- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.081
cnm önce oku 21 tane pirince sonra adetin yaklasırsa yapma ama 21 gün varsa yap yada yavas okuyosan bidaki aya yaparsın çünkü hiç bırakamadan yapman lazımo yüzden
cnm önce oku 21 tane pirince sonra adetin yaklasırsa yapma ama 21 gün varsa yap yada yavas okuyosan bidaki aya yaparsın çünkü hiç bırakamadan yapman lazımo yüzden
öyle şey degişmişki..topik bile..neyse yazma yerini baka baka keşfettim..
bayramda kaynanam bizimle geldi.öyle işte.bizimle.3 tane daha erkek çocugu var ama ilk bizi tercih etti...bizi çok severdee((...kardeşleriyle anlaştılar.1 yada iki ay sırayla çocuklarında kalacak.tamam dediler anlaştılar.tabi annelerine kendileri bakacakya. hemen tamam deddiler.neyse çokta ses etmedim uzunca kalmasındansa böylesi daha iyi olur diye düşündüm.ilk bizi seçti nedenmiş benim iki küçük çocugum varmış bana yardım edecekmişş.sizler büyüttünüz diyo degerlerine.dedim ben bakıyorum onun için gelecekseniz gerek yok ben üstesinden geliyorum dedim ama yok yok ilk sana geleyim dedi.neyse farketmez dedim.yardımı nasıl oluyor sözdee.ben iş yaparken hadi işini yap ben göz kulak oluyorum diyo.yaa öylesini bende ediyorum zaten.benim büyük kızım artı kreşe gidiyo..yani okul öncesine gidiyo.küçükle salah tek kalıyorduk.ögleden sonrada oyun oynuyorlar bana pek sıkıntı yapmıyorlar.neyse göz kulak olurmuş işte.hepsi bu kadar.şimdi nerde derseniz oğluyla dışarı çıktı.dayanamadım .girmeyi hergün çok istiyorum.ama hiç fırsatım olmuyo.girmek istesemde sanki bilgisayar bayındın kalkmazmışım gibi sen bütün gün onun başındasın eline bi örgü alsana diyoya deli ediyo beni..anca bazen hızlı hızlı sizleri takip ediyor.okuyor çıkıyorumsözde bir ay diyom ama bence kaynanam kışı burda geçirece eminim.diyecekler şimdi kış günü yerinden olmasın bahara gidersin diyecekler biliyorum ..biliyorum
artık yorgunluktanmı .ne bilimyorum oglan çocuguna ne hevesim kaldı nede bi istek.hiç bi hırs kalmadı.bazen diyorm yapmayayım.iki tane yeter..heliki şu durumda hiç yapmasım yok.gücüm kalmadı.çok yorgunum.dinlenmek istiyorum.gerçekten dinlenmek.bazen eşimde diyo yeter iki tane ne edelim olmadı diyo.biliyorum ben üçükcüyü yapsam yine kız olacak.artık böle düşünüyorum ben yapsam yine kız olacak.yine hayal kırıklığı.hüsran.bana gülmeler.dedikodular.sanırım kaldıramayacagım şuan..bilmiyorum keşke şimdi gelsenizde biraz konuşsak.ne kadar özledim herkesi
kendini yorgun hissediyorsun
valla bugün bende öyleyim(
havadan galiba :)
Allah hayırlısını nasip etsin
yok umutcum keşke havadan olsa(
bizim evde bi huzursuzluk varda..kendim ihiç mutlu hissetmiyorum.evlatlarımda olmasa hiç çekilmez..
Ağzındanbal damlıyor arkadaşım dogum tarihim 2 haziran 1976hoşgeldin analiz
yumurta 22-24 mm arasında catlar.senin yumurta yarın muhtemelen catlarr
akıntını ve kasık sancılarına dikkat et mutlaka
ayrıca yarın tam yumurtlama yani erkek günün.inşallahh catlar yumurtann
keşke riske atmayıp catlatma ignesi vurdursaydınn
dogum tarihini de verirsenn bioritimede bakabilirim
bence inanki her evde yaşanan bazı sorunlar var güzelim
ömür gerçekten çokkısa aslında
kendimizi üzmeye değimiyo hiç bişey ama anlayabilsek keşke
bazen banada oluyo herşey ters gidiyo
kayınvalidenin evinde olma durumuda seni üzmüş anlaşılan , sabret sayılı gün nasılsa
yapacak bişey yok büyüklerimiz onlar
bizdede aynı onlar gelseler bende bişey diyemem
elaracaımgünaydın arkadaşım.nasılsın.
analiz canım seninde allah gönlüne göre versin..
helenx cım cnm allah yardımcın olsun uzulme ya ınan herkesın ayrı bı sorunu vardır evınde rabbım beterınden saklasınn bana attıgın mesaj vardıya keske ona gıdebılsen mesaj attım tmm dedı banaaaa
okadar ısım varkı kızlar actım gene ızmıte gıdecem daha hazırlık yapcam ama hıc cnm ıstemıyooooooo..
elara nasılsınnn gorusemıyoruz hıc bu aralar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?