- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.141
ınanmıyommmmmmmmmm ewet annesı ölduuuuuuuuuuu
ınanmıyommmmmmmmmm ewet annesı ölduuuuuuuuuuu
rastlantıya bak yaaa bana davetiye gönderdı emıne abla ama cocuklarım kücüğü hasta biraz gelemıcem dunya neka küçük yaaa
kız evet emıne ısmıııı ammannnnnnnn kız gel yaaaaaaaa bırak cocukları bıyere aksam 6 daymıs dugun zatennnnnrastlantıya bak yaaa bana davetiye gönderdı emıne abla ama cocuklarım kücüğü hasta biraz gelemıcem dunya neka küçük yaaa
senı çok tanımak isterim sana hayırlı yolculuklar canım tutmııım senı yap işini canım
kız evet emıne ısmıııı ammannnnnnnn kız gel yaaaaaaaa bırak cocukları bıyere aksam 6 daymıs dugun zatennnnn
bende valla hadı gellll:))))))))
kız evet emıne ısmıııı ammannnnnnnn kız gel yaaaaaaaa bırak cocukları bıyere aksam 6 daymıs dugun zatennnnn
bende valla hadı gellll:))))))))
elaracım bu ay sadece bir kere korunmadan ilişkiye girmiştik..benim durumum malum ilk bebeğiimi kaybettiğim için toparlanmam biraz uzun sürdü.cinsel olarakta etkilemişti bu durum beni.bu sebepten pek fazla cinsel hayat kalmamıştı.işte bir kere oldu.olur mu bilmiyorum.bana olmaz gibi geliyor..
gerçi ilk gebeliğimde de ilk geceden kalmıştım.
biraz daha bekleyecegim canım.bir 3 gün geçsin gelmezse adetim test alır bakarım artık..
bir tek bana göndermemekte ısrar ediyosun ya elaracım aşk olsun sana.rica ettım ama yıne yollamadın.bende kız bebek istiyoırum belkı bu defa gönderırsın canım
catlak umutttttttttttay çok heyacanlı :))
yakanızada kırmızı gül takın :))
eşim işten te gelecek gelsemde nasıl tanıcam senı canım desem dakka getırır benı
eşim işten te gelecek gelsemde nasıl tanıcam senı canım desem dakka getırır benı
kızlar sonunda ovulasyon testlerım gıbı bır hesaplama buldum hanı benım 3 gun cızgı cıkıyor ya ıste bu hesaplamaya goreson cıkan gun yumurtlama gunu oluyor duzenlı regl olanlar tavsıye edıyorum
Ovulation Calendar - Free to Use adrese gırın
ilk önce en son adet gününüzü yazıyorsunuz...
oct yazan 1 . ay oluyor yani ocak...
sonra kaç günde bir adet oluyorsanız days yazan yere yazıyorsunuz..
monts yazan yere de kaç aylık yumurtlama gününüzü öğrenmek istiyorsanız onu seçiyorsunuz
mesela sadece bu ayki yumurtlama gününüzü soruyorsanız 1 ay seçin...
sonra plan ıt denilen yere basıyorsunuz...
plant ıt yaptıkdan sonra karşınıza şunlar çıkacak
ben bu aykı kendı sıklusuma gore baktım ve bırseye dıkkat cekıcem sımdı :)ınceleyelım
Thursday 18th November 2010 - First day of your cycle(adetın ılk gunu)
Saturday 4th December 2010 - A little bit fertile(bıraz dogurgan)
Sunday 5th December 2010 - Fertile(dogurgan)
Monday 6th December 2010 - VERY fertile(cok dogurgan)
Tuesday 7th December 2010 - Time to ovulate(yumurtlamagunu)
benımde bu sekılde oldu 4 unde ılk cıft cızgımı gordum 7 sındede gordum 8 inde sılındı
gunaydın kızlar ıstbulda kar yagısı basladıı...
elara ankarada kar varmıs heralde cnmmm....
ya cocuklar gıbı karı cok sevıyorum yagarken seretmesınııı:))))
bıde kar yagarken dua edın arkadaslar cunku her bırını bır melek ındırıryomus .....
bende bugun ızmıte gıdecem havada soguk hıc cnm ıstemıyo aslındaaa ama mecbur esmın halasının oglu evlenıooo ...
canparcam sakın agzından kacırma benı haaa komsunaaaaaaaa :))))))))
ay çok heyacanlı :))
yakanızada kırmızı gül takın :))
canım ben gelirsem kıyafetımı solım ne giycem diye siyah beyaz gri karışımı eşarp siyah pantolon siyah beyaz desenli dizlerime kadar üst giycem ama gelmeye çalışcam canım
canparcam sakın agzından kacırma benı haaa komsunaaaaaaaa :))))))))
artık grıy esrplı gordugume sorarmısım sen canparcammısın onlarda bu delırmıs der heralde bana canparcam olmayanaaaaaa soruncaaaaaa
artık grıy esrplı gordugume sorarmısım sen canparcammısın onlarda bu delırmıs der heralde bana canparcam olmayanaaaaaa soruncaaaaaa
bugün ilişki olursa erkege yatkınnnAğzındanbal damlıyor arkadaşım dogum tarihim 2 haziran 1976
elaracaımgünaydın arkadaşım.nasılsın.
analiz canım seninde allah gönlüne göre versin..
yaa gerçiktenmii.ne güzell yardımcı olabildiysem ne mutlu.umarım tutar..artık saldım ..boşverr..sizlerin olsun.rabbim sizlere tattırsın...)))
Elara
varmısın yokmusun :)
adın var kendin yoksun
bencedeeeeeeee kesın kızını doyuruyo yada emzırıyoooo:))))))))huuuuuuuuuuu
bende değirmendereliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?