- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.161
Valla pek iyi değil ya eşimle bayramdan buyana küsüs ve kızların odasında yatıyorum kalktığımda heryerim ağrıyo zor gidiyo ama inat ettim barışmıycam hala özür bile dilemedi kaba nolucakka.s cnm h.geldın nasılsın nasıl gıdıyo oglusla hayat:)))
Sanırım çıktınız ne güzel yahoşgeldın canım gamzeyle akraba çıkacaz birazdaha konuşursak
artık grıy esrplı gordugume sorarmısım sen canparcammısın onlarda bu delırmıs der heralde bana canparcam olmayanaaaaaa soruncaaaaaa
kız böyle zor tanırsınız
ortak emine ablanın yanında buluşun :)
ay bugun cok guldum rabbım ayırmasın gulmekden neyse kızlar bu sefer valla cıkıyomm hadı opuyorumm sızııııı a.e.o hakkınızı helal edın ne olur olmazz yola cıkıcaz...
kız böyle zor tanırsınız
ortak emine ablanın yanında buluşun :)
güle güle allah kazasız belasız yolculuk nasip etsin
dediğm gibi emine ablanın oyanında buluşun :))
bugün ilişki olursa erkege yatkınnn
yumurtan catladımı bu arada?
2.30 da doktor kontrolum gelince mutlaka yazarm. Bugun çatlamazsa yarın pazar nolacak bilmiyorum
yaprakk
yatağı ayırmak çözüm olmuyor bence canım ya
keşke ayırmasaydın
hem çokda uzamış(
haskena;canparçam teşekkür ederim mesajınız için..
günaydı herkese..kar yagmaya basladı burda da;manisanın ilçesindeyiz;çok şaşkınım valla..
bulantılarım devam ediyor.belim agrıyor sadece baska bir belirtim yok.bakalım hayırlısı olsun Allahtan..
biz de biraz alışveriş yapmak için salihliye gidicez bugün.hava da baya soguk ama..ne zamandır çıkamıyoruz.sinemaya gidip av mevsimi filmini izlemek istiyorum.
görüşürüz arkadaslar
haskena;canparçam teşekkür ederim mesajınız için..
günaydı herkese..kar yagmaya basladı burda da;manisanın ilçesindeyiz;çok şaşkınım valla..
bulantılarım devam ediyor.belim agrıyor sadece baska bir belirtim yok.bakalım hayırlısı olsun Allahtan..
biz de biraz alışveriş yapmak için salihliye gidicez bugün.hava da baya soguk ama..ne zamandır çıkamıyoruz.sinemaya gidip av mevsimi filmini izlemek istiyorum.
görüşürüz arkadaslar
Doğru sölüyosun canım bende hep öle düşünürüm ama çok kırdı beni hamile olduğumu öğrendiğimiz zamandan beri konuşuyo ne gerek varmışta yine kız olucakmışda kafama göre iş yapıyomuşumda sanki ben yalnız yaptım haberi yoktu sonra oldu gibi ayrıca ben erkek çocuk yapamazmışım bide bu var tabi kendine bakmıyo ben yapıyorum böle yani şimdi hiç değilse konuşmuyor biraz ağrılarım oluyor yatağa alışamadım ama yinede rahatım
yaprak senin ikinci bebeğin sanırım;Eşin istemiyor mu tam olarak anlayamadım;üzüldüm..
kızlar evde degılım gecmısı okuyamacagım mısafırlıge geldım aklıma bırsey geldı paylasmak ıstedım eskıden bır teyze bana kar ılk yagdıgı gun gokyuzune bak bır taneyı takıp et ve dılegını dıle demıstı.ben bunu ne oldugunu anlatırım yabtım ve dılegım oldu gecen sene evım ıcın yabtım yıne oldu hamd olsun rabbıme burda henuz kar yagmadı sırf sızlere haber vermek ıcın patladım burda denemekten zarar gelmez lutfen karı ılk gıorduqunuz gun yabınız ama cok samımı olmayı unutmayın ınanarak ouyorum sızlere sımdılık ıyı sohbetler
Hayır 3. canım iki kızım var sonra buna konuştuk karar verdik zaten 3 sefer ilişki oldu vazgeçtik boşverelim dedik ama tutmuş oldu yani yapıcak bişi yok
Nerde öyle anlayışlı koca eleracım herkes kayınvalidesindeb görümcesinden çeker bende kocadan çekiyorum ikimizde inatız öle oluncada olmuyo tabi ama ben çok sinirli ve duygusalım son zamanlarda anlayışlı olması gereken o ama nerdeeeegüle güle cnm ii eglencelerrr
sinemaya en son 2 yıl önce gitmiştim ya(
yaprakcımm haklısın eşine tavır almakta ama yatagı ayırmakk arayı iyice sogutuyorr
bende sinirlendigimde kocayıı yataktan atarımm:))) tıpış tıpış giderr kanepede yatarrr
yada ben yastıgımı alır kanepeye giderim 10 dk sonra gelir gel diye.ben inat ederim gitmemm.tamam ben burda yatıyım sen yatakta yat ozaman der.benimde işime gelir,yayıla yayıla yatarımm:)
yani hamilesinnn senin yatakta yatman lazım cnm.madem cok sinirlendin eşini at yataktann :))
Nerde öyle anlayışlı koca eleracım herkes kayınvalidesindeb görümcesinden çeker bende kocadan çekiyorum ikimizde inatız öle oluncada olmuyo tabi ama ben çok sinirli ve duygusalım son zamanlarda anlayışlı olması gereken o ama nerdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?