- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.061
kız dünden beri yazamıyodum şimdi olmuş
özledinizmi beni :98:
İnş.canım ya biliyorum herkes kendi gibi seviniyor bende öle oluyorum çünkü inş sizlerinde hayırlı haberlerini duyucazz
aman aynen bir havalara giriyorum ki sorma kocam bişey diyor hamile kadına öyle denmez diyorum bişey yapıyor hamile kadına öyle yapılmaz karşımda oturuyor hamile kadının karşısında öyle oturulmazhavalar binbeşyüz ama sonunda fıııssss diye sönüyor :78:
havada bızım yumurtada bosver
eltım hamıle dun test yaptı son adetı 5 kasım test önce sılıktı sonra kızardı da kızardııııı oglan mı gelıyo
yani bu ayın ağır topları yine aynı kızlar
boncuk canım reglimden 5 gün önce idrarda da kanda da çıktı benim ve zamanında olan bir bebekmiş 14.gün ovulasyon olmuştu
]
evet sayfadakiler daha bilinçli ve daha çok teknolojiyi takip ediyor.herkeze imrenerek bakıyorum.benim gibi kaza kurbanı değiller allahtan.rabbim herkeze versin.sanada tüm isteyenlere de
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın olur mu benim gibi hasta olmayın hafta sonu büyük ihtimal giremem sizleri çoooooook seviyorum çokta öpüyorum
Küçük kızını yadabüyük kızını karşına oturttur bir sigara yak derin bir nefes çek ve kızının yüzüne çokk yakın bir mesafeden üflee bunu gönül rızasıyla ve rahatlıkla yaparsan içmeye devam et çünkü her içtiginsigarayle kar8nındaki bebegine aynı hareketi ypıyorsun
ben yapıyım bunu ama illa adetten hemen sonramı yutmak gerekiyor
biraz uzun sürebilir okumak
]
allah hayırlı ve uğurlu etsin.rabim utandırmasın.inan çok sevindim.bana nasip olmadı ne yapayım.aynı kendimin olmuş gibi heycanlandım.dikkat et kendine .rabbim en sağlıklısını en hayırlısını versin.
evet sayfadakiler daha bilinçli ve daha çok teknolojiyi takip ediyor.herkeze imrenerek bakıyorum.benim gibi kaza kurbanı değiller allahtan.rabbim herkeze versin.sanada tüm isteyenlere de
günaydın kızlarrr
dışarı cıkcammm cıkmadan bakayım dedimm
berrayla konuştuk msn de çift cizgiden 21 saat sonra denemesi olmuş.
size yolladıgım tüm yöntemelri denemiş.tek tek yazmaya gerek yok galiba.
berrayı tebrik ederiyorummm üşenmeyip yöntemleri yaptıgı için
inşallahhh Rabbim gönlüne göre verir,emeklerini boşa cıkarmazzz
bir tek bana göndermemekte ısrar ediyosun ya elaracım aşk olsun sana.rica ettım ama yıne yollamadın.bende kız bebek istiyoırum belkı bu defa gönderırsın canım
cnm kesenıns agındamı yoksa usgdekımı sagdakızlar kese içinde bebeğin sağda veya solda oluşu cinsiyet tahmini yapılıyordu demi
yada rahimin içide kese sağda mı solda mı diye yapılıyordu benim kesem sağda sanırım
kesınlıkle katılıyorumCanım kendini hamile halinle üzme lütfen. Senin bebeğin kız olacaksa Allah öyle takdir etmişse sen istediğin kadar yöntem uygula, istersen doktorun kapısında yat yine birşey değişmeyecek kızın olacaktı. Senin kazayla hamile kalmanda Allah ın takdiri. Burda sadece sebeplere sığınıyoruz takdir Allah ın. Hiçbir şeyin garantisi yok. Allah sağlıklı hayırlı gönlündeki evladı versin inşallah. Yeğenimiz üzülmesin annesi..
mrhba cnm hosgeldın ıns gonlundekı olurKızlar merhaba, yeni bir üyeyi aranıza kabul edermisiniz. Ben uzun süredir burayı takip ediyordum. Benimde 1 kızım var ve birde erkek bebek istiyorum. Buradan okuduklarıma göre kesin cevabın yumurtalık takibi olduğuna karar verdim ve bu hafta takip yapıyoruz. Son adet tarihim 28 Kasım
6 Aralık 16 mm
8 Aralık 20 mm
9 Aralık 23 mm
10 Aralık 22 mm çıktı. Normalde benim adetim 26-27 günde bir olur bugün 13. gün ve hala çatlamadı. Doktor bazen yumurta çatlamadanda atılabilir dedi. Kızlar bu ay çok hevesliydim. Niye çatlamıyo bu yumurta ya...
Eger yarın çatlarsa acaba senin programına göre şansım nedir elara
Elara bırde onu ıcıme sorsan her ay adet oldugum ılk saat aglamaktan gozlerım sısıyor .ama kendımı sureklı uzmemek ıcın gırgıra vuruyorum guluyorum eglenıyorum ama ıcımı anlatmam cok zor.gecen ay okadar umıtlendımkı yoktur bunlar eglı sancıları dememe ragmen bır hıs vardı ıcımde adet oldugumda ılk 1 saat Allahım mucıze dıye agladım ama olmadı.reglı olduqum halde hergun gebelık testı yabtımbelkı uzerıne goruyorumdur dıye ınanmak ıstemedım reglım bıttı yıne gebelık testı yabtım reglı oldugum halde agır ıs yabmadım hamıleyımdır dıye yanı ıcımdekılerlekımseyı uzmek ıstemıyorum yıkıntımı yazmıyorumkı onlarda benım gıbı dık durmaya calıssınlar off valla derın yaraaaa ve evet sımdıde reglı sancılarım gelıyor ama o ıcımdekı umut hıc bıtmıyorboncukkk senindeee regli belirtilerin başlamışşş hayırlsıı olsunnn
ama sen hiç üzülmüşe benzemiyon yaw
her ay sanki bu ay olmasın bidaki ay olsun der gibi bi halin var:)
ıns gonlundekı olur cnmmerhaba arkadaslar;elara merhaba canım nasılsın??
Adetim üç gün geçmiş bugün farkettim.normalde düzenli oluyor adetim.ve 2-3 gün önceden belirtiler oluyor.şimdi hiç bir belirti yok..
bu arada midem bulanıyor ama ben ısrarla sıkıntıdan ya da üşüttüğümden diyorum..
evet senı cok ıyı anlıyorum bakmayın burda sızlerı sıkmak ıstemedıqımden konusmuyorum yuzumde sıvılce cıksa belırtelerı okuyorum bazen bır sevılcenın belırtısını yasamıs ınsanları okumaya bır baslıyorum saatler gecmıs oluyor kıprıgım karıssa arastırmaya baslıyorum yanı belırtıler hıc bıtmıyor benım hep reglı belırtılerım kendını erken gosterıyor bacaklarımdakı agrı reglı belırtım her ay olur bu ay tek olmayan goguslerımın yanları hala acımıyor uclarında acıma var sadece ama bılmıyorum ıcımdekı o bırıken duygu yogunlugunu yazmaya kalksam sayfalar yetmez:2:canım bu ay bende öyle herşeyi hamileliğe yordum
suratımı sivilceler bastı resmen çok hazırlamıştım kendimi
ama maalesf
belımdede oluyor ama o 3 gun kala suanda bacaklarım oyle cok sınır bır durumben duydum benim görümcemdede aynı sorun var adetten 6 7 gün önce başlıyo ve ağrıyan tek yeri bacaklarıyla beli çok şiddetli geçiriyo bide bazen bendede olur bacak ağrısı hafif ama uyus eder
benımde cıktı reglı olcagım zaman hep cıkıyor zaten Şafak 9bende ilk defa duydum bende sivilce çıkıyodu çenemde felan
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
113 tane fatiha süresi okuyun ne dileginiz varsa kabul olsun insallahh
yada 41 yasini seriffff ne dilerseniz olurrrrrrrrrrrrrrrrr
tek seferdemı okunacak cnm ben yarın hemen yabıyım saqol ya tek guvencem dualarım
cnm çok sağolasın bunuda yapıyım hıc gocunmuyorum ozelıkle konu dualar olunca rabbım kabul etsın ıns
cnm çok sağolasın bunuda yapıyım hıc gocunmuyorum ozelıkle konu dualar olunca rabbım kabul etsın ıns
bir tek bana göndermemekte ısrar ediyosun ya elaracım aşk olsun sana.rica ettım ama yıne yollamadın.bende kız bebek istiyoırum belkı bu defa gönderırsın canım
cnm paylasımın ıcın sagol ama ben bıyerde meryem suresı kız evlat ıcın dıye duymustum o yuzdenbeklıyım dıyorumboncukcumbenim söylediğimi yap ben yaptım o ay hamile kaldım
kızlar elara kımseye bılgı gondermemezlık yabmıyor ,aksıne burda herkese yarcımcı olmaya calısıyor, bulduklarını paylasıyor bunun karsılıgında tek ıstedıgı sızlerınde paylasımda bulunup aktıf olması .aslında bence cok sey ıstemıyor butun gun emek verıp sayfalarca dıyet lıstelerı hazırlıyor bılgılerı topluyor en onemlısı suanda bır arada olmamız bıle onun etkınlıgınden kaynaklanıyor.sızler bıraz katılımcı olursanız goreceksınız sız ıstemeden tum bılgılerı sıze gonderecektır.sızler ıcın demıyorum ama 3 5 gun katılım yabıp bılgılerı aldıktan sonrada hıc gelmeyenler var he dıyceksınız gelmeyen gelmesın oyle degıl ıste burda herkes bırlık olduk tek yurek bırbırımız ıcın dualar edıyoruz bırımız bır yontem denese dıgerıne ornek oluyor .Bırımızın ıstedıgı olunca dıgerlerıde onunla guluyor bırımız uzuldumu dıgerlerıde onunla uzuluyor.bu yuzden ne kadar cok kısı olursak okadar fazla bılgı edınmıs oluruz.bunu kısısel olarak algılamayın olurmu ben ınanıyorumkı asla kısısel bır ustunluk yada herhangı bır sebebten oturu sızlere bılgı gondermıyor deqıl sadece bıraz aramızda olmanız belkı bırgun sızın yabtıklarınızda ıcımızden bırıne ornek olacak .dılerım herkes gonlundekıne kavusursanadamı göndermiyo cnm banada göndermiyo neden göndermiyoki ben anlamadım topiği açarken böyle planladığını sanmıyorum. hadi elaracım bizede gönder cnm bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?