bebek cinsiyet belirleme..

Ben hergece 3 aydır dua ederken onun hiç umrunda değil bunuda umursamaz git aldır falan demişti ondan tartışıp küstük sölemiycem ona cinsiyetini zaten onun için değil kızlarım ve kendim için yapıyorum Allah hayırlısını versin inş.

canınızı sıkmayım kızlar teşk ederim elara kızım dersaneden gelicek biraz aşağıya indireyim onları küçük sabırsızlıkla bekliyo kar erimeden oynasınlar biraz hoşcakalınn

çok üzüldüm yaprak eşinin tutumuna yaa;inşallahh hayırlısıyla oglun olur canım..

elara teşekkürler canım..sogukta en mantıklısı sinema sanırım.bizimde 2 yıl olmuştur herhalde gitmeyeli..

gulsahcım şuan gez toz eşinle.cocuk olunca gercekten cokk zorrr

yaprakk Allah yardımcın olsun seninde cnm.Allahhh hidayett versin eşine.inş en kısa zamanda aranız düzelirr

bende cıkıyorum kızlarr.kızım kayyu izlerken bende kalan işlerimi yapıyımmm

paylaşım için teşekkür ederim arkaşım...bende kendimde denedim...sat 28 kasımdı ve 9 aralık tam yumurtlama görünüyo benim bu sabah birliktelik oldu (reginin 14. günü) yani benii 11 aralıkta...ben geç mi kaldım acaba..gerçi benim birde 8 aralıkta olmuştu reginin 11. günü ...inşallah geç kalmamıştır...spermler daha hızlı olsun diye sabah deneme yaptık ve sağa yattım 15 dakika...Allah a kalmış gerisi...

Boncuk sen doktora hamile kalmamanla ilgili gitmiştin sanırım o zaman bakmamış mıydı ultrasonla, bir sorun görmemişti değil mi? Senin tiroitin var mıydı yanlış mı hatırlıyorum? Tiroit bezinin az çalışması hamile kalmayı zorlaştırıyor çok çalışması da erken doğum ve düşüklere neden oluyor bununla ilgili bir yazı okumuştum geçenlerde. Bir de her ay ovulasyonu bekle, silikleşmesini bekle derken 1 kere deneme oluyor o yüzden de tutmama olasılığı artıyor olabilir. Doktoruna danış istersen canım belki yumurta takibi de yapar daha kesin olur. Allah gönlüne göre sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah canını sıkma.

Son düzenleme:
canınızı sıkmayım kızlar teşk ederim elara kızım dersaneden gelicek biraz aşağıya indireyim onları küçük sabırsızlıkla bekliyo kar erimeden oynasınlar biraz hoşcakalınn

yaprak arkadaşım tebrik ederim doktor erkeğe benzetmişti testede erkek çıktığına göre bence artık erkektir...hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah....

bu arada arkadaşlar ilk sayfaya baktımda naya bi erkek sahibi olan arkadaşımız var..demekkki bir takum şeyler yapınca cinsiyet belirlenebiliyor..tabi Allah ın izniyle...inormalde erkke yada kız olma oranı yüzde 50..ama burda bunu yüzde 90 lara çıkarmışsınız..benim artık bu yapılan şeylere inancım arttı...inşşalh herkes gönlündekine ulaşır..

sende aynı benim gibisin yaprak.burcun ne???

elara merhaba...ben bilgilerimi veriyorum sat 28 kasım.. deneme reginin 11.ve 14. günü deneme sayısı..13.deneme ..1 kızım var 2.5 yaşında..bekelen regi 24 aralık....ben bu ayda olmassa ovulasyon testi alıcam...yada takip yaptırıcam doktorda...ama inşallah gerek kalmaz...

Allah eşine anlayış nasip etsin canım. Hamilesin sen kafana takmamaya çalış. Erkek olduğunu öğrenince bakalım ne yapacak? Doğumdan önce söylersen her türlü nazı yaparsın değerlendir bence bir daha gelmeyecek bu zamanlar. Öyle rahat yatakta uyumak ne demekmiş görsün..

sende aynı benim gibisin yaprak.burcun ne???

elara merhaba...ben bilgilerimi veriyorum sat 28 kasım.. deneme reginin 11.ve 14. günü deneme sayısı..13.deneme ..1 kızım var 2.5 yaşında..bekelen regi 24 aralık....ben bu ayda olmassa ovulasyon testi alıcam...yada takip yaptırıcam doktorda...ama inşallah gerek kalmaz...bilgilerimi listeye eklersen sevirim..şimdiden teşşkürler..

yazdıklarımda çıkmıyo neden anlamadım son yazdıklarımda var uğraşıyorum ama olmuyoo

kız adam gelcek öldurecek hala toplanmadım aklımda burdaa :)

bak yazdıgın yere gıt mutlaka cıkması lazım ben sıldım meselaaa ısımı yazdıgın bolumu bul orda cıkması lazım mesajlarını duzenle dıye ona tıkla ısmı sıl sonra kaydet var altta ona tıkla tmm

mesaj dunzenleme panelı yazıyooo bakk ona tıklaaa

son yazdığımı yaptım canım bak ama ötekilerde yok ole bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…