bebek cinsiyet belirleme..

rastlantıya bak yaaa bana davetiye gönderdı emıne abla ama cocuklarım kücüğü hasta biraz gelemıcem dunya neka küçük yaaa
kız evet emıne ısmıııı ammannnnnnnn kız gel yaaaaaaaa bırak cocukları bıyere aksam 6 daymıs dugun zatennnnn
senı çok tanımak isterim sana hayırlı yolculuklar canım tutmııım senı yap işini canım

bende valla hadı gellll:))))))))

cnm sat ve ilişki günü yaz hamile kalma ihtimalini söleyim sana:)
hakkında hayırlısı olsun.haberini bekliyorummm

bir tek bana göndermemekte ısrar ediyosun ya elaracım aşk olsun sana.rica ettım ama yıne yollamadın.bende kız bebek istiyoırum belkı bu defa gönderırsın canım

gelincik daha dur bismillah.daha dün geldin bi muhabbetimiz olmadan hemen yöntem istiyon
az aktif katıl bildiklerimizi paylaşalım seninle.hazırcılık hoş degil dimi

cnm aynı benim dedigim gibi işte.ovulasyon zamanı 4 gündür demiştimmen son günü yumurtanın catladıgı gündür
yukardaki bilgide bunu teyit ediyor.senin durumunda böle olmuş demekkkii

evet cnm dün yagmur yagdı bugünde kar yagıyor geceden buyanaa.
bende severim karıı,eşim gelince cıkcam dışarııı kızımm bu yılki ilk kara bi ayak bassın:)

sanada hayırlı yolculuklar cnm.bu sogukta dügünmü olurmuş yaw

Ağzındanbal damlıyor arkadaşım dogum tarihim 2 haziran 1976
bugün ilişki olursa erkege yatkınnn
yumurtan catladımı bu arada?

elaracaımgünaydın arkadaşım.nasılsın.
analiz canım seninde allah gönlüne göre versin..

hoşgeldin cnm ben iyiyim sagol sende iyisin inşallahhh

yaa gerçiktenmii.ne güzell yardımcı olabildiysem ne mutlu.umarım tutar..artık saldım ..boşverr..sizlerin olsun.rabbim sizlere tattırsın...)))

cnm hemen pesetme.kızın az büyüsünnn biz seni tekrar gaza getiririz merak etme:)

Elara
varmısın yokmusun :)
adın var kendin yoksun

tam yazacaktım kızımm meme istedii:)
sonrada kendim yemek yedim pcyi acık kaldıı

bencedeeeeeeee kesın kızını doyuruyo yada emzırıyoooo:))))))))huuuuuuuuuuu

hehe evet cnm aynen dedigin gibi

bende değirmendereliyim

degirmenderede bi tanıdık var.sana özelden bi soruyun bakalım sen tanıyonmu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…