- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.041
baktım ama tel no yok
momof ,bizim başlıktan ismini hatırladım,hamilesin ,çok sevindim,Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)
ucretsiz avon danisma hatti
0 800 211 44 80
..
Gurbetcigim, ikiz istedigim icin ikiz koydum sus olsun diye.. Ikiz oldugunu sanmiyorum.. Obur hafta kontrolum var daha hic gitmedim...
Maaşallah bende kızımda içteim oda 3.750 doğdu şimdide içiyorum ama azalttım baya benimde hiç midem bulanmadı ama her kokuyu almaktan acayip kötü aluyorum bütün kötü kokuları alıyorum soruyorum benden başka hisseden yok
Küçük kızını yadabüyük kızını karşına oturttur bir sigara yak derin bir nefes çek ve kızının yüzüne çokk yakın bir mesafeden üflee bunu gönül rızasıyla ve rahatlıkla yaparsan içmeye devam et çünkü her içtiginsigarayle kar8nındaki bebegine aynı hareketi ypıyorsun
cnm yok yok benım daha reglıme10 gun var ılıskıden 4 gun gectı ımkansız yanı tatlım ya
stresım yok yaw rahatım aslında olursa olur olmazsa onumuzdekı aylara ıns :)))sadece ınsan oglu ıste hemen her belırtıyı hamılelıge yoruyor
cenemın altında kocaman bır sıvılce cıkmıs ur gıbı bunu bıle hamılemıyım dıye yoruyorum dusun yanı ama genelolarak rahatım tatlım alıstım sanırım :26:
canım teşk ederim inş hep devameder bu bayram havası hergün sürer eşimle bile paylaşmadan sizle paylaştım hoş doğuma kadar sölemeyi düşünmüyorum ona ama bakalım belki iyi bi anıma denk gelebilir çok üzmüştü beni o yüzden sinirliyim sizinle paylaşmak ve sevinmek çok güzelllyaprakkk arkadsım cok sevındım hayırlı ugurlu olsun
topıgımızde bır bayram havası estırdın
ınsallah RABBIM hepımızı boyle sevındırır
canım teşk ederim inş hep devameder bu bayram havası hergün sürer eşimle bile paylaşmadan sizle paylaştım hoş doğuma kadar sölemeyi düşünmüyorum ona ama bakalım belki iyi bi anıma denk gelebilir çok üzmüştü beni o yüzden sinirliyim sizinle paylaşmak ve sevinmek çok güzelll
Kızlar merhaba, yeni bir üyeyi aranıza kabul edermisiniz. Ben uzun süredir burayı takip ediyordum. Benimde 1 kızım var ve birde erkek bebek istiyorum. Buradan okuduklarıma göre kesin cevabın yumurtalık takibi olduğuna karar verdim ve bu hafta takip yapıyoruz. Son adet tarihim 28 Kasım
6 Aralık 16 mm
8 Aralık 20 mm
9 Aralık 23 mm
10 Aralık 22 mm çıktı. Normalde benim adetim 26-27 günde bir olur bugün 13. gün ve hala çatlamadı. Doktor bazen yumurta çatlamadanda atılabilir dedi. Kızlar bu ay çok hevesliydim. Niye çatlamıyo bu yumurta ya...
Eger yarın çatlarsa acaba senin programına göre şansım nedir elara
canım son sat 26 kasım , deneme 8 aralık , adet döngüsü 28 gün beklenen adt tarihi 24 aralık
elaracım aklıma takıldı . ilk sayfadaki listede ovlasyon testiyle yumurtayı takip edenler genelde kıza hamile kalmış, acaba ovulasyon testi yumurtlamayı tam tesbit edemiyormu . mesela truf silik çizgiden birkç saat sora ilişki oluş , anlamadım yaaa. acaba zamanlama yanlış mı oldu bizim?
Aminnnnnn............. canım aslında benim 5 yaşında bir kızım var 6 yıllık evliyim,4 ayden beride ikinci bebişe uğraşıyoruz ilk kızıma ilk seferde hamile kaldım o zaman 25 yaşındaydım. şimdi 31 yaşındayım kilo sorunum var,bu gidişlede stresten yiyiyorum bebeğe niyet ettiğimiz zaman 20 kilo verdim ama bu 4 ayda hepsini geri aldım. hipotiroit çıktı korkuyorum bida hamile kalamzsam diye ilk hamileliğimde hiç böyle şeylerden haberim yoktu yumurtlama günü bilmem ne kızıma 1. ayda tek seferde hamile kalmıştım anlıycam ilk bebek olucakmış gibi heyecanlı ve endişeliyim şükürler olsun bir evladım var Allah hiç olmayanlara versin isteyen herkeze versinnn aminnnnnn
kızlar listede ekiklikler var tamamlarsak sevinirimm
can parcam senin ilişki nezaman olmuştu.yani yumurtlama günümüydü?yumurtlamanı nasıl anlamıştın v.s..
qwert,asildemet,berraa eksik bilgileri yazarmısınızzz
ARALIK
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Sellvi|8 Kasım|23 Kasım|28 Gün|6 Aralık|Negatif|ilk Ay|1 Kızı|
Umut_11|12 Kasım|22 Kasım|25-26 Gün|6-7 Aralık|Negatif|3.Ay|1 Kızı|
qwert|10 Kasım| |28 Gün|7 Aralık|Negatif |2. Ay|1 Kızı|
Deyyan|17 Kasım|1-3 Aralık|28 Gün|15 Aralık| | |1 Kızı|
Asidemet|18 Kasım| |28 Gün|16 Aralık|
Boncuk_|18 Kasım |7 Aralık |34 Gün|21 Aralık| |6.Ay|1 Kızı|
Bestembenim|25 Kasım|8 Aralık|28 Gün|23Aralık| | |1 kızı|
Berra10|
_Ezel_|
[/table]
Elarabirsey soracam bu yumurtlama isi her ay bir taraftan mi oluyor yoksa tesadüfmü yani ben bu ay sol kasigim agridi yani soldan yumurtladim acaba diger ay sagdan mi yumurtlarim yani böyle bir düzen varmi bir sol bir sag yoksa diger ay rastgelemi olur eger düzen varsa ben aralik adetinden sonra sagdan yumurtlayacam tutarsa süper olur....
elaraaa hanı geçen gün sormuştum ya gece gündüz kremlerim var sakıncası varmı kullanmamda diye markası ne diye sormuşsun avondan aldım solutions markası bilginize duyrulur kızlar
Kızlar merhaba, yeni bir üyeyi aranıza kabul edermisiniz. Ben uzun süredir burayı takip ediyordum. Benimde 1 kızım var ve birde erkek bebek istiyorum. Buradan okuduklarıma göre kesin cevabın yumurtalık takibi olduğuna karar verdim ve bu hafta takip yapıyoruz. Son adet tarihim 28 Kasım
6 Aralık 16 mm
8 Aralık 20 mm
9 Aralık 23 mm
10 Aralık 22 mm çıktı. Normalde benim adetim 26-27 günde bir olur bugün 13. gün ve hala çatlamadı. Doktor bazen yumurta çatlamadanda atılabilir dedi. Kızlar bu ay çok hevesliydim. Niye çatlamıyo bu yumurta ya...
Eger yarın çatlarsa acaba senin programına göre şansım nedir elara
merhaba arkadaslar;elara merhaba canım nasılsın??
Adetim üç gün geçmiş bugün farkettim.normalde düzenli oluyor adetim.ve 2-3 gün önceden belirtiler oluyor.şimdi hiç bir belirti yok..
bu arada midem bulanıyor ama ben ısrarla sıkıntıdan ya da üşüttüğümden diyorum..
elaracım bu ay sadece bir kere korunmadan ilişkiye girmiştik..benim durumum malum ilk bebeğiimi kaybettiğim için toparlanmam biraz uzun sürdü.cinsel olarakta etkilemişti bu durum beni.bu sebepten pek fazla cinsel hayat kalmamıştı.işte bir kere oldu.olur mu bilmiyorum.bana olmaz gibi geliyor..
gerçi ilk gebeliğimde de ilk geceden kalmıştım.
biraz daha bekleyecegim canım.bir 3 gün geçsin gelmezse adetim test alır bakarım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?