakıyooooooyoooolar sinir oldum bugün birde hangi marka
biliyorum cnm teheccüt namazı tabikide niyetlerken öyle niyetliyosun meryem suresi okunmuş pirinçleride yutunca daha iyi olur sonuçta 21 tane okunmuş pirinç tanesi giriyo karnına
Günaydın hadi ilk tebrik eden ben olayımda banada bulaşırrr belki canım çok sevindim inşallah hayırlısıyla tamamına erersiniz ben herhalde hamile olduğumu öğrensem zaten uyuyamam bide erkek olcak ooo sorma valla...çok sevindim valla ne diyim ..haberlerde çıkan test değilmi bu 99 liraymış galiba, anam hamile olana kadar yumurtlama testi, halmile kaldımmı diye gebelik testi bide bu çıktı valla uyku yok bize ...
yaprakcımm bende senin kadar heyecan yaptımm inan:)
sonucun erkek cıkmasına cokkkkkk sevindimmm.doktorunda erkegee benzetmişti testte erkek cıktı.ben inandım artık erkek oldugunaaa
Rabbim büyük burda hepimizz herdaim dua ediyoruz birbirimizeee.elbet birimizin duası kabul olmuştur cnmm
saglıcakla al kucagına inşallahhh.dogduguuu ,sünnet oldugu günelride hepbirlikte görürüzz inşallahhh
valla ben listeye yazıyorum erkek diyee:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?