bebek cinsiyet belirleme..

yaa gerçiktenmii.ne güzell yardımcı olabildiysem ne mutlu.umarım tutar..artık saldım ..boşverr..sizlerin olsun.rabbim sizlere tattırsın...)))

cnmmmmm öle demeeee ya ıns hepımızın olsun ınan bu durumu yasadıgımız ıcın benım olsa bıle ınan canı gonulden hepımızın olsun dıyorummmm yasamayan bılmez cunku bu duygularııı işte ben sımdı eltıme gıdecem en basıtınden gecene bana aman yapma yeter demısdı hala kafma takılıyo sankım ona sorcamm kendınse 4 tane var esıme dedımde deseydınya sen 4 taneyı yaparken banamı sordun dıye ya taksam ne laflar varda hepsı seytanından bulsunn dıyorumm

aile içersinde herkesin sıkıntısı var aslında
ama malesef görmezlikten gelmek zorunda kalıyoruz
bizde öyleyiz çünkü küs olunmuyor
cahilliğine veriyorum insanların neyapayımmm

aile içersinde herkesin sıkıntısı var aslında
ama malesef görmezlikten gelmek zorunda kalıyoruz
bizde öyleyiz çünkü küs olunmuyor
cahilliğine veriyorum insanların neyapayımmm

ewet cnm aynen bıde karadenız ınsanın lugatında var erkek cocuguya o cok sınır bı durum herkesde var ama onlarda daha bı baskaaa

şu an böyle düşünüyosun herşey düzelecek
sonrada pipisini koyarsın buraya

ay inşallah.güldürdün beni..umarım herşey yoluna girer..

canım yaa.hatlısın.herkeste papuç gibi dil.sananee.senim bakacaksın.aman salla gitsin..ne zaman başlıyorsun denemelere...iyi dileklerin için allah razı olsunn

cnm valla bılmıyom adamında sesı cıkmıyoo heralde yaza kaldı benım gıbıme gelıyo.....

allahım gec olsunda gene gonlumuzdekı olsun dıyorum ınss hepımızınnnnn..

cnm valla bılmıyom adamında sesı cıkmıyoo heralde yaza kaldı benım gıbıme gelıyo.....

allahım gec olsunda gene gonlumuzdekı olsun dıyorum ınss hepımızınnnnn..

hımmm.aralıkta geldiya..:))) dedim başladılarmıkibgerçi okuyorum ben yazmasamda.ama kaçırdığım şey oluyormuki diye..yaza olsun boşver.haklısın geç olsun önemli degil.yeterki allah gönlüne göre versin..
artık elarayla beraber başlarsınız..

ewet cnm aynen bırazdaha buyumus olur kızım dıyorummm hemdee..

ınan b hafta ıkı buyuklerın ful yazılıları vardıı kucuklukle kafayı yedım onlar odalarına kapanır kucukluk kapıyı vurur ac bende gırcem dıye gorsenız valla aglarmısınız gulermısınız bımıyom o yuzden ıraz daha durayımmm

ben kızımı 2 ay emzirebildim ((
sütüm hiç olmadı

olsun kız azda olsa emmiş işte.üzülmee..
benimkide bitmek üzere.sanırım anca bi yaşı tamamlayacagız.sonrası yok..

ayy şimdi varya aynı o duruma geçtik bizde.kızım ana sınıfına gidiyo.ögrtmen ödevveriyo işte.hani ödev degil ama benim kız odaya çekiliyo kapısını kapatıyo.küçük hanım bas bas bagrıyo içeri girecekmiş.kapı açalınca gülüyo seviniyo.bide yeni yeni yürümeye başyladı.ertafı dağıtıp duroy.büyüge ne alırsak küçükte istiyo.valla az büyüyünce ne olacak bende bilemedim..
iyi etmişsn sen.

ewet cnm kartal pandık tuzla ıstıkametııı hım ay ıns hayırlısıyla gıder gelırız kızlar yollardada kar olunca cok korkuyommm

ne zaman çıkacaksınız yola ?
bende korkağım o yüzdenede araba kullanamıyorum ( aslında çok istiyorum
gamze şu postalarını silsene yaaa

ne zaman çıkacaksınız yola ?
bende korkağım o yüzdenede araba kullanamıyorum ( aslında çok istiyorum
gamze şu postalarını silsene yaaa

3 de cnmm cıkıcaz sıldım kızzzz:)))))

ay acma yaramı ben cok severım araba kullanmasını ama arabayı attık yaa

burdan ızmıte gıtmıstım ben cesaretım vardır yanıı

gamzecim hayırlı yolculuklar sana..
çıkayım ben.artık daha sık girmeye çalışacagım.annesiyle geliyormuş 5 dk sonra aşagıda olda yardım ek dediler.hadi allaha emenet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…