bebek cinsiyet belirleme..

momof ,bizim başlıktan ismini hatırladım,hamilesin ,çok sevindim,Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)

Amin canim cok sagol, sen buyuttun bile fistiklari.. Darisi benim de basima ikiz cok istiyorum ama hic sans yok gibi...
Allah kizlarinin bahtini acik etsin, hayirli evlatlar etsin... Sana da birbirlerine de yoldas olsunlar.

Son düzenleme:
ucretsiz avon danisma hatti
0 800 211 44 80
..
Gurbetcigim, ikiz istedigim icin ikiz koydum sus olsun diye.. Ikiz oldugunu sanmiyorum.. Obur hafta kontrolum var daha hic gitmedim...

canim ikiz olursa herseyi erkekn hissedersin yani nasil derler iki kati olur hersey bulantin cok olur erken olurrr bu sekilde yaniii

Küçük kızını yadabüyük kızını karşına oturttur bir sigara yak derin bir nefes çek ve kızının yüzüne çokk yakın bir mesafeden üflee bunu gönül rızasıyla ve rahatlıkla yaparsan içmeye devam et çünkü her içtiginsigarayle kar8nındaki bebegine aynı hareketi ypıyorsun

Doğru sölüyosun ama engel olamıyorum işte yinede içmemeye çalışıyorum çabalıyorum yani

canım bu ay bende öyle herşeyi hamileliğe yordum
suratımı sivilceler bastı resmen çok hazırlamıştım kendimi
ama maalesf

yaprakkk arkadsım cok sevındım hayırlı ugurlu olsun
topıgımızde bır bayram havası estırdın
ınsallah RABBIM hepımızı boyle sevındırır

yaprakkk arkadsım cok sevındım hayırlı ugurlu olsun
topıgımızde bır bayram havası estırdın
ınsallah RABBIM hepımızı boyle sevındırır
canım teşk ederim inş hep devameder bu bayram havası hergün sürer eşimle bile paylaşmadan sizle paylaştım hoş doğuma kadar sölemeyi düşünmüyorum ona ama bakalım belki iyi bi anıma denk gelebilir çok üzmüştü beni o yüzden sinirliyim sizinle paylaşmak ve sevinmek çok güzelll

Kızlar merhaba, yeni bir üyeyi aranıza kabul edermisiniz. Ben uzun süredir burayı takip ediyordum. Benimde 1 kızım var ve birde erkek bebek istiyorum. Buradan okuduklarıma göre kesin cevabın yumurtalık takibi olduğuna karar verdim ve bu hafta takip yapıyoruz. Son adet tarihim 28 Kasım
6 Aralık 16 mm
8 Aralık 20 mm
9 Aralık 23 mm
10 Aralık 22 mm çıktı. Normalde benim adetim 26-27 günde bir olur bugün 13. gün ve hala çatlamadı. Doktor bazen yumurta çatlamadanda atılabilir dedi. Kızlar bu ay çok hevesliydim. Niye çatlamıyo bu yumurta ya...
Eger yarın çatlarsa acaba senin programına göre şansım nedir elara

eşine bişe demedinmi ay ben sabredemem galiba hemen derim daha hamileliğimi kımse bilmıyo demedim bişe

aramıza hoş geldin arkadaşım o konuda arkadaslar yardımcı olur sana

cnm yalnış okudun galiba.truf ve can_0677 iki koyu cizgiden bi kac saat sonra ilişkiye girdiler
yani çizginin silikleşmesini beklemedilerr
sizin zamanlama gayet güzel

Allah bagışlasın kızınııı
hastalıgın içinde gcemiş olsun
burda senin gibi 2.bebek için ugraşan arkadaşlarımız cogunlukta
yani tek degilsin merak etmee
belli süree korunmaktan yum tembelligi filan olabiliyormuş.
inşallahh yakın zmanada hamile kalırsınn
deneme yaptıkca söle senide ekleyelim listeye istersen

canparcam bu mesajı görmedin sanırım.cevaplarsan sevinirim

öle bi düzen oldugunu sanmıyorum cnm.ne tarafta yumurta olgunlaşırsa o bırakılıyor fallop tüplerine

elaraaa hanı geçen gün sormuştum ya gece gündüz kremlerim var sakıncası varmı kullanmamda diye markası ne diye sormuşsun avondan aldım solutions markası bilginize duyrulur kızlar

cnm momofun dedigi gibi danışma hattını arayıp sorman cok daha ii olur
ben bi sitede bu konuyu baya bi araştırmıştım.içinde kansarojen içeren markalar hangileri ,en zararsızları hangileri diyee
aklına gelebilecek bir cok ünlü marka maalesef zararlılar listesindeydii
benim o zaman dikkatimi ceken seba med ürünlerinin digerlerine göre daha az zararlı olduguyduu
sırf bu nedenle kızıma dogdu dogalı sebamed ürünlerini kullanıyorum
sitenin linkini bulabilirsem yollarım sana kullandıgın ürüne bakarsınn

hoşgeldin analiz
yumurta 22-24 mm arasında catlar.senin yumurta yarın muhtemelen catlarr
akıntını ve kasık sancılarına dikkat et mutlaka
ayrıca yarın tam yumurtlama yani erkek günün.inşallahh catlar yumurtann
keşke riske atmayıp catlatma ignesi vurdursaydınn
dogum tarihini de verirsenn bioritimede bakabilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
boncukkk senindeee regli belirtilerin başlamışşş hayırlsıı olsunnn
ama sen hiç üzülmüşe benzemiyon yaw
her ay sanki bu ay olmasın bidaki ay olsun der gibi bi halin var:)

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaslar;elara merhaba canım nasılsın??
Adetim üç gün geçmiş bugün farkettim.normalde düzenli oluyor adetim.ve 2-3 gün önceden belirtiler oluyor.şimdi hiç bir belirti yok..
bu arada midem bulanıyor ama ben ısrarla sıkıntıdan ya da üşüttüğümden diyorum..

hoşgeldin cnm iyiyim sagol sen nasılsınnn
test yapsaydınn keşkeee belki hamişsindir:)
bu ay deneme olmuşmuydu??

elaracım bu ay sadece bir kere korunmadan ilişkiye girmiştik..benim durumum malum ilk bebeğiimi kaybettiğim için toparlanmam biraz uzun sürdü.cinsel olarakta etkilemişti bu durum beni.bu sebepten pek fazla cinsel hayat kalmamıştı.işte bir kere oldu.olur mu bilmiyorum.bana olmaz gibi geliyor..
gerçi ilk gebeliğimde de ilk geceden kalmıştım.
biraz daha bekleyecegim canım.bir 3 gün geçsin gelmezse adetim test alır bakarım artık..

hakkında hayırlısı olsn canım RABBİM gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…