- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.181
ahh cnm iyi hoşda burda kar yagdıı eridi bile ya
yaprakk oglun olacagı kesinleştikten sonra eşine kök söktürrrr
şimdi erkek olacagını duyuncaa eminim sevincten uacaktır.bu fırsatı degerlendirrr.naz kapris yap .eşinin burunundan fitil fitil getirrr hehe
kızlar sonunda ovulasyon testlerım gıbı bır hesaplama buldum hanı benım 3 gun cızgı cıkıyor ya ıste bu hesaplamaya goreson cıkan gun yumurtlama gunu oluyor duzenlı regl olanlar tavsıye edıyorum
Ovulation Calendar - Free to Use adrese gırın
ilk önce en son adet gününüzü yazıyorsunuz...
oct yazan 1 . ay oluyor yani ocak...
sonra kaç günde bir adet oluyorsanız days yazan yere yazıyorsunuz..
monts yazan yere de kaç aylık yumurtlama gününüzü öğrenmek istiyorsanız onu seçiyorsunuz
mesela sadece bu ayki yumurtlama gününüzü soruyorsanız 1 ay seçin...
sonra plan ıt denilen yere basıyorsunuz...
plant ıt yaptıkdan sonra karşınıza şunlar çıkacak
ben bu aykı kendı sıklusuma gore baktım ve bırseye dıkkat cekıcem sımdı :)ınceleyelım
Thursday 18th November 2010 - First day of your cycle(adetın ılk gunu)
Saturday 4th December 2010 - A little bit fertile(bıraz dogurgan)
Sunday 5th December 2010 - Fertile(dogurgan)
Monday 6th December 2010 - VERY fertile(cok dogurgan)
Tuesday 7th December 2010 - Time to ovulate(yumurtlamagunu)
benımde bu sekılde oldu 4 unde ılk cıft cızgımı gordum 7 sındede gordum 8 inde sılındı
kızlar isim yazdım nasıl silcem gönderilmş msjlardan yardm edın noluuuurr
evet senı cok ıyı anlıyorum bakmayın burda sızlerı sıkmak ıstemedıqımden konusmuyorum yuzumde sıvılce cıksa belırtelerı okuyorum bazen bır sevılcenın belırtısını yasamıs ınsanları okumaya bır baslıyorum saatler gecmıs oluyor kıprıgım karıssa arastırmaya baslıyorum yanı belırtıler hıc bıtmıyor benım hep reglı belırtılerım kendını erken gosterıyor bacaklarımdakı agrı reglı belırtım her ay olur bu ay tek olmayan goguslerımın yanları hala acımıyor uclarında acıma var sadece ama bılmıyorum ıcımdekı o bırıken duygu yogunlugunu yazmaya kalksam sayfalar yetmez:2:
canınızı sıkmayım kızlar teşk ederim elara kızım dersaneden gelicek biraz aşağıya indireyim onları küçük sabırsızlıkla bekliyo kar erimeden oynasınlar biraz hoşcakalınn
sende aynı benim gibisin yaprak.burcun ne???
Nerde öyle anlayışlı koca eleracım herkes kayınvalidesindeb görümcesinden çeker bende kocadan çekiyorum ikimizde inatız öle oluncada olmuyo tabi ama ben çok sinirli ve duygusalım son zamanlarda anlayışlı olması gereken o ama nerdeeee
sende aynı benim gibisin yaprak.burcun ne???
canım son yazdığım msj da düzenle cıkıyo tam nerde tarif edermisin
yazdıklarımda çıkmıyo neden anlamadım son yazdıklarımda var uğraşıyorum ama olmuyoo
kız adam gelcek öldurecek hala toplanmadım aklımda burdaa :)
bak yazdıgın yere gıt mutlaka cıkması lazım ben sıldım meselaaa ısımı yazdıgın bolumu bul orda cıkması lazım mesajlarını duzenle dıye ona tıkla ısmı sıl sonra kaydet var altta ona tıkla tmm
kız adam gelcek öldurecek hala toplanmadım aklımda burdaa :)
bak yazdıgın yere gıt mutlaka cıkması lazım ben sıldım meselaaa ısımı yazdıgın bolumu bul orda cıkması lazım mesajlarını duzenle dıye ona tıkla ısmı sıl sonra kaydet var altta ona tıkla tmm
son yazdığımı yaptım canım bak ama ötekilerde yok ole bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?