bebek cinsiyet belirleme..

kızlar selam..çok şaşkınım.çarşamba yada perşembe regl günümdü ve hala ne gelen var ne giden...
kan tahlili yaptırdığımda çok erkendi çıkmadı galiba.şu an sağ kasığımda sancım var.gece çok idrara çıkıyorum.adet olacakmış gibi sancım var.ama ne gelen ne giden var.rahim ağzı kontrolu vardı ya bahsetmiştim.rahim ağzımda çok yukarda ve sert.test yapmaya korkuytorum.pazartesiye kadar bekliycem.yine hüsrana uğramak istemiyorum....

arkadaşım geçen telefon açtı rüyamda gördüm seni oğlun olmuş seviniyodun dedi.ki ben ona hiç hamilelik istediğimden bile bahsetmemiştim.
bide kızlar rüyamda aslan yavrusu seviyordum..ve yumurta haşlıyordum..ne dersiniz hüsrana uğramak istemiyorum.şimdilik gebe olduğumdan başka bişi merak etmiyorum ama erkendende ötmek istemiyorum...pazaretesine kadar bekliycem...
sağ kasığım güm güm atıyor kızlar.zaten yumurtamda sağdaydı

gamze özelden msj attım bakarmısın
cnm mesaj gelmdeıııı
ay mımozacım ınan cok sevındım hadı ıns hamıssındır cnmmmm tosuncugunu 9 ay sonra kucagına alırsın ınsss

oh oh oglusumuz yola cıktı desneeeeee

sağol gamzecim inşallah hamişimdir.pazartesine kadar bekliyicem...aslında çok merak ediyorum ama testi öle tek çizgi görünce yıkılıytorum reglimi bi kaç gün daha bekliycem.ama benim hiç bu kadar gecikmezdi.çok alıştırdım kendimi.ama şuda var antibiyotik kullandım bu ay acaba omu geciktirdi diyorum.ama içimden hamileymişim gibime geliyor...

yok yok ıyı dusun ıyı olsunn bencede hamıssın gıbı gelıyoooooo hadı ınssss sevınclı haberını alırız pazartesı cnmmm

hamile değilsem yıkılırım o kadar kaptırdımki kendimi.anlatamam.pazartesine kadar bekliycem.öncelikle sağlıklı olsunda rabbim bilir ....

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
113 tane fatiha süresi okuyun ne dileginiz varsa kabul olsun insallahh
yada 41 yasini seriffff ne dilerseniz olurrrrrrrrrrrrrrrrr
mutlaka okuyun kizlarr Allah gönlunuzdekini vercektirrrr dua müminin silahidirrrrr

yaprakkkk Allah san erkek evlat nasip etsin hayirlisindan insallahhh benim kocada az cektirmedi ikinciii deeeeeeeee hikayemi yazmistimmm aldir diyesiye gitti neymis efendim calisacakmisim anasi gile nbakacakmis kariyi calistirip bende biliyorum yaaa ikinci kiz olura yine köpürür buu Allahim erkek evlat ver hayirlisindan sunun dilindan kurtulayim dedim bide esimden habersiz is olduuu hapi kullanmadim hamile kaldimm dr. gittim erkek dedi sukurrr sonra bak dedim oglun olcak hani dedim aldiracaktinnnn neyse bir keyif bir sevinme bundaaaaa gecen gun oglum 8 yasinda oldu simdi yaa diyorum simdi oglumla sunu yapariz bunu yapariz övunuyorrrr dedim aldiracaktin az aglatmadin beni dedim hele buyusun anlatacam herseyi dedim aldirdedigini falan sen gorursun dedim birsey diyemedii Rabbim su gunlerin yuzu suyu hur*****eee sizlereee erkek evalt versin saglikli sihhattli ve hayirli insallah bunu sizin icin cok istiyorummm vallaaa nasip olsun sizedeee milletin agzi bukulsunnnnnnnn

kızlar ben geldim doktordan
bugün 14. gün ve yumurta 27 mm hala çatlamaya niyeti yok. Pazartesi tekrar çağırdı doktor. Ya yarın çatlarsa...
Kızlar bişe soracam. Yarın çatlarsa ve doktor bana pazartesi çatlamış derse bizde pazartesi akşam ilişkiye girersek erkek olma olasılığı yüksekmi. Yani çatladıktan şu kadar saat sonra erkek olma olasılığı düşüyo diye birşey varmı. Nolur bi şeyler söyleyin kızlar...

elara nihayet spiral taktırarak kararsızlığıma son verdim:)
ben çok düşündüm ama yapamadım.siz çok anaç kadınlarsınız:)okudum yaprak falan kocası istememesine rağmen yapmış.ben istemiyorum çok uzun bir süre hazır hissetmiyeceğim kesin dedim.yapma diye yalvardı resmen taktırma spirali diye.dinlemedim.bilezik yapmayı bile teklif etti.olmaz dedim.biz eşimle çok farklıyız zaten.ben ancak romantik bir avrupa seyahatine falan evet derdim ama o anlamaz:))Aynı çocuklar duymasındaki Haluk ile Meltem gibiyiz.Şimdide aynı onlar gibi üçüncü çocuk münakaşası yapıcaz boyuna.ama umurumda bile değil.
zaten ilişki de yok doğru dürüst 28 kasımda adet olmama rağmen bu saate kadar bir faaliyet olmadı.
insan ancak mutlu,aşık ve tutkulu evliliklerde çocuk yapmalı bence.

neyse artık sizi gene takip edicem.hamile kalanları tebriklerim
muhabbet de ederiz 69:
benim bu konuda sıkıntım yok artık:)işime gücüme bakıcam bakalım günler ne getirecek bu çocuk işinden boşanmaya sürüklenmessek iyi ama ona bile razıyım.üç çocuk ve ben mümkün değildi çok düşündümhakkımızda hayırlısı

can parcam gelemıyoruz cnm haberın olsunnn esımın işlerı yuzunden daha gelmedı halla okk

yaaaa ben sen geliyon diye hazırlanıyodum vallahi çam sakızı çoban armağanı ufak bi paket hazırlamıştım sana neyse kısmet değilmiş inan sankı ılk defa manitamla bulusacakmısım gıbı heycan sarmıştı neyse bende gitmem ufağı nanelı biraz

hakkında hayırlısı olsun canım allah eşini ıslah etsın gönlüne göre bir eş olsun

amiiiinnnnn canım amiiiiiiin

ewet cnm bende cok ıstemıstım ama kısmet olmadı yaaa cnm cok sagol almıs kadar oldummm ...

Son düzenleme:
h b bısey sorcam abone oldugumuz konuları kolayca nasıl takıp edebılırım gurbet anlatcaktı ama yok burda

ben sadece kadınlar kulubune uyeyım konulara üye olunuyomu bilmıyorum kulube uye olduğundan her konuyu takıp edebiliyon benım bildiğim bu başka şekılde bilen varmı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…