bebek cinsiyet belirleme..

kızlar kese içinde bebeğin sağda veya solda oluşu cinsiyet tahmini yapılıyordu demi
yada rahimin içide kese sağda mı solda mı diye yapılıyordu benim kesem sağda sanırım

kız dünden beri yazamıyodum şimdi olmuş
özledinizmi beni :98:

Özledik tabikide en cokta Ezele sohbetlerinizi okumayi özledik kaderdasim benim (agir top)

İnş.canım ya biliyorum herkes kendi gibi seviniyor bende öle oluyorum çünkü inş sizlerinde hayırlı haberlerini duyucazz

Sevinmekmi ucuyoruz kiz her dilegi olan arkadasta sanki kendi dilegimiz olmus gibiyiz Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah.....

Süpersin valla bende artik bu yöntemi yapacam belki bir daha hamile kalamam ne olur ne olmaz bari nazini yapayim.....

havada bızım yumurtada bosver

eltım hamıle dun test yaptı son adetı 5 kasım test önce sılıktı sonra kızardı da kızardııııı oglan mı gelıyo

Ne demek istedin anlamadim simdi sen üzülüyon mu seviniyon mu sana tavsiyem ""hayr iste komsuna hayr gelsin basina "" Rabbim herkesin gönlündekini kucagina versin ....

yani bu ayın ağır topları yine aynı kızlar

Evet ben,sen,boncuk varmi artiran......?

boncuk canım reglimden 5 gün önce idrarda da kanda da çıktı benim ve zamanında olan bir bebekmiş 14.gün ovulasyon olmuştu

Canim Rabbim sana hayirli saglikli eli ayagi düzgün bir evlat versin kizin var insaAllah bu defada erkek evlat sevgisini tattirsin insaAllah....

]
evet sayfadakiler daha bilinçli ve daha çok teknolojiyi takip ediyor.herkeze imrenerek bakıyorum.benim gibi kaza kurbanı değiller allahtan.rabbim herkeze versin.sanada tüm isteyenlere de

Canim her serde bir hayr var derler Rabbim ne demis kullarimin kendileri icin ser gördüklerini süphesizki ben onlar icin hayr olarak verdim vardir bundada bir hayr sakin üzülüp yigenimizide üzme o ne tatli bir prenses olacak hayirli ve saglikli olsun insaAllah bizde sadece istiyoruz canim vereck olan Rabbim .....

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın olur mu benim gibi hasta olmayın hafta sonu büyük ihtimal giremem sizleri çoooooook seviyorum çokta öpüyorum

Asil sen kendine iyi bak canim cabuk iyleste calismalara basla bol c vitamini almayi unutma.......

Süper bir düsünce canim katiliyorum sana sigara icen arkadaslara doiyorum ki arkadaslar lütfen bebeklerinizi zehirlemeyin onlari her türlü distan gelen zararlardan koruyonuzda neden kendiniz en büyük zarari veriyonuz bence yanlis anlamayin ama bu bir bencilik sizler kendi zevkinizi bebeklerinizin sagligina tercih ediyonuz sizleri kirmak istemem ama bebeklerin sagligi olunca cok sinirleniyorum sigara icen bayanlara

analizhosgeldin aramiza bence en gec yarin catlar yumurtan hakkinda hayirlisi olsun diyorum ve güzel haberlerini bekliyorum...

Gülsahcigimbence hamile olabilirsin bende kizima tek iliski ile hamile kalmistim hayirlisini diliyelim eger degilsen bir dahaki ay daha bilincli ve bilgili olarak deneme yaparsin Elara sana gönderdigini saniyorum takviyeleri onlara dikkat edersin.....

Canım kendini hamile halinle üzme lütfen. Senin bebeğin kız olacaksa Allah öyle takdir etmişse sen istediğin kadar yöntem uygula, istersen doktorun kapısında yat yine birşey değişmeyecek kızın olacaktı. Senin kazayla hamile kalmanda Allah ın takdiri. Burda sadece sebeplere sığınıyoruz takdir Allah ın. Hiçbir şeyin garantisi yok. Allah sağlıklı hayırlı gönlündeki evladı versin inşallah. Yeğenimiz üzülmesin annesi..

bir tek bana göndermemekte ısrar ediyosun ya elaracım aşk olsun sana.rica ettım ama yıne yollamadın.bende kız bebek istiyoırum belkı bu defa gönderırsın canım

bir tek bana göndermemekte ısrar ediyosun ya elaracım aşk olsun sana.rica ettım ama yıne yollamadın.bende kız bebek istiyoırum belkı bu defa gönderırsın canım

canim yumurtlamaya 3 gun kala iliskiye gir kizin olsun bu kadar basitttt bide üstte olacannnnn:))))

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
113 tane fatiha süresi okuyun ne dileginiz varsa kabul olsun insallahh
yada 41 yasini seriffff ne dilerseniz olurrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar kese içinde bebeğin sağda veya solda oluşu cinsiyet tahmini yapılıyordu demi
yada rahimin içide kese sağda mı solda mı diye yapılıyordu benim kesem sağda sanırım
cnm kesenıns agındamı yoksa usgdekımı sagda

kesınlıkle katılıyorum
mrhba cnm hosgeldın ıns gonlundekı olur
boncukkk senindeee regli belirtilerin başlamışşş hayırlsıı olsunnn
ama sen hiç üzülmüşe benzemiyon yaw
her ay sanki bu ay olmasın bidaki ay olsun der gibi bi halin var:)
Elara bırde onu ıcıme sorsan her ay adet oldugum ılk saat aglamaktan gozlerım sısıyor .ama kendımı sureklı uzmemek ıcın gırgıra vuruyorum guluyorum eglenıyorum ama ıcımı anlatmam cok zor.gecen ay okadar umıtlendımkı yoktur bunlar eglı sancıları dememe ragmen bır hıs vardı ıcımde adet oldugumda ılk 1 saat Allahım mucıze dıye agladım ama olmadı.reglı olduqum halde hergun gebelık testı yabtımbelkı uzerıne goruyorumdur dıye ınanmak ıstemedım reglım bıttı yıne gebelık testı yabtım reglı oldugum halde agır ıs yabmadım hamıleyımdır dıye yanı ıcımdekılerlekımseyı uzmek ıstemıyorum yıkıntımı yazmıyorumkı onlarda benım gıbı dık durmaya calıssınlar off valla derın yaraaaa ve evet sımdıde reglı sancılarım gelıyor ama o ıcımdekı umut hıc bıtmıyor
ıns gonlundekı olur cnm
canım bu ay bende öyle herşeyi hamileliğe yordum
suratımı sivilceler bastı resmen çok hazırlamıştım kendimi
ama maalesf
evet senı cok ıyı anlıyorum bakmayın burda sızlerı sıkmak ıstemedıqımden konusmuyorum yuzumde sıvılce cıksa belırtelerı okuyorum bazen bır sevılcenın belırtısını yasamıs ınsanları okumaya bır baslıyorum saatler gecmıs oluyor kıprıgım karıssa arastırmaya baslıyorum yanı belırtıler hıc bıtmıyor benım hep reglı belırtılerım kendını erken gosterıyor bacaklarımdakı agrı reglı belırtım her ay olur bu ay tek olmayan goguslerımın yanları hala acımıyor uclarında acıma var sadece ama bılmıyorum ıcımdekı o bırıken duygu yogunlugunu yazmaya kalksam sayfalar yetmez:2:
ben duydum benim görümcemdede aynı sorun var adetten 6 7 gün önce başlıyo ve ağrıyan tek yeri bacaklarıyla beli çok şiddetli geçiriyo bide bazen bendede olur bacak ağrısı hafif ama uyus eder
belımdede oluyor ama o 3 gun kala suanda bacaklarım oyle cok sınır bır durum
bende ilk defa duydum bende sivilce çıkıyodu çenemde felan
benımde cıktı reglı olcagım zaman hep cıkıyor zaten Şafak 9

Son düzenleme:

sanadamı göndermiyo cnm banada göndermiyo neden göndermiyoki ben anlamadım topiği açarken böyle planladığını sanmıyorum. hadi elaracım bizede gönder cnm bekliyoruz

boncukcumbenim söylediğimi yap ben yaptım o ay hamile kaldım
cnm paylasımın ıcın sagol ama ben bıyerde meryem suresı kız evlat ıcın dıye duymustum o yuzdenbeklıyım dıyorum

sanadamı göndermiyo cnm banada göndermiyo neden göndermiyoki ben anlamadım topiği açarken böyle planladığını sanmıyorum. hadi elaracım bizede gönder cnm bekliyoruz
kızlar elara kımseye bılgı gondermemezlık yabmıyor ,aksıne burda herkese yarcımcı olmaya calısıyor, bulduklarını paylasıyor bunun karsılıgında tek ıstedıgı sızlerınde paylasımda bulunup aktıf olması .aslında bence cok sey ıstemıyor butun gun emek verıp sayfalarca dıyet lıstelerı hazırlıyor bılgılerı topluyor en onemlısı suanda bır arada olmamız bıle onun etkınlıgınden kaynaklanıyor.sızler bıraz katılımcı olursanız goreceksınız sız ıstemeden tum bılgılerı sıze gonderecektır.sızler ıcın demıyorum ama 3 5 gun katılım yabıp bılgılerı aldıktan sonrada hıc gelmeyenler var he dıyceksınız gelmeyen gelmesın oyle degıl ıste burda herkes bırlık olduk tek yurek bırbırımız ıcın dualar edıyoruz bırımız bır yontem denese dıgerıne ornek oluyor .Bırımızın ıstedıgı olunca dıgerlerıde onunla guluyor bırımız uzuldumu dıgerlerıde onunla uzuluyor.bu yuzden ne kadar cok kısı olursak okadar fazla bılgı edınmıs oluruz.bunu kısısel olarak algılamayın olurmu ben ınanıyorumkı asla kısısel bır ustunluk yada herhangı bır sebebten oturu sızlere bılgı gondermıyor deqıl sadece bıraz aramızda olmanız belkı bırgun sızın yabtıklarınızda ıcımızden bırıne ornek olacak .dılerım herkes gonlundekıne kavusur

Son düzenleme:
kızlar sonunda ovulasyon testlerım gıbı bır hesaplama buldum hanı benım 3 gun cızgı cıkıyor ya ıste bu hesaplamaya goreson cıkan gun yumurtlama gunu oluyor duzenlı regl olanlar tavsıye edıyorum
Ovulation Calendar - Free to Use adrese gırın
ilk önce en son adet gününüzü yazıyorsunuz...
oct yazan 1 . ay oluyor yani ocak...
sonra kaç günde bir adet oluyorsanız days yazan yere yazıyorsunuz..
monts yazan yere de kaç aylık yumurtlama gününüzü öğrenmek istiyorsanız onu seçiyorsunuz
mesela sadece bu ayki yumurtlama gününüzü soruyorsanız 1 ay seçin...
sonra plan ıt denilen yere basıyorsunuz...

plant ıt yaptıkdan sonra karşınıza şunlar çıkacak
ben bu aykı kendı sıklusuma gore baktım ve bırseye dıkkat cekıcem sımdı :)ınceleyelım
Thursday 18th November 2010 - First day of your cycle(adetın ılk gunu)
Saturday 4th December 2010 - A little bit fertile(bıraz dogurgan)
Sunday 5th December 2010 - Fertile(dogurgan)

Monday 6th December 2010 - VERY fertile(cok dogurgan)

Tuesday 7th December 2010 - Time to ovulate(yumurtlamagunu)
benımde bu sekılde oldu 4 unde ılk cıft cızgımı gordum 7 sındede gordum 8 inde sılındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…